Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δες εδώ

http://adams.co.uk/help#questions-about-delivery

4,99 λίρες!

Εγώ πάλι έχω κολλήσει σε Αμερική. Πανέμορφα και πολύ καλές ποιότητες.

δηλ; το τζιμπορι;

ψιλοακριβά μου φαίνονται...

25 ευρώ το σορτσάκι;

εγώ βολεύτηκα και με το όρκεστρα και το 50%.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Από το Τζίμπο ψωνίζω μόνο sales κομμάτια ή προσφορές όταν βγάλει. Εντομεταξύ με το σύστημα των gymbacks που έχει, σε συμφέρει. Έχω πολλά αγορίστικα του Μάνου, άπαιχτη ποιότητα το μακό του και τα σορτσάκια του πολύ καλά. Άσε που έχει ολοκληρωμένα σετ από καπέλο, πιαστράκι, παπούτσι κτλ. Τώρα ψωνίζω και στην μικρή. 11 κομμάτια 100 Ευρώ ψώνισα τελευταία φορά, πολλά σου φαίνονται? Μιλάω για ρούχα όχι αξεσουάρ, φορέματα, μπλουζάκια, σορτσάκια κτλ

Από το ορκέστρα έχω πάρει πολλά δώρα. Έχει ωραία αγορίστικα και βρεφικά. Στα κοριτσίστικα υστερεί. Πριν μια βδομάδα πήγα να βρω φόρεμα στην βαφτιστήρα μου. Μαύρα, μοβ, σκούρο φούξια, μελιτζανί, ανθρακί...πολύ σκούρα χρώματα για τα καλοκαιρινά μου γούστα. Τελικά τα έσκασα στο ραξέβσκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Από το Τζίμπο ψωνίζω μόνο sales κομμάτια ή προσφορές όταν βγάλει. Εντομεταξύ με το σύστημα των gymbacks που έχει, σε συμφέρει. Έχω πολλά αγορίστικα του Μάνου, άπαιχτη ποιότητα το μακό του και τα σορτσάκια του πολύ καλά. Άσε που έχει ολοκληρωμένα σετ από καπέλο, πιαστράκι, παπούτσι κτλ. Τώρα ψωνίζω και στην μικρή. 11 κομμάτια 100 Ευρώ ψώνισα τελευταία φορά, πολλά σου φαίνονται? Μιλάω για ρούχα όχι αξεσουάρ, φορέματα, μπλουζάκια, σορτσάκια κτλ

Από το ορκέστρα έχω πάρει πολλά δώρα. Έχει ωραία αγορίστικα και βρεφικά. Στα κοριτσίστικα υστερεί. Πριν μια βδομάδα πήγα να βρω φόρεμα στην βαφτιστήρα μου. Μαύρα, μοβ, σκούρο φούξια, μελιτζανί, ανθρακί...πολύ σκούρα χρώματα για τα καλοκαιρινά μου γούστα. Τελικά τα έσκασα στο ραξέβσκι.

11 κομμάτια 46 λίρες από μαντκο, τη παρασκευή παρήγγειλα. έχει και 20% μείωση.

έχεις δίκιο για τα χρώματα στο όρκεστρα και το ντιπαμ έτσι είναι σκούρα.

εγώ βλέπω ράδιο αρβύλα, πολύ γέλιο έχει σήμερα. αν και νυστάζω πολύ!

Διαφημίσεις

Σόρι αλλά θα το πω!

Χρυσαυγίτης είναι ο άντρας σου?

Δηλαδή θεωρεί ότι αντιμετωπίζεις τα παιδιά σας με την ίδια σοβαρότητα που εκείνος αντιμετωπίζει μια τηλεόραση?

Ξανασόρι που απαντώ έτσι, αλλά "ακούγεσαι" να τα λες σοβαρά!

Αν τα λες για χαβαλέ, πάω πάσο! Γράψε λάθος!

λες βρε να πιστεύει ότι είμαι τόσο ανόητη και επιπόλαιη κι ειδικά στις εποχές που ζούμε να το δηλώνει σοβαρά και εγώ να τον βαστώ ακόμα? φυσικά και δεν πιστεύει ότι θέλω τρίτο έτσι ελαφρά τη καρδία, αλλά πιστεύει σοβαρά ότι, όπως γράφει η ελεάνα παρακάτω, η ζωή που προχωράει σε κάνει να λησμονείς πόσο θες ένα παιδί, όχι μόνο για να ξαναζήσεις φυσικά αυτά τα νοσταλγικά που λέμε, γιατί αυτά τα νοσταλγικά γρήγορα περνάνε κι αν ήταν έτσι κάθε χρόνο ένα μωρό θα έπρεπε να κάνουμε για να τα ξαναζούμε. η απόφαση για το δεύτερο και για το τρίτο κλπ. είναι πιο δύσκολη από το πρώτο. όταν έχεις ήδη ένα παιδί βιώνεις τόσα πράγματα νιώθεις σε κάποιο βαθμό ικανοποιημένος και καμιά φορά σου φτάνει κιόλας. το δεύτερο πρώτα-πρώτα έρχεται σχεδόν πάντα για το πρώτο. να έχει παρέα, να έχει κάποιον δικό του όταν εσύ θα φύγεις. το τρίτο το κάνεις αν αγαπάς τα παιδιά και την οικογένεια. έτσι το βλέπω εγώ. εγώ που ήθελα 4 παιδιά γιατί μέχρι εκεί για μένα μπορείς να δώσεις. από εκεί και έπειτα δεν προλαβαίνεις να δώσεις. ούτε σημασία πολλές φορές. έχω κι άλλα να γράψω αλλά δεν προλαβαίνω!!!!! φεύγω για δουλειά!!!!!!

νεκ τ γελιο που εχω ρξει!!!!ενα χρονο αποχη θελει ο αρης????Αυτος αντεχει???

δεν είπε αποχή από το σεξ! :lol:

έλα μωρε σιγά μη τα λέει στα σοβαρά! πλάκα κάνει! δε γίνονται αυτά τα πράγματα και δε κολλάει κανένας τέτοιος συνειρμός. μάλλον τελικά οι άντρες δε κατέουν από κούραση που χει η εγκυμοσύνη και δυσκολίες ο τοκετός, η λοχεία κτλ και τα πετάνε αυτά ελαφρά τη καρδία!νεκ μου θα κάνεις κι άλλο κουκλάκι! αφού το θες θα το κάνεις!
το θέμα είναι να το θέλει κι αυτός γιατί μάλλον αυτός αρχίζει να το μετανιώνει για να μου λέει τέτοια πράματα.
καλά οι δηλώσεις συζύγου νεκ όλα τα λεφτά!!!! κοίτα εγώ καταλαβαίνω λίγο το σκεπτικό του, άμα δεν άκουγα για τόσα μωράκια, θα ξέχναγα πως είναι να έχεις λεχουδάκι, τώρα όμως ξαναθυμάμαι και τα δικά μας, και τι ωραία που αισθάνεσαι, να βλέπεις για πρώτη φορά το μωράκι σου, τη γέννα, το μαιυετήριο, τις πρώτες μέρες σπίτι, τη συνάντηση με το αδερφάκι, και θέλεις ακόμη πιο πολύ, αλλά σιγά μην κάνουμε και διαγωνισμό μις πολύτεκνη!

τα υπόλοιπα μετάααα!!!!!!!!! έφυγα!!!!!!!! καλημέρα!!!!!!!!!!

Καλημέρα. Βγάζω λίγο φρέσκο γάλα να αφήσω στην μικρή γιατί αμφιβάλλω αν πιει το κατεψυγμένο που έχω ξεπαγώσει.

Άννα μου επειδή έχω παραγγείλει και από μάντκο και από τζίμπο η ποιότητα κι τα σχέδια δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Μετά που παράγγειλα πρώτη φορά από τζίμπο δεν ξαναπαρράγγειλα από μάντκο, πάνω από ένα 6μηνο τώρα. Εξάλλου οι ποιότητές του μου φαίνονται το πολύ πολύ μέτριες, πολύ λεπτά και σκληρά υφάσματα. Γούστα είναι αυτά βέβαια και κυρίως αν θες ρούχα του στραπάτσου τότε καλλιά μάντκο. Ο Μάνος είναι πολύ προσεκτικός με τα ρούχα του. Καημό το χω να χαλάσει ή να σκίσει ένα ρούχο!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

λες βρε να πιστεύει ότι είμαι τόσο ανόητη και επιπόλαιη κι ειδικά στις εποχές που ζούμε να το δηλώνει σοβαρά και εγώ να τον βαστώ ακόμα? φυσικά και δεν πιστεύει ότι θέλω τρίτο έτσι ελαφρά τη καρδία, αλλά πιστεύει σοβαρά ότι, όπως γράφει η ελεάνα παρακάτω, η ζωή που προχωράει σε κάνει να λησμονείς πόσο θες ένα παιδί, όχι μόνο για να ξαναζήσεις φυσικά αυτά τα νοσταλγικά που λέμε, γιατί αυτά τα νοσταλγικά γρήγορα περνάνε κι αν ήταν έτσι κάθε χρόνο ένα μωρό θα έπρεπε να κάνουμε για να τα ξαναζούμε. η απόφαση για το δεύτερο και για το τρίτο κλπ. είναι πιο δύσκολη από το πρώτο. όταν έχεις ήδη ένα παιδί βιώνεις τόσα πράγματα νιώθεις σε κάποιο βαθμό ικανοποιημένος και καμιά φορά σου φτάνει κιόλας. το δεύτερο πρώτα-πρώτα έρχεται σχεδόν πάντα για το πρώτο. να έχει παρέα, να έχει κάποιον δικό του όταν εσύ θα φύγεις. το τρίτο το κάνεις αν αγαπάς τα παιδιά και την οικογένεια. έτσι το βλέπω εγώ. εγώ που ήθελα 4 παιδιά γιατί μέχρι εκεί για μένα μπορείς να δώσεις. από εκεί και έπειτα δεν προλαβαίνεις να δώσεις. ούτε σημασία πολλές φορές.

Α γεια σου, είπα και γω!

Οσο για τα υπόλοιπα, εγώ πάλι ουδέποτε έκανα το 2ο για να έχει παρέα το 1ο, το έκανα γιατί αγαπώ τα παιδιά και την οικογένεια, όπως λες εσύ για το 3ο, και 3ο και 4ο δε θέλω να κάνω γιατί δε μπορώ να δώσω άλλο, ούτε προλαβαίνω, ούτε μπορώ οικονομικά ούε πρακτικά ούτε ψυχολογικά. Και βέβαια ξέρω πολύ κόσμο που είναι απολύτως ολοκληρωμένος με το ένα παιδί, και δεν θέλει 2ο, και καλά κάνει, γιατί είναι τόσο διαφορετικό για τον καθένα αυτό το πράγμα, και τα παιδιά όταν είναι οι γονείς καλά είναι και αυτά και μεγαλώνουν ωραία, γιαυτό, σοβαρά τώρα, συστήνω να το αφήσετε να έρθει όταν είστε και οι δυο έτοιμοι, και ας αργήσει και λίγο, έχετε ουουουου καιρό, και το ίδιο συστήνω και στην Ελεάνα!

Εφυγα για δουλειά και γω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα!!

τι κάνετε?

Εγω πάλι σέρνομαι, τη γύρισα στο κρεβάτι της 2 φορες αλλά την 3η δεν ειχα κουράγιο να ανοιξω ουτε τα μάτια μου.Ποσο με εκνευρίζει αυτο,έτσι χώθηκε πάλι στη μεση.

Θέλουμε κ μεις ένα σωρό ρούχα, έκανα βλακεία που δεν παρήγγειλα απο mothercare το Πάσχα που ήρθε η κοπελα του αδελφου μου απο Αγγλία,χτυπάω το κεφάλι μου τωρα. Λεω να πάω κάνα Ζαρα,παντως τα orchestra εχουν χαλάσει παρα πολυ την ποιοτητα, καμία σχέση με πριν 2 χρονια,πηγα να αλλάξω κάτι ρουχα που εφερε ο νονος και επαθα σοκ,ισως για αυτο εχουνε βγάλει και την καρτα με το 50% ενω παλαιότερα ήτανε 30%, Βεβαια πλεόν για ρούχα που θα φορεθούν μια σεζόν εννοείται οτι δε θα ΄δώσω μια περιουσία και απο το ορχεστρα θα πάρω κ απο όπου βρω πιο φτηνά, απλά το αναφέρω..

Παω να μαγειρέψω και μετα να λιώσω σε κάνα καναπέ.

Διαφημίσεις

εγώ πρώτα λιώνω σε καναπε και μετά θα μαγειρέψω...δε μπορώωω

ο σκίουρος χτυπάει όλη μέρα κι όλη νύχτα ο ν τα χει δει όλα. μου πέταξε το τηλεκοντρολ το πρωί που έβλεπα παπαδάκη προς τη κοιλιά μου και λέει μόνος του τι κάνω αυτός είναι ικανός να μου το κλωτσίσει πάλι πίσω!

πολύ μ αρέσει όμως!!!

εμένα ακόμα μ αρέσουν τα όρκεστρα τους πήρα πάλι αρκετά. και για το σκίουρο θα πάρω στη πορεία. δεν έχω προς το παρόν άσχημη εμπειρία. αντίθετα τα τζιν του ζάρα πχ τα χει σκίσει όλα ο μεγάλος στο σχολείο.

είναι τι θα σου κάτσει.

κι εννοείται φθηνά καθημερινά ρούχα για να μη τα λυπάσαι.

ελε ωραία τα σάιτ!

καλημερα σας!!

απο ρουχα θα χαζοβολευτουμε ....παντως hm που πηρα κολανακια ...ηδη το1 εχει τρυπα ...το επιασε στις κουνιες..δεν αξιζει για πιο πολλα λεφτα !

εγω στη βαφτση του ανηψιου θα βαλω στην αγγελικη περσινα της χριστινας παπουτσια καλο φορεμα ..η χριστινα το φορεμα της βαφτισης της ..παπουτσια θελω να της παρω

εγω ψωνισα απο το caractere κοραλλι λευκο με κιπουρ δαντελα σε ισια γραμμη και κοραλι πλατφορμες ... 180 ευρω ολα ..δεν τα εχω ακομα εμφανισει σπιτι ....

και πρεπει να παρω το recaro to καθισμα αυτοκινητου για τον ανηψιο ...απο νετ μαλλον εδω εχει αρχικη τιμη 330ευρω..μου το αφησε μαγαζι 180..αλλα το βρισκω στο εμπαι γυρω στα 200 ευρω.....

τα δικα μου κοιμηθηκαν το βραδυ ...η μικρη κατα τις 6 ξυπνησε ...την πηρα στο κρεβατι..και κοιμηθηκαμε μεχρι τις 7μιση !!

σας ειπα οτι παω Κορεα μεσα ιουνη!!εχουμε μια κρισαρα στη δουλεια ...να δουμε πως θα παει ????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εγώ πρώτα λιώνω σε καναπε και μετά θα μαγειρέψω...δε μπορώωω

ο σκίουρος χτυπάει όλη μέρα κι όλη νύχτα ο ν τα χει δει όλα. μου πέταξε το τηλεκοντρολ το πρωί που έβλεπα παπαδάκη προς τη κοιλιά μου και λέει μόνος του τι κάνω αυτός είναι ικανός να μου το κλωτσίσει πάλι πίσω!

πολύ μ αρέσει όμως!!!

ελα ρε κλωτσαει τοσο!!!ποδοσφαιριστη θα τον κανεις ????

οντως ελε μου καλα τα σαιτ..

ολο το λεω οτι πρεπει να οργανωθω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...