Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά, η άλλη κατάσταση, που έχει να κάνει με την μ@λ$%^7α που δέρνει τον καθένα και λέει το κοντό του και το μακρύ του, σχετικά και με το φύλο των παιδιών του άλλου, έ τι να πεις, είναι μάλλον αγιάτρευτη και θέλει ψυχραιμία εκ μέρους της μάνας (μαζι και καμμιά μπούφλίτσα, χιχιχιχι).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, Βελουδάκι καλή σου μέρα!

Μπήκα στα γρήγορα πριν ξυπνήσει ο κανακάρης μου να δω μήπως είχαμε νεότερα.

Μέρα ψήφου σήμερα και δυστυχώς καθόλου δεν με απασχολεί. Ούτε και ξέρω τι θα ψηφίσω, κακό αυτό...πολύ με στεναχωρεί αυτή η στάση μου αλλά πραγματικά δεν ενδιαφερόμουν ποτέ για αυτά, πόσο μάλλον τώρα. Νιώθω ευθύνη όμως, τα παιδιά μας έχουν δικαίωμα-δικαιώματα πολλά που οι δικές μας λάθος επιλογές μπορεί να τους τα στερήσουν. Τελοσπάντων, όλοι τα ίδια μου φαίνονται γι'αυτό και απέχω νοητά.

Η μπουμπούκα μου κάθεται δίπλα μου στο καρότσι και μου κουβεντιάζει!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερούδια κοριτσάρες.

Σόφη μου, η σκέψη μου μαζί σου. αναμένουμε την κούκλα σου που εύχομαι να είναι γλυκιά σαν τη μαμά της.

Α Ελευθερία γιατί έτσι; προσωπικά με απασχολεί πολύ το ζήτημα των εκλογών και θέλω να πιστεύω ότι με τον τροπο που θα ψηφίσουμε θα προκύψει κάτι διαφορετικό από αυτό που ζούμε, πιο ελπιδοφόρο. δεν λέω πολύ καλύτερο, γιατί, δυστυχώς, περιθώρια για κάτι τέτοιο δεν υπάρχουν. εγώ αυτή τη φορά κάνω την "επανάστασή" μου εγκαταλείποντας τον παραδοσιακό πολιτικό μου χώρο, ανεπιστρεπτί, και θα δώσω ψήφο σε κάτι που μου φαίνεται, αν μη τι άλλο, διαφορετικό από αυτό που έχουμε σήμερα. θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται όπως εγώ.

όχι αγάπη μου δεν είναι μόνο ο Στέφανος που το λέει αυτό για το Μάνο και εγώ το λέω για το Σωτήρη και μάλιστα πολλές φορές τη μέρα. είναι περισσότερο άτακτος, πεισματάρης, νευρικός και διεκδικητικός από όσο μπορεί να ειναι ανεκτό. μας ζορίζει πολύ αλλά ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να το διαχειριστούμε ώστε να μην του δημιουργήσει προβλήματα και στην σχολική ζωή του.

μια όμορφη μέρα εύχομαι.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημέρα! απ τις 6 και κάτι όρθιος ο μικρός, λογικό αφού κοιμήθηκε για βράδυ στις 7 το απόγευμα...

θα τα ετοιμάσω σε λίγο και θα βγούμε για την εκλογική μας υποχρέωση...

κι εγώ μάρω μαζί σου.

καλά εγώ ανέκαθεν πολιτικοποιημένη, πως να μην ήμουν με οικογένεια οργανωμένη απ όταν θυμάμαι τον εαυτό μου...ευτυχώς είναι κι ο άντρας μου έτσι και συνεννούμαστε.

ελπίζω αυτή τη φορά να ρθει όντως η ανατροπή, ακούω και διαβάζω θετικά πράγματα αναφορικά με τις κατευθύνσεις μας, μακάρι να υπάρξει όντως ένα αποτέλεσμα που να δείχνει ότι ο κόσμος ξεκουνήθηκε για μια φορά στην ιστορία και έκανε πράξη αυτό το αχ κι αυτό το βαχ που ακούμε μήνες για να μη πω χρόνια τώρα...

ό,τι κι αν βγει ας γίνουν τα πράγματα καλύτερα για τις ζωές όλων!

Διαφημίσεις

ανδριαννα να χαιρεστε το κοριτσακι σας καθε ευτυχια στη ζωη της!

αγγελικη να χαιρεσαι κ εσυ το δευτερο ονομα σου χρονια πολλα και οτι καλυτερο!

σοφια με το καλο να ερθει η μπουμπου και μ ενα πονο!

καλημερα σε ολα τα κοριτσια και καλη ψηφο!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα! Καταρχήν οι ευχές: Ειρηνούλα χρόνια σου πολλα κοριτσάκι, κι εσύ μαμά Ανδριάννα, να τη χαίρεσαι και να την καμαρώνεις!

Αγγελικούλα να χαίρεσαι το δεύτερο όνομά σου και υπομονή με την τσούπρα σου, μάλλον όλα τα λιονταράκια μια κόπια είναι, γλυκούλικα αλλά πεισματάρικα.

Καλή ψήφο και καλά αποτελέσματα αν κι εγώ σαν την Ελευθερία είμαι λίγο ως πολύ απαισιόδοξη. Δεν ειμαι καθόλου σίγουρη για το αν οι συμπολίτες μου επιτέλους απέκτησαν πολιτική συνείδηση ή δε συνεχίσουν να ψηφίζουν με βάση άλλα κριτήρια, προσωπικών συμφερόντων. Κι εμένα οι δικοί μου ήταν αρκετά πολιτικοποιημένοι κι έχουν δει πολλά τα μάτια μου γι' αυτό και τους σιχάθηκα, και τους πολιτικούς και τους οπαδούς! Καλά αποτελέσματα εύχομαι, απεύχομαι τα χειρότερα μόνο κι ελπίζω να μας δοθεί έστω και τώρα μια ακόμη ευκαιρία ώστε τα παιδιά μας να ζήσουν λίγο καλύτερα!

Εμείς εχθές είχα πάει σε κάτι γενέθλια...Κρητικιά όλη η οικογένεια...γονείς,παππουδογιαγιαδες...δεν χρειάζεται να σας πώ τι έφαγα ε?Α Κρητικιές στείλτε κανένα πιατάκι γαμοπίλαφο...το λάτρεψα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εχθές έκανα πάρα πολλές δουλειές...εκτός απο τα Σαββατιανα ψώνια ,έβγαλα τα καλοκαιρινά...έβαλα σε υφασμάτινες θήκες τα χειμερινά τα δικά μας...έπλυνα όσα μπουφάν δεν είχαν πλυθεί για να τα κρύψω...έπλυνα κουβέρτες...και πρέπει να μου φέρει ο Δ την σκάλα μας που την έχει πάρει στο μαγαζί για να ανέβουν όλα αυτά στις επάνω ντουλάπες...αφού ΄κάνω μερικές αλλάγες για να χωρέσουν...Τώρα μου έχει είνει να μαζέψω τα χειμερινά του μικρού αλλά ξέμεινα απο υφασματινες θηκες...τα καλοκαιρινά τα ξεδιάλεξα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κοριτσάκια με άφησε η μπουμπού και ψήφισα τελικά!

Τι καλό κορίτσι! Καλά μου φαίνεται εκεί θα μείνει αυτό το παιδί μια ζωή, δεν το παίρνει απόφαση!

Πήγαμε το πρωί γιατρό, ξανά έτοιμη με βρήκε, μου λέει κάνε μια βόλτα και ξαναέλα, πήγα με λίγα πονάκια, 3 διαστολή ακόμα, κάτι μου είπε και για ορό, να μου βάλει να ξεμπερδεύω μα δε θα αργήσω, κατά τις 7-8 θα ξαναπάμε το απόγευμα! Δε νομίζω να με έχουν πιάσει οι πόνοι ακόμα, άρα δεν ξέρω τι θα γίνει, θα με κρατήσει για ορό που θα είναι και βράδυ ή θα μου πει να πάω πάλι το πρωί? Θα προσπαθήσω να ενημερώσω αν με κρατήσουν για γέννα!

Σας έχω τρελάνει κι εσάς γεννάω δε γεννάω!

Δε φταίω εγώ, η κόρη θα μου βγει πεισματάρα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοριτσάκια με άφησε η μπουμπού και ψήφισα τελικά!

Τι καλό κορίτσι! Καλά μου φαίνεται εκεί θα μείνει αυτό το παιδί μια ζωή, δεν το παίρνει απόφαση!

Πήγαμε το πρωί γιατρό, ξανά έτοιμη με βρήκε, μου λέει κάνε μια βόλτα και ξαναέλα, πήγα με λίγα πονάκια, 3 διαστολή ακόμα, κάτι μου είπε και για ορό, να μου βάλει να ξεμπερδεύω μα δε θα αργήσω, κατά τις 7-8 θα ξαναπάμε το απόγευμα! Δε νομίζω να με έχουν πιάσει οι πόνοι ακόμα, άρα δεν ξέρω τι θα γίνει, θα με κρατήσει για ορό που θα είναι και βράδυ ή θα μου πει να πάω πάλι το πρωί? Θα προσπαθήσω να ενημερώσω αν με κρατήσουν για γέννα!

Σας έχω τρελάνει κι εσάς γεννάω δε γεννάω!

Δε φταίω εγώ, η κόρη θα μου βγει πεισματάρα!!

άντε βρε σοφάκι με το καλό, θα την κρατάς αγκαλίτσα σε λίγες ώρες, πω πω συγκινήθηκα, θυμήθηκα και τα δικά μου, λίγες ώρες πριν ούτε που το φανταζόμουνα! θα περιμένουμε νέα σου, όλα θα πάνε καλά, και μόλις μπορέσεις στείλε κανένα μην. ότι ώρα και να είναι!

Ουφ, εδω η κουρασμενη εφορευτικη επιτροπη, λιγο διαλειμα εχω, κ ξανα στο ποστο, ειναι μια καλη εμπειρια μπορω να πω, κουραση κ ευθυνη ομως. Ναι ναι, δεν ειναι τοσο αστειο οσο το διακωμωδουν μερικοι. Στο κεντρο μου υπαρχει -ευτυχως- μεγαλη προσελευση. Ελπιζω ο κοσμος επιτελους να διαμορφωσει αποψη. Μπας κ ξεκουνηθει η χωρα κ σταματησουμε να κλαιμε πανω απτο χυμενο γαλα. Κακα τα ψεματα, εμεις κ η απαθεια μας φταιμε για τα χαλια μας.

Αντε σοφια, να δεις τα αποτελεσματα κ μετα γεννας!

Παω να ξεκουραστω τη μια ωριτσα μου κ ξαναπαω.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...