Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , dimi.tra είπε:

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Tην καημένη την κοπέλα! Το πρώτο της ήταν? Θυμάμαι κι εγώ αξέχαστα 21 εβδομάδων ήμουνα κι είχε έρθει εσπευσμένα για υπέρηχο κοπέλα που την είχαν στείλει από το νστ 23 εβδομάδων και δεν άκουγαν καρδιά... είχε έρθει για διακοπές και δεν άκουγε το μωρό και την επόμενη μέρα θα έμπαινε να της το πάρουν. ήταν ενδομήτριος θάνατος. συγκλονίστηκα... δεν είχα ακούσει ξανά τέτοιο πράμα...

γενικά οι μέρες αυτές μαύρο χάλι ρε παιδιά! όλο δυσάρεστα συμβαίνουν. και εδώ μία από τα ίδια! η μία είδηση μετά την άλλη... από χθες χάλια με ένα άλλο περιστατικό. στο τέλος θα βροντοφωνάζω δεν υπάρχει θεός!

με τον πεθερό νεότερα μέχρι τέλος της εβδομάδας. είναι στο πανεπιστημιακό στο ηράκλειο και θα τον ξεψαχνίσουν καλά-καλά. άντε να δούμε γιατί οι γιατροί στη σητεία τη μία έλεγαν καρκίνο και μετά το γύρισαν σε κίρρωση. έχουν πάει κι έχουν έρθει όλοι με αυτές τις δηλώσεις... υπομονή μέχρι να βγει διάγνωση λέω εγώ...

Διαφημίσεις

Νεκταράκι πολύχρονη κοπέλα μου!!!

Να σε χαιρονται τα αγγελούδια σας και με το καλό να κάνεις ακομη 3ο..4ο..και 5ο!

από το στόμα σου και στου θεού (αν υπάρχει που λέγαμε... :tongue: ) το αυτί! :D

Καλό μεσημέρι κορίτσια!

Αννούλα κι εγώ νωρίς την είχα κάνει τώρα στη μπέμπα την καμπύλη γιατί μου έβγαινε το ζάχαρο στις γενικές λίγο τσιμπημένο, τελικά καλή βγήκε.

Αχ ρε συ, τι να πω για την κοπέλα, κουράγιο!

Νομίζεις εγώ δεν το σκέφτομαι, τώρα τελευταία με έχει πιάσει κάτι μέρες δεν είναι πολύ κινητική η μπέμπα, δε χωράει πλέον καλά μάλλον και λογικό θα είναι αλλά τόσο καιρό όλη μέρα έφερνε σβούρες και την άκουγα όλη την ώρα και τώρα βάζω στο μυαλό μου διάφορα, χαζομάρες ξέρω! Θα το πω και στο γιατρό μετά που θα πάω να με δει αν και θυμάμαι και από το Γιάννη πως είχε ησυχάσει τις τελευταίες μέρες αρκετά!

Άντε να γεννήσω να τη δω τη ζουζούνα μου κι εγώ!

Γέννησε το πρωί μια φίλη μας, αύριο έμπαινε στο μήνα της αλλά έσπασαν τα νερά, καλέ πόσο είναι το μωρό? 4.200!! Αυτό θα έβγαινε πάνω από 5.000 αν έπαιρνε και τον 9ο σίγουρα! Γι' αυτό την προηγούμενη βδομάδα που συγκρίναμε τις κοιλιές η δικιά της ήταν σχεδόν διπλάσια!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

σοφακι εγραψες 4.200γρ ..και εγω διαβασα 2.400 γρ και λεω καλα ..δεν ηταν και πολυ μεγαλο!!!οταν πηγα πισω καταλαβα ...εγω 38 εβδομαδων και εκανα 3 κιλα παιδια !!!

να ναι καλα η κοπελα να της ζησει !!οσο για τις κοιλιες δεν εχει να κανει ...εγω πριν γεννησω τη χριστινα η κοιλια μου σα να χωνεψε ,....ουτε 6 μηνων δεν με εκαναν!!

και εσυ μην τραζεσαι ..λογικο ειναι προς τα τελειωματα να μην ακουγονται και πολυ ....νομιζω μου ειχε πει ο γιατρος ...επιδη και εγω ειχα τις ιδιες αγωνιες με εσενα ...να μετραω 10-12 σκουντηματα τη μερα οσο ειμαι ξυπνια δηλαδη ...συνηθως τα φταναμε μεχρι το απογευμα !!!

νεκ μου κιρρωση και καρκινος στο συκωτι ..δεν εχουν και μεγαλες διαφορες..και εμας ετσι μπερδεμενα μας τα ελεγαν !!!

εφαγα μιση ωρα τωρα να τσακωνομαι με το αφεντικο..γιατι ειναι αργια αυριο ..και τα μαγαζια ειναι κλειστα και δε μπορει να παει για σοπινγκ ....για αυτο λεει δεν παει η ελλαδα μπροστα ....δεν δουλευουμε , δεν προσεχουμε τον καταναλωτη ...αληθεια τι θα κανετε αυριο??

εμεις δεν εχουμε κανονισει τιποτα ??

εχει βαρδια και ο γιωργος κατα τις 12 θα ερθει ...να κανονιζα τιποτα με τους κουμπαρους μου??περασε και η ωρα και δεν πηρα τηλ....κανουν μεσημεριανο υπνο οικογενειακως αυτοι

να θυμηθω το απογευμα ...

τους φτυσαμε και το σκ

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Στη φίλη μου αυτή πρέπει να είναι κληρονομικό μάλλον, και η μάνα της έκανε 6 παιδιά όλα 4-5 κιλά και η αδερφή της πέρσι 4 τόσο ένα αγοράκι, και είναι πολύ αδύνατες όλες αν τις δεις! Καλά να είναι τα μικιά μας και όσο θέλουν ας βγουν, 3 και κάτι την περιμένω κι εγώ τη μπέμπα!

Μωρέ το ξέρω , καλά 12 φορές κι εγώ την ακούω μέχρι το πρωί, είναι πολύ κινητική συνήθως, αλλά μετά αν δεν την ακούσω για μισή ώρα θα αγχωθώ κατευθείαν, δεν ξέρω τι με έπιασε, οι τελευταίες μέρες θα φταίνε που δεν περνάνε!

Το αφεντικό τα πήρε ε?

Στην Ελλάδα βρίσκεσαι καλέ πες του, πού νόμιζες?

Από αργίες έχουμε μπόλικες ευτυχώς!

Εμείς θα πάμε πάλι στην εξοχή που έχει ο γαμπρός μου ένα σπιτάκι, θα ψήσουμε να φάμε και να πιούμε όπως το κάναμε και το Πάσχα!

Και ο Γιάννης θα γίνει γουρουνάκι, στα χώματα όλη μέρα θα σκαρνεύεται πάλι!

Θα έρθει και ο αδερφός του Άρη με την αρραβωνιαστικιά του και θα έχουμε παρέα.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

δε μπορώ να κοιμηθώ, η ζέστη μ έχει πιάσει για τα καλά. σηκώνομαι και τρώω όηλ την ώρα. τι καλά στ ομάνο που κοιμόμουν συνέχεια. τώρα σ αυτό δε κοιμάμαι σχεδόν καθόλου. όλη την ώρα κουνιέται και χτυπιέται!

νεκ μου στο ηράκλειο θα ναι πιο σίγουρα τα πράματα μάλλον. θα τον κοιτάξουν τον άνθρωπο, σίγουρα κάτι καλύτερο σε μηχανήματα θα χουν κτλ.

θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

σοφάκι γεννάμε λέμε! άντε βάλε τα μεγάλα μέσα! δεν αισθάνεσαι τίποτα;

ωραία θα ταν πρωτομαγιάτικη η μπέμπα!

εμείς μάλλον θα πάμε στο πάρκο τρίτση το πρωί, θα παρουμε και κανα φαγώσιμο μαζί ν αράξουμε εκεί. εγώ θα κουβαλάω και το καρεκλάκι μου μαζί γιατ΄ιδε τη βολεύω εύκολα τη κοιλιά!

αυτός ο σκίουρος θα βγει της προιστορικής περιόδου. οικογένεια των δεινοσαύρων ένα πράμα!

Γειά χαρά. Αυτό το μικρό μου είναι άγγελος, το χω ξαναπεί αλλά πάνω από 40 λεπτά το μεσημέρι δεν μου κοιμάται. Όλη μέρα κοιμάται 40 λεπτά αν 2 ώρες. Δεν είναι άσχημα αλλά το μεσημέρι θέλω να το κάνει 2ωρο...γίνεται???

Τραγικά συμβάντα Άννα μου, μην τα σκέφτεσαι. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και χειρότερα ακόμη. Αυτά είχα στο μυαλό μου και αγχωνόμουν μέχρι τελευταία στιγμή.

Νεκτ έχω πρώτη ξαδέρφη γιατρό στο ΠΑΓΝΗ, κάνει ειδικότητα στα εργαστήρια, μικροβιολόγος. Αν χρειαστείς κάτι πες μου. Ακόμη και κάτι άλλο να θες από μένα μην διστάσεις. Εγώ δίπλα είμαι, δεν μου κάνει κόπο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τα έχεις σίγουρα στη τρίτη να δεις!!! έλεγα το πρωί στο ν ότι αν με χάσει καμιά μέρα που θα γυρίσει και δε με βρίσκει στο έλενα θα μαι για υπέρηχο πυο δε θ ακούω το σκίουρο! τόσο που κοπανιέται όλη μέρα κάθε ώρα και στιγμή με το πρώτο σιωπητήριο έφυγα.

έκανα φραπέ πάλι.

μη φανταστείτε ένα νερόπραμα έτσι για να ξεγελιέμαι. το μισό πίνω το άλλο το πετάω.

σα κοτόπουλο είμαι όλη μέρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...