Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

νεκ τ γελιο που εχω ρξει!!!!ενα χρονο αποχη θελει ο αρης????Αυτος αντεχει???

εμεις παπουτσια χαζοβολευομαστε...η μικρη δηλαδη,,,,απο ρουχα η μικρη πολλα 2 ετων της ειναι τσιτα ,,,αλλα θα τα βαλουμε ,,η μεγαλη θελει 4 φουλ....

παπουτσια καλα θελω να της παρω ...εκει μαλλον θα τα πληρωσω

παντος πανινες μπαλαρινες που της πηρα πριν καμια 10αρια μερες απο hm..μια χαρα της φοραμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πιστεύει ότι έχουμε όλες "χτυπηθεί" με τόσα μωρά και συνοριζόμαστε λέει η μια της άλλης ποια θα κάνει τα περισσότερα! :lol:

όπως λέει αυτός όταν έψαχνε για τηλεόραση ήθελε να παρει όλα τα παρελκόμενα κι ας μην τα χρειαζόταν κι ας μην τα ήθελε πραγματικά έτσι λέει κι εμείς. φταίω εγώ να το κόψω το καφέ και να του ζητάω 4 μετά?

Αχαχα σιγά μην κονταροχτυπηθούμε πια θα κάνει τα πιο πολλά! Να μπει, να μας παρακολουθήσει όσο αντέξει να δει τι λέμε εδώ μέσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έλα μωρε σιγά μη τα λέει στα σοβαρά! πλάκα κάνει! δε γίνονται αυτά τα πράγματα και δε κολλάει κανένας τέτοιος συνειρμός. μάλλον τελικά οι άντρες δε κατέουν από κούραση που χει η εγκυμοσύνη και δυσκολίες ο τοκετός, η λοχεία κτλ και τα πετάνε αυτά ελαφρά τη καρδία!

νεκ μου θα κάνεις κι άλλο κουκλάκι! αφού το θες θα το κάνεις!

δε μπορώ να περιγράψω το πόσο κουρασμένη είμαι!

και τα 2 εδώ τα χα, μάθημα το πρωί, παιδότοπο μετά, μαγαζιά, κολυμβητήριο, μαγείρεμα, μπάνια, δε τη παλεύω άλλο!!! πήρα παντοφλάκια του μικρού τύπου κολυμβητηρίου για μες το σπίτι, για τη θάλασσα κτλ. με λαστιχάκι από πίσω. ωραία του κάθονται.

κι ο δικός μου πολλά 2ρια φοράει, τα 3ρια του είναι πολύ άνετα. κι από παπούτσι τώρα μπήκαμε στο 25.

ο μεγάλος 6αρι και 29 με 30 στο παπούτσι. ελέ πρέπει να χει μεγάλο πόδι ο μάνος για 28!!! πέρυσι στα 4,5 ο δημήτρης φόραγε 28.

εγώ παρήγγειλα από μαντκο ρούχα για τον μεγάλο. 11 κομμάτια ένα 50ευρω. καλά είναι. πια δε τα λυπάμαι αφού προορίζονται για 3 παιδιά. να δω πότε θα μου ρθουν.

Άννα έχε υπόψιν και το adams.co.uk για παιδικά ρούχα. Παράγγειλα 1 φορά, καλά ήταν και πολύ οικονομικά.

Μεγάλο είναι λες το πόδι του? Εγώ το θεωρώ νορμάλ γιατί κανείς μας δεν έχει μεγάλο πόδι. Εγώ 38-39 ο Στεφ 43.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

για 2,5 χρονών 28 νούμερο μεγάλο μου φαίνεται!

στα καταστήματα παπουτσιών δεν έτυχε να τ ακούσεις απο πωλήτριες;

καλά όχι οτι έχει καμία σημασία.

ρόλο παιζει και το ύψος έτσι δεν είναι;

ο δημήτρης πέρυσι 4,5 χρονών, 28 ν παπούτσι και ήταν 1,05.

αλλά κι εμείς δεν είμαστε και τα πρώτα μπογια! δίκιο έχει η νεκ.

και νομίζω ότι δε παίζει τόσο ρόλο το σημερινό σας νούμερο αλλά το νούμερο του μπαμπά πχ στην ίδια ηλικία. ε θα ταν καρδαμωμένο παιδί. κληρονομικά είναι αυτά.

Άννα έχε υπόψιν και το adams.co.uk για παιδικά ρούχα. Παράγγειλα 1 φορά, καλά ήταν και πολύ οικονομικά.

Μεγάλο είναι λες το πόδι του? Εγώ το θεωρώ νορμάλ γιατί κανείς μας δεν έχει μεγάλο πόδι. Εγώ 38-39 ο Στεφ 43.

για το ύψος σας κανονικό προς μικρό, πάντως τα ίδια νούμερα φοράμε κι εμείς κι οι σύζυγοι, ο αντρίκος τώρα πέδιλα θα πάρει 26, τα σταράκια της νονάς τα κρατήσαμε σε 25 γιατί είναι μεγάλη η φόρμα τους, όσο για ρούχα, του έβαλα παντελόνι πιτζάμας 6-9 και του κάνει, είναι απλά βερμούδα αλλά στη μέση μια χαρά, το ήθελα κοντό για να μη ζεσταίνεται, το mother έχει πολύ φαρδιές γραμμές, πήρα και redoute το 3 και δεν του κάνει, του είναι στενό, αμάν αυτοί οι γάλλοι, τόσο μινιόν είναι? καλά μέσα στο σπίτι φοράμε όλα τα περσινά, είναι λίγο κοντά αλλά δε μας βλέπει και κανείς, τώρα θέλουμε πέδιλα, πουκαμισάκι καλό για τη βάφτιση του γιου της νονάς, μαγιώ, παπουτσακια θάλασσας, πιτζαμάκι, βερμούδες και σορτσάκια, και κανένα μπουρνουζάκι, καλά ε???, θα μας δώσει η άλλη γιαγιά για αυτά!

καλά οι δηλώσεις συζύγου νεκ όλα τα λεφτά!!!! κοίτα εγώ καταλαβαίνω λίγο το σκεπτικό του, άμα δεν άκουγα για τόσα μωράκια, θα ξέχναγα πως είναι να έχεις λεχουδάκι, τώρα όμως ξαναθυμάμαι και τα δικά μας, και τι ωραία που αισθάνεσαι, να βλέπεις για πρώτη φορά το μωράκι σου, τη γέννα, το μαιυετήριο, τις πρώτες μέρες σπίτι, τη συνάντηση με το αδερφάκι, και θέλεις ακόμη πιο πολύ, αλλά σιγά μην κάνουμε και διαγωνισμό μις πολύτεκνη!

εννοείς 6-9 μηνών;;;;;;;

αχ μπουρνούζια έχει κάτι τέλεια το ντιπαμ!!!!!

ναι, αφού του κάνει στη μέση, είναι σαν κοντό πιτζαμάκι, πάω να το ξαναδώ τώρα?

έχει το dpam? τα άλλα δεν έχουν, είχα βρει ένα ωραίο benetton πρόπερσι και πέρσι που πήγα δεν είχε καθόλου

Διαφημίσεις

ωραίο φαίνεται! τι μεταφορικά έχει;

κι όμως 6-9, είχα πει να τα αποσύρω και λέω δεν το δοκιμάζω, και του κάνει, είναι αδυνατούλης κι ο δικός μου, πράγμα που δε συνάδει με εμάς, που πλέον είμαστε αστα να πάει, αλλά στην ηλικία του κι εμείς αδύνατοι ήμασταν

Δεν ψωνίζω παπούτσια από εδώ, οπότε δεν μου λένε τίποτα οι ονλάιν πωλήτριες:) Αν ψώνιζα από εδώ παπούτσια και ρούχα θα είχα μείνει στο δρόμο!!!

Ναι το ύψος παίζει ρόλο, οπότε οκ είναι το νούμερο. Ε δεν έχει και μεγάλη σημασία αλλά γενικώς το μεγάλο νούμερο δεν είναι ωραίο, εννοώ είναι άσχημο το πόδι. Έχω ξαδέρφη πιο κοντή από μένα και φοράει 43!! Φανταστείτε γόβες νούμερο 43!!Απαπα αίσχος!

Από ρούχα και παπούτσια είμαστε κομπλέ. Πάντα ψωνίζω τουλάχιστον 1 χρόνο πριν, είναι που κάνω και μαζικές παραγγελίες οπότε με συμφέρει έτσι. Κάθε σεζόν κοιτάω μόνο τις ελλείψεις μου και απλά ψωνίζω αυτές. Πχ. πριν λίγο καιρό παράγγειλα κροκς που θέλω για την θάλασσα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...