Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέραααα!!!!

Νεκ μου χρόνια πολλά!!!!

Να τα εκατοστησεις και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν!

Οτι επιθυμεις να το έχεις και να εισαι πάντα καλά!!!

Για τον πεθερό σου εύχομαι να ταλαιπωρηθεί όσο το δυνατόν λιγότερο ο άνθρωπος...έχω ζήσει απο κοντά τέτοιες καταστάσεις και όταν ξέρεις οτι τα πράγματα θα έχουν άσχημη τροπή, απλά ελπίζεις για όσο λιγότερο πόνο γίνεται....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!

νεκ πολυχρονη ..ευτυχισμενη και γερη !!να σε χαιρονται τα παιδακια σου και ο αντρας σου !!!

για το πεθερο σου ....να ειναι ολα γρηγορα ...εμενα ο δικος μου πεθερος εφυγε απο την ιδια ιστορια ...ειναι ζορικο ..για να σε προετοιμασμενη ..μπορει να πεσει και σε κομμα και να συνελθει ,να επηρεαστει και η λογικη του ...

μη σε μαυριζω τωρα !!καλα κουραγια ...

παντως δε παιρνει και πολλα πραγματα

ελε μου .φαντασου οτι ο αντρας μου 2 μερες δε δουλευε ...οι μικρες ηταν στη γιαγια στο χωριο ..οποτε τα πρωινα ..τελειωσε κατι εξωτερικε δουλειες..και μετα ξεσηκωσε το σπιτι ....αμα εχει κεφια βοηθα πολυ ...στις αναποδες του καθολου!!!

σοφακι...μακρυμανικο βαμβακερο και ισως καμια ζακεταουλα χαζοβαμβακερη ...αν το καθυστερησεις καμια βδομαδα ακομα ....με κοντομανικο θα πας σιγουρα

παμε πολυ καλα με τα τσισα και τα κακα......η μεγαλη χθες κανενα ατυχημα ....βεβαια στον υπνο το μεσημερι φοραμε και το βραδυ...

κοκετα η χριστινα το πρωι ..βραχιολια , κολιε ..πολλα κοκαλιακια...φουστα μπαλαρινας , και μπλουζα κιττυ!!!!μ'αρεσει που δεν ειναι πια αγοροκοριτσο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Να σας συστήσω την κορούλα μου...

Η Εβελίνα μας:)

Ελέ τέλειο το ονοματάκι της μικρης!!!

και πολύ όμορφο και ευηχο!!!

θα τη βαφτίσετε κανονικά Εβελίνα ή θα βγει ως υποκοριστικό του Ευαγγελία?

γιατι μια Εβελίνα ηξερα που το ειχε κανει απο Ευαγγελία!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια σας ευχαριστώ!!! Και εμένα μου αρέσει πολύ!

Σοφάκι τώρα θα ξέρεις άλλο ένα κοριτσάκι που το λένε Εβελίνα από το Ευαγγελία:)

Ευαγγελία θα βαφτιστεί και να πω την αλήθεια ολόκληρο το όνομα δεν θα με χάλαγε (μου θυμίζει λίγο το Ελευθερία εχεχε) αλλα λένε την πεθερά μου έτσι και διαγράφεται από τις επιλογές μου.

Εβελίνα την φωνάζουμε ήδη. Η γιαγιά δεν είναι πολύ ευχαριστημένη και της λέω 'φαντάζομαι ούτε η δική μου γιαγιά ήταν ευχαριστημένη που με φωνάζατε Ρίτσα αντί Ελευθερία ε????' Εμ, ο μοναδικός τρόπος να βγάλω το Ευαγγελία ήταν αυτός. Μου αρέσει όμως και έτσι δεν στεναχωρώ και την γιαγιά Εβελίνα όπως φωνάζω τώρα την μάνα μου:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κ εμενα μ αρεσει πολυ!!πολυ ομορφο ονομα!με το καλο να τη βαφτισετε ελε!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Σοφάκι αγοράκι περιμένεις???Όχι εσύ παραμυθάκι, την άλλη ρωτώ! Εσένα θυμάμαι που ο άντρας σου κόντεψε να κάνει τούμπες στην μέση του δρόμου!!!

ναι ελευθερια αγορακι αυτη τη φορα...ετσι μου λενε οι γιατροι δηλαδη μεχρι τωρα...αν δε το δω δε το πιστευω χαχαχα

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

εγώ πάλι έχω το χω δέσει το αντράκι πάει και τελείωσε! και μ έχει τρελάνει στις κλωτσιές! τέτοιο πράμα δεν έχω ξαναζήσει με κανένα παιδί. λες και θα βγει η κοιλιά απ τη θέση της. πολύ φοβάμαι ότι θα βιαστεί ο μικρός. μισό κιλό και είναι τόσο δυνατός. απ την άλλη ήδη επιβεβαρυμένο το σύστημα και μαθημένο με βλέπω για νωρίτερα αρκετά.

όλη νύχτα δε κοιμήθηκα. απ το κούνημα και τις ταχυκαρδίες. ήπια και 3 καφέδες η αλήθεια είναι...το παράκανα.

είναι και ο καιρός που φτάνουν οι πανελλήνιες και υπάρχει μια ένταση με τους μαθητές, τους γονείς κτλ

Με το καλό Ελευθερία μου το κορίτσι σου να πάρει και επισήμως το όνομά του. να σου πω ήμουν σίγουρη από την αρχή οτι αυτό θα διάλεγες και ας έλεγες. για μένα το ομορφότερο όνομα στον κόσμο! Μπράβο!

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...