Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μεγεια το τικεράκι ελευθερία

μου αρέσει που το βλέπω και πάει πολύ και με το Μάνος, δεν ξέρω, μπορεί να είναι διαστροφή αλλά μου αρέσει τα αδελφάκια να έχουν ταιριαστά ονόματα, ας πούμε το νεφέλη με το σπύρος, λέμε τώρα, δε μου κολλάει, Μάνος κι Εβελίνα πάνε πολύ! να τα χαίρεσαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάμε για αύριο μάλλον, μου πέρασαν τελείως εδώ και κάμποση ώρα τα πονάκια!

Ελευθερίτσα ήταν πιο έντονοι από τους συνηθισμένους γι' αυτό ψάρωσα και πιο συχνοί, ειδικά το βράδυ που ξύπνησα είχα έναν συνεχόμενο και παραλίγο να ξυπνήσω τον Άρη, μετά από λίγο πάλι ησυχία όμως!

Θα μας βγάλουν το λάδι αυτές οι τσούπρες μας, άστα!!

Ας βγει όποτε θέλει μωρέ, καλά να είναι μόνο!

Την ακούω κανονικά ευτυχώς.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ελεάνα μου οικογενειακώς πάμε βόλτες τα ΣΚ αλλά μόνο σε σπίτια ακόμη. Φοβάμαι να βγάλω την μικρή σε εξωτερικό χώρο. Οκ την βγάζω έξω και την κάνω βόλτα με το καρότσι αλλά δεν θα καθόμουν όλη μέρα στην εξοχή πχ.

Σοφάκια τα ίδια είχα και εγώ. Μια φορά αξέχαστα ήμουν με το κινητό στο χέρι γιατί οι πόνοι ήταν ανά τέταρτο και έντονοι αλλά δεν...Εγώ όμως είμαι Ελευθερία,.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελεάνα μου δύσκολο να κρίνω τελικά γιατί είναι πολύ διαφορετικά να περιμένεις το πρώτο παιδί και αλλιώς αν υπάρχει ήδη ένα. Πχ. με ζόρισε ο χειμώνας λόγω ιώσεων αλλά αν δεν είχα άλλο παιδί δεν θα είχα θέμα. Ο θηλασμός πχ. είναι πιο ευχάριστος τον χειμώνα και το νεογεννητάκι ξέρεις πως να το ντύσεις, ζεστά και χουχουλιάρικα. Το τρίτο θα το κάνω Άνοιξη για να έχω σφαιρική άποψη:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα από το σχολείο για άλλη μια φορά! ωραία είναι εδώ τώρα! έχει ησυχία! χαχαχα! ήθελα να γράψω χθες αλλά δε με άφηναν τα μικιά! ησυχία βλέπω! έλεγα μήπως είχαμε καμιά έκπληξη μες στη νύχτα... ;)

το καλό είναι ότι τις ερχόμενες μέρες θα μπορώ να παρακολουθήσω καλύτερα τις εξελίξεις εδώ αφού έχουμε τετραήμερο λόγω εκλογών.

ήθελα να γράψω κι εγώ ελεάνα ότι εμένα μου άρεσε και το φθινόπωρο που έκανα τη μπουμπού επειδή δεν είχαν έρθει ακόμα τα κρύα! μπορούσαμε και τη βγάζαμε έξω από 20 ημερών ακόμα και μέχρι το καλοκαίρι ήταν σε καλή ηλικία και για βόλτες και για μπάνιο στη θάλασσα! και ο θηλασμός σαφώς πιο εύκολος που δεν ιδρώνεις-ξεϊδρώνεις (το βλέπω ήδη με τη ζέστη τις τελευταίες μέρες!) και το γεγονός ότι νύχτωνε νωρίς και κοιμόνταν σε καλή ώρα τα μωρά. και φυσικά το ντύσιμο. σχετικά με τις ιώσεις εμείς δεν περάσαμε επειδή δεν έχουμε και παιδικό, εκεί όμως θα τα έβρισκα σκούρα νομίζω, οπότε αν παίζει αυτό το ενδεχόμενο τότε κι εγώ θα έλεγα ότι είναι προτιμότερο να έχει ανοίξει ο καιρός. Ιδανική βρίσκω κι εγώ την άνοιξη αλλά δεν θα το επιχειρούσα μάλλον για άλλους λόγους εγώ (λόγω της άδειας), εκτός κι αν μου τύχαινε αρχές μάρτη. αλλά δεν έρχονται κι όποτε τα θελήσεις οπότε νομίζω πας για μωρό και ότι κάτσει. σε όλες τις περιπτώσεις νομίζω θα τα βγάλεις πέρα μια χαρά μιας και οι μαμάδες είναι όντα που προσαρμόζονται στις καταστάσεις! βλ. τρελά ξενύχτια όταν πριν κοιμόσουν 15 ώρες το 24ωρο... χαχαχα!

λοιπόν μιας κι έχω χρόνο να σας γράψω χθες για τη μικρή που με κούφανε! ήμουν στον υπολογιστή και έφτιαχνα ασκήσεις για το σχολείο. μια στιγμή έρχεται κλασικά στα πόδια μου να την πάρω. συνήθως αρχίζει μόλις ανέβει να λέει "νιάου" για να της βάλω στο γκουγκλ να δει εικόνες με γατούλες κάτι που έκανα μια φορά κι ακόμα το πληρώνω. χθες έλεγε "ντουτούθ-ντουτούθ!".

να έχω τη δουλειά μου που την έκανα πλέον με το ένα χέρι και την άλλη να φωνάζει ντουτούθ! βρε καλό μου βρε χρυσό μου τι θες και να τεντώνει χέρι να χτυπιέται, να μαντεύω λάθος να τσατίζεται. μέχρι που μια στιγμή παίρει το μάτι μου το μπλου-τουθ του άρη πίσω από το λάπ τοπ! το πιάνω και σκάει ένα χαμόγελο και ορμάει. λέω δεν είμαστε καλά... λάθος κάνω! τη ρωτάω "τι είναι αυτό αριάδνη??" ντουτούθ! να λέει και να το δείχνει! στον άρη τα ίδια! τα έπαιξε ο άνθρωπος! χαχαχα! αν είναι δυνατόν δλδ! μου φαίνεται τόσο κουφό που λέει τόσες λέξεις συγκρίνοντας με το γιώργο και αναρωτιέμαι πόσα ακόμα αντιλαμβάνεται κι εμείς τη νομίζουμε ακόμα μωρό!

αλλά κι εγώ λες και έχω τον αϊνστάιν για κόρη! και έπεσα χθες τυχαία σε ένα μνμ που έγραφα όταν ο γιώργος ήταν 2 μηνών και γέλασα με την ψυχή μου!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1343114&postcount=583

Διαφημίσεις

Η ευχή σου πραγματοποιήθηκε Νεκτ, 'ΈΞΥΠΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ'. Εχεχε!

Καλημέρα!!! Μπα για τέταρτο δεν παίζει σε καμία περίπτωση, εδώ το τρίτο θα πέσει ζόρι...Θα δούμε, εμείς έχουμε ακόμη λεχουδάκι, δεν το νοσταλγούμε ακόμη αν και μόνο λεχουδάκι δεν είναι τούτο, πέρασε ήδη τα 8 κιλά.

Μπήκα και εγώ πρωί μήπως και έχουμε νεότερα. Άνναααααα, Σοφίααααα τι έγινε? Γεννήσαμε???

Πιο μετά θα πάρω την μπουμπού να πάμε επίσκεψη στην νονά του Μάνου, αν έχουμε εξελίξεις ενημερώστε γιατί αγωνιώ!!Σας κουβάρι ξετυλίγεται από χθες στο μυαλό μου η μέρα που γέννησα το κοριτσάκι μου...πρόσφατο πολύ και πολύ έντονο και νοσταλγικό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!!

εφτασε τα 8 κιλα η κορη ???μπραβο ρε ....αυτη θα μοιαζει με χρονιαρικο σε λιγο !!!

εγω νομιζω οτι η καλυτερη εποχη για να γεννησεις ειναι καλοκαιρι ...μη σας πω και αυγουστο ( αλλα η χειροτερη για εγκυμοσυνη) γιατι και μπορεις να βγαινεις λιγο ...μεχρι τα πολλα κρυα και εχουν ξεπεταχτει μεχρι το επομενο καλοκαιρι που θες να πας καμια καλη βολτα!!!

αν και εγω και τα δυο τα εβγαζα αρκετα ...

λοιπον πηγαμε χθες για ψωνια ..σηκωσαμε το μισο hm με 50 ευρω ....βρακακια με πριγκιπισσες , μπλουζα με κιτυ, φουστανι καρο σουπερ για τη μικρη ( που αν δεν της ψωνιζα κατι θα εσκαγε ) και μπαλαρινες πανινες για τη χριστινα ...

παπουτσια δεν εχω ξαναπαρει ετσι φθηνα ...αλλα θελω να της παρω και καλα αυτον τον μηνα, θα παρουμε και κανενα crocs για τη θαλασσα .....ειπα να το ρισκαρω θα δειξει !!!

η χριστινα σημερα το πρωι κατα τις 7 μιση ...σηκωνεται ερχεται στο δωματιο μας ...μαμα,,,η αγγελικη φωναζει παπα( πιπιλα) ...δεν ακους ???αντε σηκω !!!!μαμαααα......με ξυπνησε νυσταζωω!!!!!

ααα...δε σας ειπα αρχισαμε και τα γαλλικα ...το μαλακας στο αυτοκινητο παει συννεφο ...και γαμω το κερατο μου( αυτο το λεω εγω πολυ) .....και το λεει και με στομφο , στη σωστη ωρα ( ας πουμε οταν προσπαθει να βαλει τα παπουτσια της και παιδευται ...ή οταν εχυσε η αγγελικη τη πορτοκαλαδα) ...εγω δεν της δινω σημασια ...ο γιωργος χθες της εκανε κουβεντα ...μετα το πηρε σκοινι κορδονι και το ελεγε ....καιμετα μου το ελεγε σιγα στο αυτι ....και μου λεγε ...μην το πεις ειναι μυστικο!!!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

λοιπόν μιας κι έχω χρόνο να σας γράψω χθες για τη μικρή που με κούφανε! ήμουν στον υπολογιστή και έφτιαχνα ασκήσεις για το σχολείο. μια στιγμή έρχεται κλασικά στα πόδια μου να την πάρω. συνήθως αρχίζει μόλις ανέβει να λέει "νιάου" για να της βάλω στο γκουγκλ να δει εικόνες με γατούλες κάτι που έκανα μια φορά κι ακόμα το πληρώνω. χθες έλεγε "ντουτούθ-ντουτούθ!".

να έχω τη δουλειά μου που την έκανα πλέον με το ένα χέρι και την άλλη να φωνάζει ντουτούθ! βρε καλό μου βρε χρυσό μου τι θες και να τεντώνει χέρι να χτυπιέται, να μαντεύω λάθος να τσατίζεται. μέχρι που μια στιγμή παίρει το μάτι μου το μπλου-τουθ του άρη πίσω από το λάπ τοπ! το πιάνω και σκάει ένα χαμόγελο και ορμάει. λέω δεν είμαστε καλά... λάθος κάνω! τη ρωτάω "τι είναι αυτό αριάδνη??" ντουτούθ! να λέει και να το δείχνει! στον άρη τα ίδια! τα έπαιξε ο άνθρωπος! χαχαχα! αν είναι δυνατόν δλδ! μου φαίνεται τόσο κουφό που λέει τόσες λέξεις συγκρίνοντας με το γιώργο και αναρωτιέμαι πόσα ακόμα αντιλαμβάνεται κι εμείς τη νομίζουμε ακόμα μωρό!

αλλά κι εγώ λες και έχω τον αϊνστάιν για κόρη! και έπεσα χθες τυχαία σε ένα μνμ που έγραφα όταν ο γιώργος ήταν 2 μηνών και γέλασα με την ψυχή μου!

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1343114&postcount=583

νεκ μπραβο το κοριτσι σου!!!εμενα δε λεει πολλα...καταλαβαινει πολλα..αλλα δεν αποφασιζει να μιλησει .....

την προσπαθεις για πανα ...εμενα παει και στηνεται μαζι με τη χριστινα γινεται χαμος.....λεω να το παρω στα σοβαρα και να την ξεκινησω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερούδια!!!!

Εχω ξεπατωθεί,χαλιά τέλος,χειμωνιάτικα τέλος...!

Ουφ Παναγίτσα μου,μονο το πάπλωμα θέλω να πλύνω αλλά δε ξερω πως...

στη μπανιέρα? ποσες ωρες θα το ξεπλένω?

Σοφάκι,τι γίνεται που είσαι?

Εγω νομιζω οτι η καλυτερη εποχη για να γεννήσεις ειναι η Ανοιξη.Το παίρνεις και το πας οπου θες,ενω το χειμώνα πολυ κλεισούρα,φοβος για αρρωστειες,δε μπορείς να πας πουθενα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...