Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Αγγελική πολύχρονο, γερό και τυχερό να είναι το κοριτσάκι σου. να την χαίρεσαι κοριτσάκι μου.

Νεκταρία μου εύχομαι τα καλύτερα αποτελέσματα, αν και μάλλον δύσκολα όπως τα περιγράφεις. καλέ ρε παιδάκι μου γιατί δεν μιλούσαν και αυτοί οι άνθρωποι; όπως και να το κάνεις άμα κάτι το προλαβεις νωρίς μπορεί να έχεις και καλύτερα αποτέλεσματα.

εμείς δεύτερη μέρα παιδικό σήμερα. πάλι μία ώρα με εμένα εκεί εννοείεται. την μισή ώρα έπαιξαν, μονόζυγο, τσουλήθρα. μετά άρχισε η γκρίνια και ήθελαν πάλι να φύγουμε τους πίεσα και μείναμε λίγο ακόμη. αύριο θα προσπαθήσουμε να μείνουν μόνοι τους κανένα μισάωρο. για να δούμε πως θα πάμε. ελπίζω αυτή και την επόμενη εβδομάδα να συνηθίσουν γιατί μετά θα γυρίσω και εγώ στη δουλειά οπότε πρέπει να μάθουν να μένουν μόνοι τους. ζόρια.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα συνηθίσουνε Μάρω, όλα στην αρχή ζοριστήκανε λιγάκι και μαζί τους κ μεις..

Εμένα τωρα κάνει σαν τρελή για το σχολείο!Ποιος να μου το λεγε...!

Ήρθε η ώρα για δουλειά ε? καλά κουράγια ευχομαι!

Εφτιαξα κ γω μπριαμ σημερα και μοσχοβολάει ολο το σπιτι..μιαμ...μιαμ...δε ξερω αν θα με φτάσει μισό κιλό φέτα!!!!!!!!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!!!

Νεκ να χαίρεσαι το αγόρι σου, χρόνια του πολλά και καλά!!!

Αγγελική να χαίρεσαι το Μαριλιζάκι σου, εύχομαι να είναι πάντα γερή και χαρούμενη!!!

Σοφία να χαίρεσαι το κορίτσι σου, χρόνια πολλά!

εμείς πάθαμε την δευτέρα μια γαστρεντερίτιδα άστα να πάνε,

όλοι εκτός από τον μικρό που είχε κάτι ελαφρύ παρασκευή βράδι και Σάββατο και προφανώς μας κόλλησε.

σήμερα το ξεπεράσαμε αλλά μας ξεπάστρεψε..

Μάρω ψυχραιμία, μια χαρά θα περνάνε, η αρχή είναι λίγο δύσκολη, περισσότερο ίσως για την μαμά, μετά θα τρελαίνονται να πάνε.

εγώ όσο ήμουνα αγχωμένη και δεν την έφηνα να κοιμηθεί και την έπαιρνα στο 3ωρο ήταν και αυτή κάπως,

από όταν ξεκίνησα δουλειά πολύ καλύτερα, είναι δεδομένη πια η κατάσταση και προφανώς δεν πιάνει το αυτί της συζητήσεις και ανασφάλειες δικές μου

του τύπου πως θα κοιμηθεί τι θα τρώει τι ώρα να την πάρω, πάει και φεύγει χαρούμενη, και δεν έχουμε σπίτι εντάσεις και ξεσπάσματα..

pvGHp2.png9TDjp2.png

μαριτα με το καλο να επιστρεψεις στη δουλεια!μην ανησυχεις θα προσαρμοστουν τ αγορια σου!

τζινα γιορταζες κ εσυ?χρονια πολλα!!εχω χασει λιγο τη μπαλα με τις γιορτες ελπιζω να μην εχω ξεχασει καμια!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αγγελικούλα χρόνια πολλά για το Μαριλιζάκι που το ξεχάσαμε εχτές!!

Πολύχρονο να είναι το κορίτσι σου!!

Σοφία να χαίρεσαι κι εσύ την Ελισάβετ σου!

Με έναν πόνο εύχομαι το μπεμπέ!

Πολλές γιορτές έχουμε τελικά τον Απρίλιο!

Νεκταρίτσα μακάρι να είναι καλύτερα τα πράγματα για τον πεθερό σου στα επόμενα αποτελέσματα, φαντάζομαι πόσο θα στενοχωρηθήκατε, δεν είναι και εύκολο πράγμα. Και για τον Άρη που είναι και πιο μακριά και για όλους εννοείται. Τι να πω, περαστικά μόνο!

Μαριτάκι θα μάθουν τα παιδιά πιστεύω κι εγώ σε λίγες μέρες και θα τους αρέσει πολύ στο σχολείο! Επιστρέφεις δουλειά κιόλας ε? Νωρίς νωρίς! Καλά κουράγια!

Τζινάκι αρρώστησες κορίτσι μου στη γιορτή σου? πωπω, ευτυχώς είστε καλύτερα τώρα!

Ελευθερίτσα καλύτερα είσαι σήμερα ε?

Μπράβο! Και προσοχή είπαμε μέχρι να φτιάξει και ο καιρός, τώρα είναι ακόμα λίγο δύσκολα, μια ζέστη μια κρύο, κι εμένα ο μικρός έχει λίγες μυξούλες από χτες, για να δούμε!

Ναι δε βιάζεται ο γιατρός θα έλεγα, και στο Γιάννη με είχε κοιτάξει τελευταία μέρα φαντάσου του μήνα, και εκείνο το βράδυ γέννησα.

Κλεο διάβασα ετοιμάζεις καινούρια πραγματάκια στη δουλειά, όλα να πάνε όπως τα σχεδιάζεις κοριτσάκι μου και ακόμα καλύτερα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!!

Αγγελική να χαίρεσαι το κορίτσι σου. Να το καμαρώσεις όπως αγαπάς.

Σοφάκι γειτονάκι να χαίρεσαι και εσύ την Ελισάβετ σου! Με το καλό και το νέο μπεμπέ, έφαγες τα μισά και εσύ:)

Χαμπάρι δεν πήρα ό,τι γιορτάζατε χθες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ είμαι καλά σήμερα αλλά είναι λες και έχω καταπιεί τρένο και όταν μιλάω σφυρίζω:) Σοφάκι πήρες μια γεύση χθες εσύ, ε σήμερα ακόμη πιο χάλια ο λαιμός. Ελπίζω μόνο να μην κολλήσω το μικρό μου. Έχω γίνει ένα με την μάσκα πάλι που την φοράω και στιγμές που πλένω πιάτα πχ. Αχαχα!

Με το σχολείο εμείς κάθε που θα λείψουμε λίγο καιρό έχουμε θέμα προσαρμογής μετά. Χθες και σήμερα έκανε φασαρία και είχε γκρίνια 'μπαμπά κάτσε και εσύ μαζί μου, μην πας στην ζουλειά' φώναζε στον πατέρα τους. Σε 5 λεπτά το έχει ξεπεράσει και περνάει περίφημα αλλά την φασαρία του την κάνει. Σε λίγες μέρες θα συνηθίσει αλλά δεν θα έλεγα πως είναι φανατικός με το σχολείο. Δηλαδή αν δεν πάει σίγουρα δεν θα το ζητήσει.

Σήμερα ημέρα φωτογράφησης για εμάς. Ήρθε ο ξάδερφός μου και την τράβηξε φωτογραφίες. Θα ανεβάσω στο φέις όταν είναι έτοιμες. Κουράστηκε το κορίτσι μου όπως και έβγαλε γκρίνια, άσε που κοιμήθηκε από τις 8μιση. Έκανε και πολύ ζέστη εδώ σήμερα, 31 έφτασε το θερμόμετρο. Άκρως καλοκαιρινή μέρα.

Τζινάκι περαστικά σας, οι ιώσεις είναι στα τελιώματα...άντε να ισιώσουμε λιγάκι!

Μαριτά ξεκινάς δουλειά? Και το μικράκι σου? Το θηλάζεις ακόμη? Πωπω δύσκολο, είναι πολύ μικράκι αλλά τι να κάνεις...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα!

Σοφία του Σεπτέβρη να χαίρεσαι και εσύ την κορούλα σου κορίτσι μου και με το καλό το μωράκι σου.

Ελευθερία μου ναι θηλάζουμε αποκλειστικά. δεν ξέρω βέβαια πως θα πάμε τώρα που θα γυρίσω στη δουλειά, αλλά επειδή έχω σχετικά ευέλικτο ωράριο ελπίζω να τα καταφέρουμε. ο προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσουμε μέχρι Σεπτέμβριο, μετά από εκεί και πέρα δεν δεσμεύομαι για τίποτα, όπως λέω και στον άντρα μου. ευτυχώς ο μπέμπης μου ειναι πολύ βολικό μωρό. το μανάρι μου κοιμάται και τη νύχτα 11 με 6 ή 7 οπότε και εγώ νοιώθω πιο ξεκούραστη. βέβαια έχω την εντύπωση ότι τρώει πολύ πιο μικρές ποσότητες από αυτές που διαβάζω στο κλάμπ Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου αλλά αφού βάζει τα κιλάκια του δεν με απασχολεί καθόλου.

η αλήθεια είναι ότι φλέρταρα με την ιδέα να ζητήσω μια άδεια άνευ αποδοχών και κολλώντας και στην καλοκαιρινή άδεια να φτάσω ως τον Αύγουστο. Όμως, με την απληρωσιά, την ανεργία και την δραματική ανασφάλεια που επικρατεί στον κλάδο μας αποφάσισα να μην το ρισκάρω. δυστυχώς είναι πολύ δύσκολη η κατάταση και πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα, οπότε μάλλον θα πρέπει να αισθάνομαι και τυχερή που, προς το παρόν, έχω φουλ δουλειά, έστω και αν το αφεντικό μας αποφάσισε να προχωρήσει σε μείωση των μισθών μας κατά 20% χωρίς να έχουμε υπογράψει τις προτεινόμενες συμβάσες.

τρίτη μέρα παιδικού σήμερα και θα κάνουμε την απόπειρα να μείνουν λίγο μόνα τους. με φοβίζει λίγο αυτό δυστυχώς τα παιδιά μου δεν είναι καθόλου εξοικειωμένα με άλλα παιδάκια και εκεί που πηγαίνουμε κολλημένα πάνω μου είναι. έχω τόση αγωνία και επιθυμία να το δω να εντάσσονται στην ομάδα και να προχωράνε που κάθε φορά που τα βλέπω ακόμη και να ανεβαίνουν στην τσούλήθρα μου ερχεται να βάλω τα κλάματα.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλημερα!!

σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας να ειστε καλα και να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

σοφακι με το καλο να ερθει η μπεμπα σας τη περιμενετε απο μερα σε μερα φανταζομαι!με ενα πονο!!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

καλημέρα! πολυ νύστα κάνει σήμερα! κανείς δε σηκώθηκε ούτε καν για σχολείο...

ωραία μέρα πάντως!!!

μαριλιζάκι να χαίρεσαι το δεύτερο όνομα!!! ό,τι επιθυμείς λουλούδι!

Διαφημίσεις

μαριώ μου θα συνηθίσουν τ αγορια σου το σχολείο και δε θα φεύγουν μετά! για καλό είναι θα τους αρέσει σίγουρα κάποια στιγμή!

με τη δουλειά δίκιο έχεις! καλύτερα να πας, ποτέ δε ξέρεις πως θα ρθουν τα πράγματα.

κι εγώ λέω από σεπτέμβρη να αρχίσω τα μαθήματα κι ας είναι τόσο νωρίς. αλλιώς δε γίνεται μένω όλη τη χρονιά άνευ αποδοχών. ό,τι γίνει θα γίνει σεπτέμβρη οκτώβρη.

έτσι έκανα και με το μάνο, μετά από ένα μήνα απ τη καισαρική αρχισα μαθήματα.

τώρα τουλάχιστον θα ναι μάλλον κανας μήνας επιπλέον...

γι αυτό λύσσαγα να μείνω νωρίτερα έγκυος και να γεννούσα ιούνιο. θα μουν πιο χαλαρή το καλοκαίρι. τώρα θ αφήνω πολύ μικρότερο το μωρό.

αλλά τι να κάνεις. δεν ήταν στο χέρι μου.

πολλά περαστικά στους αρρωστούληδες! άσχημος καιρός για κρυώματα.

τα δικά μου έχουν μπουκώματα από τις αλλεργίες τους.

τώρα τα χω στο μπαλκόνι και παίζουν μπάλα με το μπαμπά να τα ελέγχει.

χτες πήγα για ψώνια, πήρα του μητσάκου φόρμα-βράκα!!! και γυαλιά ρέιμπαν!!! πολύ μεγάλος δείχνει!!!

σήμερα έχει δουλειές και σίδερο η μέρα. χτες έβγαλα τα καλοκαιρινά και μάζεψα τα χοντρά χειμωνιάτικα και όσα δε τους κάνουν πια. άφησα μόνο τζιν και λεπτά μακρυμάνικα. τα δικά τους σχεδόν τελειώσανε.

τα δικά μας μείνανε.

δε ξέρω αν βιάστηκα αλλά έτσι όπως είμαι ζεσταίνομαι υπερβολικά!

Καλημερα!!!! Ευχαριστούμε για τις ευχές σας!!!!

Ελα ντε, που ειναι η Κάθριν?

Μηπως ειναι ακομη Ναύπλιο καλε?

Ελε, 31 βαθμους?????????? ποποπο απο τωρα ε?

Λένε οτι θα ειναι πολυ ζεστό καλοκαίρι πάντως εφέτος.

Εγω ακομη να μαζεψω χειμωνιάτικα,λιγα του Λ. μονο,βαριέμαι αφορητα αυτη τη διαδικασία..μακαρι να ειχα ενα τεράτιο δωμάτιο ντουλάπα και να μη χρειαζόταν να κάνω αυτη τη δουλειά ποτέ.

καλησπερα κοριτσαρες μου λειψατε!!

σοφακι δε γεννησες ακομα??

αγγελικη να χαιρεσαι τη θυγατερα !!!

εγω τρελα πηζω στη δουλεια ..και με κοσμο εξω το βραδυ ..και αργω να γυρισω σπιτι...και γκρινια απο το συζυγο ....

απο δουλειες ξεπατωθηκαμε τη βδομαδα μετα το πασχα...μαζεψα ρουχα, κουρτινες, καλη γενικη ...μονο χαλια μειναν ...να πω την αμαρτια μου τη μιση δουλεια και παραπανω την εκανε ο αντρας μου...τωρα εχουν μεινιε για κρεμασαμ οι μεγαλες κουρτινες του σαλονιου ..της πηρα απο το καθαριστηριο τη τριτη ..αλλα δεν εχω αξιωθει ...

με τις μικρες ολα καλα ...η εγγελικη παλι ειναι σε φαση δοντιων..και γκρινιαζει τη νυχτα ...εντατικα στο γιογιο ....μαζι με τη μεγαλη κολλαει και η μικρη . η χριτινα παει αρκετα καλα ...μεσημερι βραδυ παμπερς βεβαια ακομα !!πρεπει να θυμηθω να παρω και ενα δευτερο γιογιο ...γιατι ζηλευει και η μικρη και παει και την τραβαει την χριστινα

ελε μου περαστικα !!!

νεκ ...καλο κουραγιο !!!εχεις και γενεθλια αυτες τις μερες σωστα ???

α, να χαιρεσαι και το γιωργο σου ....σαν τα ψηλα βουνα να μεγαλωσει ο λεβεντης σου

μαριτακι καλη αρχη στη δουλεια!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...