Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Τον κλασικό ορμονολογικο έλεγχο τον έκανα μια φορά το χρόνο στο γυναικολόγο μου χρόνια πριν ξεκινήσω. Έκανα και μόνη μου τεστ ωορρηξίας όταν προσπαθούσαμε. Οπότε ωορρηξία κάνω. Τώρα αν αυτό έχει αλλάξει (ή αν γίνεται να αλλάξει με τα χρόνια δε το ξέρω). Άλλωστε πάω με συνεχόμενες ωοληψιες από το Μάρτιο του 2024, δε ξέρω τι θα έκανε το σώμα μου πλέον μόνο του. 
      Παρομοίως δε πιστεύω πως γινόταν κάτι λάθος με τις ωοληψιες. Το θεωρώ πολύ αρχάριο λάθος και δε πιστεύω πως ένας γιατρός με τέτοιο όνομα θα το έκανε.  
      Τις orgalutran μου τις είχε αιτιολογήσει η μαία ως καθυστέρηση της ωορρηξίας ή αλλιώς όπως λες κ εσύ τη πρόωρη αιχμή LH. Παραπάνω αναφέρθηκε πως καθυστερεί την ανάπτυξη των ωαρίων προκειμένου να μην αναπτυχθούν ανομοιόμορφα , για αυτό έκανα την ερώτηση για το αν χρειαζόταν με 1 ωάριο μόνο. 
      Τώρα όσον αφορά τις αποκλίσεις, εννοώ πχ να αναπτύσσονται αργά τα ωάρια λόγω μικρού κύκλου.  Το 17 με 24 είναι απόκλιση όντως. Αλλά εγώ είχα 11αρια-13αρια πχ την 7η μέρα με κύκλο 24 ημερών, ε πόσο μπορεί να φτάσουν πριν την ωορρηξία ; Έτσι κ αλλιώς αν δεν κάνω τραγικά λάθος, μπορεί το μέγεθος να μην παίζει ρόλο αλλά ας πούμε αν είναι κ κάτω των 15χιλ τότε έτσι κ αλλιώς δεν είναι κατάλληλο. Τεσπα, γιατροί δεν είμαστε (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Απλά λίγο αγχώθηκα με το ότι ήταν μικρά σήμερα αυτά τα 2 και λέω εχε γούστο να μη μπορέσουμε να τα πάρουμε καν ή να μη τα προλάβουμε .. anyway ..

Το αν έκανες όντως ωορρηξία το βλέπεις μόνο με την προγεστερόνη σου μετά την ωορρηξία (σε 7 ημέρες σε κύκλο 28 ημερών πχ) όλα τα άλλα είναι απλά πιθανότητες. Ειδικά η LH η οποία μπορεί να κάνει και ψευτοκορύφωση και να μην γίνει ποτέ η ωορρηξία ενώ εσύ την μέτρησες υψηλή, αλλά αυτά στην εξωσωματική δεν μας ενδιαφέρουν πλέον. Σίγουρα ο κύκλος σου μπορεί να έχει αλλάξει, ειδικά μετά από τόσο καιρό και ειδικά μετά από την προετοιμασία της εμβρυομεταφοράς γιατί ο οργανισμός σου για ένα διάστημα μιμούνταν τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Τα 11 και 13 μπορούν άνετα να γίνουν 17 και 19 μέχρι την ωοληψία οπότε μην σε ανησυχεί αυτό. Όπως και τώρα θα δεις σε δύο μέρες θα είναι τέλεια τα ωοθυλάκια σου, έτσι πιστεύω τουλάχιστον δεν ήμουν εκεί για να τα δω ή να ρωτήσω τον γιατρό σου, απλά πιστεύω πως όταν κάνεις παρακολούθηση τόσο τακτική είναι πάρα πολύ ακραίο να ξεφύγει η ωοθυλακιορηξία και να χάσεις τα ωάρια. Ε κ αυτοί δεν είναι χθεσινοί, ξέρουν καλά τι κάνουν, να τα λέμε κι αυτά! Είναι λογικό να έχεις φουλ άγχος (θα πω ψέματα αν πω ότι εγώ δεν είχα άγχος στην ωοληψία μου που είμαι και σπασικλάκι και μετράω μαζί με τον γιατρό και του βγάζω την ψυχή κάθε φορά) ίσως το να κάνεις περισσότερες ερωτήσεις στον γιατρό να σε βοηθήσει να νιώσεις πιο safe. Δεν είναι κακό να ρωτάς τα πάντα και με λεπτομέρειες, θα σου απαντήσουν ειλικρινέστατα και πίστεψε με κατανοούν το άγχος μας πλήρως. Ας επικεντρωθούμε στα θετικά δλδ δύο ωοθυλάκια κι ας είναι φαινομενικά ένας κακός κύκλος. Οι ορμόνες κάποιες φορές μπορεί να είναι και παραπλανητικές και η εικόνα να είναι πολύ καλύτερη από αυτή που δείχνουν οι αιματολογικές. Θα ξέρουμε μέχρι την Παρασκευή, περιμένουμε νέα σου! ❤️ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

όντως ναι...οπότε τ αφήνεις καλύτερα γυμνά να τρώνε στο μπαλκόνι.

πάντως αυτή η γρανίτα βγήκε καλή. καταλαβαίνεις το φρούτο. καμία σχέση με τα νεροζούμια του εμπορίου.

έβγαλα τα καλοκαιρινα τα δικά μας και όλα μυρίζουν γμτ! τα χω βάλει σε δόσεις και τα πλένω. στο γρήγορο εννοείται. αλλά το σίδερο αύριο θα ναι βουνό. και τα προσέχω όταν τα βάζω μέσα. δε ξέρω φέτος τι έγινε...πολύ κλεισούρα...

δεν δοκίμαζες πρώτα να τα απλώσεις στην απλώστρα και να τα βγάλεις έξω στον αέρα και τον ήλιο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Τι κανετε τσούπρες?

Ναι ρε γμτ, με έπιασε κι εμένα με τις δουλειές τώρα στα τελευταία, μωρέ δε θα με ένοιαζε τόσο αλλά θα έρθει η πεθερά με το που θα γεννήσω και δε θέλω να τα βρει χάλια! Τα έκανα και τα μπαλκόνια και τα τζάμια έτοιμα! Αλλά έχω γέλιο, μαγειρεύω, τα βάζω όλα στη μέση και λέω γρήγορα να μαζέψω νεροχύτες τώρα μη σπάσουν τίποτα νερά και τα αφήσω έτσι! Προχωρημένη η κατάστασή μου, αφήστε!

Είχα πριν κάτι πονάκια, μου πέρασαν όμως μετά από λίγο!

Έτσι θα πάει όλη η βδομάδα μάλλον!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ωραίες συνταγούλες καλοκαιρινές βάλατε, μιαμ μιαμ!

Ναι οι φράουλες είναι σούπερ, από τον επόμενο μήνα θα είναι πιο καλές νομίζω αλλά κι εγώ παίρνω από τώρα, του αρέσουν πολύ και του μικρού!

Αννούλα βαρύναμε ε, μπήκες στον 6ο?

Και έχεις ακόμα μέλλον καλέ, καλοκαίρι όμως πάλι ε, αυτή τη ζέστη πώς θα την παλέψεις?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Πάτησες τις 39 Σοφάκι, κοντεύεις!!!! Σιγά μην σκάσω για την πεθερά αν τα βρει καθαρά ή όχι. Αλλά έχεις δίκιο και εγώ έτσι έλεγα 'αχ να κοιμήσω τον Μάνο και μετά να σπάσουν τα νερά, αχ όχι τώρα που νύχτωσε-βαριέμαι να γεννήσω νύχτα' κτλ.

Πότε έχεις πάλι γιατρό?

Άννα και εσύ στις καλοπαντρεμένες εντάσσεσαι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Κοιμηθηκε ο μικρός και είπα να κάτσω λίγο!!!

Καλέ έσας έπρεπε να σας γνωρίσω πριν παντρευτώ...να μου κάνετε μαθήματα...θα τον είχα στρώσει το Δ με τις δουλειές!!!χαχαχα!!!

Δεν παραπονιέμαι καθόλου γιατί την έχω την μουρλα μου με το σπίτι και μου αρέσει να ασχολούμαι πολύ ...απο την άλλη ο Δ δεν το έχει καθόλου οπότε βοηθάει όπου μπορεί...σε λίγα αλλά και αυτό καλό είναι...

Εχθές είχα πάει το βραδάκι στην κουμπάρα μου με το μικρό και αργήσαμε να γυρίσουμε...ο Λ απο τις 9 ήταν στο πόδι και ας κοιμηθήκαμε αργά...το πρωί τον κράτησα εγώ και κοιήθηκε λίγο παραπάνω ο Δ και το απόγευμα τον πήρε να πάνε στις κούνιες οπότε κοιμήθηκα και εγώ καμιά ωρίτσα...μετα ξεστρώσαμε με το Δ τα χαλιά εκτός απο τις κρεβατοκάμαρες γιατί αυρίο θα έρθουν να τα πάρουν...

Καλά εκεί που ο μικρός δεν ήθελε καθόλου τα παραμύθια τώρα για να κοιμηθεί πρέπει να πούμε 2 - 3 παραμύθια και ένα απο αυτά είναι "τα 3 γουρουνάκια"...κάλα πρέπει να τον ακούσετε να τα λέει αυτός "μια φολά και ένα καιρό ήταν ο λύκος"...χαχα γλύκα είναι...

Σοφάκι έτσι ήταν ο Δ πριν παντρευτούμε...αφού έλεγα αυτό το παιδί θα μαζεύεται καθόλου σπίτι...τώρα δεν ξεκολάει απο το σπίτι μας...καμιά φορά του λέω "άντε πήγαινε για κάνα καφέ να κάνω καμιά δουλειά"...και για ένα καφέ που πήγαινε κάθε Σάββατο απόγευμα με τον κουμπάρο μου το έκοψε και αυτό..."βαριέμαι" μου λέει...σπίτόγατος πολύ έχει γίνει και δεν του το είχα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και θα ξαπλώσω...πήγε και πήρε ο Δ παγωτό σοκολάτα-μπανάνα και όλο θέλω να φάω αλλά το αποφεύγω γιατί η ζυγάρια έχει πάρει για τα καλά την ανηφόρα!!!!Καλό βράδυ!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλημερα σας!!!

ζεστη σημερα ..καλοκαιρι!!

καλα επειδη την κουβεντα με τις δουλειες απο συζυγους την ανοιξα εγω .....μπορει να με βοηθησε πολυ στη γενικη ...αλλα αυτο το σκ ..και τα σκουπιδια που του ειπα να κατεβασει κακια εγινα..αυτοι οι καρκινοι αψυχολογητα πλασματα !!!πολλα φεγγαρια !!!

με τη χριστινα και την πανα πολυ καλα παμε ...σκεφτομαι να της βγαλω και το μεσημεριανο παμπερς ....ειναι σχεδον στεγνο !!!

η μαρτια μου ειναι η μικρη που θελει να βγαλει και αυτη παμπερς ...καλα δεν το συζηταω της φοραω βρακι πανω απο το παμπερς ή το κολαν ..και το δειχνει σε ολους τρομαρα της !!!

την κυριακη το απογευμα πηγαμε βολτα στο αλσος συγγρου ...καλα ηταν περματησαμε ηρεμησαμε ...

το σαββατο το μεσημερι τα κοιμησαμε και φυγαμε λαγονησι σε κατι φιλους που ειχαν μεσημεριανο παρτυ , καλα περασαμε !!!

πρεπει να βγαλω καλοκαιρινα στις μικρες..μαλλον αυριο το πρωι ...

αννα...βγαλε τα αν ααεριστουν και μια χαρα θα ειναι.....αλλωστε το καλοκαιρι ειναι φορεμα και πλυσιμο αμεσως

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέρα κι από μένα, καλή βδομάδα να έχουμε,

αυτό με τη γενική μην το ξανασυζητήσουμε καλύτερα, είπα κι εγώ χθες να κάνω ένα σφουγγάρισμα, με επηρέασε η κουβέντα και τα έκανα όλα, μιλάμε πέθανα, μπαλκόνια, τζάμια, παντζούρια, ξεσκόνισμα, σκούπα, μπάνιο, κουζίνα, μέχρι και το καροτσάκι για τα ψώνια έβαψα, είναι να μη με πιάσει, και μετά σερνόμουνα, και δεν είμαι και με την κοιλιά τούρλα,

βρε σοφάκι μου άσε τις δουλειές, έρχεται το μπεμπέ λέμεεεεεεε, την περιμένουμε πως και τι τη μπουμπού!

καλημέρα!!!

μόλις τέλειωσα το μάθημα. κάθε μέρα θα χω σχεδόν από δω και πέρα.

κι όμως παιδιά τα πλυνα όλα. μα όλα όμως!!!

μπορεί να φταίει και η κατάσταση που μου μύριζαν τόσο πολύ!!! ο ν άπλωνε και μ έβριζε! χτες σιδέρωνα μέχρι τις 10 το βράδυ από νωρίς το απόγευμα και έχω για σήμερα άλλα τόσα.

των αγοριών τα χω βγαλει απ τη προηγούμενη βδομάδα.

και τα βρεφικά επίσης.

μ αρέσει η διαδικασία με τα ρούχα της νέας σεζόν. ανανεώνεται το μάτι μου ένα πράμα.

θέλω βοήθεια.

πότε να κάνω τη καμπύλη ζαχάρου;;;;;

μου την έγραψαν στο ικα σήμερα. έχω περιθωριο ένα μήνα να τη κάνω στη βιοιατρική με κόστος 7 ευρώ. τη τετάρτη την άλλη έχω ραντεβού με το γιατρό. έλεγα να τη κάνω αυτή τη βδομάδα για να του τη πάω κιόλας. μήπως όμως είναι νωρίς;;; από 24η μέχρι 28η γίνεται;

ας τη κάνω μωρέ να τελειώνω...

έχω περιθώριο 3 βδομάδες αλλά δεν είμαι εκτός ορίου.

μη μπλέκω τέλος του μήνα μες τη ζέστη.

Διαφημίσεις

αννιω ..πηγαινε να την κανεις να ξεμπερδευεις!!

τη μεγαλη εχεις ....στα 180 λεπτα ..αν μαι προσπαθησε να βρεις και παρεα ....εχω στο τελος ψιλοζαλιζομουν κιολας

εμενα μου τη ζηταγε μετα τη β επιπεδου συνηθως !

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

β επιπέδου έκανα 5 απριλίου, τώρα λέω να πάω τη παρασκευή. όχι τη μικρή θα κάνω. μέχρι τα 120. και καλά είναι. φτάνει.

στο μάνο είχα κάνει μέχρι τα 180 και τα χα παίξει!!!

θα πω στο νίκο να ρθει να με πάρει μετά να πάμε για φαί!!!!!! χαχαχα!

ευχαριστώ κατ!!! τη παρασκευή θα πάω.

Καλημερα, τι κάνετε?

Νεκταράκι πολύχρονη κοπέλα μου!!!

Να σε χαιρονται τα αγγελούδια σας και με το καλό να κάνεις ακομη 3ο..4ο..και 5ο!

Με τη νονά μιλήσατε τελικα?

Για τον πεθερο κουραγιο..

Καμπύλη και γω μετα τη β΄ειχα κανει..

πηγαινε να τελειωνεις μωρε.

Καλά για δουλειές που λετε..χαχα

Αν ζητησω θα βοηθήσει αλλά απο μονος του λιγα πράματα.

Ενταξει,δεν εχω και απαιτήσεις, αφου ολη μερα ειμαι σπιτι ,δε δουλευω,το βρίσκω παράλογο να κάνει δουλειές εκείνος.

Απο την αλλη εχω ξαδέλφη μπουμπουκι..το παιδί ολη μερα η μάνα της, δουλειες στο σπιτι της η μάνα της, φαγητα η μάνα της,αυτη τίποτα δεν κανει, αμφιβάλω αν θυμαται να μαγειρευει κιολας και οταν καμια φορα ξεμένει κάνα πιάτο το νεροχύτη βάζει τον άντρα της να το πλύνει! Ειναι για χαστούκια!

Και το παιζει και νοικοκυρά απο πάνω!!!!!!

Βελουδάκι,ανυπομονώ για το πρώτο σου καλαματιανό ποστ!!!!!

Καλη αρχη!!!!!!!!

Καλημέρα γειτόνισες!!!!

Αννούλα εμένα μου είπε 26 εβδομάδα θα κάνω καμπύλη....

και θα είναι και πρώτη φορά μια και δεν είχα κάνει στη Βαλ...

τι είναι αυτό με τα λεπτά που λέτε???

120....180....

είναι αυτό που λέμε η μικρη και η μεγάλη καμπύλη....

να ζητησω τη μικρη απο το γιατρό αν είναι! σιγα μη την παλέψω 3 ωρες νηστικη!!!

Αγγελική μίλησα με τη Βελ πριν καμια ωρα!

πολύ χαρούμενη ήταν και ετοιμάζονταν να βγουν για ψωνια!!!

ανυπομονω να τη γνωρίσω απο κοντά!!!

άντε οργανωθειτε κι εσεις σιγά σιγά να έρθετε βολτίτσα!!!;)

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...