Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαλημέρα!!!!

Άγγελική να χαίρεσαι το λουλούδι σου!!!!Να την καμαρώνεις πάντα!!!!!

Περαστικά στα αρρωστούλια!!!

Μάρω σε λίγο καιρό δεν θα θέλουν να φύγουν τα μικρά απο το σταθμό!!!!

Αννούλα και εγώ θέλω να κάνω πολλές δουλειές αλλά αύτή την εβδομάδα με το ωράριο που έχω δεν το βλέπω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

με τον παιδικό εγώ δεν ξέρω τι να κάνω...μάλλον θα κάνω μία αίτηση αλλά δεν βλέπω να τον στέλνω...ήμουν η μόνη θετική αλλά μπήκα στο parents gr και διάβασα σχετικά με τους παιδικούς σταθμούς...δεν πέταξα απο την χαρά μου...για τους δημόσιους δηλαδή...μπερδεύτηκα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Το μαγαζί μας πάει πολύ καλά...μέχρι τις 6 Μαίου θα έχουμε μπεί...ο μπαμπάκας μου έκανε τρομερή δουλειά...ο άντρας μου ενθουσιασμένος...και ο μπαμπάς μου ενθουσιαμένος με τον γαμπρό του...αυτό το παιδί λέει αξίζει πολλά παλεύει πολύ για την οικογενειά του και όλο ψάχνεται για το καλύτερο...ο μικρός μέσα στην γκρίνια με το που έφυγε ο μπαμπάς μου...πολύ αδυναμία στους παππούδες και στους μεν και στους δε και ας μην βλέπει τους δικούς μου και τόσο πολύ...τα παιδιά έχουν ενστικτο και ξέρουν...

Κανονήσαμε και τις καλοκαιρινές διακόπες το καλοκαίρι...θα πάμε στους γονείς μου όλοι μαζί (και τα πεθερικά μου) και λέμε με τον Δ πως θα ξεκλέψουμε πάλι 3-4 μερούλες κάπου εκεί κοντά τα δυό μας...Μονεβασιά...Καλαμάτα...Μεθώνη που μας άρεσε...αφού θα έχουμε ολόκληρο λαό να κοιτάει το μικρό μας και θα είμαστε και σχετικά κοντά αν πρέπει για καποιο λόγο να γυρίσουμε...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αδεία την Δευτέρα μπορεί και να μην πάρω τελικά...πάρα πολύ δουλειά και θα πρέπει να φύγουν και ατομα για να πάνε να ψηφίσουν και δεν βγαίνει...με την χαρά θα μείνω αν και θα δουλέψουμε πρωί οπότε μικρό το κακό...την Πρωτομαγιά θα πάμε στην Ραφήνα με το μικρό σε φίλους και θα ψήσουμε!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ζέστη σήμερα πολύ, όλο αλλάζω τα ρούχα στη βαλίτσα για το νοσοκομείο εδώ και ένα μήνα, από χειμωνιάτικα τα έκανα ανοιξιάτικα, σε λίγο θα τα κάνω και καλοκαιρινά τελείως! του μωρού τώρα τι να του πάρω? Βελουτέ φορμάκια θα βάλει καθόλου ή τα λεπτά τα μακρυμάνικα? Αυτό δε θα κινείται τώρα κιόλας και φοβάμαι μην κρυώνει. κοντομάνικα σκέτα δε νομίζω να βάλει από τώρα, μέσα δεν έχει τόση ζέστη εξάλλου ακόμα. Ελε και Μαριτάκι τι φοράτε εσείς στα μικρά?

Κάναμε μια βόλτα με το μικρό στα μαγαζιά να του πάρω παπούτσια, αφού καταφέρνω ακόμα και οδηγάω και τον βγάζω έξω με το καρότσι καλά είμαι λέω, αν και με βλέπω τώρα παραφούσκωσα!

Κι εγώ θέλω να τον στείλω του χρόνου το Γιάννη παιδικό, θα του αρέσει πιστεύω, από καιρό μου το ζητάει αλλά δε νομίζω να τον πάρουν στο δημόσιο, έχουν λίγες θέσεις εδώ και για ιδιωτικό δε μας κόβω. Θα κάνω αίτηση όμως και ότι κάτσει!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα. Στον δρόμο κατέβασα τον Μάνο το απόγευμα που έχει πολλά παιδάκια αλλά είναι ο μικρότερος και δεν του δίνουν πολύ σημασία:(

Απέναντι μένει μια κοπέλα με 3 παιδάκια, το μεσαίο το αγοράκι το έβλεπα στο μπαλκόνι και έλεγα ίσα με τον Μάνο μου είναι, ωραία να κάνουν παρέα και σήμερα μου είπε η μαμά του πως είναι 4 ετών. Κοντινή ηλικία θα μου πείτε αλλά δεν τα είδα να δείχνουν ενδιαφέρον μεταξύ τους.

Μαριτάκι θα πρέπει να κάνεις καμιά άντληση όσο λείπεις μάλλον ε?Αυτά είναι τα δύσκολα όταν πας στην δουλειά πριν το 6μηνο που μπαίνουν οι στέρεες. Αυτά δεν ήθελα και εγώ και απέφυγα την δουλειά.

Ζέστη δεν λέτε τίποτα, καλοκαιρινά φοράνε γύρω μου. Εγώ κρατάω λεπτά μακρυμάνικα μπλουζάκια ακόμη για καμιά βδομάδα το πολύ αν συνεχίσει έτσι.

Σοφάκι λάβε υπόψιν ό,τι στο νοσοκομείο κάνει ζέστη. Στον Γιάννη τι φορούσες τον Αύγουστο? Λεπτά βαμβακερά? Χμ νομίζω τα βελουτέ θα πέσουν βαριά.

Εγώ μες το σπίτι δεν της βάζω βελουτέ γιατί δεν της κάνουν κιόλας πια, οπότε τα μάζεψα όλα. Της φοράω λεπτά βαμβακερά φορεματάκια, τα καλσόν με κουράζουν λίγο και όσο να πεις τα φορεματάκια είναι άβολα, ανεβαίνουν στα νεφρά της. Έχω και βαμβακερά φορμάκια αλλά της τα βάζω στον ύπνο το βράδυ. Φοβάμαι λίγο να την ελαφροντύνω, πάντως όπως την έχω ντυμένη την βγάζω και έξω στο μπαλκόνι. Έχω κάνει πρόοδο:)

Κατερινάκι από όσα είπες κρατώ την γενική που έκανε κυρίως ο άντρας σου! Μπράβο του, εμένα βοηθάει πολύ με τα παιδιά, στα μεγάλα ζόρια θα κάνει σκούπισμα σφουγγάρισμα (όσο ήμουν έγκυος το έκανε συχνά) αλλά ως εκεί. Από δουλειές-ξεσηκώματα δεν αγγίζει εκτός και ό,τι στρώνει-ξεστρώνει χαλιά, μετακινεί έπιπλα κτλ.

Εγώ με φαρρυγγίτιδα τελικά, υποθέτω δηλαδή. Σε γιατρό δεν πήγα γιατί αν είναι ίωση που μάλλον είναι εφόσον το είχε και η μαμά μου και με κόλλησε, αντιβίωση δεν χρειάζεται. Άσε που δεν θέλω λόγω θηλασμού να μπλεχτώ με φάρμακα με την καμία όμως. Το αφήνω αλλά το παρακολουθώ και βλέπουμε. Κάθε μέρα νιώθω καλύτερα όμως.

Έχουμε κάνει πρόοδο. Ο Μάνος τα μεσημέρια κοιμάται μόνος του και τελευταία και τα βράδια. Τον αλλάζω, πλένουμε δόντια, τον βάζω στον κρεβάτι του, λέμε μια προσευχούλα παρέα, τον φιλάω, καληνύχτα και φεύγω. Οκ δεν το δέχεται έτσι απλά, 1-2 φορές είχαμε κλάμα, κατεβαίνει από το κρεβάτι καμιά 10αριά φορές αλλά τελευταία απλά γκρινιάζει και κάθε μέρα είναι και ευκολότερο να κοιμηθεί. Χθες βράδυ ήρθε και χώθηκε ανάμεσά μας στο διπλό και δεν τον πήρα χαμπάρι. Κοιμόμουν βαριά, έβλεπα και όνειρο και μια στιγμή ακούω 'μανούλα σέλω νελό'. Ξεξυπνώκαι τον βρίσκω πίσω μου. Σηκώνομαι, τον πάω στο κρεβάτι του, γκρίνιαξε κανένα 20λεπτο και κοιμήθηκε εκεί. Ελπίζω σε μερικές μέρες να στρώσει τελείως. Το μικρό μόνο στην κούνια, κανένα πρόβλημα. Πολύ βολικό μωρό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα.

αγγελική και σοφία γειτόνισσα να χαίρεστε τα γλυκά κορίτσια σας! να είναι πολύχρονα και ευτυχισμένα! σοφία με το καλό και το μωρουδέλι σου!

κατερινιώ να χαίρεσαι και τον άντρα σου! με την ώρα μου το θυμήθηκα... το ξέχασα πάλι και το ξαναθυμήθηκα που το ανέφεραν παραπάνω!

μαρίτα μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και να συνηθίσουν γρήγορα τα παιδάκια σου! είναι και δύο μαζί και ίσως να είναι πιο εύκολα έτσι.

δεν τολμώ να κάτσω εδώ και η μικρή χαλάει τον κόσμο. άλλος ένας λόγος που δεν πολυμπαίνω. τώρα κλαίει σαν τρελή και φωνάζει μαμά για να την πάρω στα πόδια μου. και μόλις τώρα έφαγε και μια κουτουλιά στο γραφείο και κλαίει χειρότερα. θέλει να ανέβει εδώ και δεν με αφήνει να γράψω γιατί πατάει συνέχεια κουμπιά. κι όταν κοιμάται και μπορώ να κάτσω στο λαπ τοπ κάνω δουλειές για το σχολείο. στο τέλος θα μπαίνω ξημερώματα πριν να πάω σχολείο για να ησυχάσω!

ελευθερία μου περαστικά σου κιόλας! με τη μπουμπού μπορείς να της φοράς φορμούλες το παντελονάκι και μακρυμάνικο ζιπουνάκι ή κοντομάνικο ζιπουνάκι με μπλουζάκι από πάνω. δεν το βρίσκω κι εγώ βολικό το φόρεμα για μες στο σπίτι.

σοφούλα άμα έχει ζέστη στο νοσοκομείο νομίζω είναι προτιμότερο ένα κοντομάνικο ζιπουνάκι κι από έξω το βαμβακερό το λεπτό φορμάκι με το ποδαράκι. και άμα κάνει κρύο το σκεπάζεις με κανένα σεντονάκι, καμιά πάνα τέτοια...

εγώ στην αριάδνη που έκανε ακόμα λίγη ζέστη αρχές νοέμβρη φορούσα αυτά που σου είπα και το βράδυ που έπεφτε λίγο η θερμοκρασία τη σκέπαζα με ένα σεντονάκι και πικέ κουβερτούλα.

θέλω κι άλλα να σχολιάσω αλλά θα με τρελάνει η άλλη εδώ! τώρα φωνάζει παππού! αφού δεν ανταποκρίνεται η μάνα σου λέει ας φωνάξω κανέναν άλλο...

σχετικά με τον πεθερό μου τα νέα τελικά δεν είναι καθόλου καλά...

έχει καρκίνο στο συκώτι και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο. πάει μεθαύριο στο ηράκλειο για μια θεραπεία σε κάτι κύστες που αιμορραγούν και κινδυνεύει άμεσα από αυτό. και εκεί θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις.

έπινε πολλά χρόνια όχι μεγάλες ποσότητες να μεθάει συνέχεια δηλαδή αλλά ικανές ποσότητες να οδηγήσουν σε αυτό το αποτέλεσμα. επίσης έκανε κάποια λάθη με φάρμακα. πχ. με το ντεπόν το άτιμο που πολλοί το συνηθίζουν να το παίρνουν με το παραμικρό και με χάπι χοληστερίνης που έπαιρνε χωρίς να έχει χοληστερίνη, επειδή όταν είχε πάθει παλιότερα έμφραγμα του είχε συστήσει ένας γιατρός επειδή παρουσίασε για λίγο λίγη χοληστερίνη. από τότε δεν ξανασυμβουλεύτηκε το γιατρό, δεν έκανε εξετάσεις (?) δεν κατάλαβα.... πάντως το έπαιρνε και δεν είχε πρόβλημα... κι είναι κι αυτό θάνατος για το συκώτι. κι η μαμά μου το έχει αλλάξει πολλές φορές επειδή στις εξετάσεις φαινόταν ότι πείραζε το συκώτι.

το καλό με το ηράκλειο είναι ότι είναι πιο κοντά μας και εκεί θα τον φροντίσουν φαντάζομαι καλύτερα.

φυσικά δεν υπάρχει καμία ελπίδα... η έγνοια του άρη τουλάχιστον είναι να μην υποφέρει και από γνωστή που είχαν λέει ο καρκίνος στο ήπαρ δεν έχει πόνους μέχρι τελευταία στιγμή. μακάρι να είναι έτσι.

και την πεθερά μου σκέφτομαι που θα αρρωστήσει κι αυτή.

μαρίτα που με ρώτησες γιατί δε μιλούσαν... νομίζω έτσι είναι οι περισσότεροι "παλιοί".

κι η πεθερά μου για πολύ καιρό έπιανε κάτι στο στήθος και δεν είχε πει λέξη και δεν είχε πάει και σε γιατρό επειδή είχε έγνοιες για άλλα πράγματα και άλλους ανθρώπους εκείνη την περίοδο. και τελικά όταν πήγε επιτέλους, είχε κι αυτή καρκίνο στο μαστό και αναγκάστηκε και έκανε ολική μαστεκτομή και χημειοθεραπείες. νομίζω έτσι είναι πολλοί μεγάλοι άνθρωποι. φοβούνται και αποφεύγουν τα δυσάρεστα νέα με αποτέλεσμα να μην προλαμβάνουν τα χειρότερα...

καλημέρα και πάλι πριν το σχολείο! τώρα έχω ησυχία! ελπίζω να μη ξυπνήσει η μπουμπού που το κάνει συχνά πυκνά όταν μυρίζεται ότι φεύγω!

ήθελα κι άλλα να γράψω χθες αλλά ήταν και αργά.

κλοκλό όλα καλά να πάνε με τις δουλειές σου τις καινούργιες! μπαίνεις, γράφεις δυο αόριστα λόγια και μας εξάπτεις τη φαντασία!

ντινάκι μου με το καλό να εγκαινιάσετε το μαγαζί σας και να έχετε καλές δουλειές!

με τις καλοκαιρινές διακοπές που γράφεις θα είναι τέλειο να ξεκλέψετε με τον άντρα σου μερικές μερούλες τα δυο σας! με τόσο καλό κόσμο με τον λεωνιδάκο τώρα που μεγάλωσε είναι ότι πρέπει.

κι εγώ θέλω τόσο πολύ να ξεκλέψω για τους δυο μας έστω ένα σουκού. αν είχα μόνο το γιώργο... αλλά πού να πάμε τώρα που είναι και η μικρή?

για τα γυαλιά ηλίου που λέτε... κι εγώ ήθελα για τη μικρή! με το ματάκι που δακρύζει κιόλας θα ήταν ότι πρέπει. την ενοχλεί και ο ήλιος και δε φτάνει το καπέλο. αλλά δεν τα θέλει με τίποτα. τρέμει η ψυχή μου μη χρειαστούμε υπερμετρωπίας σε κανένα 4μηνο που θα ξαναπάμε οφθαλμίατρο.

κάθε που περνάμε έξω από μαγαζί με οπτικά τα δείχνει και φωνάζει "γυαλιά!!!". αλλά μόλις πας να της δοκιμάσεις γίνεται ο χαμός! αυτό μου το κάνει σε πολλά πράγματα! διχασμένη προσωπικότητα αυτό το παιδί!

Διαφημίσεις

Νεκταρίτσα μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!:D:D

Να ζήσεις και να δίνεις πάντα χαρά στους γύρω σου και στα παιδάκια σου!

Εύχομαι να πάνε όλα όσο το δυνατόν καλύτερα για όλους σας....

Και καλημέρα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλημέρα και από μένα.

Νεκταρία χρόνια πολλά. να είσαι γερή, δημιουργική και δυνατή κορίτισι μου σε όλα. να χαίρεσαι τα παιδιά και τον άντρα σου και να σε χαιρονται και αυτοί.

άσχημα τα νέα σου. εύχομαι να πάνε όλα όσο γίνεται καλύτερα.

Σοφάκι θα έλεγα να προσανατολιστείς περισσότερο σε πιο ελαφρύ ρουχισμό. δηλαδή βαμβακερά ολόσωμα φορμάκια. εγώ τέτοια του φοράω τώρα του μπέμπη. με τα βελουτέ σκάει το παιδάκι. έχει ζεστάνει πλέον πολύ και δεν ειναι για βαριά ΄ρούχα.

Ελευθερία το να αντλω στο διάστημα που θα λείπω ειναι μάλλον λίγο δύσκολο. πάντως για αρχή θα λείπω περίπου 5 ώρες οπότε ελπίζω κάπως να τα καταφέρουμε. το ξέρω ότι είναι αρκετά δύσκολο. θα το παλέψω οσο μπορέσω δεν γίνεται να κάνω αλλιώς.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημέρα!!!

Νεκταρίτσα μου χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου, όμορφα και δημιουργικά να είναι τα χρόνια τα επόμενα και με πολλές χαρές και όμορφες στιγμές στο σπίτι σας. Να σε χαίρονται οι οχθροί και φίλοι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα γειτονισσες!!

νεκ σ ευχαριστω για τις ευχες!χρονια πολλα και σε σενα να τα εκατοστησεις και να χαιρεσαι την οικογενεια σου.οσο για το πεθερο σου μακαρι να εξελιχθουν καλα τα πραγματα.

ντινακι και κλεο καλες δουλειες!!

φιλια πολλα!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...