Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

6-9 μηνών???Αυτό βάζει τώρα η μπέμπα μου βρε Νεκτ. Το οποίο δεν θα την βγάλει όλο το καλοκαίρι, προς το τέλος θα θέλουμε 12άρι! Η μικρή στο ύψος είναι όσο και ο Μάνος στην ίδια ηλικία, στα κιλά της ρίχνει λίγο.

και μένα μου έκανε αρχικά εντύπωση που της κανουν αλλά μετά θυμήθηκα και το άλλο. ο γιωργος καλοκαιρινά τον πρώτο χρόνο έπρεπε να φοράει 9-12. οπότε θυμήθηκα ότι κι αυτουνού τα ρούχα για την ηλικία του του έπεφταν μεγάλα και παίρναμε μικρότερο νούμερο. δε μου κανει εντυπωση. εξάλλου εσυ με το στεφανο άλλα παιδια θα βγαζατε από εμενα κ τον αρη! το ιδιο ειμαστε? :tongue:

Το mothercare έχει γενικώς μεγάλες φόρμες, μερικά ρούχα έκαναν στον Μάνο ενώ άλλα ίδιο νούμερο και άλλης εταιρίας τα είχαμε αποσύρει καιρό.

Ε οκ ρε συ κανονικοί είμαστε, όχι ιδιαίτερα πράματα.

Παιδιά ο Στεφ έχει έναν ξάδερφο 235 κιλά!!!Η αδερφή του είναι 186! Τα είδα χθες τα παιδιά και έφριξα. Στον ξάδερφο είπαν ό,τι θα μείνει στον τόπο από καρδιά, 33 ετών παλλικάρι. Τέτοια ακούω και φοβάμαι μην μου βγουν μπουλουκάκια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ή κομμένο καφέ για 1 χρόνο ή τρίτο... μεγάλο δίλημμα φιλενάδα!

Κοίτα εκ των πραγμάτων δεν θα προλαβαίνεις με 3 να μπαίνεις αλλά 1 χρόνος είναι πολύ...Διαπραγματεύσου το να βρείτε μέση λύση;)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοίτα εκ των πραγμάτων δεν θα προλαβαίνεις με 3 να μπαίνεις αλλά 1 χρόνος είναι πολύ...Διαπραγματεύσου το να βρείτε μέση λύση;)

βρε δεν κατάλαβες!! να το κόψω ένα χρόνο και μετά να κάνουμε μωρό αν εξακολουθώ να θέλω! όχι αν κάνουμε 3ο να το κόψω για ένα χρόνο!

Το mothercare έχει γενικώς μεγάλες φόρμες, μερικά ρούχα έκαναν στον Μάνο ενώ άλλα ίδιο νούμερο και άλλης εταιρίας τα είχαμε αποσύρει καιρό.

Ε οκ ρε συ κανονικοί είμαστε, όχι ιδιαίτερα πράματα.

Παιδιά ο Στεφ έχει έναν ξάδερφο 235 κιλά!!!Η αδερφή του είναι 186! Τα είδα χθες τα παιδιά και έφριξα. Στον ξάδερφο είπαν ό,τι θα μείνει στον τόπο από καρδιά, 33 ετών παλλικάρι. Τέτοια ακούω και φοβάμαι μην μου βγουν μπουλουκάκια!

ποιανού η αδερφή? του ξαδέρφου? ε τότε φταίνε ή γονίδια ή οι διατροφικές συνήθειες της οικογένειας! άλλα ο ξάδερφος είναι ξάδερφος δεν είναι αδερφός να σε προβληματίζει εσένα για τα παιδιά σου. εσένα είναι και ψηλά! άλλο να τρως και να χοντραίνεις κι άλλο να παίρνεις μπόι! είναι και στην ανάπτυξη αλίμονο. στην προεφηβεία άμα τα βλέπεις να παίρνουν την ανηφόρα να ανησυχείς. και φυσικά δεν τα αφήνεις να ξεφύγουν στο δημοτικό.

Ναι ο ξάδερφος και η ξαδέρφη είναι παχύσαρκοι, υπέρβαροι για την ακρίβεια. Το σόι του Στεφ είναι όλοι ευτραφούληδες. Τα αγόρια, τα αδέρφια του Στεφ και ο ίδιος είναι όλοι ψηλοί αλλά γεροδεμένοι, 95+κιλά όλοι. Η αδερφή του είναι 1,55 και 86 κιλά! Η πεθερά μου δεν χωράει από την πόρτα, ο πεθερός μινιόν. Τα ανίψια του Στεφ τα χουν τα κιλάκια τους. Γι'αυτό προβληματίζομαι. Εντομεταξύ και τα δυο μου παιδιά φαίνεται να έχουν πάρει την κορμοστασιά του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ο ξάδερφος και η ξαδέρφη είναι παχύσαρκοι, υπέρβαροι για την ακρίβεια. Το σόι του Στεφ είναι όλοι ευτραφούληδες. Τα αγόρια, τα αδέρφια του Στεφ και ο ίδιος είναι όλοι ψηλοί αλλά γεροδεμένοι, 95+κιλά όλοι. Η αδερφή του είναι 1,55 και 86 κιλά! Η πεθερά μου δεν χωράει από την πόρτα, ο πεθερός μινιόν. Τα ανίψια του Στεφ τα χουν τα κιλάκια τους. Γι'αυτό προβληματίζομαι. Εντομεταξύ και τα δυο μου παιδιά φαίνεται να έχουν πάρει την κορμοστασιά του.

ε θα τα προσέχεις όταν θα μεγαλώσουν να μην παρατρώνε ή να τρώνε σωστά. δε σημαίνει ότι είναι μόνο η κορμοστασιά. για να έχουν τα κιλάκια τους θα τσιμπάνε λίγο παραπάνω...

κι εμένα και τα δύο από τον άρη έχουν πάρει. καλό αυτό από θέμα κιλών. και ο άρης αδύνατος μυώδης και οι γυναίκες αδύνατες. η κουνιάδες μου κορμάρες, τις ζηλεύω! και οι κόρες που έχουν πάρει από τις μαμάδες τους αδύνατες. η μία είναι ίδια ο μπαμπάς της και τα έχει τα κιλάκια της όπως αυτός.

Ααααα προκαταβολικά ζητάει την θυσία ο Άρης ε??Και γιατί παρακαλώ το καφέ μας??Τι του έφταιξε???

πιστεύει ότι έχουμε όλες "χτυπηθεί" με τόσα μωρά και συνοριζόμαστε λέει η μια της άλλης ποια θα κάνει τα περισσότερα! :lol:

όπως λέει αυτός όταν έψαχνε για τηλεόραση ήθελε να παρει όλα τα παρελκόμενα κι ας μην τα χρειαζόταν κι ας μην τα ήθελε πραγματικά έτσι λέει κι εμείς. φταίω εγώ να το κόψω το καφέ και να του ζητάω 4 μετά?

ή κομμένο καφέ για 1 χρόνο ή τρίτο... μεγάλο δίλημμα φιλενάδα!

Σόρι αλλά θα το πω!

Χρυσαυγίτης είναι ο άντρας σου?

πιστεύει ότι έχουμε όλες "χτυπηθεί" με τόσα μωρά και συνοριζόμαστε λέει η μια της άλλης ποια θα κάνει τα περισσότερα! :lol:

όπως λέει αυτός όταν έψαχνε για τηλεόραση ήθελε να παρει όλα τα παρελκόμενα κι ας μην τα χρειαζόταν κι ας μην τα ήθελε πραγματικά έτσι λέει κι εμείς. φταίω εγώ να το κόψω το καφέ και να του ζητάω 4 μετά?

Δηλαδή θεωρεί ότι αντιμετωπίζεις τα παιδιά σας με την ίδια σοβαρότητα που εκείνος αντιμετωπίζει μια τηλεόραση?

Ξανασόρι που απαντώ έτσι, αλλά "ακούγεσαι" να τα λες σοβαρά!

Αν τα λες για χαβαλέ, πάω πάσο! Γράψε λάθος!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Χμμμ....ρούχα....τα λεγα πριν....η Δανάη Νο23, η Ζωή τώρα πάει στο 24....πακετώθηκα! Εννοείται κομμένα τα 50ρια για παπούτσια. Πιο φτηνά πια! Καλά για ρούχα από πάντα!

Καλά κ η Ζωή φορεσε σήμερα σορτσάκι H&M 1-2ετών κ της παραήταν άνετο! Κλαράκι το κορίτσι μου! Μοντέλο!

Τούρτα Σοφίας αύριο στο φέις!

Νομίζω ταιριάζει στη Σοφία μας, χωρίς πολλά πολλά, συμπαθέστατη και γλυκιά!:D Φαντάζομαι κάπως έτσι θα είναι και η μπεμπα της!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...