Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Έβαλα το μικρό για ύπνο και περιμένω τις ανηψιές μου να έρθουν για διάβασμα, δουλεύει η αδερφή μου το καλοκαίρι πολλές ώρες και κοιτάω λίγο να βοηθάω γιατί με τη γιαγιά δε σιβάζονται να διαβάσουν.

Μπα Ντινάκι και ο δικός μου δεν το έχει με τις δουλειές του σπιτιού, σκούπισμα-σφουγγάρισμα δεν έχει κάνει ποτέ, μια φορά το χειμώνα που περιμέναμε κόσμο μου έκανε τα τζάμια στο σαλόνι, αυτό μόνο θυμάμαι σε όλα τα χρόνια φαντάσου! Αλλά δεν κάθεται και σπίτι αυτό το παιδί, ή θα δουλεύει ή θα ασχολείται με αγροτικά ή με τα αγωνιστικά, τώρα βέβαια θα αναλάβει το Γιάννη τα απογεύματα πιστεύω που θα έχω το μωρό να με ξεκουράζει λίγο.

Θα χαλάσει ο καιρός ξέρετε?

Θέλω να κάνω τα παντζούρια και τα τζάμια αλλά αν είναι να κάνει πάλι κοκκινόχωμα τζάμπα ο κόπος θα πάει!

Ελευθερίτσα φαίνεται δεν είναι της υπομονής η καινούρια δασκάλα γι' αυτό όλο σου πετάει διάφορα για το Μανιώ!

Είναι και στον άνθρωπο βρε παιδί μου, άλλος το ζωηρό παιδί το βλέπει τη χαρά της ζωής και άλλος βάσανο!

Πιστεύω αν τον μάθει και τον πάρει με το καλό θα είναι κι εκείνος πιο συνεργάσιμος, αν του φωνάζει όλη την ώρα σιγά μην την ακούει μετά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

πες μου ότι σε πρόλαβα κα ιδεν έκανες τα πατζούρια! έλεος!

πήγαινε καλέ να γεννήσεις καλύτερα που κάνεις δουλειές!!! ααα μαλώσω!!!

εγώ καλή ώρα πάω για νάνι. αφού έφαγα μια μεγάλη ψαρούκλα ψητή και μπρόκολο. έσκασα.πρέπει να κοιμηθώ κατεπειγόντως!!!

πες μου ότι σε πρόλαβα κα ιδεν έκανες τα πατζούρια! έλεος!

πήγαινε καλέ να γεννήσεις καλύτερα που κάνεις δουλειές!!! ααα μαλώσω!!!

εγώ καλή ώρα πάω για νάνι. αφού έφαγα μια μεγάλη ψαρούκλα ψητή και μπρόκολο. έσκασα.πρέπει να κοιμηθώ κατεπειγόντως!!!

εγώ πάντως το θυμάμαι και στις 2 εγκυμοσύνες όταν ήμουν ετοιμόγεννη είχα την μούρλα και έκανα τις περισσότερες δουλειές! φτιάχνει τη φωλιά της η σοφούλα μας!

σχετικά με τους άντρες και τις δουλειές? πώς ξεκίνησε καλέ η συζήτηση? ούτε θυμάμαι να το διάβασα...

εγώ μάλλον είμαι η αντιπάθεια της πεθεράς επειδή δεν έχω τον άρη πασά! το θυμάμαι που το ανέφερε για τους φίλους του οικογενειάρχες που δεν κάνουν δουλειές και μερικούς που δε βοηθάνε και με το παιδί και μόνο που δε με έβγαλε και σούπερ τυχερή. εγώ της ξεκαθάρισα ότι από τη στιγμή που δουλεύουμε και οι δύο, έχουμε ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις. έτσι ο άρης σκουπίζει, σφουγγαρίζει, μαζεύει τον ενιαίο χώρο και κάνει μπαλκόνια, παντζούρια κλπ και σκάλες. Α! Και κλασσικά την νούμερο ένα αντρική δουλειά να πετάει τα σκουπίδια. Άμα λάχει βοηθάει και σε άλλα θέματα τύπου ρούχα, ξεσκόνισμα. και έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου σχεδόν το γιώργο(ότι δεν μπορεί να κάνει το παιδί), μπάνιο, ντύσιμο. Μέχρι και ρούχα, παππούτσια και αξεσουάρ του γιώργου που παίρνουμε στις διακοπές αυτός αναλαμβάνει! ξεφτέρι! :lol:

πιάτο μην τον βάλεις να πλύνει! παλιότερα όταν έπλενε πιάτα καμιά φορά, πχ να λείπω τα έκανε όλα πάγκους, πιατοθήκες λαμπίκο και πολύ καλύτερα κι από μένα! ήθελα να τις μοιράσουμε έτσι τις δουλειές που να το κάνει αυτός αλλά δεν έκατσε και τώρα μπορεί να σκοτώσει για να μην πλύνει πιάτο. να φροντίζω να μη λείπω μεγάλα διαστήματα δλδ γιατί θα βγάλουμε ζωντανούς οργανισμούς στο νεροχύτη. :lol:

λευτεράκι με το όνομα θα συμφωνήσω είναι πολύ όμορφο! σαν την πυθεία λειτούργησες. και το δικό σου έκανες και γλιτώνεις και γκρίνιες! ;)

με τη δασκάλα σου είπε γιατί θεωρεί τον μάνο ζωηρό? μπορεί αυτή το να κουβεντιάζει το παιδί να το θεωρεί ζωηράδα. νομίζω έπρεπε να της ζητήσεις μια εικόνα του μάνου μες στην τάξη. κάθε άνθρωπος έχει διαφορετική ανοχή και υπομονή κι αυτό ας πούμε που την εκνευρίζει μπορεί να φαινόταν χαριτωμένο στην άλλη δασκάλα. δεν βγαίνει τίποτα αν δεν κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση. μην ντρέπεσαι να της δείξεις ότι σε ενοχλεί ο τρόπος της. ας γίνει τουλάχιστον πιο σαφής. πώς το εννοεί το ζωηρός δλδ.

Διαφημίσεις

και κλείνοντας την σημερινή μου επίσκεψη να σας ευχαριστήσω όλες για τις χθεσινές ευχές σας! να είστε καλά και ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας, να χαίρεστε και να καμαρώνετε τα παιδάκια σας και να έχετε πάντα υγεία!

Νεκτ μου το θεωρεί ζωηρό γιατί δεν κάθεται στο καρεκλάκι του ενώ κάθονται όλα τα άλλα. Την είχα ρωτήσει την 1η φορά που μου είπε πως είναι ζωηρός και μου απάντησε αυτό! Ο μικρός μου πέταξε πως τον δέρνει (αυτό δεν θέλω να το πιστέψω) και τον βάζει τιμωρία (μου το έχει πει και αυτή) και όταν τον ρώτησα τον λόγο μου είπε πως δεν κάθεται στο καρεκλάκι του και όλο του φωνάζει η δασκάλα. Κοίτα, αν όλα τα υπόλοιπα κάθονται στρατιωτάκια στα καρεκλάκια τους και παίζουν ένα 5ωρο, τότε σίγουρα ο Μάνος δεν είναι από τα παιδιά που θα κάτσει σε μια καρέκλα τόσες ώρες. Όμως έχεις δίκιο, θα ζητήσω λεπτομέριες. Είναι μωρέ που δεν πηγαίνω εγώ πάντα να τον παίρνω γιατί συνήθως εκείνη την ώρα ταίζω και κοιμίζω την μικρή.

Σοφάκι σε νιώθω, τα ίδια έκανα και εγώ τελευταίες μέρες. Ξέρεις είναι που σκέφτεσαι...πότε ξανά θα μπορέσω να τα κάνω?Λίγο η ταλαιπωρία του τοκετού, λίγο η φροντίδα του νεογέννητου ε είναι ένα θέμα ο ελεύθερος χρόνος μετά. Εδώ πάντως έχουμε καλοκαίρι, 25 βαθμούς έχω μες το σπίτι.

Και μπράβο στον Άρη!!!Εδά κατάλαβα κυρά δασκάλα γιατί είσαι τόσο φανατική για το τρίτο!!!Αμ εσύ δεν είσαι μια νοικοκυρά μες το σπίτι αλλά δυο!!Εύγε! Και εμένα βοηθάει πολύ με τα παιδιά (μόνο που δεν θηλάζει βασικά) και λίγο με το σπίτι αλλά ξεσηκώματα δεν κάνει.

Νεκτ και Κατερίνα είστε καλοπαντρεμένες εσείς:)

Πάμε στο εξοχικό να φέρουμε τον Μάνο. Πήγε το πρωί με την μαμά μου αλλά αύριο θα πάνε σε μνημόσυνο εκείνοι, οπότε δεν τον αφήνω εκεί για βράδυ. Αααα χθες βράδυ τον πήγα στο κρεβάτι του, μου λέει 'καληνύτα μανούλα, όνειλα γλυκά', έφυγα και κοιμήθηκε μετά από ένα τέταρτο χωρίς γκρίνια και χωρίς να κατέβει από το κρεβάτι. Ελπίζω να είμαστε σε καλό δρόμο!Σας φιλώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα, Χριστός Ανέστη, δε θυμάμαι αν τα είπαμε, έστειλα facebookικώς τις ευχές μου στη Νεκταρίτσα, άνοιξε ο καιρός και είμαστε συνέχεια παιδική και βολτούλες και μετά τρέχω να προλάβω δουλειές,

Ελευθερία μου με το καλό να πάρει το ονομά της η μπεμπούλα, πολύ μου αρέσει, νομίζω μπήκα σε σωστό timing

Σοφάκι πώς πας; έχει πάρει θέση η μπουμπού;

Είμαστε πάρκο στρατού και πάω να αλλάξω βάρδια με τον μπαμπά, τον οποίο κι εγώ μάλλον πολυ στα ώρα ώρα τον έχω με τις δουλειές από ότιδιαβάζω

Οι Αννούλες πώς τα πάτε με τα μικρά και στην κοιλιά;

Πάω πίσω να διαβάσω αυτά που έχασα

φτιάξαμε τέλεια γρανίτα φράουλα! τ αγόρια έχουν πέσει με τα μούτρα!!! βγήκε θεική δε το περίμενα.

αυτές ρε παιδιά δεν είναι απλά δουλειές που κάνει καθεμία, αυτά είναι βαριά πράματα!!! τζάμια και παντζούρια;;; οιμέ!!!! κάτσε παιδί μου στ αυγά σου που λέει και η συμπ μου μη ζαλιστείς και πέσεις! μακριά από μας κι απ όλους!

από δουλειές ο ν κάνει τα πάντα όλα. τώρα καλη ώρα πλένει τα ταψιά. σε λίγο θα κανουμε τις ντουλάπες-παπουτσοθήκες τις δικές μας. όλα μαζί τα κάνουμε. αυτός τώρα κάνει περισσότερα.

έχω βαρύνει πολύ! μιλάμε για πολύυυυ κοιλιά!

φτιάξαμε τέλεια γρανίτα φράουλα! τ αγόρια έχουν πέσει με τα μούτρα!!! βγήκε θεική δε το περίμενα.

αυτές ρε παιδιά δεν είναι απλά δουλειές που κάνει καθεμία, αυτά είναι βαριά πράματα!!! τζάμια και παντζούρια;;; οιμέ!!!! κάτσε παιδί μου στ αυγά σου που λέει και η συμπ μου μη ζαλιστείς και πέσεις! μακριά από μας κι απ όλους!

από δουλειές ο ν κάνει τα πάντα όλα. τώρα καλη ώρα πλένει τα ταψιά. σε λίγο θα κανουμε τις ντουλάπες-παπουτσοθήκες τις δικές μας. όλα μαζί τα κάνουμε. αυτός τώρα κάνει περισσότερα.

έχω βαρύνει πολύ! μιλάμε για πολύυυυ κοιλιά!

ναι η αλήθεια είναι ότι τα ψηλά και τα βαριά δεν είναι κι ότι καλύτερο. η κουμπάρα του άντρα μου έπαθε στον 8ο αποκόλληση επειδή σήκωσε τα χαλιά. καμιά φορά δε σου πάει στο μυαλό όταν περάσει ο πρώτος καιρός και νιώθεις σούπερ γούμαν αλλά αν έχεις και το ζιζάνιο και δεν μπορείς να τα βλέπεις. η αλήθεια είναι ότι έβρεξε κοκκινοχώματα και τα βρήκαμε κι εμείς όταν γυρίσαμε από το μόχλος χάλια όλα!

σοφάκι κάτι πήρε το αυτί μου για ίδια καιρικά φαινόμενα από βδομάδα μόνο άστα καλύτερα...

αννούλα του ν. του φαίνεται! ότι κάνει τα πάντα όλα εννοώ! με την καλή έννοια! :tongue:

ελευθερία το έχω ξαναπεί ότι εγώ έκανα τα κουμάντα μου από νωρίς. δεν κάνω παιδί αν δεν λάβω λόγο ότι δε θα γίνω δούλα και κυρά και ότι θα είναι πατέρας πρότυπο που θα συμμετέχει σε όλα. αφού έλαβα τη διαβεβαίωση κάνω και δέκα! κι αφού είναι κι ο μπαμπάς ζεστός και βοήθεια από τη μάνα μου έχω και η δουλειά μου είναι καλή (αν εξαιρέσεις βέβαια το οικονομικό πλέον) από θέμα ωραρίου, διακοπών κ.α. δε βλέπω άλλο λόγο να μην είμαι ζεστή πέρα από το να τα φτύσω με το μικρό αδηφάγο τερατάκι μου και να πω οτι θα κάνω στείρωση. προς το παρόν τα καταφέρνω χωρίς ηρεμιστικά. σε λίγο καιρό που θα χρειαστεί να πάρω τη μεγάλη απόφαση θα δείξει αν δε με έχει βγάλει οφ!

για τον άρη ξέχασα να γράψω ότι σιδερώνει και τα ρούχα του! πουκάμισο έκανα ότι δεν ξέρω να σιδερώσω! όπως κάνει και καλά αυτός ότι δεν ξέρει να βάλει πλυντήριο! :tongue::lol: :lol:

Διαφημίσεις

άννα τη συνταγή για τη γρανίτα παρακαλώ! έχω κι εγώ μια αποτυχημένη συνταγή για μους φράουλα που μάλλον θα γίνεται ωραίο παγωτό φράουλα! θα το δοκιμάσω σαν παγωτό και θα σας πω. το θέμα είναι ότι τελευταία έχασα τις φράουλες.... μήπως πέρασε η εποχή τους?

εδώ χαμός γίνεται με τις φράουλες, τώρα αν είναι καλές, καθόλου ειδική δε με λες.

είναι το φρούτο που τρελαίνονται σε όλες τις βερσιον.

και είναι το πιο απλό πράμα, ο δημήτρης σχεδόν το κανε μόνος του.

θέλω να τους στρώσω τους άντρες από τώρα στις δουλειές!!!

λοιπόν μια κούπα ζάχαρη βράζεις σε μια κούπα νερό.

όταν κρυώσει το σιρόπι βάζεις μέσα 600 γρ. φράουλες ώριμες αφού τις κάνεις πολτό στο μπλέντερ. και προσθέτεις και χυμό από μισό λεμόνι.ανακατεύεις καλά.

το βάζεις κατάψυξη και το ανακατεύεις γιατι κρουσταλιάζει στα τοιχώματα ανα τακτά διαστήματα. στις 12 το βάλαμε κατάψυξη και στις 7 το φάγαμε. ενδιάμεσα ανακάτεψα 3 φορές. αυτά.

εγώ τους το βαλα σε χωνάκια βάφλας.

τιπς: μη κάνεις το λάθος και ανακατέψεις με ξύλινη κουτάλα βάφει και γίνεται ροζ.

μη το δώσεις στα παιδιά σου ενώ φοράνε άσπρα μπλουζάκια.

ω ναι και τα 2 χαζά τα κανα....

τιπς: μη κάνεις το λάθος και ανακατέψεις με ξύλινη κουτάλα βάφει και γίνεται ροζ.

αυτό δε'ν'κακό! μου αρέσει το χρώμα στην κουζίνα! :tongue:

μη το δώσεις στα παιδιά σου ενώ φοράνε άσπρα μπλουζάκια.

ούτε κι αυτό είναι απαραίτητα κακό... στην περίπτωση που έχεις κόρη βέβαια...

γιατί όντως στους γιους μπορεί να παρεξηγηθείς! οπότε στην περίπτωσή μου δίνω στην Αριάδνη και γδύνω το Γιώργο! Πλάκα-πλάκα νομίζω κανένα χρώμα μπλούζας δεν ενδείκνυται για κατανάλωση γρανίτας φράουλας από πιτσιρίκι κάτω των 10 ετών... :tongue:

όντως ναι...οπότε τ αφήνεις καλύτερα γυμνά να τρώνε στο μπαλκόνι.

πάντως αυτή η γρανίτα βγήκε καλή. καταλαβαίνεις το φρούτο. καμία σχέση με τα νεροζούμια του εμπορίου.

έβγαλα τα καλοκαιρινα τα δικά μας και όλα μυρίζουν γμτ! τα χω βάλει σε δόσεις και τα πλένω. στο γρήγορο εννοείται. αλλά το σίδερο αύριο θα ναι βουνό. και τα προσέχω όταν τα βάζω μέσα. δε ξέρω φέτος τι έγινε...πολύ κλεισούρα...

κατά τα άλλα ακούγεται τέλεια η συνταγή και επειδή είναι πανεύκολη λέω να τη δοκιμάσω αν βρω φράουλες την τετάρτη στη λαϊκή! άραγε γίνεται και με άλλα φρούτα κάτι αντίστοιχο?

σχετικά με τη μους φράουλα ή κρέμα φράουλα που έγραψα έλεγε η συνταγή 250 γρ φράουλες, ένα ζαχαρούχο αδιάλυτο, ένα κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό και ένα φύλλο ζελατίνης που έχει μαλακώσει πρώτα σε κρύο νερό. τα χτυπάς λέει όλα μαζί σε μπλέντερ και τα βάζεις στο ψυγείο να παγώσουν. φυσικά και δεν στερεοποιήθηκαν ποτέ και το υποψιάστηκα γιατί παρόλο που δεν έχω ξαναδουλέψει ζελατίνη ξέρω ότι πρέπει να ζεσταθεί για να "δουλέψει". και έβαλα και ένα φακελάκι σκόνη ζελατίνη γιατί υποψιαζόμουν ότι το φύλλο δε θα διαλύσει όσο κι αν χτυπηθεί στο μπλέντερ. εκ των υστέρων είδα ότι ένα φακελάκι σκόνη ισοδυναμεί με 4 φύλλα οπότε κανονικά θα έπρεπε να γίνει πέτρα.

Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά όμως να βάλω ένα φακελάκι σκόνη ζελατίνη και τα υλικά. γάλα, φράουλες και γιαούρτι και να τα παγώσω στην κατάψυξη σαν παγωτό. ίσως να βάλω και λίγη σαντιγί. αν πετύχει θα σας το πω κάτι μου λέει ότι θα είναι ωραίο σαν παγωτό.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...