Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και επανέρχομαι, καλό μήνα να έχουμε και με το καλό να ρθει το κοριτσάκι μας!

χτες πήγαμε τα παιδιά σε πάρκο, έκατσα κάτω στο χώμα και καταπιάστηκα 3 ώρες. καλά ήταν αν και κουραστικά. το απόγευμα από νωρις και ως τις 10 το βράδυ είχα μάθημα. έτσι θα πάει ο μάιος είναι δύσκολος μήνας με τις εξετάσεις και περίεργος επειδή κλείνουμε τη χρονιά...

δουλειά ξανα εγώ από οκτώβρη, ελπίζω δηλαδή.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφάκι ειναι ο μήνας σου!!! Με το καλο η μπουμπού!!!!

Πολυ αποτομα δε μπήκαν οι ζέστες? απαπαπα, σκάμε λεμε.

Ακομη δεν εχω μαζεψει χειμωνιάτικα,εχω ψιλοκατεβάσει καλοκαιρινά και είναι ολα μες τη μέση.δράμα.Σημερα μαζευουμε χαλιά και θα πλυνουμε οτι μπορούμε...

Αννούλα δε πηρες το καρεκλάκι μαζι τελικα ε?

Kαλημέρα και καλό μήνα να έχουμε!!!!!

Σοφάκι με το καλό να πάρεις στην αγκαλιά σου την μπουμπούκα!

Ωραία περάσαμε και εμείς εχθές!Ο Λεωνίδας έπαιζε όλη μέρα με τα χώματα και τον άλλαξα 3 φορές!Καλά ήταν!

Είχαμε κάτι τρεχάματα με το μαγαζί για 30 ευρώ που πήραν μας έκαναν ζημιά 2000 ευρώ...που έχει φτάσει ο κόσμος...αλλά όπως είπα στο Δημήτρη αυτά να είναι όλα τα προβλήματα στην ζωή μας...αυτά είναι τίποτα σε αυτά που ακούμε γύρω μας!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημέρα, σήμερα επειδή ειχαμε τον μπαμπα μας τις προηγούμενες μέρες μου φαίνεται σαν δευτέρα,

αννούλα κρίμα για την κοπέλα, θέλει πολλή συμπαράσταση για να το ξεπεράσει, εύχομαι να της στείλει ο Θεός ένα μωράκι πολύ πολύ σύντομα,

δε σε πιάνει τρελλή νοσταλγία που γράφεις και στον αύγουστο του '12, μου φαίνεται σουρεαλιστικό, άντε να τελειώσεις κι εσύ τα μαθήματα να ξεκουραστεί κι ο σκίουρος

κι εμείς κλασικά βολτούλα χθες στο πάρκο στρατού, βρήκε και κάτι φιλαράκια του που τα έχει γνωρίσει εκεί και κυλιόταν στο γκαζόν σαν γουρουνάκι, πλάκα έχει, καφεδάκι στο χέρι και κουβεντούλα,

αλήθεια έχει πολλη ζέστη, το βράδυ μόνο σεντόνι ήθελα, έχουμε και ελαφρύ παπλωματάκι έτσι για να λέμε, πρέπει να σηκώσω χαλιά, πολλές δουλειές λέμε

Διαφημίσεις

μόλις τέλειωσα το μάθημα, μ έχει πιάσει νύστα τρελή, ευτυχώς πήρε η μάνα μου το μανιώ απ το πρωί να ψωνίσουν και να φτιάξουν γεμιστά οπότε μόνη στο σπίτι είμαι.

πάω να σιδερώσω με ησυχία! ουάου!

ελεανάκι μου καλημέρα! τελειώνω τέλος μαίου. δε με χαροποιεί και πολύ αυτό λόγω των εσόδων αλλά ας είμαστε και ρεαλιστές δε θα μπορούσα και πολύ παραπάνω.

απλά είναι πιο κουραστικά τώρα, επαναλήψεις, γκρίνια, κούραση απ τη πλευρά των παιδιών. κτλ.

Καλημερα κοριτσάκια!

Καλό μήνα σε όλες!

Ο μήνας της μπουμπούς μας αυτός σίγουρα, μπορεί να είναι και η μέρα της σήμερα βασικά!

Έχω λίγα πονάκια από χτες βράδυ, με ξύπνησαν κάποια στιγμή και μετά από το πρωί ξανά με πιάνουν αλλά πολύ αραιά προς το παρόν, δεν είναι πόνοι γέννας δηλαδή αλλά είναι μάλλον προετοιμασία.

Θα δω πως θα είμαι μέχρι το απογευματάκι αν συνεχίσουν έτσι θα πάω μάλλον να με δουν. Σιγά σιγά φαίνεται πως θα εξελιχθεί όμως το πράγμα!

Στο Γιάννη είχα τέτοια πονάκια από το πρωί και γέννησα αργά το βράδυ, τώρα είναι και δεύτερος τοκετός βέβαια και δεν ξέρω πώς θα πάνε τα πράγματα, πιστεύω όμως πως μέχρι αύριο θα έχω γεννήσει!

Ευχηθείτε μας καλή τύχη κοριτσάκια!

Θα ξαναμπώ πιο μετά πιστεύω να σας πω εξελίξεις!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Νεκ να τα εκατοστήσεις, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!!!

εύχομαι για τον πεθερό σου περαστικά και καλή δύναμη.

εμείς καλά ο μικρός έμεινε στην πεθερά μου που πήγαμε σκ και θα τον φέρει ο μπαμπάς του Δευτέρα, η μεγάλη στους γονείς μου, θα το πάρω σήμερα το απόγευμα το μωρό μου, πέρασα ανέμελη πρωτομαγιά μόνο με ενήλικες,

χτες γέννησε καλή μου φίλη και ανυπομονώ να πάω μαιευτήριο το απόγευμα με σούπερ τούρτα υπερπαραγωγή by κλοκλό, θα εντυπωσιάσω είμαι σίγουρη!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Σαν να λιγόστεψαν τώρα τα πονάκια, κάθε μία ώρα να με πιάνει μία σύσπαση!

Και δε διαρκεί πολύ, λίγα δευτερόλεπτα.

Αχ θα μπερδευτώ στο τέλος!

Ποια το έχει πάθει? Τόσο σιγά αν πάει θα γεννήσω σε τρεις μέρες καλέ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...