Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα στις γειτονισσες!!:P

σοφακι να σου ζησει η μπεμπα!!γερη δυνατη κ ευτυχισμενη σ ολη της τη χωη να ναι!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα!

Καλώς ηρθε το κοριτσάκι μας μωρε!!!

Βρε Σομπολε,πες καμια λεπτομέρεια ντε..

λογικα θα γεννησε με ένα βαθύ αναστεναγμο ε? χιχιχι

Εγω σερνομαι, με εχει ξεκάνει η Μαριλίζα εντελως.Ελεγα να παω στην κολλητη μου σημερα αλλά με βλέπω να πέφτω για ύπνο.

καλημερα σας!!!!!!

να μας ζησει !!!σοφακι ..να ναι τυχερο και γερο ...!!!

ανδριαννα να το χαιρεσαι το κοριτσι σου!!!

νεκ μου ....η μικρη σε ζοριζει ε????μαλλον ειχες πολυ καλο παιδι ....να το εχεις πασα το γιωργη σου

αγγελικη ....φαση ειναι θα περασει ...πολυ υπομονη με τη μαριλιζα!!!!

με τα αποτελεσματα των εκλογων ολοι πολυ μουδιασμενοι ειναι ...εδωε χουν αρχισει απο το πρωι να πεφτουν τηλ......ελπιζω να μη τα μαζεψουν και φυγουν νυχτα οι κορεατες!!!παντως στην αθηνα ...επικρατει μαι περιεργη ησυχια ....φανταζομαι οτι θα παμε επαναληπτικες εκλογες ..και καποια κυβερνηση συνεργασιας !!

εμενα οι μικρες περναν καλη φαση ..μην της ματιασω βεβαια !!!μονο που δε μου πολυτρωει το μικρο παλι ..και νιαουριζει τη νυχτα !!!

αννιω 3 συγκοινωνιες με 3 παιδια ...χιλια μπραβο!!!!!το μανο σε καροτσι???εγω δεν τη παλευω για δρομο με τις μικρες ...μου ειχει εξαφανιστει και απο οπτικο πεδιο η χριστινα κανα 2 φορες και κοντεψα να παρω διαζυγιο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

εμενα σημερα τι μου εκανε το τσογλάνι, της κράταγα το χέρι να κλειδώσω το αμάξι για να παμε απεναντι που ειναι το σχολείο και μπαμ...δινει μια και φευγει και περνάει το δρόμο μονη της.

κοντεψα να μεινω στον τόπο.

χειροπέδες θα της βάλω.

για τα πολιτικά που λέτε, εγω ειμαι ικανοποιημένη απο τα αποτελέσματα, απλά θα ηθελα να μην ειχε βγει ουτε η ΝΔ πρώτο κομμα,ας ητανε οποιοδήποτε άλλο, νομίζω οτι δεν ηταν πολύ δυνατό το χαστούκι που φάγανε τελικά.

εμενα σημερα τι μου εκανε το τσογλάνι, της κράταγα το χέρι να κλειδώσω το αμάξι για να παμε απεναντι που ειναι το σχολείο και μπαμ...δινει μια και φευγει και περνάει το δρόμο μονη της.

κοντεψα να μεινω στον τόπο.

χειροπέδες θα της βάλω.

θα την είχα σκοτώσει μα την παναγία! μου το έκανε μια φορά ο γιώργος στο πεζοδρόμιο, για να πάει παραπέρα. χέστηκα και για τον κόσμο που περνούσε, τον βούτηξα και του έβαλα κάτι φωνές! τέτοια τρομάρα πήρα! και δε βγήκε στο δρόμο να φανταστείς. απαπα! φτου μακριά στην ώρα την κακιά για τα παιδάκια μας!

νεκ μου ....η μικρη σε ζοριζει ε????μαλλον ειχες πολυ καλο παιδι ....να το εχεις πασα το γιωργη σου

ναι φιλενάδα έχω πολύ καλό πρώτο φαίνεται να το φτύξω κιόλας γιατί ματιάζω!

πασά τον έχω! του αξίζει. αλλά αλήθεια η μικρά θα μου τονε χαλάσει! και θα τηνε κρεμάσω ανάποδα τη σκατούλα!:tongue:

έλα έλα νεκ μια χαρά είναι το 8! το ανταλλάζω με το 6 αν θες!!!

κοπελιά εσένα τα δικά σου είναι που κοιμούνται και το μεσημέρι και πέφτουν και στις 9 για ύπνο??

ευχαρίστως ανταλλάζω!!!!!!! φαντάσου να μη σου κοιμούνταν το μεσημέρι κ το βράδυ πάντα μετά τις 11! ανταλλάζω με τη μίααα!!!! πού να στον στείλω????? :lol: :lol:

και γω την ανταλλάζω...πάρε κόσμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κοιμοτανε σερί ένα μήνα στο κρεβάτι της μεχρι το πρωι και απτο Πάσχα και μετα μας έχει βγάλει το λάδι,ξυπνάει και κλαιει,θέλει να ερθει " το μεγαλο κρεβάτι"...τρελό πισωγύρισμα και δεν αντεχω άλλα ξενύχτια, ούτε νεογέννητο να 'τανε δηλαδη,ελεος.

Μέσα σε όλα ξεχασαμε το θάνατο της Μαρικας!!!!!!!!!!!

Αντε και στου Κωστακη τωρα!!!!!!!!! όλους τους εχει θάψει ο αθεόφοβος.

Διαφημίσεις

νεκ και τα δικα μου κοιμουνται 2ωρο το μεσημερι ..μπορει και 3ωρο ...και το βραδυ μεχρι τις 10 και τα δυο......

για τα εξαφανιζολ της χριστινας ...με καντηλιαζε ο γιωργος !!!!σε δευτερολεπτα .....πηγε πισω μου καμια 10αρια μετρα ..μεχρι να τη ν παρω χαμπαρι ....εχασα χρονια λεμε

νεκ με τη μικρη μη μασας ..να κρατας χαρακτηρα !!!!

εμενα τωρα σφαζονται για τα ιδια παιχνιδια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημερούδια! είχα μάθημα αγάπες μέχρι τώρα. αν και δεν έχω λεπτομερειες, τι να πρωτοχωρέσει σ ένα μήνυμα άλλωστε...

κι εγώ είμαι γενικά ικανοποιημένη πολύ απ το αποτέλεσμα, και συμφωνω με αγγελίνα για τη δεξιά. με τόση εξαθλίωση και πάλι ο δικομματισμός πήρε 35%.

τεσπα βλέπουμε τι θα γίνει. εγώ θα προτιμούσα εκλογές ανάμεσα στους 2 πρώτους όπως στη γαλλία. έτσι κι αλλιώς αν εξαιρέσεις το αθλιο εκλογικό σύστημα διαφορά στήθους είχαν!!!

και γω την ανταλλάζω...πάρε κόσμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

κοιμοτανε σερί ένα μήνα στο κρεβάτι της μεχρι το πρωι και απτο Πάσχα και μετα μας έχει βγάλει το λάδι,ξυπνάει και κλαιει,θέλει να ερθει " το μεγαλο κρεβάτι"...τρελό πισωγύρισμα και δεν αντεχω άλλα ξενύχτια, ούτε νεογέννητο να 'τανε δηλαδη,ελεος.

Μέσα σε όλα ξεχασαμε το θάνατο της Μαρικας!!!!!!!!!!!

Αντε και στου Κωστακη τωρα!!!!!!!!! όλους τους εχει θάψει ο αθεόφοβος.

πισογύρισμα κι εμείς, το ίδιο ένα πράγμα, στο μεγάλο κρεβάτι και κλάμαααααααααααα, και επίσης αυτό που εξαφανίζεται ο δικός μου το έχει ψωμοτύρι, ένα κάτι να πάρω από την τσάντα έχει φύγει, τι απειλές ότι θα τον αρπάξουν και δε θα μας ξαναδεί, φωνές, χθες του έδωσα και μία στον πωπό που με λαχτάρησε στο πάρκο στρατού, και να του λέω περίμενε, να τον φωνάζω και να με γράφει, και μιλάμε ταχύτητα όχι αστεία, είναι πολύ γκαζιάρικα αυτά τα μικρά

άσχετο, τι ωραίο νέο πρωινό, αυτή η μπουμπούκα όντως γεννηθηκε σε πολύ σημαδιακή μέρα, καλότυχη και γερή να είναι, και να ζήσει καλύτερες μέρες από εμάς

καλά κι αυτός ο κωστάκης, τι θα λέει με τόσες κατσαρίδες μετά την καταστροφή?

Καλημέρα τσούπρες!

Κατέφτασε το όμορφο κρητικόπουλο κορίτσι. Σόφη μου να τα χαίρεσαι και τα δύο σου τα παιδάκια.

Βελουδένια ξεκινά η αναμονή για το δικό σου κορίτσι τώρα. δεν ξέμένουμε ποτέ! όμορφα!

Καλά μια ομορφιά ειναι και τα πολιτικά μας. πολύ χαίρομαι που έγιναν έτσι τα πράγματα. θα το ήθελα λίγο μεγαλύτερο το χαστούκι αλλά είναι μια καλή αρχή . ας ελπίσουμε σε καλύτερη συνέχεια. Δόξα το Θεώ ξυπνάμε σιγά - σιγά. είχα ένα άγχος μεσα μου ότι μπορεί να λειτουργούσαν στον κόσμο φοβικά σύνδρομα που θα οδηγούσαν και πάλι σε συντήρηση του δικομματισμού. ευτυχώς δεν έγινε έτσι. αν δεν υπήρχε και ο φασιστικός νόμος Παυλόπουλου με το μπόνους των 50 βουλευτών θα ήταν όλα καλύτερα. αυτό ειναι και το σημείο, νομίζω, που δείχνει με πόσο σοφό τρόπο ψήφισε ο κόσμος.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...