Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Έφυγε για λίγο το πεθερικό και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!

Νεκταρία επέστρεψες αλώβητη?

Καλά τέτοια κουφά για πρώην μου λέει κι εμένα η δικιά μου!!

Πωπω τρελαθήκανε με το παιδί, τους γελάει και τους τρέχουνε τα σάλια!

Και τα υπόλοιπα γνωστά, μην τυχόν και τον πάρει καείς από τα χέρια της πεθεράς, θα τονε σφάξει!!

Αννούλα περαστικά στο Δημήτρη σου, εύχομαι να είναι καλά τώρα!

Μαράκι υπομονή κορίτσι μου! Δεν παλεύονται όμως οι άνθρωποι!

Ποιος θα φάει καλέ 2 πίτσες και μία κοτόπιτα? στείλε κι από εδώ τίποτα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντριάννα περαστικά στη μπουμπούκα αν έχει το στομαχάκι της!!

Αγγελική θέλεις γιο? άντε με το καλό! το κλίμα της Αθήνας φταίει??

Μανταλένα αγρίεψε η μικρή? τι έγινε, της κάνει μαθήματα ο Δημήτρης??

RJbwp3.png

bAW5p3.png

γεια σας κι από μενα.

ερωτήσεις

τι είναι το επαντορεν

τι είναι το βιμ

περιττό να πω ότι είμαι κ ο μ μ α τ ι α

τώρα γύρισα απ το μάθημα, ήταν σπίτι και με τα 2 ο άντρας μου, ο αδερφός μου και η νύφη μου.

ο μεγάλος μου είναι αλλεργικός και δε περνάει αυτό. εξού και η κορτιζόνη. αυτά τα αναπνευστικά προβλήματα θέλουν να σαι έξω στον αέρα όλη την ώρα. χτες τη νύχτα μου ανέβασε και πυρετό. ε τόσο κρύο έφαγε το παιδί φυσικό επακόλουθο. το βράδυ θα τον ξαναπάει ο νίκος στο γιατρό.

θα βάλω καμιά φωτο πριν ξεραθώ στον ύπνο, λέμε τώρα....

Διαφημίσεις

γεια σας κι από μενα.

ερωτήσεις

τι είναι το επαντορεν

τι είναι το βιμ

περιττό να πω ότι είμαι κ ο μ μ α τ ι α

τώρα γύρισα απ το μάθημα, ήταν σπίτι και με τα 2 ο άντρας μου, ο αδερφός μου και η νύφη μου.

ο μεγάλος μου είναι αλλεργικός και δε περνάει αυτό. εξού και η κορτιζόνη. αυτά τα αναπνευστικά προβλήματα θέλουν να σαι έξω στον αέρα όλη την ώρα. χτες τη νύχτα μου ανέβασε και πυρετό. ε τόσο κρύο έφαγε το παιδί φυσικό επακόλουθο. το βράδυ θα τον ξαναπάει ο νίκος στο γιατρό.

θα βάλω καμιά φωτο πριν ξεραθώ στον ύπνο, λέμε τώρα....

To epadoren einai farmako gia tis kaoures sto stomaxi to dinoun se paidia me ΓΟΠ.

to bim pali einai dinato katharistiko :)

POS MEGALOSAN ETSI TA ZOUZOUNIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

:lol: Καλέ τι πλάκα που έχουν τα μωράκια αραχτά δίπλα-δίπλα! Κορίτσια είστε υπέροχες και πολύ σας ζηλεύω που βρίσκεστε! Να είστε πάντα καλά να ανταμώνετε και με το καλό κάποτε να ανταμώσουμε όλες μαζί!

Λοιπόν τελικά δεν έφταιγε το γάλα μου που δεν έπαιρνε βάρος ο μικρός τον προηγούμενο μήνα. Τον θήλαζα πολύ κι αντλούσα και έδινα λίγο ξένο κι είχε πάρει 400γρ αν θυμάστε... Τελικά τελευταία είχα κόψει το θηλασμό αντλούσα για να ξέρω τι πίνει και έδινα 3 γεύματα δικό μου και 2 ξένο. Από 90μλ που έπινε με το ζόρι παλιά, αυτό το μήνα έπινε σε κάθε γεύμα 180-210μλ.

Και........πήρε μόνο 500γρ!!! Και 2 πόντους μπόι!!!!! Οπότε έχουμε τη διάγνωση: Ο μπέμπης πήρε από το άλλο σόι και θα μας βγει μικροκαμωμένος!!!! Για να μην πω στούμπος!!!! Και μια φώτο του Άρη όταν ήταν μωρό που ξέθαψε μια θεία του επιβεβαιώνει τη θεωρία μου καθώς είναι φτυστός ο μπέμπης! Ευτυχώς που είναι γλυκούλης ο μπαμπάς μας! Το μόνο που θέλω επειδή ακόμα τα μάτια του μπέμπη είναι γκριζομπλε....είναι να μην πάρει τα μάτια της πεθεράς μου (μπλε) για να μην κορδώνεται η καλή σου!!!

Οπότε γυρίζουμε στα παλιά χωρίς άγχος καθώς η γιατρός είπε ότι είμαστε νορμάλ και να μην αγχωνόμαστε! Από τον άλλο μήνα προς το τέλος λέει θα αρχίσουμε φρουτάκια και κρεμούλες!!! Έ ρε γέλια!

Και τέλος δεν πειράζει λέει να το βάζουμε να κάθεται πλέον (με λίγη κλίση) αφού και ο ίδιος δείχνει να θέλει να ανασηκωθεί. Οπότε τσάμπα αγχωνόμουν μην πάθει τπτ η σπονδυλική στήλη.

Κορίτσια μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας!!!!!!!!!!! Ααααχ πώς θα περάσει ο καιρός και δε θα τα χορταίνουμε ρε γμτ!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια???? Βρε τη χανιωτισσα τι επαθε με την πεθερα...εμενα ηρθανε χτες...το μωρο εκλαιγε ασταματητα και μολις ο αντρας μου μπηκε στο μεσα δωματιο λεει ο πεθερος μου...ε...αφου δε βλεπει ανθρωπο...ε του λεω κι εγω....περιεργο που κλαιει γιατι μονο με σας κλαιει ετσι...της γειτονισας απεναντι της γελαει και της κουμπαρας μου...πηγα να του πω αμα ημουνα κατω που εχουμε ενα σκασμο φιλους και παρεες...αλλα λεω ασε αρκετο ηταν αυτο που του ειπα...κακο χρονο να χουνε κι αυτη και αυτος...!!! Και πριν φυγουνε κανει αυτη...ε..να το προσεχετε το παιδι! Αι καρασιχτιρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αδικο έχω ρε κοριτσαρες που νευριαζω???

Αυτό το "να το προσέχετε" δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο!!! :lol: Η δικιά μου πάλι λέει "να του μιλάτε!" Και της λέω κι εγώ: "Όχι καλέ δεν του μιλάμε. Σε κλουβί το έχουμε σαν το Μόγλη και του πετάμε και μπανάνες!" :lol:

Ήθελα να ήξερα για τόσο χαζές, άσχετες, άσπλαχνες ή αδιάφορες μάνες μας έχουν??????

Διαφημίσεις

:lol: Καλέ τι πλάκα που έχουν τα μωράκια αραχτά δίπλα-δίπλα! Κορίτσια είστε υπέροχες και πολύ σας ζηλεύω που βρίσκεστε! Να είστε πάντα καλά να ανταμώνετε και με το καλό κάποτε να ανταμώσουμε όλες μαζί!

Λοιπόν τελικά δεν έφταιγε το γάλα μου που δεν έπαιρνε βάρος ο μικρός τον προηγούμενο μήνα. Τον θήλαζα πολύ κι αντλούσα και έδινα λίγο ξένο κι είχε πάρει 400γρ αν θυμάστε... Τελικά τελευταία είχα κόψει το θηλασμό αντλούσα για να ξέρω τι πίνει και έδινα 3 γεύματα δικό μου και 2 ξένο. Από 90μλ που έπινε με το ζόρι παλιά, αυτό το μήνα έπινε σε κάθε γεύμα 180-210μλ.

Και........πήρε μόνο 500γρ!!! Και 2 πόντους μπόι!!!!! Οπότε έχουμε τη διάγνωση: Ο μπέμπης πήρε από το άλλο σόι και θα μας βγει μικροκαμωμένος!!!! Για να μην πω στούμπος!!!! Και μια φώτο του Άρη όταν ήταν μωρό που ξέθαψε μια θεία του επιβεβαιώνει τη θεωρία μου καθώς είναι φτυστός ο μπέμπης! Ευτυχώς που είναι γλυκούλης ο μπαμπάς μας! Το μόνο που θέλω επειδή ακόμα τα μάτια του μπέμπη είναι γκριζομπλε....είναι να μην πάρει τα μάτια της πεθεράς μου (μπλε) για να μην κορδώνεται η καλή σου!!!

Οπότε γυρίζουμε στα παλιά χωρίς άγχος καθώς η γιατρός είπε ότι είμαστε νορμάλ και να μην αγχωνόμαστε! Από τον άλλο μήνα προς το τέλος λέει θα αρχίσουμε φρουτάκια και κρεμούλες!!! Έ ρε γέλια!

Και τέλος δεν πειράζει λέει να το βάζουμε να κάθεται πλέον (με λίγη κλίση) αφού και ο ίδιος δείχνει να θέλει να ανασηκωθεί. Οπότε τσάμπα αγχωνόμουν μην πάθει τπτ η σπονδυλική στήλη.

Κορίτσια μεγαλώνουν τα μπεμπάκια μας!!!!!!!!!!! Ααααχ πώς θα περάσει ο καιρός και δε θα τα χορταίνουμε ρε γμτ!!!!!

καλα τι υψος εχει το παιδι και το λες κοντο?

Αυτό το "να το προσέχετε" δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο!!! :lol: Η δικιά μου πάλι λέει "να του μιλάτε!" Και της λέω κι εγώ: "Όχι καλέ δεν του μιλάμε. Σε κλουβί το έχουμε σαν το Μόγλη και του πετάμε και μπανάνες!" :lol:

Ήθελα να ήξερα για τόσο χαζές, άσχετες, άσπλαχνες ή αδιάφορες μάνες μας έχουν??????

οχι αγαπη μου...απλα πολύ θα ηθελαν να μας εριχναν στη θαλασσα και να μεγαλωναν αυτετς τα παιδια μας αγκαλια με τους γιους τους.... για σκέψου το λίγο!!! εγω πιστευω οτι μονο ετσι θα ευχαριστιοταν...να με εβλεπε στον ταφο.και το λεω μετα λογου γνωσεως.

Δεν υπάρχει αυτό που ζω σήμερα. Όλη μέρα βυζί, απίστευτο παράπονο, με κοιτάει μες τα μάτια και κάτι θέλει να πει και πονάει η ψυχούλα μου! Τι έχει το βλαστάρι μου???Και το πιο ανησυχητικό είναι ό,τι κοιμήθηκε στο παρκοκρέβατο μόνος του. Δεν έχει κοιμηθεί ποτέ έτσι μόνος του.Πότε θα αρχίσουν να μιλάνε να λένε τον πόνο τους?????

Κορίτσια είστε κούκλες και τα μπεμπάκια κουκλιά. Καθένα με ξεχωριστή προσωπικότητα. Το αστείο είναι ό,τι εσάς δεν σαν γνωρίζω όλες αλλά παρατηρώντας τα μπεμπάκια κατάλαβα ποια είναι η καθεμιά. Μαριτάκι εσύ με το ένα νινί πήγες ή το δεύτερο τραβούσε την φώτο????Χιχιχι!

Νεκταριάκι 500γρ. δεν είναι λίγα απλά στο εξής θα αναπτύσσονται λιγότερο. Αυτό έλειπε να παίρνουν κάθε μήνα 1-2 κιλά. Σε 2-3 χρονάκια θα μας έφταναν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...