Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Τόσο μικρά ωοθυλάκια; Μήπως τόσο τα βλέπατε και πήγαινες μετά από 2-3 ημέρες στα 18-19χιλιοστα; Γιατί είναι αρκετά μικρά για να έχουν ωριμάσει. Νομίζω όλες την ίδια απορία έχουμε 🤭

Δε ξέρω καθόλου πόσο ήταν τη μέρα της ωοληψιας. Λογικά πρέπει να είχαν ικανοποιητικό μέγεθος, αλλιώς γιατί να τα πάρει; Θυμάμαι τις μετρήσεις που κάναμε 2-3 μέρες πριν γιατί μου τις έλεγε. Μάλλον κ εγώ με την απορία θα μείνω 😂

4 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Η οργκαλουτραν είναι για να καθυστερεί την ανάπτυξη, για να μην ξεφύγουν κάποια ωοθυλακια πιο μπροστά από τα άλλα. 

Για μένα είναι περίεργο που δεν σου έκανε αιματολογικες για την lh σίγουρα που δείχνει την ωορρηξία και πήγαινε με τον κύκλο ως αριθμό, επίσης κ την Ε2 μετράνε για να βλέπουν πόσο ανεβαίνει, παίζει και αυτή το ρόλο της.

Αν θυμάμαι καλά μας είχε πει η φίλη μας ότι δεν έκανε αιματολογικες.

Έκανα orgalutran ακόμα και όταν είχα ένα ωάριο. Οποτε αυτό πως δικαιολογεί πως καθυστερεί τον ρυθμό ανάπτυξης; Ίσως μου τις έκανε για να προλάβει να μη σπάσει το ένα ωάριο του κύκλου πριν την ωοληψια (υποθέτω). Πάντως όταν πήγαινα 6-8η μέρα ανάλογα πως ήταν το ωάριο, έκανα 2 orgalutran κ ovitrelle κ πήγαινα για ωοληψια. Τα ίδια κ στον εντελώς φυσικό κ στον τροποποιημένο. Όντως δε κάναμε αιματολογικές στον φυσικό/τροποποιημένο κύκλο. 

4 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Σίγουρα φαίνεται από τις αιματολογικές. Ποιο εγγυημένο από αυτήν την μέθοδο δεν εχει. Μπορεί με τις αιματολογικές να καταλάβει ότι πχ σε σένα τα ώριμα σου ωάρια είναι 16χλμ εμένα 20

Πήγαιναν με το μάτι; Επίσης έκανες υπέρηχο και πήγαινες κατά προσέγγιση 4 μέρες μετά για ωοληψια; 

Έκανα υπέρηχο με το που σταματούσα τα Femara που τα έπαιρνα 2η με 6η μέρα του κύκλου.  Ναι πήγαινε με υπερηχογραφικο έλεγχο. Δλδ αν βλέπαμε πως έχουν μεγαλώσει, ξεκινούσαμε orgalutran κ μετά ovitrelle. Απλά συνήθως η ωοληψια μου γινόταν 10-12 ημέρα που όντως ταιριάζει με το πότε γίνεται η ωορρηξία στον κύκλο των 24-25 ημερών που έχω.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βελ μπράβο πολύ χαίρομαι

πρώτον που είστε τόσο καλά!

και δεύτερον που μπαίνεις!

:D

Το μικρό (τρόπος του λέγεις μικρό) κορίτσι μου θα το φάω, με τα πεδιλάκια του και τα δαχτυλάκια και τις μπουτίτσες της εξω σημερα, δε μπορώ....

Το μεγάλο αρνείται να βάλει πέδιλα κ φοράει μόνο τα σταράκια της....πείσμα γαιουδρινό....ας της περάσει δε πειράζει, πρέπει και αυτά να νιώθουν ότι περνάει το δικό τους κάπου κάπου....

Κατ εμείς δόντια, φτάσαμε τα 6! τι να σου πω! φαφούτα μεγάλη η Δανάη, άσχετο που τρώει και πέτρες.

Τώρα για γέννες που λέτε....δε ξέρω....εμένα και ο Δεκέμβρης και ο Αύγουστος τέλεια μου φάνηκαν. Κλεισμένη ούτε μια βδομάδα δεν έμεινα και τις δυο φορές. μια χαρά ήταν. Ενδιάμεσες εποχές πλέον δεν υπάρχουν, οπότε ή χειμώνα ή καλοκαίρι γεννάς, άνοιξη και φθινώπορο έχουν καταργηθεί πια!

Σοφία?

Σε ξεγέλασε η μπεμπούλα...αμ δε πες της! Θα βγει θα βγει!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μάρω ζόρι με το σταθμό γμτ, που θα πάει θα συνηθίσουν όμως, τους ήρθε έντονη η αλλ γή προφανώς. Να συζητάτε γιαυτό, να νιώσουν ασφαλείς.

Και γω αποφάσισα να στείλω τη Δανάη Ιούνιο κ Ιούλιο για λίγες ώρες με τη Ζωή.

Θα τη πάρουν με ελάχιστα χρήματα, συμβολικά, και από Σεπτέμβρη κανονικά (αν έχω να πληρώσω ή εκτός κ αν γίνει το θαύμα κ μας πάρουν στο δημόσιο, μακάρι παναγιά μου)

Η δουλειά έχει αρχίσει να ζορίζει, αδυνατώ να ανταπεξέλθω στο πακέτο δουλειά-σπίτι-παιδιά πλέον.

Και καλοκαίρι ακόμα πιο δύσκολο να το σέρνω το καημένο απο δω και απο κει συνέχεια.

Οπότε, αποφασίσαμε να δώσουμε λίγα χρήματα παραπάνω και να πάει στο σταθμό.

Το μωρό μου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρες...

πρωί πρωί με ξύπνησαν τα ξεφτέρια μου σήμερα. ξεκίνησε το μικρό - μικρό και ακολούθησαν ένας - ένας οι μεγάλοι. ας ειναι...

Σοφί, που είσαι κορίτσι; λέτε να έχουμε νέα σήμερα; μην αγχώνεσαι για κανέναν. ευχαριστήσου τις τελευταίες αυτές μέρες, όσο μπορείς και άσε τους άλλους να σκάνε.

Κλεό ναι τον έχουμε πάρει λίγο στραβά τον σταθμό. ειδικά ο Σωτήρης, όπως πάντα πιο αντιδραστικός. και ο άλλος κλαίει αλλά κάποια στιγμή σταματά. τέλος πάντων θα συνηθίσουν όλα τα παιδιά περνούν αυτή τη φάση του αποχωρισμού. αναμενόμενο είναι. άλλωστε γι αυτό, μεταξύ άλλων, ήθελα να ξεκινήσουν τώρα για να μην περάσουν όλο το πακέτο το Σεπτέμβριο, τότε που τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για μας με φουλ δουλειά.

Να την στείλεις κορίτσι τη Δανάη, καλό θα της κάνει. θα βοηθηθεί και από την αδελφή της που είναι πλήρως εξοικειωμένη και θα πάει μια χαρούλα.

πολύ χαίρομαι που η δουλειά σου πάει πολύ καλά. το αξίζεις. το παλέψες και το παλεύεις πολύ και το δικαιούσαι. μπραβο!

fYFap3.pngIV83p3.png

έχω ένα πρόβλημα με το Σωτήρη και δεν ξέρω τι να κάνω. εδώ και πολύ καιρό είχε ένα σπυράκι στο μαγουλό του. ξύνοντάς το του έκανε πληγή, όχι μεγάλη αλλά δεν την αφήνει να κλείσει και να φύγει γιατί κάθε φορά που πάει να ξεραθεί και να επουλωθεί το ξύνει με αποτέλεσμα να ματώνει και άντε πάλι από την αρχή.

του έχω μιλήσει, του έχω βάλει οινόπνευμα να πονέσει και το αφήσει, του έχω βάλει αλοιφές, έχω επιχειρήσει να του βάλω επίδεσμο, δεν γινεται τίποτα. η παιδίατρος δεν μου λέει τίποτα.

φοβάμαι ότι θα καταφέρει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, να κάνει το οποίο θα του μείνει. κάθε φορά που τον βλέπω να το έχει πειράζει μου έρχεται μια διάθεση να τον πιάσω στα χαστούκια. δεν καταλαβαίνει, δεν καταλαβαίνει. τι να τον κάνω;

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημέρα αγάπες! νυστάζω πάλι κλασσικά! τ αγόρια και τα δικά μου ξύπνια από νωρίς!

χτες είδα τη κλοκλούλα πάλι και την ευχαριστώ δημόσια για την υπέροχη δουλειά που κάνει με τις τούρτες, ασπροπρόσωπη με βγάζει κάθε φορά! θα μου ταν δύσκολο με κοιλιά και παιδιά να κάνω εγώ κάτι ανάλογο οπότε μου χει λύσει τα χέρια πραγματικά!

ευχαριστώ και για όλα τα πράγματα για το σκιουράκι! θα τα ευχαριστηθούμε!

και εν τέλει περάσαμε υπέροχα γι άλλη μια φορά!

σήμερα θα πάω με τα παιδιά σ ένα πάρτυ γενεθλίων στη βούλα, φάση κήπου κι έτσι. σε καμιά ώρα θα φύγουμε.

βελ μου καλοστέριωτη στον ευλογημένο τόπο (δε κάνω πλάκα έτσι μου λέει κάθε φορά ο πατατάς μου στη λαική για τη καλαμάτα και τις πατάτες της! χαχαχα)

χαίρομαι τόσο πολύ που σας αρέσει!!! το πα στο νίκο και ζήλεψε!

αυτά...

σας εύχομαι καλή μέρα και καλό σκ!

1686156xjgnosvyzr.gif

και επανέρχομαι με το καλύτερο!

Διαφημίσεις

και συνεχίζω, καλημέρα μαριώ μου, σε καταλαβαίνω που νευριάζεις, εγώ θα κανα χειρότερα (θα τον έδενα πισθάγκωνα στο καλοριφέρ τον αντιδραστικό μου!!!!!!) χαχαχαχα

πείσμα που το χουν αυτά τα λιοντάρια! όσο μεγαλώνουν τόσο αυτό το πείσμα θεριεύει!!!

τι να κάνεις...μπακτρομπαν του έβαλες; κάνε κάτι δραστικό μπας και περάσει γρήγορα. τι να πω. θέλει πολύ μπλαμπλά...

εμένα να κάνει καμιά βλακεία ο μικρός βάζω τον μεγάλο να βγάλει το φίδι απ τη τρύπα! χαχαχα

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Ανδριάνα να χαίρεσαι την Ειρηνούλα σου!!!!

πάντα γερη και χαρούμενη να είναι!!!

και νομίζω οτι γιορταζει και η Αγγελική το 2ο όνομα της ή κάνω λάθος???

Χρονια πολλά Αγγελική-Ειρήνη!!!! Πολύχρονη και οτι επιθυμείς!

(αν κάνω λαθος σορυ ε?:tongue:)

Μαριτα ακριβως το ίδιο θέμα έχει μια φιλη με την κορη της 18 μηνων...σπυράκι στο μαγουλο που δεν το αφηνει σε ησυχία και τελικά ξέρεις τι κατέληξε να κάνει???

πήρε χανσαπλαστ, που είναι μαλακά σαν υφασμα και της τα έβαλε και καλά για παιχνίδι ένα σε κάθε δάχτυλο στην άκρη, για να μη μπορεί να ξυνεται!!!

προς το παρόν καλά παέι!;)

Κλεό θα πάει σχολείο και η Δανάη?????? τέλεια!!!

μακαρι να μου παρουν και τη Βαλ!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα. Η Σοφίτσα μας είχε γιατρό το πρωί...για να δούμε τι θα της πει!

Ανδριάνα να χαίρεσαι το κορίτσι σου, με το καλό να της χαρίσεις και ένα αδερφάκι!

Μάρω όλα τα παιδιά κάποια στιγμή αντιδρούν με τον σταθμό και αν δεν αντιδράσουν στην αρχή, αντιδρούν αργότερα. Αυτό μου είχε πει εμένα η δασκάλα του στην αρχή και μάλιστα μου είπε καλύτερα να αντιδράσει από την αρχή παρά να του βγει μετά. Υπομονή...θα περάσει και αυτό!

Κλεό χαίρομαι που σου πάει καλά ρε συ, μπράβο σου. Τελικά οι καλοί ανταμείβονται ακόμη και σε δύσκολες εποχές.

Εμείς εδώ μόνες οι δυο γυναίκες. Τα αγόρια πήγαν στο εξοχικό και έτσι βρήκα ευκαιρία και έφτιαξα την μεγάλη ντουλάπα, έβαλα και σε vacuum bags παπλώματα και κουβέρτες και όλα μια χαρά. Μάζεψα και ό,τι δεν κάνει της μικρής και συγκέντρωσα μια κουτάρα τεράστια με ρούχα 0-12 μηνών. Αν η κουνιάδα μου κάνει αγόρι τα αγορίστικα θα πάνε εκεί.

Πάω να βγάλω λίγο στην λιακάδα την μαργαριτούλα μου, το όμορφό μου πλασματάκι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πήγα γιατρό το πρωί, έτοιμη με βρίσκει λέει, περιμένει σήμερα το πολύ αύριο να τον ειδοποιήσω να έρθει για γέννα.

Έχω διαστολή 2 και μαλακό τράχηλο, για να το λέει ο ντόκτορ κάτι θα ξέρει!

Κάτι φοβερό δε νιώθω ακόμα, μια μικρή πίεση μόνο χαμηλά, μου είπε δεν θα ταλαιπωρηθώ καθόλου, να μην αγχώνομαι, μακάρι!

Σε λίγο έρχονται και τα πεθερικά μου από Χανιά και δε θα μπορώ να μπαίνω να σας ενημερώνω συχνά, θα κοιτάξω όμως να στείλω μνμτάκι αν φύγω για νοσοκομείο! Αν δεν πάω σήμερα να γεννήσω μου είπε το πρωί να ξαναπάω να με δει.

Έχουμε και βάφτιση το απόγευμα ενός ανηψιού μου, θα πάμε λέμε αν δεν τύχει κανένα απρόοπτο, θα πάρω το μικρό μαζί στην εκκλησία που είναι εδώ κοντά και μετά θα τον αφήσω σπίτι με την πεθερά μου, θα έχουμε και τη βαλίτσα μαζί στο αυτοκίνητο για παν ενδεχόμενο!

Χάρηκα που μου είπε έτσι ο γιατρός, μακάρι να μην περάσουν οι δυο μέρες μόνο και είμαι ακόμα εδώ!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ανδριάννα μου να χαίρεσαι την Ειρηνούλα σου που γιορτάζει σήμερα!!

Πολύχρονο να είναι το κοριτσάκι σου!!!

Αγγελική γιορτάζεις κι εσύ καλέ!

Το δεύτερο ονοματάκι σου!!

Να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε κούκλα μου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κορίτσια, τι καλά... επίκεινται γεννητούρια, Σοφία γρήγορα να την υποδεχτείς την κούκλα σου, και με έναν πόνο..(απο ότι κατάλαβα και ο γιατρός τα βλέπει σχετικά εύκολα τα πράγματα, μπράβο!).

Εμείς εδώ καλά, λαική είχα πάει σήμερα Αννούλα, συμπτωματικά έπηξα στην πατάτα και λοιπά ζαρζαβατικά, έκανα μια σαλατάρα για μεσημέρι, άλλη νοστιμιά, νομίζω οτι την αίσθηση της φρεσκάδας του σαλατικού και του φρούτου, όταν είναι και καλά,δεν την ανταγωνίζεται καμμία νοστιμιά , κανενός καλομαγειρεμένου φαγητού.

Μάρω, και εγώ την λύση με το χανσαπλάστ προκρινω, ή κάτι τελοσπάντων που καθιστά τα δάχτυλά ανενεργά προς ξύσιμο. Φαντάσου οτι εγώ, μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν είχα θεματάκι και έξυνα το κεφάλι μου, ανάμεσα στα άλλα που προσπάθησα ήταν και αυτό!! .

Χρόνια πολλά στη γυναικάρα του καφέ μας, Ειρήνη-Μυρτώ και φυσικά στη μια και μοναδική συμπεθέρα μου Αγγελική-Ειρήνη-"μαραμένο μύδι"(χιχιχι, εσωτερικό αστειάκι μας είναι αυτο!).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...