Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, *Vasoula είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!με μια τεράστια χοριακη σου εύχομαι...αμέ αμέ να βγεις τη βόλτα σου την Παρασκευή!!!αλλιώς αν θέλεις πιο "ασφάλεια" μπορείς να βγεις από Σάββατο...να έχουν περασει οι 3 μέρες..

Ναι τα ξέρω αυτά....κοίτα...αφού είναι με φυσικό τρόπο μπορεί απλά η σύλληψη να έγινε και αργότερα....περίμενε δύο τρεις μερες ακόμα και αν δεν έρθει που στο εύχομαι ξανακάνεις και βλέπεις ε???η ελπίδα πάντα υπάρχει!!🥰

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!!

Εχω ξεπατωθεί,χαλιά τέλος,χειμωνιάτικα τέλος...!

Ουφ Παναγίτσα μου,μονο το πάπλωμα θέλω να πλύνω αλλά δε ξερω πως...

στη μπανιέρα? ποσες ωρες θα το ξεπλένω?

Σοφάκι,τι γίνεται που είσαι?

Εγω νομιζω οτι η καλυτερη εποχη για να γεννήσεις ειναι η Ανοιξη.Το παίρνεις και το πας οπου θες,ενω το χειμώνα πολυ κλεισούρα,φοβος για αρρωστειες,δε μπορείς να πας πουθενα.

άσχετο, το πάπλωμα σου είναι υπέρδιπλο? εγώ πάντα το έστελνα καθαριστήριο, αλλά φέτος ήθελα να εξοικονομήσω χρήματα και ότι μπορώ το πλένω, έλεγα για πλυντήριο, το δικό μου είναι 7κιλο, λέτε να χωράει, φοβάμαι ότι θα γίνει χάλια, και καλά το πλένεις άντε και το ξεβγάζεις στη μπανιέρα, πώς το μεταφέρεις για άπλωμα που θα έχει γίνει 800 κιλά?

όσο για μωρό, τελικά μάλλον το φθινόπωρο προς χειμώνα είναι καλή εποχή, δεν έχει ιώσεις, βασικό αν έχεις άλλο παιδάκι, και την άνοιξη είναι και λίγο μεγάλο για βολτούλες,

πρέπει να δω τι θα γίνει και με τον παιδικό για εμάς, αν μετακομίσουμε σε πιο καλή περιοχή λέω να κοιτάξω για δημόσιο, αλλά πρέπει να προλάβω την προθεσμία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα το παπλωμα ειναι πουπουλενιο ..οποτε μονο καθαριστηριο ...15 ευρω ρωτησα..καποια στιγμη θα το παω ...

χαλια την αλλη βδομαδα ....λειπει η μανα μου χωριο ...ο γιωργος κανει μπειμπισιτινγκ ...οποτε δε βγαινει ...ρουχα κατεβσα και τα τελευταια πρωτομαγια

κουβερτα παντωε υπερδιπλη την εβαλα πλυντηριο ...δηλδη ολα τα χρονια τη βαζω ...και στυψιμο στις 400 στροφες να μην αγκωμαχαει μια χαρα βγαινει ..

ελεαννα...ασε το να στραγγιξει μπανιερα ..και μετα απλωνεις..

αλλα γιατι να το ξεπλυνεις στη μπανιερα ...αφου θα πλυθει πλυντηριο ...το ξεβγαζεις και εκει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εμενα το παπλωμα ειναι πουπουλενιο ..οποτε μονο καθαριστηριο ...15 ευρω ρωτησα..καποια στιγμη θα το παω ...

χαλια την αλλη βδομαδα ....λειπει η μανα μου χωριο ...ο γιωργος κανει μπειμπισιτινγκ ...οποτε δε βγαινει ...ρουχα κατεβσα και τα τελευταια πρωτομαγια

κουβερτα παντωε υπερδιπλη την εβαλα πλυντηριο ...δηλδη ολα τα χρονια τη βαζω ...και στυψιμο στις 400 στροφες να μην αγκωμαχαει μια χαρα βγαινει ..

ελεαννα...ασε το να στραγγιξει μπανιερα ..και μετα απλωνεις..

αλλα γιατι να το ξεπλυνεις στη μπανιερα ...αφου θα πλυθει πλυντηριο ...το ξεβγαζεις και εκει

και μένα πουπουλένιο είναι οπότε μάλλον ξεχνάω και μπανιέρα και πλυντήριο, έλεγα μήπως καταστραφεί στο πλυντήριο με το στίψιμο ενώ στη μπανιέρα είναι πιο ήπια τα πράγματα, αλλά μάλλον θα ακολουθήσω την πεπατημένη, έχει ανοίξει ενα καινούργιο καθαριστήριο στην κατεχάκη που λέει ότι χρησιμοποιεί "πράσινη" τεχνολογία και είναι και φτηνό, γράφει κάπου 8 ευρώ αν δεν κάνω λάθος το πάπλωμα ή 15 δε θυμάμαι, πάντως καμία σχέση με αυτόν που τα έστελνα, 2 μπουφάν 25 ευρώ, δεν αγόραζα καινούργιο!

ελεαννα..το πουπουλενιο δεν το ρισκαρω να το πλυνω ....τοσα λεφτα το εχω πληρωσει ...

καλα εμενα μου εφυγε η μαγκια με τιςκουρτινες του σαλονιου( ολες οι αλλες πλενονται) ...65 ευρω ...!!!ακομα το φυσαω ..

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τελικά η μπουμπού το ξανασκέφτηκε, μπορεί να θέλει να ψηφίσει κιόλας το κορίτσι και μετά να βγει!

Μου πέρασαν πάντως και τα πονάκια και όλα!

Και όλοι να περιμένουν να γεννήσω ωστόσο, και να γίνεται ένας χαμός, μπαίνουν βγαίνουν όλη μέρα, άντε ακόμα να γεννήσεις και τέτοια!

Το κορυφαίο θα είναι όταν θα έρθει η πεθερά με τον πεθερό, Σάββατο μάλλον για τις εκλογές και μετά θα μείνουν λέει μέχρι να γεννήσω, ε εκεί θα χτυπήσω μπιέλα σίγουρα!

Και μάλλον με την αναστάτωση έχει καταλάβει κι ο μικρός και άρχισε και κατουριέται πάνω του ξανά, συνήθως όταν τον βάζω τιμωρία, και συμπεριφέρεται τελείως τρελά όλη μέρα, ωχ ωχ δε με βλέπω καλά, τα νεύρα μου κρόσια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα έμαθε το μπλουτουθ καλέ το μικιό σου?

Απαπα τι πάθαμε! Αυτά σε λίγο θα μας βάζουν τα γυαλιά, πανέξυπνα είναι!

Καλά και το μνμ το παλιό όλα τα λεφτά, είδες πώς γυρίζουν όλα τελικά, και πιο γρήγορα μίλησε η μικρή, και τη θήλασες πολύ περισσότερο, τίποτα δεν είναι δεδομένο τελικά!

Ελευθερίτσα η μπουλούκα σου καλέ πότε πήγε 8 κιλά?

Φτου της μεγαλώνει πολύ γρήγορα!

Και χαίρομαι που είναι ήσυχη και καλόβολη, παίρνω κουράγιο κι εγώ, χωρίς να ξέρω πώς θα είναι η δικιά μου σκατουλίτσα!

Κατερίνα προχωράτε με τα τσίσα και τα κακά?

Τα λέει κανονικά η Χριστινούλα και τη βάζεις?

Και η μικρή από πίσω ε?

Βρε βάζε την κι εκείνη και ότι μάθει, θα κάνετε έστω οικονομία στα πάμπερς.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

άλο γύρισα!

τι κάνετε;

δε γεννήσαμε ακόμα ε;

έκανα τη καμπύλη με 3 λήψεις και όλα οκ, όχι όπως το μάνο που τα χα δει όλα. ελπίζω να ναι καλή. τι να πω.

μετά μάθημα μέχρι τώρα.

υπερβολική ζέστη!

εγώ το πλυνα το πάπλωμα στο πλυντήριο. με τίποτα στο χέρι. μια χαρά βγήκε αφράτο αφράτο. το δικό μου χωρίζει με φερμουαρ στα 2 και πλένεται πιο εύκολα έτσι σε 2 δόσεις.

εμάς μας έπιασε η ζέστη και σερνόμαστε, βρήκα κι εγώ τη μέρα να σιδερώσω, έχουν μαζευτεί ούτε που θυμάμαι πόσα πλυντήρια, ψάχνω και σπίτι, τυπώνω και φυλλάδια, κορίτσια αν θέλετε και δεν έχετε πρόβλημα, μπορείτε να μου στείλετε τα mail σας να σας στείλω το ενημερωτικό φυλλάδιο που φτιάξαμε με τη φίλη μου για μελέτες και αυθαίρετα, από γνωστό σε γνωστό όλο και κάποιος θα βρεθεί να θέλει καμιά τακτοποίηση, είναι μέχρι τέλη Ιούνη η προθεσμία

βρε κορίτσια, τελικά μόνο εγώ δεν είχα κάνει καμπύλη ζαχάρου, θυμάμαι μου είχε πει ο γιατρός ότι βάσει εξετάσεων και κλινικής εικόνας δεν τη χρειάζομαι, βέβαια τότε δεν είχα παραπάνω κιλά, τι να πω, όλες την έχετε κάνει?

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια,

τι εγινε, δε γεννήσαμε ακόμα ε? παραλίγο να το χάσω! θα προσέχω τώρα!

Και γω εδώ δουλειές με φούντες, και για τη δουλειά, και σπίτι με ρουχα-παπούτσια-ξεκαθαρίσματα, τα ξέρετε, χαμός.

Απτη Βελ μάθαμε κάτι νεότερο, πως πάει εκεί κάτω?

Αχ Νεκταρίτσα και μεις εδώ με τη μικρή έχουμε τρελαθεί.....και η μεγάλη λέει λέει λέει, αλλά το μικρό, έχει τόση πλάκα!

Σας αφήνω, πάω να συνεχίσω δουλειά!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Φθινόπωρο με τίποτα δεν θα ήθελα να γεννήσω. Να με περιμένει ένα φθινόπωρο με αμφίβολο καιρό και ένας χειμώνας ολόκληρος!!Απαπα, σκέφτομαι την κουνιάδα μου που γεννάει Οκτώβρη όπως και το πρώτο και καθόλου δεν την ζηλεύω!

Εγώ γέννησα 20 Γενάρη, ίσαμε να σαραντίσουμε μπήκε Μάρτης αλλά μας έβαλαν κάτω οι ιώσεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν ήταν και άσχημα, θα κλεινόμασταν μέσα για τον σαραντισμό και μετά έξω. Τελοσπάντων, από χειμώνα προτιμώ καλοκαίρι και ας ζορίζεσαι στην εγκυμοσύνη!!!Στην περίπτωσή μου δε, η καλοκαιρινή εγκυμοσύνη μου είχε φέρει και το έκζεμα αν θυμάστε οπότε χίλιες φορές καλύτερα που γλίτωσα τα τελιώματα να με πιάσουν καλοκαίρι!

8 κιλά και κάτι είναι, όταν μπαίναμε στον 3ο ήταν 7,5. Ο Μάνος ήταν πιο βαρύς αλλά οκ είναι αγόρι. Στο ύψος πάντως είναι το ίδιο! Ωστόσο πολλά φορεματάκια δεν της κάνουν στο πάχος, 9άρι φοράει τώρα η σκατουλίτσα μου. Πότε μεγαλώνουν...

Σοφάκι τα ίδια είχα και εγώ...γεννώ...δεν γεννώ...τα θυμάσαι? Δεν ξέρω αν το σώμα είναι εκπαιδευμένο και κάνει τόση προπόνηση πριν ή αν το έχουν τα κορίτσια αλλά τόση αγωνία δεν την είχα την 1η φορά. Ωστόσο ξέρεις τι θα γίνει αν καθυστερήσει? Θα μπεις με πρόκληση?Σαββάτο είπαμε γιατρό?

Άννα καλή επιτυχία στην καμπύλη, πότε θα έχουμε αποτελέσματα? Εγώ την μικρή έκανα και τις 2 φορές, 2 λήψεις-σε 1 ώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννιώ καλή επιτυχία στην καμπύλη!

Το σκιουράκι σε έχει τρελάνει στην κλωτσιά ε?

Λένε δεν παίζει ρόλο η ζωηράδα στην κοιλιά με τη ζωηράδα έξω, για να δούμε, και η δικιά μου αρκετά ζωηρούλα ελιναι εντός!

Ελεάνα νομίζω κάποιοι γιατροί δεν την ζητάνε την καμπύλη αν βλέπουν καλό το ζάχαρο στις γενικές σου. Καλές δουλίτσες κιόλας!

Ναι Ελευθερίτσα Σάββατο ξαναπάω. Μου είπε αφήνει και 3-4 μέρες από την ΠΗΤ ο γιατρός αν είναι όλα ο.κ! Άρα καλύτερα να έχω υπομονή!

Εσύ 40+2 είχες μπει με πρόκληση στη μπέμπα?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κουρτίνες έπλυνα στο πλυντήριο,τέλειες εγιναν, τις κρέμασα βρεγμένες,εκτος του ότι μοσχοβόλαγε όλο το σπιτι για μέρες δε χρειάστηκε ούτε σίδερο!

Δε χωράει το παπλωμα στο πλυντηριο ρε γμτ,ειναι και 8κιλο και γω μεχρι πέρυσι τα έδινα έξω αλλά τωρα είπαμε..κρίση.

Σοφάκι, το μετάνιωσε η μπομπου ε? χαχα δε πειράζει θα έρθει και η ώρα της!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...