Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια απο την όμορφη Καλαματούλα...

επιτέλους σήμερα έχουμε πλέον internet ύστερ ααπο κάμποσες προσπάθειες..

Αχ κορίτσια, είναι τόσο ωράια, εδώ, το σπίτι έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας, καθαρός αέρας, πράσινο, ένας Λεόντης καταχαρούμενος που τρέχει πάνω κάτω και το καταδιασκεδάζει...

Πολλά τα πράγματα που χρειάζεται να τακτοποιηθούν, σιγά σιγά τα βάζουμε σε μια σειρά, δεν μας βιάζει και τίποτα.

Στα δικά σας, τώρα, όσα πρόλαβα να διαβάσω δηλαδή..με το καλό το Εβελίνα Ελέ, μια χαρα όνομα και να το χαίρεστε, καλά όσο για τα του σταθμού, συμφωνώ με τη Νεκ, ζήτα περιγραφή, αοριστίες τύπου "ζωηρό πολύ.." δεν δίνουν εικόνα, και ο καθένας μας έχει μια διαφορετική ερμηνεία για τη λέξη. Ψυχραιμία, πάντως και εμένα θα μου κουνιόταν το κεφάλι, όπως λέω χαρακτηριστικά, αν αντιμετώπιζα αψυχολόγητη συμεριφορά απο τις δασκάλες.

Κορίτσια επανέρχομαι, ο γιος μου απιατέι διάβασμα παραμυθιού απο εμεά, του είπα πριν απο λίγο "σε δύο λεπτά" και τώρα έρχεται και μου λέει "έχεις κάνει δυο λεπτά..", χαχαχαχαχα

Σοφάκι μου το μετάνιωσε η μπουμπού τελικά ε?? Περιμένει τις εκλογές μάλλον! Μόνο μην πεις ότι θα ψηφίσεις κανένα από τα δυο μεγάλα κόμματα γιατί θα βγει επιτόπου να μη σε αφήσει να πας! :lol: :lol:

Ελευθεράκι μου χαρά στην κοπελάρα σου τη θεόρατη! Σε κανένα δίμηνο θα έχει ξεπεράσει και τη δικιά μου στα κιλά σίγουρα και πιθανόν και στο μπόι! Δε νομίζω να υπάρχει και άνθρωπος να στην κάνει 3 μηνών ε? Σαν κι εμένα που δεν την κάνουν κορίτσι! Αχαχαχα!

Κατερινιώ λέει αρκετές λεξούλες καμία σχέση με το γιώργο. είναι όμως πεισματάρα και θα έχουμε ζόρι σε άλλα θέματα. με την πάνα δεν την προσπαθώ ακόμα. περιμένω πρώτα να κλείσουν τα σχολεία. έχω όμως την υπόνοια ότι δε θα συνεργαστεί όπως συνεργάστηκε ο γιώργος. δεν είναι τόσο υπάκουη και είναι λίγο ανώριμη. και φυσικά είναι και μικρότερη. το γιώργο τον ξεκινήσαμε 22 μηνών και μέχρι τα δύο είχαμε ξεμπερδέψει. αυτή θα είναι 19 μηνών και οι 3 μήνες σε αυτή την ηλικία είναι μεγάλη διαφορά νομίζω. και όσον αφορά και στην ωριμότητα του συστήματος. επίσης είναι και βατραχάκι, πίνει πολλά νερά και οι πάνες της είναι γεμάτες συνέχεια. θα δούμε...

παπλώματα και κουβέρτες που λέτε κι εγώ στο πλυντήριο, αλλά εμάς το πάπλωμα δεν είναι φουσκωτό είναι λεπτό και χωράει στο 7κιλο.

θέλω αυτές τις μέρες να κατεβάσω και τα καλοκαιρινά των παιδιών. να ξεκαθαρίσω κάποια του γιώργου που θα βάζει η μπέμπα μες στο σπίτι και να δούμε τι πρέπει να αγοράσουμε... φτου κι από την αρχή... πράμα δεν έχουμε τελικά...

αννούλα μου κι εγώ είχα φάει φρίκη στην καμπύλη, θαρρώ τη μεσαία είχα κάνει... δεν καλοθυμάμαι. το μόνο που θυμάμαι είναι 3 τρυπήματα και πολλά περιοδικά για διάβασμα στην αναμονή... και φυσικά την πείνα! χαχαχα!

βελουδάκι μου καλοστέριωτη στην καλαμάτα! αναμένουμε και λεπτομέρειες από την εγκατάσταση, ωραία που θα είναι!!! είναι και όμορφη πόλη! με το καλό να σου ρθουμε!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Χάλασε το πρόγραμμά της η μικρή σήμερα γιατί την ξεγέλασα. Το μεσημέρι έκλεισα παντζούρια και κοιμήθηκε 3 ώρες, ξύπνησε στις 6 και στις 8 ξανακοιμήθηκε. Ε τελικά πήγε 10 και να κοιμηθεί για βράδυ. Συνήθως τον απογευματινό ύπνο τον κάνει 6 οπότε στις 9-9μιση κοιμάται. Δεν με ενοχλεί αλλά όπως και να έχει την έχω το νου μου όταν είναι ξύπνια.

Στην κοιλιά ήταν και αυτή πολύ ζωηρή, όχι πως δεν είναι τώρα δηλαδή. Απλά είναι καλόβολη και μάλλον έχει καλές συνήθειες και πρόγραμμα κάτι που δεν είχε ο Μάνος. Μιλάω πάντα για το σήμερα έτσι???

Βελουδάκι μου καλή εγκατάσταση στην Καλαμάτα!!!Για πες...πως είναι το σπίτι? Καταχαρούμενο το Λεοντάκη ε? Εμ εξοχή θέλουν τα παιδιά. Πήγατε και καλή εποχή, θα χαρεί παιχνίδι το παιδί. Η μπουμπού σου τι κάνει? Φτάνεις στις 30 και εσύ ε? Πώς νιώθεις??Είσαι η ΕΠΟΜΕΝΗ!!!

Α όσο για τον σταθμό την ρώτησα την Δευτέρα τι εννοεί 'ζωηρό παιδί' και μου είπε πως σκαρφαλώνει σε καρέκλες και τραπεζάκια και 'φοβάμαι μην πέσει'. Της λέω περίεργο μου ακούγεται γιατί σπίτι κάνει χίλια δυο άλλα αλλά σπάνια σκαρφαλώνει. Όχι πως την αμφισβητώ, προς Θεού. Πάντως μου είπε πως είναι πολύ καλό και έξυπνο παιδί και τι άλλο???Πολύ καλόφαγο...μου λέει δεν λέει ποτέ όχι στο φαγητό ο Μάνος, τρώει με όρεξη και δεν αφήνει σχεδόν ποτέ κουταλιά.

Νεκταριάκι την κάνουν 6 μηνών+ αλλά εννοείται πως στις δεξιότητές της είναι 3 μηνών μωράκι. Στηρίζει κεφάλι και πλάτη πολύ καλά, σηκώνεται η μισή από το ριλάξ-όλη μέρα κάνει κοιλιακούς:) Είναι δυνατό παιδί, έτσι ήταν και ο Μάνος.

Και κάτι να ζηλέψεις...εμείς φοράμε και πιαστράκια!!!!Αχαχαχα όταν ανεβάσω φώτο θα στην στείλω!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρες κορίτσια..πως πάει?

Ευχαριστώ για τις ευχές για καλή εγκατάσταση. Θ αεπανέλθω με τα δικά μου, πρώτα θέλω να ευχηθώ στην Σοφία μας να πάνε όλα καλά, ανώδυνα κατά το δυνατόν και με μια υγιή μπουμπού στην αγκαλιά.

Νεκταριούλα, κουράγιο στην οικογένεια σας σχετικά με τον πεθερό,φαντάζομαι οτι ο Άρης θα θέλει την στήριξή του συτή την περιοδο.

Εδώ εγώ, για μια ακόμα φορά, ξύπνησα νωρίς, όταν είμαι σ εκαινούριο περιβάλλον πάντα έχω λίγη υπερένταση και δεν κοιμάμαι πολλές ώρες, ασχέτωςκούρασης. Θα αρχίσω και να προσέχω περισσοτερο τώρα διάβασα κάτι ιστορίες εδώ μέσα με εγκυμοσύνες που πήραν άσχημη τροπή και λέω να μαζευτώ λίγο. Είμαι χαορύμενη επίσης γιατι ο μικρός κοιμάται στο μονό του κρεβάτι, στο δικό του δωμάτιο, εχθές ήταν η πρώτη του νύχτα ολομόναχος. Φυσικά δε λέω οτι δεν θα έχουμε πισωγυρίσματα σίγουρα , το ξέρουμε όλες οτι τα παιδιά περνάνε πολλές διαφορετικές φάσεις, αλλά τουλάχιστον δεν φάινεται ακατόρθωτο, και μιλάμε για ένα παιδί, που ποτέ ως τώρα δεν είχε δικό του δωμάτιο, και που τους τελευτάιους μήνες είχε καταργηθεί πλήρως η κούνια, μεσημέρι-βράδυ , ύπνος ανάμεσα στους γονείς του. Απο το πρώτο βράδυ που φτάσαμε τον έβαλα στο μονό, αλλά κοιμόμουν δίπλα του, γιατι, πείτε με ίσως τρελή και εσείς, όπως και ο άντρας μου , αλλά το σπίτι είχε εσωτερική σκάλα, χωρίς κουπαστή η προστατευτικό ή τίποτα και εγώ μόνο με τις πορτούλες ασφαλείας σκεφτόμουν οτι υπήρχε κίνδυνος το παιδί να πέσει το βράδυ, αν σηκωνόταν , έχανε τον προσανατολισμό του, πήγαινε αλλού για αλλού, μην ξεχνάμε οτι όλα ήταν πρωτογνωρα για αυτόν. Απο εχθές, και με πατέντες του συζυγούλη, το διορθώσαμε το θέμα, οπότε ησύχασα κι εγώ και εγκαινιάσαμε την καινούρια εμπειρία "κοιμάμαι μόνος μου".

Καλημέρα σας! Τι καλή μέρα δλδ! Προβλέπετε λίαν συντόμως να ακούσετε τις φωνές του Άρη μέχρι την Αθήνα μιας και τον μελέταγες Βελουδάκι μου!

Να χαιρόμαστε τα νοσοκομεία με τους γιατρούς μας! Δευτέρα προβλέπεται να πάρει άδεια ο δικός μου από τη δουλειά να πάει να τα κάνει λίμπα!

Είναι ο άνθρωπος από το περασμένο Σάββατο στο Πανεπιστημιακό και δεν του έχουν κάνει τίποτα! Έναν υπέρηχο όλο κι όλο! Ούτε γαστροσκόπηση, ούτε κολονοσκόπηση, ούτε αξονική... και δεν προβλέπεται ούτε για σήμερα τίποτα! Τους έχουν στο περίμενε. Χθες ρώτησε μια νοσοκόμα η πεθερά μου αν θα κάνουν αξονική γιατί είναι τόσες μέρες εκεί και δεν έχει κάνει κάτι και τι της απάντησε ρε παιδιά?? Άμα θέλετε λέει μπορείτε και τώρα να υπογράψετε εξιτήριο και να φύγετε. (!!!!!!!!!!!?????????) Μου λέει ο Άρης αν ήμουν εκεί θα την είχα βουτήξει από το μαλλί!!!!

Πάμε καλά μωρέ???? Τους έχουν τους ανθρώπους τόσα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι να κάθονται στο νοσοκομείο, να ταλαιπωρούνται και ούτε μια εξέταση, μια εξήγηση, μια διάγνωση βρε αδερφέ! Μπαίνουν βγαίνουν οι μαγαλογιατροί εξετάζουν λέει, βγάζουν έξω τους συγγενείς και μετά εξαφανίζονται! Ψάχνεις να τους βρεις να σου πουν τι γίνεται κι αυτοί πουθενά! Ζώα!!!!!!!! Μπουρλώτο θέλουνε μωρέ! Κι ύστερα αναρωτιόμαστε πώς γίνεται και αφήνουν λέει κόσμο να πεθαίνει στα νοσοκομεία! ΝΑ πώς γίνεται!!!!

Πάμε καλά μωρέ???? Τους έχουν τους ανθρώπους τόσα χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι να κάθονται στο νοσοκομείο, να ταλαιπωρούνται και ούτε μια εξέταση, μια εξήγηση, μια διάγνωση βρε αδερφέ! Μπαίνουν βγαίνουν οι μαγαλογιατροί εξετάζουν λέει, βγάζουν έξω τους συγγενείς και μετά εξαφανίζονται! Ψάχνεις να τους βρεις να σου πουν τι γίνεται κι αυτοί πουθενά! Ζώα!!!!!!!! Μπουρλώτο θέλουνε μωρέ! Κι ύστερα αναρωτιόμαστε πώς γίνεται και αφήνουν λέει κόσμο να πεθαίνει στα νοσοκομεία! ΝΑ πώς γίνεται!!!!

Τι να πω με την κατάντια τους..με πιάνει η ψυχή μου με το δράμα των ανθρώπων, να μην πέσεις στην ανάγκη των γιατρών, να έχει ο άνθρωπος το πρόβλημά του, να μην έχει και την υποστήριξη απο γιατρούς ε, τι να πεις?? ΚΟΥΡΑΓΙΟ, πηγαίνετε και τρίξτε δόντια, αν μη τι άλλο..

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!

Μπήκα να δω τα νέα της Σόφης αλλά, απ' ότι φαίνεται η μπέμπα άραξε! οπότε είμαστε στο περίμενε. ωραία αναμονή.

Βελουδένια, καλή διαμονή κορίτσι μου. να περάσετε πολύ όμορφα στον νέο τόπο σας. είναι όμορφη πόλη η Καλαμάτα θα την ευχαριστηθείτε οικογενειακώς και ιδίως τα παιδιά. άντε και όταν τακτοποιηθείτε θα αρχίσουν οι επισκέψεις. πήγατε σε πολύ ωραίο μέρος.

Νεκταρία, δυστυχώς η κατάσταση στο νοσοκομείο είναι πάντα δύσκολη. δεν θέλω να τους δικαιολογήσω αλλά ούτε προσωπικό έχουν, ούτε αναλώσιμα και σε πολλές περιπτώσεις ούτε μηχανήματα. έχει δυσκολέψει πολύ η κατάσταση ιδίως τον τελευταίο καιρό. είνα δύσκολο θέλει πολύ υπομονή. σίγουρα με λίγη πίεση κάτι μπορεί να γίνει αλλά πρέπει να έχουν υπομονή. τουλάχιστον ας έχουν οι άνθρωποι ειδήσεις καλύτερες από αυτές που περιμένουν, που όπως μας έχεις πει, δεν αναμένονται καλές.

Για μένα η καλύτερη εποχή για να γεννήσω θα ήταν οι αρχές του χειμώνα. με τον τρόπο αυτόν δεν χάνεις κανένα καλοκαίρι. ούτε έγκυος, ούτε με το νεογέννητο. για μένα το καλοκαίρι είναι πολύ ψηλά στις αξίες μου και δεν μ' αρέσει να το χάνω, δηλαδή να χάνω την δυνατότητα να πηγαίνω θάλασσα και τα ταξιδάκια μου. φέτος ελπίζω ότι με το μπεμπόνι θα καταφέρουμε να πάμε. λέμε μετά από πολλά χρόνια να πάμε διακοπές Ιούλιο και θα είναι περίπου πέντε μηνών, οριακά για να μπει στη θάλλασα αλλά σίγουρα δεν θα ειναι τόσο περιοριστική η κατάσταση.

Πάω να μαζέψω τα αγόρια από τον παιδικό. ακόμη να συνηθίσουν. με μαύρο δάκρυ κλαίνε κάθε μέρα. δεν το πήραμε με καλό μάτι μου φαίνεται στο σχολείο!

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημερα σας!!!!

βελ ..καλη αρχη στη καλαματα !!ολα καλα να σας πανε ...και ο λεοντης θα ειναι ο πρωτος που θα περασει ζαχαρη!!

νεκ μου ....λογου η μικρη ε???πως την ελεγες τη χριστινα κουβεντιαστρα !!!!!

οσο για το πεθερο σου ..ου μπλεξεις!!!!ξερεις τι πιστευω απο προσωπικη εμπειρια μιλαω ..επειδη η ολη κατασταση προκληθηκε απο την καταναλωση αλκοολ ...οι γιατροι ειναι πολλες φορες της αποψης ....τα θελες και τα επαθες !!!!μακαρι να μην ειναι ετσι ...αλλα το ειχα συνατησει ...

μαριτακι ακομα να προσαρμοστουν τα μικρα ε???θα συνηθισουν σιγα σιγα ...μια χαρα θα ειστε για διακοπες το καλοκαιρι ..ο μπεμπης ησυχος θα ειναι, τα μικρα θα κυνηγας !!!

εμενα η αγγελικη με ξενυχτησε ....δοντια!!!!απο τις 1 μεχρι τις 4 στο ποδι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα!

Τι κάνετε κορίτσια?

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Βελουδάκι καλώς όρισες και πάλι, αυτή τη φορά μας γράφεις από τα νέα σας λημέρια! Καλή εγκατάσταση να έχετε κοριτσάκι, να ταχτοποιηθείτε και μετά να δεις πως θα χαλαρώσεις κι εσύ αμέσως, δεν είναι και λίγο το τρέξιμο στην κατάστασή σου, λίγα λίγα να τα φτιάχνεις! Μπράβο και για το Λεοντάκη που κοιμάται στο δωμάτιό του, θα τρελαθεί στις βόλτες τώρα εκεί στας εξοχάς ε?

Εδώ από τη μπέμπα έχουμε ησυχία, δύο μέρες έχω ακόμα για την ΠΗΤ, μετά πάμε για παράταση! Αύριο έρχονται και τα πεθερικά για δύο βδομάδες, ελπίζω μόνο μην αρχίσουν τα "άντε και πότε θα γεννήσεις" γιατί τα νεύρα μου είναι λίγο τσιτωμένα τελευταία! Προσπαθώ να περπατάω κιολας αλλά έχω τις παλιοαιμορροϊδες και δε με αφήνουν. Αύριο πρωί θα πάω να με δει ο γιατρός.

Τι άλλα εσείς? Νεκταρίτσα καλά τόσες μέρες ούτε εξετάσεις του έχουν κάνει του ανθρώπου, ούτε τίποτα, αν είναι δυνατόν! Καλύτερα να πάει λίγο κι ο Άρης να τους ξεσηκώσει γιατί αυτοί σε λίγο θα του δώσουν πράγματι εξιτήριο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας

έχω νεύρα γιατί με χωσαν εφορευτική επιτροπή τη τύχη μου

και επειδή δεν είμαι λουφαδόρισσα και θα πάω έχω τσαντιστεί!

μα να μη μπορώ να γίνω ελληνάρας μια φορά?

Σε λάθος χώρα εχω γεννηθεί, καλά το λέω

Τεσπά

δουλίτσα ευτυχώς καλά, παιδιά καλά, οπότε καλά πάμε

Νεκταρία κουράγιο, και μη κάνετε υπομονή εγώ προτείνω, οφείλουν κάτι να κάνουν επιτέλους στα δημόσια νοσοκομεία, κ να μη ψάχνεις να βρεις τον φιλότιμο να σε εξυπηρετήσει!

Γιαυτό λέω και ξαναλέω, ιδιωτική ασφάλεια θα πληρώνω ες αεί, προτιμώ να κόψω άλλα, αυτο ποτέ, ειδικά για τα παιδιά, απαπαπαπα, ας τους πληρώνω και ας πάνε όλα αχρησιμοποίητα δε πειράζει! Αλλά να ξέρω ότι θα μου φερθούν σαν άνθρωπο, όχι του κλώτσου.

τα ζησα κ γω πρόσφατα με τη γιαγιά μου που χειρουργήθηκε στη Βούλα, δράμα, "ε γρια είναι ντάξει δε πειράζει" έτσι έλεγαν. Ας πεθάνει. Δε βαριέσαι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Χαίρεται!!! Μπήκα μήπως και γεννήσαμε αλλά τίποτα ε??Σοφάκι μην μασάς και κυρίως μην επηρεάζεσαι από το τι λένε η άλλοι! Εγώ είχα την γιαγιά μου που με έπαιρνε κάθε μέρα να δει αν γέννησα και φυσικά το κορυφαίο που μου πέταξε η πεθερά μου 'μα τι συμβαίνει και δεν γεννάς??'!!! Θα ρθει η μπουμπού όποτε το θελήσει, είναι της υπομονής και αυτή σαν την δικιά μου:)

Βελουδάκι μπράβο στον Λεοντή. Και εμείς καλά τα πάμε στο θέμα αυτό αν και στην αρχή πήγαινε καλύτερα μπορώ να πω. Τώρα είμαστε στην δεύτερη βδομάδα και μάλλον άρχισε να το συνηδητοποιεί οπότε μυξοκλαίει κυρίως το βράδυ (το μεσημέρι συνεργάζεται καλύτερα) και τον ενοχλούν χίλια δυο.

Σήμερα το πρωί βολτάραμε και πάλι με την μικρή. Στην γιαγιά μου πήγαμε και μετά τζάμπο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...