Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αννιώ είναι περισσότερη η κούραση εννοείται, εγώ βλέπω διαφορά σαν δεύτερη εγκυμοσύνη, έχουμε και τόσες δουλειές πια, εσύ με τα δύο κιόλας πώς να μην κουράζεσαι περισσότερο?

Μαριτάκι καλή αρχή αύριο στο σταθμό για τα αγόρια σου!

Πιστεύω θα τους αρέσει!

Περαστικά και στο μικρούλη που είναι λίγο κρυωμένο!

Ευχαριστώ για τις ευχές!

Ντινάκι καλή επιστροφή στη δουλίτσα!

Α έχεις και τετραήμερο τώρα την Πρωτομαγιά, μια χαρά!

Πώς πάνε οι εργασίες στο καινούριο μαγαζί του συζύγου?

Θέλει πολύ δουλειά ακόμα?

Πάω να κάνω ένα γλυκάκι ψυγείου με ζελέ φράουλα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσα

Ησυχία έχω εδώ, κοιμούνται τα μικρά, κ γω χαζολογάω λίγο, έχω κανονίσει όλες τις δουλειές για αύριο που θα μου κρατήσουν τη Δανάη, και σήμερα λίιιιιγο κ...λοβαράω, μέχρι παιδότοπο πήγα το πρωί με τη Δαναούλα κ το νονό.

Εχω κάτι στα σκαριά στη δουλειά καταπληκτικό, το οργανώνω μεθοδικά, για να δούμε! Προς το παρόν το μελετάω!

Εγώ από ρουχα τπτ, τα χω μαζέψει τα χοντρά, βασικά τα χω δώσει στη φίλη που σας έλεγα, κρατάω για τη Δανάη φυσικά, αν και τη βλέπω να θέλει άλλα, δε ξέρω για πόσο ακόμα θα της κάνουν της ζωής. Και παπούτσια δύσκολα θα βγάλουμε το καλοκαίρι. Μα 22 κιόλας αυτό το παιδί? Και 23 σε κάποια. Και η Ζωή 24. Θέμα χρόνου λοιπόν....να τα αγοράζουμε όλα διπλά!

Σοφία, μια χαρά η μπεμπα, όσο θέλει ας γεννηθεί, θα την καρδαμώσεις εσύ μετά μια χαρά!

Πάντως ο βαφτισιμιός μου, που της έχει αλλάξει τα φώτα της μαμάς του με το θηλασμό, μισή μερίδα είναι. Θηλάζει συνέεεεεεεχεια, ξυπνάει συνέεεεεχεια, και παραυτα μια σταλίτσα ο μπέμπης. Κομψός κομψός!

Πραγματικά απορώ με το κουραγιο της.

Αν κ τώρα που αρχίζει πιο πολλές ώρες δουλειά δε τη βλέπω να συνεχίζει, με το θήλαστρο δε βγάζει τίποτα, ελάχιστα μλ, κ δε φτάνουν ούτε για ζήτω. Το Symphony εχει, από την αρχή, προσπαθεί να φτιάξει τράπεζα, αλλά τίποτα. Τι μαγιά, τι ένα άλλο συμπλήρωμα, τι σύμβουλος, κάθε 2 ώρες άντληση, ε, δε πάει άλλο, δε βγάζει, τέλος.

Μάρω καλή αρχή με το σταθμό!

Κ μεις αρχικά για 1-2 ώρες θα πηγαιναμε, αλλά δε έφευγε με τίποτα, κ απτη 1η μέρα έκατσε 9-2. Μια χαράααααα, πιστεύω θα δεις μεγάλη διαφορά στα αγόρια, στο φαγητό, στην ομιλία, σε όλα!

Οσο για τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά.....άστο κ βλέπουμε....δε το βλέπω να χρειάζονται....για κορνίζες μόνο....καλλιέργεια να βρουν τα παιδάκια μας από αλλού προτιμώ πια.....πιο ουσιαστική, μακάρι να χω χρήματα να τα πηγαίνω σε θέατρο, σινεμά, μουσική, αθλητισμό, μουσεία, εκδρομές, ό,τι θέλουν σχετικό.....!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Μπράβο Σοφάκι μου, για σένα μπήκα να μάθω νέα. Χαλαρό τον κόβω τον γιατρό σου ε? Μα να μην σε εξετάσει από κάτω? Στην αναμονή λοιπόν...ας έρθει όποτε αποφασίσει η μπουμπούκα σου, με το καλό να είναι.

Ντινάκι δεν είναι τελικά φαρργγίτιδα, έτσι μου φάνηκε αλλά δεν είναι. Ίωση μάλλον ή κρυολόγημα, πάντως σήμερα είμαι καλύτερα οπότε αύριο θα είμαι ακόμη πιο καλά νομίζω.

Μάρω μου καλή αρχή στα αγόρια, ναι είναι μεγάλη η αρχή για τα παιδιά. Ιδίως όταν τα δεις με τσάντα στον ώμο θα συγκινηθείς!

Ξύπνησε το μικρό, πάω πριν ξυπνήσει και τον άλλο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλώς σας βρήκα! Θέλω να σας ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες και σε όσους ξέχασα αυτές τις μέρες, Τζίνα, το Αναστασάκι, τη Ζωούλα μας και την Ελευθερίτσα μας! Να είστε όλες καλά με υγεία και να χαίρεστε τις οικογένειές σας! Σοφάκι μου με το καλό να ανταμώσεις την μπουμπούκα σου που όπου να'ναι καταφθάνει! Και με το καλό γρήγορα γρήγορα να φύγει ο καιρός και να καταφθάσουν και τα άλλα μας μωράκια! Να σας ευχαριστήσω θερμά και για τις ευχές σας για το Γιωργάκι μου!

Σας διάβασα χθες μες στον πανικό με το ένα μάτι διάβαζα και με το άλλο διόρθωνα διαγωνίσματα, αφού τα ξανατσέκαρα για να μην έχω κάνει και κανένα λάθος... και έχω τόσα να σχολιάσω αλλά τώρα σας γράφω από το σχολείο μιας και είμαι πρωινή ζώνη και σήμερα που έχει βάρδια ο Άρης και θα ήταν ευκαιρία να τα πούμε το βραδάκι αλλά δυστυχώς μου πήρε το λαπτοπ για να δει λέει μέσα καμιά ταινία.

Τα νέα μας όχι και τόσο ευχάριστα εξ ου και δεν είχα νου για τπτ. Την περασμένη Πέμπτη έκανε κάτι εξετάσεις ο μπαμπάς του Άρη γιατί δεν ένιωθε καλά. Είναι και κρυψίνους ο πεθερός μου, δε μας έλεγε και τόσο καιρό τπτ η πεθερά, ένα-ένα τα συμπτώματα μας τα έβγαλαν στην επιφάνεια. Όλα τα χαρακτηριστικά της κίρρωσης.... ο πεθερός μου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αλκοολικός νομίζω. Τα αποτελέσματα ήρθαν την Παρασκευή με καρκινικούς δείκτες με όριο 35 να δείχνουν 800. Από τη Δευτέρα τον ψάχνουν στο πιο απαράδεκτο νομίζω νοσοκομείο της χώρας... υπέρηχους, γαστροσκόπηση θα κάνει και μαγνητική αξονική ? δε θυμάμαι... αλλά περνάνε μεγάλη ταλαιπωρία με τους γιατρούς και τα χαλασμένα μηχανήματα. Η συμπεριφορά επιεικώς απαράδεκτη. Ελπίζω σήμερα που θα ξαναπάνε να είναι τελικά χαλασμένο το μηχάνημα και να τους στείλουν αλλού. Αυτό βεβαια σημαίνει μεγαλύτερη απόσταση και ταλαιπωρία αλλά καλύτερα σε καλύτερο νοσοκομείο. Ιδανικά θα ήταν στο Ηράκλειο. Το σοκ από την είδηση που έσκασε είναι μεγάλο σε όλους ακριβώς επειδή όλα συνέβαιναν καιρό και δεν τα ξέραμε... Η πεθερά μου ελπίζει. Ο άντρας μου κι εγώ είμαστε πιο απαισιόδοξοι αλλά προσπαθούμε να δίνουμε κουράγιο. Αυτό που δεν αντέχει ο καημένος είναι ότι είναι μακριά... Και θα πηγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί μου είπε. Λογικά σε λίγες μέρες θα έχουμε απαντήσεις. Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί ο άνθρωπος... κάτι τετοιες στιγμές σκέφτομαι πόσο ξεχνάμε τα σημαντικά... τεσπα... να μη σας μαυρίσω άλλο.

Ελπίζω να μπορέσω να ξαναγράψω συντομα! Θα είμαι σταν μπάι για τα γεννητούρια! Μόνο σήμερα κάνε μου τη χάρη Σοφάκι μου και μη γεννήσεις που δεν έχω λαπτοπ! Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα οπότε θα κατέβω κέντρο να ψωνίσω για την βαφτιστήρα μου. Σε 10 μέρες θα κάνει πάρτυ γενεθλίων, τα έχει αύριο κανονικά.

Νεκτ μου περαστικά να είναι εύχομαι και να μην έχει τίποτα ο άνθρωπος. Γενικότερα πίνει πολύ? Είναι αρκετά σοβαρή ασθένεια η κίρωση πάντως, ελπίζω να μην έχει καταλήξει σε κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι τον Άρη πως θα είναι και όντως η απόσταση είναι ένα θέμα. Όσο και να θες να προσφέρεις και να είσαι παρόν, τα χιλιόμετρα αποτελούν εμπόδιο. Καλά αποτελέσματα να έχετε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!

περαστικά να ναι νεκ! και όσο γίνεται ανώδυνα. το καλύτερο θα ήταν να πήγαινε στο ηράκλειο όντως.

έχω μάθημα σε λίγο και νυστάζω, άργησα να ξυπνήσω σήμερα, χτες είχαμε βγει σε μαγαζί που τραγουδούσε φίλος μας και ήπια κάτι παραπάνω. αλλά οκ.

κατα τ άλλα ησυχία...

και ωραία μέρα εδώ!!!!!!!

πολυ μ αρέσει!

Ρε κοριτσια, τι φαρμακείο ειναι αυτος ο Βενετης?

μα μια τυροπιτα 2 ευρο? και εψαχνα με το κυάλι να βρω το τυρί μεσα?ελεος

Δε ξαναπατάω,ειχε λιγουρευτει ο Λ. ενα τσουρέκι και πηγα να παρω, τι το θελα, μου λέει 6 ευρο κανει και γω υπέθεσα το κιλό..κι όμως οχι, ενα τοσο δα τσουρέκι εκανε 6 ευρο.

Ημαρτον δηλαδη.

Νεκ,ευχομαι να μην ειναι τιποτα,και αν ειναι να περάσει γρηγορα.Δεν υπαρχει δυνατοτητα να πάει Ηράκλειο? δεν ειναι να τα αφηνεις στην τυχη τους τετοια θέματα.

Σοφάκι,ολα καλα ε?Αντε να δουμε ποτε θα βγει η Ταυρίνα..

Μάρω καλη αρχη για τα αγορια σου! Μια χαρα θα περάσουνε!Δε θα ξεκολλάνε!

Κλεό και μένα η φιλη μου τιποτα, 40μλ στο 3ωρο βγάζει,πολυ ταλαιπωρία και την κατανοώ να θέλει να το κοψει.

Καλημέρα!!!

Νεκ μου περαστικά για τον πεθερό σου....

βρεθηκαμε σε παρόμοια φάση με τον αδερφό του πατερα μου πριν κανενα 3μηνο....δυσκολες καταστασεις και αν δεν εχεις τη σωστη ιατρικη παρακολουθηση....ακομα πιο δυσκολα τα πράγματα...

Αγγελική να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!!! Πάντα υγεία και χαμόγελα να έχει η ζουζούνα σου η γλυκιά!

Μαρια-Ελισάβετ είναι ε?

αχ είδες τα καλλιτεχνικά μας κάνουν και ξεχνάμε τα βαφτιστικά ονόματα!

και μενα τη Βαλέρια δυσκολα θυμούνται οτι είναι Βασιλική-Μαρία!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημέρα!!!

Αγγελική να χαίρεσαι την κοριτσάρα σου!!! Πάντα υγεία και χαμόγελα να έχει η ζουζούνα σου η γλυκιά!

Μαρια-Ελισάβετ είναι ε?

αχ είδες τα καλλιτεχνικά μας κάνουν και ξεχνάμε τα βαφτιστικά ονόματα!

και μενα τη Βαλέρια δυσκολα θυμούνται οτι είναι Βασιλική-Μαρία!

Ευχαριστω!Ναι ηταν της Ελισάβετ εχθες!

Βασιλικη-Μαρία?

Πλάκα κανεις!!!!!!!!!!

Νομιζα οτι ηταν Βαλέρια σκέτο,απο μονο του!

το "ε" που το βρηκες βρε?χιχιχιχιχ

Διαφημίσεις

Ευχαριστω!Ναι ηταν της Ελισάβετ εχθες!

Βασιλικη-Μαρία?

Πλάκα κανεις!!!!!!!!!!

Νομιζα οτι ηταν Βαλέρια σκέτο,απο μονο του!

το "ε" που το βρηκες βρε?χιχιχιχιχ

το "ε" ήταν ποιητική αδεία!!!

αφού ο άντρας μου ηέθλε να βάλουμε και το Βασιλική εκτός απο το Μαρία που ήταν τάμα, του λέω έτσι είσαι???

θα της το κάνω καλλιτεχνικό εγω!!!

χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

η επόμενη λύση ήταν το Μαρίλια αλλά επειδη εδω κάτω έχουν ένα θέμα με το νι και λι, θα μου έσπαγαν τα νευρα να τη φωνάζουν Μαριλλλλλια!!!

χαχαχαχαχαχα!!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερούδια..χρόνια πολλά Μαριλιζάκι!! να σε χαίρεται η μανούλα σου.

Νεκταριούλα, υπομονή και ψυχραιμία με τα του συκωτιού, είναι να σου σηκώνεται η τριχα με τα κ@λονοσοκομεία ρε γαμ@το.

Γεννάει σήμερα , σε λίγο η κουμπάρα μου τα δίδυμα αγόρια της..στο Ιατρικό Κέντρο σε καμμιά ωρίτσα, έχω χαρά, θα αντικρίσω αγαπημένα βρεφάκια.

αγγελικη να χαιρεσαι το λουλουδι σου!!

καλα για το βενετη μη μου τι θυμιζεις...εκανα για χθες μια παραγγελια για να κερασει η μικρη στο παιδικο και μου τη κανανε λαθος...ζητησα μηλοπιτακια και μου φτιαξανε κατι αλμυρα...ασε το σκεφτομαι και φουντωνω!!

χρονια πολλα και σε ολα τα παιδακια που γιορταζανε αυτες τις μερες!κλεο νεκ να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!ελε αν καταλαβα καλα ειχες γενεθλια?χρονια πολλα και σε σενα!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημερούδια..χρόνια πολλά Μαριλιζάκι!! να σε χαίρεται η μανούλα σου.

Γεννάει σήμερα , σε λίγο η κουμπάρα μου τα δίδυμα αγόρια της..στο Ιατρικό Κέντρο σε καμμιά ωρίτσα, έχω χαρά, θα αντικρίσω αγαπημένα βρεφάκια.

Και μενα γεννησε μια φιλη μου σημερα στο Μητέρα!Γιος!

Αντε με το καλό στην κουμπάρα Βελ!

αγγελικη να χαιρεσαι το λουλουδι σου!!

καλα για το βενετη μη μου τι θυμιζεις...εκανα για χθες μια παραγγελια για να κερασει η μικρη στο παιδικο και μου τη κανανε λαθος...ζητησα μηλοπιτακια και μου φτιαξανε κατι αλμυρα...ασε το σκεφτομαι και φουντωνω!!

!

Και συ να χαιρεσαι την Ελισάβετ σου!!!!Πολυχρονη!!!!!!!!!!

Αλήθεια? και τι έκανες? πηγες τα αλμυρα?

σ ευχαριστω!!οχι πηρα κατι μπουκιτσες με κρεμα.τις φαγανε οποτε μαλλον καλες ητανε:)

αλλα δε προκειται να ξαναπαραγγειλω απο κει..

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...