Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τι λένε, παμε πάλι για εκλογες στις 17/6? τι κουλά ειναι αυτα?

27/6 να μην τις κάνουν μόνο, γιατί έχω γενέθλια και δε θέλω να μου τα καταστρέψουν!

θέλω κι εγώ μπέμπααααααααα, είδα και στον ύπνο μου, μάλλον είχα στο νου μου τη σοφία! πώς ψήνω το γ.? θα ξεκινήσω μεθυσμένα φαγητά από αύριο! θα πηγαίνω για ψώνια μόνο εγώ και θα ξεχνάω τον "οπλισμό" και τέτοια, καμιά άλλη ιδέα? έτσι κι αλλιώς σκ...α είναι τα πράγματα, το παιδί σιγά μην πάει σε ιδιωτικά που ονειρευόμουνα, σπίτι θα είμαι και τα επόμενα 5 χρόνια όπως πάει, αν δεν φύγουμε έξω, οπότε βουρ, αλλά δεν μπορώ μόνη μου....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα καλά νέα της ημέρας!

Να μας ζήσει η μπέμπα!

:D:D

Η τούρτα έφυγε πρωί πρωί, αύριο θα ναι εκεί! Τίγκα στο ροζ! Να χαρεί η Σοφία μας!

Τα κακά

Εκλεισα σχεδόν 24ωρο εφορευτική, και φως δεν είδα!

Εκεί, πείσμα, τα ίδια σκ@τ@!

Οκ, και γω χαίρομαι που αλλάξαν λίγο τα πράγματα, αλλά δεν αλλάξαν και πολύ! Θέλει κιάλλο! Τι λαός είμαστε, ή τα ίδια, ή τα άκρα? Τα κακά άκρα εννοώ....τι να πω....

Εμ, από μια χώρα που από τα 8 ορισμένα άτομα της εφορευτικής εμφανίστηκαν τα 2 τι περιμένεις? Προκοπή? μπα......λαμογιά μόνο....Τα ίδια και για την αποχή έχω να πω...στο τμήμα μου 30%....αίσχος!

Τελοσπάντων....

Για ύπνο εγώ δε μιλάω, ήμουν και είμαι οκ, με κάποιες φάσεις, αλλά με σταθερότητα ξεπερνιούνται.

Με τη ζωηράδα της μικρής δε ξέρω τι θα κάνω, που το σκατό είναι τόσο χαμογελαστό και γλυκό που τι να τη κάνω....!

Αναγκάστηκα σήμερα κ πήγα Η&Μ εκτάκτως να της αγοράσω σορτσάκια και παπούτσια, Νο23, τίποτα δε της κάνει, τα σορτς κοντά κ στενά, τα παπούτσια με τίποτα δε μπαίνουν....απαπα.....δε συμφέρει....η Ζωή σορτσάκια πιο μικρά φοράει, φέτος που δεν έχει και πάνα, όλα της πλέουν!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ουφ

Τωρα μιλαγα με τη κολλητη που έκοψε καλημέρες με τη κουμπάρα της επειδή ψήφισε Χρ. Αυγή. Δε διαφωνώ, και γω το ίδιο θα κανα....τι να πεις με άτομο τέτοιων πεποιθήσεων?

Αν κ η κουμπάρα, επειδή τη ξέρω, δεν έχει ΙΔΕΑ τι είναι η Χ.Α.....έτσι τη ψήφισε....για να "καθαρίσει" λέει το κέντρο.....τι να πεις.....και δε ξέρει, και ψηφίζει από πάνω....

Ασχετο,

και οι δικές μου Κατ σφάζονται για παιχνίδια....να δεις κάτι φάπες που ρίχνει η Δανάη, με το χαμόγελο στα χείλη πάντα....η άλλη τσάμπα μάγκας....φωνή κ κακό....Τον άλλο μήνα να δω που θα ναι κ τα δυο στο σχολείο, σε άλλα τμήματα βεβαια....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εμεις με μεγάλη υπερηφάνια ανακοινώνουμε οτι περάσαμε στο Νο22!!!!!!!!!

Της ειναι λίγο μεγάλα βεβαια αλλά τι να κανω πια, βαρεθηκα με το 21 τόσο καιρό,πάνω απο χρόνο!

Αυριο θα τη στείλω σχολείο χωρίς μπεμπιλίνο,μιλησα σημερα με την κυρία της,άντε να΄δούμε.

Ελεάνα,βουρ παιδι μου,αφου το θες μη το καθυστερείς!πάρε τεστ ωορρηξίας να ξέρεις ποτε να οργανώσεις το εγκλημα και φτιάξε μεθυσμένο κοτοπουλο κείνη τη μέρα!χαχαχα

Διαφημίσεις

Με όμορφα νέα ξεκίνησε η μέρα, Σοφάκι να σου ζήσει κοριτσάρα μου η ροζούλα σου. Όμορφη μέρα, ελπιδοφόρα θα έλεγα διάλεξε το κορίτσι σου. Απολαύστε αγκαλιές...αχχχ τι ωραία!!

Βελουδάκι πάρε σειρά και άρχισε να μετράς αντίστροφα...Πλησιάζει η δική σου σειρά!

Νέα εγκυμοσύνη έχουμε καιρό να ακούσουμε...κορίτσια λάβετε μέτρα. Αγγελικήηηηη εσένα περιμένω, κάνε κάτι ρε συ! Ελεάνα η απόφαση είναι η μισή δουλειά που πρέπει να κάνεις, εφόσον το αποφάσισες θα βρεις τον τρόπο να το πραγματοποιήσεις!

Ρε συ Αγγελική Νο22???Τι τυχερή που είσαι! Έχω βαρεθεί να ψωνίζω παπούτσια. Ο Μάνος περνάει στο 28 τώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτό που λέτε μου έκανε ο Μάνος την προηγούμενη εβδομάδα. Πήγα στον σταθμό και τον πήρα με την μπέμπα παραμάσχαλα. Έχω ένα κόλλημα πως άμα αφήσω παιδί στο αμάξι θα μου το κλέψουν (και κλειδωμένο εννοείται). Οπότε την έβγαλα από το κάθισμα και την πήρα μαζί μου. Στην επιστροφή έπρεπε πρώτα να ακουμπήσω έστω το μωρό στο κάθισμά του και μετά να βάλω τον Μάνο στο δικό του. Του άφησα το χέρι για μισό λεπτό και έφυγε το σκατό και έτρεχε στο πεζοδρόμιο, βολίδα για τον κεντρικό. Μου κόπηκαν τα πόδια!!!Έτρεχα σαν την παλαβή και του φώναζα ήρεμα και σταθερά και το σκατό γυρνούσε με κοιτούσε και γελούσε. Εκείνη την ώρα συνηδητοποίησα πόσο αθώα είναι ακόμη, μηδέν αίσθηση κινδύνου. Του το συζήτησα όταν γυρίσαμε σπίτι, κάτι θα κατάλαβε ελπίζω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Με τον ύπνο έχουμε και εμείς θεματάκι το βράδυ. Εκεί δεν συνεργάζεται ιδιαίτερα, κλαίει ενώ το μεσημέρι όχι. Ίσως επειδή είναι και ο μπαμπάς σπίτι εκείνη την ώρα. Δεν κάνω πίσω όμως κορίτσια...μια φορά να το κάνω, πάει ξεκινάμε από το μηδέν και είμαστε στην 3η εβδομάδα τώρα. Δίνω χρόνο να συνηθίσει την διαδικασία και μετά περνάμε στην απαλλαγή από την πάνα. Μια να συνηθίσει την εγκυμοσύνη, μετά τον παιδικό σταθμό, μετά το μονό κρεβάτι, μετά ήρθε η μπέμπα, τώρα να κοιμάται μόνος...μες στις αλλαγές είμαστε. Σιγά και σταθερά, ένα ένα τα προσπαθώ.

Προχθές το βράδυ ωστόσο, ξεθάβει το στεφάνι της λεκάνης που του έχω πάρει, το βάζει πάνω στην λεκάνη και μου λέει 'μαμά θα κάνω κακά εδώ'. Τρέχω σαν παλαβή, περήφανη και ενθουσιασμένη. Κάθισα μαζί του 6-7 λεπτά, σφιγγόταν και με κοιτάει πονηρά και μου λέει 'λε μαμά νε σέλω να κάνω κακά εζώ. Κακά ο Μάνος κάνει μόνο στο μπεμπιλίνο'. Άιντε από κει λέω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτό που λέτε μου έκανε ο Μάνος την προηγούμενη εβδομάδα. Πήγα στον σταθμό και τον πήρα με την μπέμπα παραμάσχαλα. Έχω ένα κόλλημα πως άμα αφήσω παιδί στο αμάξι θα μου το κλέψουν (και κλειδωμένο εννοείται). Οπότε την έβγαλα από το κάθισμα και την πήρα μαζί μου. Στην επιστροφή έπρεπε πρώτα να ακουμπήσω έστω το μωρό στο κάθισμά του και μετά να βάλω τον Μάνο στο δικό του. Του άφησα το χέρι για μισό λεπτό και έφυγε το σκατό και έτρεχε στο πεζοδρόμιο, βολίδα για τον κεντρικό. Μου κόπηκαν τα πόδια!!!Έτρεχα σαν την παλαβή και του φώναζα ήρεμα και σταθερά και το σκατό γυρνούσε με κοιτούσε και γελούσε. Εκείνη την ώρα συνηδητοποίησα πόσο αθώα είναι ακόμη, μηδέν αίσθηση κινδύνου. Του το συζήτησα όταν γυρίσαμε σπίτι, κάτι θα κατάλαβε ελπίζω.

ελευθερία εννοείται όχι μόνα στο αμάξι, εγώ σκέφτομαι διάφορα, πέρα από το να το κλέψουν, να φρακάρει η κλειδαριά, να μπλοκάρουν συστήματα, και δεν ξέρω τι άλλο, μια φορά συνειδητοποίησα ότι τον άφησε ο γ. έτσι για να ανέβει να πάρει κάτι από τη μάνα του, καλά γίναμε μπίλλιες,

αλλά και τα σκασμένα, να τα φωνάζεις, να γυρνάνε, να χαμογελάνε και να συνεχίζουν, μπορεί να με στείλει αυτό, είναι μια δυο φορές στην παιδική που έχει πολλά παιδιά πλεόν σε λίγο χώρο και αυτός ο μικρός κυνηγιέται με τους φίλους του γύρω γύρω και τον έχω χάσει από τα μάτια μου για δευτερόλεπτα, έχει πάει σε γωνία που δεν τον βλέπω, και είμαι ένα βήμα πριν το έμφραγμα, και δεν τα προλαβαίνεις κιόλας, παλιά ήμουν σε κάθε βήμα από πίσω, τώρα τον αφήνω και λίγο και τον παρακολουθώ από απόσταση, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι θα σκαρφιστούν!

Ναι και αυτό σκέφτομαι...ιδίως στο αμάξι μου που είναι τίγκα στα ηλεκτρονικά και καμιά φορά ανοιγοκλείνουν οι ασφάλειες χωρίς λόγο. Ευτυχώς από τότε που απενεργοποίησα τον συναγερμό, λύθηκε το θέμα αλλά άντε να με πείσεις τώρα ό,τι δεν μπορεί να μου συμβεί αυτό. Μπορεί να μην είναι ασφαλέστερο το παιδί στα δικά μου χέρια αλλά το προτιμώ στην αγκαλιά μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εμεις με μεγάλη υπερηφάνια ανακοινώνουμε οτι περάσαμε στο Νο22!!!!!!!!!

μια χαρά κοριτσάκι! καταρχάς θα έχει η κούκλα σου κομψό ποδαράκι! κι όχι πατούσες νο 41!

αλί στη δικιά μου που έχει πάρει την πατούσα του άλλου σογιού και μπλιαχ θα έχει μεγάλα και ατσούμπαλα δάχτυλα ποδιών και πατούσια!

και το οικονομικό πάντως είναι ένα θέμα! μια χαρά! φαντάζεσαι κάθε τρεις και λίγο να σκας ένα 50ρικο τουλάχιστο??

εμένα πλην του παπουτσιού η μινιόν κόρη μου συμφέρει! το ίδιο και ο γιος μου! :tongue:

έβγαλα καλοκαιρινά ρούχα και έψαχνα να δω τι κάνει σε ποιον. προόριζα τα περυσινά του γιώργου για τη μπέμπα. και να αγοράζαμε καινούργια στο γιο. και όμως τελικά κάνουν ακόμα στο γιώργο! οπότε λέω τρέχα γύρευε τώρα ρούχα για τη μπέμπα ακόμα και για μέσα στο σπίτι! αμ δε!!!

θα φοράει μια χαρά τα καλοκαιρινά 6-9 μηνών του γιώργου! όλα για μέσα στο σπίτι και μερικά σορτσάκια για έξω, μια σαλοπέτα με κοντό ποδι της έρχονται τέλεια παρακαλώ!

και μια σαλοπέτα 3-6 μηνών από το μάδερκερ μακριά τη φοράει τώρα με καλοκαιρινό μπλουζάκι από μέσα!

έχουμε και μερικά ρουχαλάκια και στους δύο από τη βάφτιση οπότε μόνο πεδιλάκια στο γιώργο και κροκς και για τους δύο! μια χαρά!!!!

Νέα εγκυμοσύνη έχουμε καιρό να ακούσουμε...κορίτσια λάβετε μέτρα. Αγγελικήηηηη εσένα περιμένω, κάνε κάτι ρε συ! Ελεάνα η απόφαση είναι η μισή δουλειά που πρέπει να κάνεις, εφόσον το αποφάσισες θα βρεις τον τρόπο να το πραγματοποιήσεις!

Έλα ντε! Πες τα να τα ακούνε αυτές που πρέπει! εν τω μεταξύ άσχετο-σχετικό χθες γυρνάγαμε από το πατρικό και είδε ο γιώργος τα καρότσια στην είσοδο τα οποία παρόλο που τα έχουμε καταργήσει πολύ καιρό τώρα και στους δύο δεν έχουμε και τι να τα κάνουμε οπότε λέει "μπαμπά το καρότσι μου ήταν αυτό"

ναι το καρότσι σου και της αδερφής σου, που πρέπει να τα πετάξουμε τώρα, μάλλον... να τα δώσουμε. αστειευόμενος ο άρης. ο γιώργος ανταπαντά: "όχι να τα δωσουμε".

πες τα λέω στο γιώργο, αφού πες του μπαμπά δεν έχουμε πει ότι θα κάνουμε κι άλλο μωράκι?

λοιπόν τι μου είπε πολύ σοβαρά. στην αρχή νόμιζα ότι αστειευόταν!

θα κάνουμε τρίτο μόνο υπό τον όρο να κόψω λέει το καφέ (όχι τον καφέ, το καφέ!!!) για έναν ολόκληρο χρόνο!!!! αν λέει μετά εξακολουθώ να θέλω μωρό τότε κάνουμε επί τόπου! δεν επιδέχεται καμία εναλλακτική λύση! και φυσικά εγώ δεν θέλω να κόψω το καφέ! τι κάνουμε λοιπόν??????? καμία λύση συντρόφισσες????

6-9 μηνών???Αυτό βάζει τώρα η μπέμπα μου βρε Νεκτ. Το οποίο δεν θα την βγάλει όλο το καλοκαίρι, προς το τέλος θα θέλουμε 12άρι! Η μικρή στο ύψος είναι όσο και ο Μάνος στην ίδια ηλικία, στα κιλά της ρίχνει λίγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...