Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

4 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Κακώς. Ο πρώτος γιατρός που είχα δεν μου έκανε αιματολογικές και μου έδινε οργκαλουτραν σε φυσικό κύκλο χωρίς εξετάσεις με αποτέλεσμα μηδέν. Ο δεύτερος που έκανα άπειρους φυσικούς κύκλους δεν έκανε τίποτα χωρίς αιματολογικές και οργαλουτραν πολύ σπάνια (και ούτε ολόκληρη). Το αποτέλεσμα πάνω από 90% ώριμα και πετυχημένοι κύκλοι!!!

Είχαμε τον ίδιο πρώτο γιατρό άραγε; Orgalutran πάντως που είχα πει στον Σφακ πως έκανα μου είχε πει δε χρειάζεται. Εγω όντως νόμιζα πως καθυστερούσε την ωοληψια γιατί είχα ρωτήσει κιόλας γιατί τις κάνω.

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Νομιζω οι αιματολογικες ειναι μαστ. να δεις τωρα θα σου παει καλυτερα ! ειμαι σιγουρη !

Μακάρι ! 🤞🏻 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

698930d7wvcgypfr.gif

Σοφάκι μου με το καλό να υποδεχτείς την κορούλα σου! Εγώ σε βλέπω να μην προλαβαίνεις να ψηφίσεις, μη σου πω να μην προλάβεις το πιλάφι στη βάφτιση! Με ένα πόνο κούκλα μου, που με ένα θα είναι έτσι όπως τα λέει ο γιατρός σου! Ούτε που θα το καταλάβεις! Και την άλλη στιγμή θα έχεις στην αγκαλίτσα σου τη μπουμπουκίτσα σου και θα γίνεσαι αλοιφή! Αναμένουμε με αγωνία τα νέα από το Σόμπολο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάρω, και εγώ την λύση με το χανσαπλάστ προκρινω, ή κάτι τελοσπάντων που καθιστά τα δάχτυλά ανενεργά προς ξύσιμο.

Και παρντόν δλδ... το χανζαπλάστ στα δάχτυλα σε αυτή την ηλικία τα καθιστά ανενεργά προς ξύσιμο?? μπουαχαχα!!! :lol::lol::lol: πλάκα κάνετε ε???

εδώ καλέ η μικρά η δικιά μου που τη δάγκωσε ένα κουνέλι στις διακοπές του πάσχα και της βάλαμε χανζαπλάστ στο δάκτυλο το έβγαζε με τη μία. μιλάμε για επίδεσμο, δέσιμο ναυτικό κι αυτή στο λεπτό τσουπ το έλυνε! ξοδέψαμε ίσα με ένα κουτί κι όλα κατέληξαν στα σκουπίδια μέχρι που το πήραμε απόφαση κι αφού είχε σταματήσει το αίμα το αφήσαμε έτσι χύμα στο κύμα. θα κωλώσει ο σωτήρης??

κλοκλό πάντα άξια με τη δουλειά όπως διαβάζω! αν όλα πάνε καλά θα μας φτιάξεις τουρτίτσα ωραία για το μωρό που θα έρθει αρχές νοέμβρη της φίλης που προσπαθούσε 3 χρόνια που έλεγα... νωρίς είναι ακόμα βέβαια... άντε να δούμε.... λέει ότι στην επόμενη επίσκεψη θα δει και φύλο. για αγόρι την κόβω εγώ.

επίσης ήθελα να σου πω και ο άρης κληρώθηκε τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής αλλά δεν πάει αφού είναι στρατιωτικός. κι εγώ μέχρι να το επιβεβαιώσουμε ξενέρωσα. αλλά ποια η διαφορά... τελικά θα πάει αύριο ηράκλειο και κάνει το ίδιο. χωρίς τον μπαμπά μας και αυτό το σουκού ένα πράμα.

Γεια σας και απο μας!!!!!

Ευτυχως επιστρέψαμε απο Λουτράκι,η Μαριλίζα σε μονιμο παροξυσμό και γω μες τα νευρα,η πεθερα εκανε το σταυρό της που φυγαμε,πρώτη φορα στη ζωη της!!!

Εχει γίνει πολυ ταλιμπαν η μικρη,δε παλευεται με τιποτα και οσο τη μαλώνεις τοσο υστεριάζει,ειχαμε κλειδωθεί μες το δωμάτιο για κάνα 20λεπτο σημερα και μαλώναμε,το τι ξύλο εφαγα δε λέγεται,εδωσα και μερικες...τι να πω πια...μάνα κουράγιο..

Σοφάκι,αντε βρε, θα μας σκάσει (και) αυτη η μπουμπου!Ευτυχως της Βελ θα πάει ραντεβουδάτη!

Αντε με το καλό κοριτσάκια!!!!!

Αντριανάκι να χαιρεσαι το αστεράκι σου!!!

Πολυχρονο το κοριτσι σας!!!!

Ευχαριστω για τις ευχες,ναι γιορτάζω κ γω σημερα!

Το βραδυ θα βγουμε με ενα ζευγαρι για φαγητο αλλά γω κουτουλάω απο τη νυστα..

Βελουδάκι,ποσο σε καταλαβαινω και ποσο χαιρομαι που περνάτε καλά και το απολαμβάνετε!!!!!!!! Ζητω η επαρχία λέμε!!!!!!!!!!!!!!!

Τωρα μπορείς να καταλάβεις γιατι εκλαιγα οταν εφευγα απο τη Χίο..άλλη ζωη ρε παιδι μου.

Οσο για το μαραμένο μύδι..θα μου πληρώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχα

Μάρω και γω χανζαπλαστ θα προτεινα αλλά θα μου πεις, θα το ξεκολλάει κ αυτο ε?

1)μονιμο παροξυσμό

2) και γω μες τα νευρα,

3) ταλιμπαν,

4) δε παλευεται

5) οσο τη μαλώνεις τοσο υστεριάζει,

6) μαλώναμε

7) το τι ξύλο εφαγα δε λέγεται...

τι να πω πια...μάνα κουράγιο..

σε σένα μόνο απευθύνεσαι?? ευχήσου και σε εμένα! γιατί το μέλλον μου δεν προδιαγράφεται καλύτερο σε πληροφορώ!

ποιος είπε ότι τα κορίτσια είναι καλύτερα από τα αγόρια?

ΕΓΩ!!!!!!!!!!! σκατά στα μούτρα μου! και μου χαλάει και το γιωργάκι μου η μικρή αντάρτισσα! με τα πολλά στο τέλος θα του μάθει να δαγκώνει, να τσιρίζει, να τραβάει μαλλιά, να πειράζει πράγματα και συρτάρια που δεν πείραζε, να σκίζει βιβλία, αυτοκόλλητα τοίχου... να κλαίει και να χτυπιέται για να ζητήσει το παραμικρό. απαπα!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα, πολύ κουρασμένη είμαι, αγγελίνα να χαίρεσαι το δεύτερο ονοματάκι σου, πολύχρονη να σαι!!!!!

γυρίσαμε ψόφιοι απ το πάρτυ. γύρισα με 4 συγκοινωνίες και τα 2 παιδιά απ το χέρι μόνη μου εννοείται. ο ν ταξιδεύει για το βορά. και δε πέρασα και ιδιαίτερα καλά. κι εμείς με σφαλιάρες φύγαμε δε μ άκουγε καθολου ο μικρός.

παιδιά η ηλικία είναι! δεν έχει να κάνει το φύλο πραγματικά!

είμαι πολύ νευριασμένη λέγοντας φύλο. μα καλά αλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν ασχολούνται με το τι παιδιά έχει ο καθένας! πόσο ανεγκέφαλος είναι ο κόσμος!!! και δε μιλάω πια για τις θειες αλλά και νέες κοπέλες!

έλεος πια θα πιαστώ στα χέρια με καμία μου φαίνεται!

έχει καταντήσει αηδία πια!!!

μου κάνει μια μικρομάνα σήμερα σε λυπάμαι θα σε φάει το σίδερο και το μαγείρεμα με 3 γιους! γιατί της απαντάω τα κορίτσια δε τρώνε;;; δαγκώνεται μια άλλη απ το ύφος μου, ε λέει εννοείται ότι το κορίτσι εκεί στα 14 βοηθάει στο σπίτι κάνει δουλειές κτλ. οι14χρονες που ξέρω εγώ φοράνε στρινγκ και βγαίνουν με γκόμενους πήγα να της πω αλλά σεβάστηκα το ξένο σπίτι!!!

μα πως σκέφτεται ο κόσμος δε μπορώ να καταλάβω!!!

ε λέει εννοείται ότι το κορίτσι εκεί στα 14 βοηθάει στο σπίτι κάνει δουλειές κτλ. οι14χρονες που ξέρω εγώ φοράνε στρινγκ και βγαίνουν με γκόμενους πήγα να της πω αλλά σεβάστηκα το ξένο σπίτι!!!

μα πως σκέφτεται ο κόσμος δε μπορώ να καταλάβω!!!

μη δίνεις σημασία αννούλα μου! θα συμφωνήσω πάντως κι εγώ με εσένα! πλέον τα κορίτσια δεν είναι όπως του 60΄! εγώ πάντως ούτε στα 14, ούτε στα 16, ούτε καν στα 18 βοηθούσα στο σπίτι... ούτε το ποτήρι μου από το τραπέζι δεν έβαζα στο νεροχύτη! μαμά, γιαγιάδες όλες για κακιά νοικοκυρά με περίμεναν. μετά που έμεινα μόνη μου άρχισα να γίνομαι άνθρωπος. και στα σχολειά τα βλέπω, πλέον τα κορίτσια δεν έχουν και πολλές διαφορές. και στη γλώσσα, και στο ντύσιμο και στη συμπεριφορά...υπάρχουν κάτι λουλούδια...

έχω και από την άλλη τη νύφη της μάνας μου που έχει 3 γιους. αυτούς που σου έγραφα τους κούκλους... ;) από μικρά παιδιά ήταν η χαρά της μάνας τους! ήθελε κι αυτή ένα κοριτσάκι, έχασε κι ένα 5 μηνών έγκυος μάλιστα. αλλά δεν τα αλλάζει με τίποτα τα αγόρια της! καλλιά κι από κορίτσια και στη συμπεριφορά και στην αγάπη και στο σεβασμό στη μάνα και στη βοήθεια! στις δουλειές και του σπιτιού και στα χωράφια, στις ελιές! άξια παιδιά! τι να ζηλέψει από τις κοριτσομάνες αυτή η μάνα? τα φρουφρού και τα κοτσιδάκια? για πόσο καιρό? αυτά έρχονται και παρέρχονται.

παιδιά η ηλικία είναι! δεν έχει να κάνει το φύλο πραγματικά!

ποια ηλικία? τα ενάμιση ή τα δυόμιση? γιατί την μαριλίζα με την αριάδνη τις χωρίζει ένας χρόνος. πόσο ακόμα παναγία μου? το γιωργί μου πέρα από τους πρώτους μήνες ζωής δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ παλαβά και αψυχολόγητα! μέχρι που μεγάλωσε το σκατουλάκι που κάνει τρέλες και θα μου τον χαλάσει κι αυτόν!

ποια ηλικία? τα ενάμιση ή τα δυόμιση? γιατί την μαριλίζα με την αριάδνη τις χωρίζει ένας χρόνος. πόσο ακόμα παναγία μου? το γιωργί μου πέρα από τους πρώτους μήνες ζωής δεν συμπεριφέρθηκε ποτέ παλαβά και αψυχολόγητα! μέχρι που μεγάλωσε το σκατουλάκι που κάνει τρέλες και θα μου τον χαλάσει κι αυτόν!

το μέχρι 3 το πολύ 3,5 λέω εγώ...

απλά άλλα παιδιά το βγάζουν σε όλη τη 3ετια κι άλλα από από 2 μέχρι 3. τα τεριμπλ 2 που λέμε.

τι να πεις...άβυσσος...

πραγματικά όμως έχω αρχίσει να τα παίρνω άσχημα με το ύφος μερικών μερικών!!! μ ενοχλεί πολύ πια. κι ανοίγουν το στόμα και δε ξέρουν τι λένε.

πολύυυυ κουραστικό!

και είμαι και προληπτική γμτ!!!!!!

μια χαρά θα μου καθόταν κι ένα κορίτσι! ούτως ή άλλως δε λέω ακόμα ότι έχω παραδώσει παπούτσια στο τερεν!!!

έχω περιθώριο κι αν θέλω κάνω κι άλλο σε μια 6ετια!

αλλά μετά τα περσυνά μου το λεγα και το λέω αυτό που θα ρθει θέλω. είτε είναι το ένα είτε το άλλο!

Καλησπέρες κοριτσάκια.

Ανδριάνα μου πολύχρονο και γερό να ειναι το Ειρηνάκι. να την χαίρεστε και την καμαρώνετε και γρήγορα να της χαρίσετε ένα αδελφάκι.

Αγγελική χρόνια πολλά και σε σένα κοριτσάρα μου. τα καλυτερότερα σου εύχομαι για ό,τι μα ό,τι επιθυμείς.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

γιατί ρε Αννιώ δεν το είπες; μου λες αφού μια χαρά το σκέφτηκες γιατί δεν της είπες να δεις για πότε μαζεύεται.

το είχα και εγώ σήμερα αυτό στο σούπερ μάρκετ από γνωστή μου.

-πως νοιώθεις με τους τρεις γιούς;

-μια χαρά.

-καλά ειναι μωρέ, αλλά κριμα να μην έχεις ένα κοριτσάκι. ειναι άλλο πράγμα τα κοριτσάκια. το βλέπω εγώ μεγάλη διαφορά η κόρη από το γιο.

- (εγω από μέσα μου όμως) αι από δω μαρή.

τέλος πάντων.

fYFap3.pngIV83p3.png

τα φοβερά δύο; αμ' έτσι όπως πάμε μας βλέπω να φτάνουμε στα φοβερά εικοσιδύο.

απίστευτη αντιδραστικότητα, άρνηση, νεύρα. Χριστέ μου τι θα τα κάνω; καλά δε λέω ο ένας είναι ο πολύ ζόρικος αλλά ακολουθεί και ο άλλος από κοντά. το βλέπω εγώ στο τέλος θα πέσει πολύ ξύλο. δεν παλεύονται μιλάμε.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλησπέρα. Μπήκα πριν πέσω ανάσκελα σαν το πτώμα, ουφ πολύ κούραση σήμερα. Πριν λίγο έφτιαξα και το μαλλί, μην πάω αχτένιστη για την ψήφο αύριο! Αχαχα αυτό με μάρανε. Αδιαθέτησα πρώτη φορά μετά από 1 χρόνο, σχετικά καλά και ανώδυνα.

Ωστόσο μπήκα να δω μήπως έσκασε μύτη η νέα πριγκίπισσα! Σοφάκι ακόμη βαστάς? Άντε βρε Καλλιοπάκη δώσε όξω και εσύ!

Αγγελική μου χρόνια σου πολλά με πολύ πολύ υπομονή και χίλια κουράγια να μεγαλώσεις την Μαριλίζα, γιατί μάλλον και εσένα σου χρειάζονται όλα αυτά!!

Ρε παιδιά...πείτε τα στον Στεφ που αφινιάζει με τον Μάνο. Αυτό λέει δεν είναι παιδί...λέω όλα έτσι είναι σε αυτή την ηλικία...όχι λέει, δεν είναι. Μα να είναι τόσο ανυπάκουος, πεισματάρης, ζωηρός πια? Έχει άνισο μέτρο σύγκρισης, την ανιψιά του που όπως έχω ξαναπεί είναι ένα παιδί 'ανύπαρκτο΄. Ε μα δεν είναι έτσι τα νορμάλ 2χρονα και 3χρονα!

Νεκταρίτσα εσύ την γλίτωσες από το Λιοντάρι και την βρήκες από την Σκορπίνα!!

Αννούλα μου μην ακούς κορίτσι μου. Κάθε παιδί αγαπιέται με τις χάρες του και όχι με το τι κουβαλάει ανάμεσα στα πόδια του. Άντε από εκεί, ανεγκέφαλες!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πάω για τον τελευταίο θηλασμό. Το πρωί μετά που θα ψηφίσω εγώ (ψηφίζω εδώ απέναντι στο σχολείο) θα πάμε μάλλον οικογενειακώς χωριό να ψηφίσει και ο σύζυγος. Κορίτσια αν γίνει κάτι πλιζζζζ ας ενημερώσει κάποια και εμένα! Έχω αγωνία!!!!

Σοφάκι η σκέψη μου μαζί σου, έεεερχεταιιιι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερούδια..για ρίξτε μια ματιά και σε εμπειρίες αλλωνών,"terrible 2's-horrible 3's" την λένε την καταστασούλα μας και θα την ξεπεράσουμε κι αυτή όπως όλα, χαχαχαχαχα

http://www.momsview.com/discus/messages/23/42893.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...