Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , LeneL είπε:

Καλησπέρα! 

Μη σε απασχολεί βιοψία και προεμφυτευτικός, γίνεται μετά από αποτυχημένες προσπάθειες, πολλές αποβολές ή σε περίπτωση κληρονομικών νοσημάτων. Σε περιπτώσεις δωρεάς δεν κάνουν κάτι τέτοιο γιατί είναι και πολύ νεαρές οι δοτριες..

Αυτό για το ένα πρώτη φορά το ακούω.. όμως να εμπιστευτείς το γιατρό σου.. ίσως εννοεί ότι αν βάλει δύο και κάτι δεν πάει καλά με το ένα ίσως παρασύρει και το άλλο!

Να σκέφτεσαι θετικά και θα πάνε όλα καλά!!!

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και μένα για ένα μ είχε πει και επέμενε πολλή κιόλας, ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του ,αν θέλεις πες τον να στο εξηγήσει γιατί ένα και όχι δύο, μόλις ακούσεις θα συνηδητοποιησεις το γιατί, πολλοί λένε για δύο ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες αλλά και αυτό είναι ένας  μύθος... εμπιστεύσου τον γιατρό και προχώρα με θετική σκέψη 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ουφ, εδω η κουρασμενη εφορευτικη επιτροπη, λιγο διαλειμα εχω, κ ξανα στο ποστο, ειναι μια καλη εμπειρια μπορω να πω, κουραση κ ευθυνη ομως. Ναι ναι, δεν ειναι τοσο αστειο οσο το διακωμωδουν μερικοι. Στο κεντρο μου υπαρχει -ευτυχως- μεγαλη προσελευση. Ελπιζω ο κοσμος επιτελους να διαμορφωσει αποψη. Μπας κ ξεκουνηθει η χωρα κ σταματησουμε να κλαιμε πανω απτο χυμενο γαλα. Κακα τα ψεματα, εμεις κ η απαθεια μας φταιμε για τα χαλια μας.

Αντε σοφια, να δεις τα αποτελεσματα κ μετα γεννας!

Παω να ξεκουραστω τη μια ωριτσα μου κ ξαναπαω.

πολλά χρόνια θα ζήσεις κλεό μου, ετοιμαζόμουνα να πάω να ψηφίσω και σε σκεφτόμουνα, έβλεπα απένταντι στο σχολείο τους αντιπροσώπους κι έλεγα τι να κάνει εκείνη ψυχή, ευτυχώς έχει συμμετοχή, κι εγώ αυτό ακούω από συγγενείς και γνωστούς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα ρε Σοφάκι, με έσκασες. Τώρα ετοιμαζόμουν να σε πάρω τηλ. Στο χωριό ήμασταν, είδα τα μηνύματά σου και σου απάντησα και το μήνυμα ακόμη να αποσταλεί. Λέω πάει αυτή γεννάει, σε κανένα υπόγειο χειρουργείο την έχουν και δεν ακούει!!!

Ουφ, άντε κοπέλα μου και οι μέρες τέλιωσαν!!! Έτσι είχα άγχος και εγώ, λέω μια ζωή έγκυος θα παραμείνω...δεν θα βγει η μπουμπού! Όμως να που βγήκε και αυτή και η δική σου έρχεται. Αν δεν έχει έρθει ήδη!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μη μου πείτε ότι είστε μπροστά στις τηλεοράσεις με τις πολιτικές συζητήσεις και υποθέσεις? Εγώ τα βαριέμαι αυτά! Μια και καλή μαθαίνω το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ τις αγωνίες. Κι εμείς εννοείται σε αυτές τις εκλογές μακριά πολύ μακριά από τα παλιά μας λημέρια! άντε να δούμε τι θα δούμε...

και μιας και λέμε μπροστά από τις τηλεοράσεις... δεν πιστεύω το σοφάκι μας να είναι μπροστά από κανένα καρδιοτοκογράφο κι εμείς εδώ αλλού ντ'αλλού...

δεν βλέπω κανένα μνμ για νοσοκομειακή κράτηση! :lol: για να δούμε... Πάντως κουλό μου φαίνεται να τη βάλει νυχτιάτικα ο ντοκ για πρόκληση κι ας είναι να γεννήσει σε μισή ώρα. Αύριο να ξημερώσει ο θεός τη μέρα λέω γω αν και η μπουμπού μπορεί να έχει άλλη γνώμη! ;)

Κοντός ψαλμός αλληλούια που λέμε! σοφάκι και πρώτη δουλειά μόλις βγεις ξέρεις εεε?? αναμένουμε φώτο της κούκλας τώρα που πήρες και το κολάι και ανεβάζεις αβέρτα!

έρχεται η κρητικοπούλα μας?

Σοφάκι, με το καλό!!!!!!!! Ηθελε το κορίτσι να ψηφίσει πρώτα βρε!

πρώτο λέει το πασόκ στο ρέθυμνο!!!! αν ήταν να ψηφίσει πασόκ καλλιά της να'χε βγει από την κοιλιά! σοφάκι δεν πιστεύωωωω......??? :lol: :lol:

Διαφημίσεις

Να αυτά βαριέμαι, τα ίδια και τα ίδια. Ποιο το νόημα να ψηφίζω? Η' ο ένας θα βγει ή ο άλλος!!!

Σοφάκι που είσαι κορίτσι μου?Το μήνυμά μου ακόμη να πάει πάντως!

Γειά σου Νεκταρίτσα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μόνο εγώ βλέπω ότι γίνονται τρελές ανατροπές με τ αποτελέσματα;;; χαχαχαχαχα

δεν έχει καλέ σημασία ποιος θα βγει έχει σημασία η ανακοπή φόρας αφενός και αφετέρου η αναδιαμόρφωση του κοινοβουλίου!

είναι πολύ σημαντικές οι αποφάσεις που παίρνονται ακομα και για τα δισέγγονά μας!

πραγματικά θεωρώ ότι είναι πολυτέλεια ακόμα και η απαισιοδοξία.

(εννοείται εγώ είμαι η παλαβή που βλέπω από νωρίς τα εκλογικά προγράμματα χαχαχα)

Αννούλα μου εγώ δεν βλέπω και δεν ακούω τίποτα διαφορετικό, αυτό είναι το πρόβλημά μου. Οπότε σηκώνω και τα χέρια ψηλά. Κακώς αλλά δεν υπάρχει κάτι-κάποιος να με "φανατίσει".

Περίμενα και εγώ να μας πεις νέα από το Σοφάκι και εσύ σχολιάζεις πολιτικά αποτελέσματα. Άντε από εκεί!!!Εσύ και η Στάη ένα πράγμα!!! Αχαχαχα I love you!!

Πάω για νανά, καληνύχτες και καλά γεννητούρια να έχουμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έλα ρε τι σόι σόμπολος είμαι;;;;

πρέπει να το βλεπω και σφαιρικά το πράμα!!!

μα καλά έχετε ξαναδει τέτοιο αποτέλεσμα;;; όοοοχι

τρελή ανατροπή και νέα δεδομένα.

δεν έχω φανατιστεί τώρα ιδιαίτερα πάντα έτσι ήμουν! χαχαχαχα

αλλά είναι κι αυτό σημαντικό και πολύ μάλιστα.

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα ξαφνιάζει μιας και τόσα χρόνια τα αποτελέσματα είναι τα ίδια και τα ίδια αλλά περίμενα μεγαλύτερη ανατροπή. Ας είναι, θα ταρακουνηθούν κάποιοι και άλλοι θα γκρεμοτσακιστούν τελείως.

Πάω, κλείνουν τα μάτια μου! Τα αποτελέσματα να είναι τα καλύτερα για τον ταλαιπωρημένο μας τόπο.

Σοφάκι δώσε σήμα όταν τα καταφέρεις. Με το καλό να αντικρίσεις το κοριτσάκι σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αυτό ακριβώς ας δει μια άσπρη μερα η χώρα, με αλλαγμένη έστω και λίγο σύσταση μπορεί να υπάρξει μια ελπίδα. κι αν "δεν" εδώ θα μαστε πάλι.

έχει πλάκα ο ξένος τύπος για τ αποτελέσματα!

καλό βράδυ ελέ!!!

φιλιά πολλά!!!

καλησπέρα, κανένα νέο από σοφάκι? κι εγώ αννούλα πάντα παρακολουθώ τις συζητήσεις, ειδικά σήμερα! πάντως κυβέρνηση δε βλέπω να βγαίνει, μάλλον για εκλογές πάλι το κόβω, βέβαια τα αριστερά κόμματα γιά άλλη μια φορά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, μια ευκαιρία ιστορική τους δίνεται να αλλάξουν τα πράγματα και πάλι δεν τα βρίσκουν, μεταξύ μας δε βλέπω και πολύ φως, το ότι δέχτηκε πλήγμα ο δικομματισμός πολύ πολύ θετικό αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, και πρώτο βήμα ειναι επιτέλους να αλλάξει ο εκλογικός νόμος

θα δείξει, έτσι κι αλλιώς άνεργη είμαι, τι χειρότερο να πάθω, τουλάχιστον να γίνει κάτι για τα παιδιά μας

καλησπέρα, κανένα νέο από σοφάκι? κι εγώ αννούλα πάντα παρακολουθώ τις συζητήσεις, ειδικά σήμερα! πάντως κυβέρνηση δε βλέπω να βγαίνει, μάλλον για εκλογές πάλι το κόβω, βέβαια τα αριστερά κόμματα γιά άλλη μια φορά τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, μια ευκαιρία ιστορική τους δίνεται να αλλάξουν τα πράγματα και πάλι δεν τα βρίσκουν, μεταξύ μας δε βλέπω και πολύ φως, το ότι δέχτηκε πλήγμα ο δικομματισμός πολύ πολύ θετικό αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, και πρώτο βήμα ειναι επιτέλους να αλλάξει ο εκλογικός νόμος

θα δείξει, έτσι κι αλλιώς άνεργη είμαι, τι χειρότερο να πάθω, τουλάχιστον να γίνει κάτι για τα παιδιά μας

μπήκα κι εγώ λέει να δω νέα πρωί-πρωί για να προλάβω το γιο μου που ξυπνάει στις 8 και τελικά δεν πρόλαβα! ρολόι έχει ρε φούστη μου αυτό το παιδί! ότι ώρα και να κοιμηθεί... και χωρίς ύπνο το μεσημέρι ξυπνάει στις 8! σκατά που έλεγα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες...

μπαααα ελεάνα δε το ξανακόβω για εκλογές! θα ζήσουμε να το δούμε και ολοφάνερα, συνεργασία πασόκ-νδ, θα τα αποσκατώσουν και οι δύο, ο ένας ήδη έχει φάει φούντο... άλλα τέσσερα χρονάκια θέλει καθώς φαίνεται ο λαός για να τους μουτζώσει για τα καλά!

αλλά και η χρυσή αυγή στη βουλή και μάλιστα τόσες έδρες? έχει να πέσει ξύλο! προχθές πότε ήτανε... εδώ στα χανιά... περνούσε ένας μεσήλιξ έξω από τα γραφεία τους και ένας νεαρός μοίραζε φυλλάδια και κάτι μουρμούραγε ενημέρωνε δεν ξέρω τι έλεγε... λέει ο παππούς που του πρότεινε το φυλλάδιο "άι στο διάολο!" και γυρίζει ο νεαρός και κοιτάει στο μπαλκόνι από πάνω έναν δικό τους και ρωτάει ευθαρσώς: "να τον πλακώσω?".

θα δέρνουνε λέει με το λόγο στη βουλή λέγανε σε μια συνέντευξη! ε ρε γλέντια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...