Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μπριάμ και εγώ σήμερα! Καλό ήταν, στην κατσαρόλα όμως.

Αγγελική βοηθάει πολύ η μαγιά μπύρας αλλά έχει αποτελέσματα για όσο καιρό την παίρνεις. Βέβαια μπορεί να την παίρνει όσο καιρό θέλει, δεν κάνει κακό.

Νοσοκομειακό οπωσδήποτε. Πόσο είναι το μωρό? Οπωσδήποτε 1 άντληση μες τηςν νύχτα, μην σου πω 2 και 6-7 μες την ημέρα. Θέλει δουλειά αλλά αν κάνει εντατική προσπάθεια θα δει άμεσα αποτελέσματα. Επίσης το θήλαστρο θα της φτιάξει τις θηλές και να βάζει το μωρό στο στήθος, πιθανόν να βοηθήσει το θήλαστρο και κάποια στιγμή να πιάνει την θηλή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλεό μου πάντα άξια και να χαίρεστε το παλλικαράκι σας!!!Φώτο θέλουμε, στα είπαν οι κοπελιές.

Εγώ εδώ είμαι κάπως. Ο λαιμός μου με πονάει, λίγο τα κόκκαλά μου...το έχω ξαναπάθει άλλες 2 φορές επειδή την νύχτα που σηκώνομαι δεν φοράω κάλτσες και πατάω στο γυμνό πάτωμα, ελάχιστα μέτρα βέβαια γιατί έχω ακόμη χαλιά αλλά να που έχω μάλλον ευαισθησία. Αν δεν είναι καμιά ίωση αλλά δεν νομίζω. Ωστόσο 'στεφανώθηκα' πάλι την μάσκα, ποτέ δεν ξέρεις.

Ο Μάνος σχολείο σήμερα μετά από 3 βδομάδες κολλημένος με την μαμά. Περιφήμα τα πήγε, λίγο γκρίνιαξε το πρωί αλλά οκ η γκρίνια είναι must!

Βελ ετοιμάζεσαι ψυχή μου? Για πότε λέτε την μετακόμοιση? Έκανες προληπτικά εξετάσεις θρομβοφιλίας? Ε δεν είναι τίποτα, ενέσεις ηπαρίνης έκανα και εγώ και στις 2 εγκυμοσύνες μέχρι τον 3ο.

Πάω για άλλαγμα και επιστρέφω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αλό...

της τα είπα περί θηλαστρου κ μαγιάς κτλ.. αλλά δεν την παλευει την κατασταση ήδη,οποτε μου πε οτι συντομα θα εγκαταλείψει και τις αντλήσεις.

θελω και γω μπριαμ...!!!!!

βέβαια πάντα οταν το φτιάχνω κάτι μου λείπει,θα κάνω και κάνα μπιφτεκάκι μαζί,τι λετε?

Γιωργάκη χρόνια πολλά για τη γιορτούλα σου!!

Πολύχρονος να είσαι!!

Νεκταρίτσα να χαίρεσαι το αγόρι σου κοριτσάκι!!

Τζινάκι να χαιρεσαι το όνομα φιλενάδα!

Ότι επιθυμείς σου εύχομαι να έχεις!

Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Να χαίρεστε όσους γιορτάζουν κορίτσια σήμερα, έχω κι εγώ το μπαμπά μου και τον κουνιάδο μου.

Πήγαμε το πρωί εκκλησία και μετά στους γονείς μου που είχαν κόσμο σπίτι, μετά είχα τις ανηψιές μου σπίτι για διάβασμα.

Κορίτσια δυο βδομάδες μου έμειναν, τελική ευθεία!!

Αύριο θα πάω γιατρό τελικά, σήμερα λόγω της ημέρας δεν άφησα το μικρό στη μαμά μου.

Κλεο μου πάντα άξια!!

Να σας ζήσει το νεοφώτιστο Μανιώ!!

Τυχερός που έχει τέτοια νονά!!

Βελ εύχομαι να μην είναι κάτι ανησυχητικό για το σύζυγο και για σένα!

Άντε να αλλάξετε κλίμα που λένε και τα κορίτσια να ησυχάσετε!!

Καλές ετοιμασίες και κοίτα να μη ζορίζεσαι πολύ, σιγά σιγά θα τα φτιάξετε όλα!

Ελευθερίτσα να τα εκατοστήσεις κοριτσάκι!

Χαμπάρι δεν πήραμε για τα γενέθλιά σου καλέ!!

Να χαίρεσαι τα ζουζουνάκια σου!

Περαστικά κιόλας που δεν είσαι πολύ καλά!

Πρόσεχε καλέ κι εσύ να ντύνεσαι και να τρως καλά να έχεις δυνάμεις, ταίζεις και τη μικρή τώρα και πρέπει να τρέφεσαι καλά ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

γεννητούρια θα χουμε λίαν συντόμως...αγωνιώ κάθε φορά και περισσότερο!!! δε το πιστεύω πως πέρασε ο καιρός!!!!! σοφία πρώτα θα ενημερώσεις και μετά θα γεννήσεις! φτιάξε ένα μήνυμα να το χεις πρόχειρο!!!!! αλλιώς ξέρεις...θα πέσουν τηλ στο μαιευτήριο!!!!

Άντε κορίτσια να αγωνιούμε μαζί!

Αν και πιστεύω να μην πανικοβληθώ, χαλαρή είμαι προς το παρόν!

Ο.κ Αννούλα! Θα στείλω sms καθ' οδόν για το νοσοκομείο αν φύγω απρόοπτα και δεν προλάβω να μπω στο καφέ!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μας θέρισε το μπριάμ! Απαπα δεν ξανατρώω. Και τον Μάνο τον πείραζαν οι μελιτζάνες και η μικρή έκλαιγε 1 ώρα το απόγευμα.

Πωπω χάλια νιώθω, μάλλον η μάνα μου με κόλλησε ίωση που της γύρισε σε φαρρυγγίτιδα γιατί και εμένα η φωνή μου έχει αλοιωθεί. Θεός φυλάξοι, μας έχει θερίσει φέτος. Έχουν πέσει και τα αντισώματά μου λόγω εγκυμοσύνης και θηλασμού προφανώς.

Σοφάκι σε έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Να χαίρεσαι και τον μπαμπά και τον κουνιάδο σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα.

Νεκταρία πολλές ευχές για το Γιωργί σου! να τον χαίρεσαι, να είναι πάνω απ' όλα γερός και τυχερός στη ζωή του και να τον δεις όπως εκείνος θα θελήσει.

Τζίνα χρόνια πολλά κορίτσι μου. ό,τι επιθυμείς στο εύχομαι από καρδιάς.

Σοφία μου να χαίρεσαι και εσύ τους δικούς σου και με το καλό η ανοιξιάτικη μπεμπούλα σου. τι λες θα καταφέρεις να την κρατήσεις μέχρι την Πρωτομαγιά να γιορτάζει μαζί με τα λουλούδια;

Βελουδένια εύχομαι να πάνε όλα καλά και οι ανησυχίες σου να περάσουν πολύ πολύ σύντομα και κυρίως ανώδυνα.

Ελευθερία μου περαστικά σε όλους σας!

Νωρίς - νωρίς ξυπνήσαμε σήμερα εμείς γιατί το μικρό μου έχει βήχα και μύξες και δεν μπορύσε να κοιμηθεί.

έχουμε και αγωνία μεγάλη. θα πάμε πρώτη μέρα με τους δίδυμους στον παιδικό. μία ώρα θα κάτσουμε 10-11 αλλά νοιώθω λες και τα παιδιά μου πάνε για μετεκπαίδευση στη ΝΑΣΑ. σκεφτόμουν χθες το βράδυ ότι από σήμερα μπαίνουν σε μια διαδικασία που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα κρατήσει πολλά πολλά χρόνια... παιδικός, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό... και μετά ξύπνησα!

τι λέω πρωί - πρωί. συνεφιά έχει σήμερα μόλις γυρίσουμε από τον παιδικο θα βγω να περιποιηθώ τις τριανταφυλιές μου. άντε καλή μέρα να έχουμε.

fYFap3.pngIV83p3.png

Kαλημέρα!!!!

Βρήκα λίγο πολύ τους ρυθμούς μου στην δουλεία και δεν το περίμενα...τώρα ένα τετραήμερο την πρωτομαγιά και μετά πάλι απο 1 τρίμηνο η καλοκαιρίνη άδεια...

Σοφάκι πέρασε ο καιρός και μέχρι αρχές Μαίου θα κάνει την εντυπωσιακή εμφανισή η μπέμπα!!!

Ελ περαστικά...αυτή η ίωση με την φαρυγγιτιδα θέλει πάρα πολύ προσοχή.

Βρε Βελουδάκι ευχομαι να μην είναι τίποτα και να περάσει όσο το δυνατόν πιο γρηγορα.

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

μπράβο συμπ για τη παπαγαλία, ό,τι μαθαίνει κανείς καλό είναι!!!!!

βελ μου όποτε θες να μας το φέρεις το παιδί εννοείται, μη το συζητάς καθόλου!

και για τ άλλα μακάρι να πάνε όλα καλά! και θα τον πάμε το βόλο οπωσδήποτε!!!!!! μη σου πω ανυπομονώ!!!

θα σας έχω κι εγώ ωραίο απρε βάφτισης! με βατραχοπέδιλα και μπρατσάκια!!!!

Όλα κάλα θα πάνε!!!!!

Κοπελια και τσίπουρα βεβαιώς βεβαίως...μην ξεχνόμαστε!!!!

Ιάσωνα έχεις λαό να περιμένει την αφιξή σου!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ευχαριστώ ντινάκι μου!!!

καλημέρα σε όλες, πτώμα είμαι. μαγείρεψα, σιδέρωσα και μάζεψα για πάνω μερικά βαριά χειμωνιάτικα των παιδιών... αλλά και πάλι όλα στη μέση είναι. κι έχω και δεύτερη τσαντάρα ν ανοίξω με καλοκαιρινά...

με τους ρυθμούς μου θα ξεμπερδέψω τέλη μαίου!!!! για ν ασχοληθώ μετά με του μικρού τα πλυσίματα.

βελ συμπάσχω στη κόπωση!!!!! ένα βήμα κάνω 3 κάθομαι. κι είναι όντως πολύ νωρίς!!!!

βάρυνα απότομα κι εγώ. στο μάνο πετούσα.

ο νίκος είναι για μπύρες μ ένα φίλο που ήρθε από θεσ.νικη και τους περιμένω από ώρα σε ώρα να το συνεχίσουν εδώ με σουβλάκια... κι έλεγα να κοιμηθώ λίγο το μεσημέρι. έβαλα και το μάθημα μου αργά γι αυτό το λόγο. κρίμα.

χτες πήγαμε με το μάνο στη νυφη μου που γιόρταζε και γυρίσαμε καλές 1! τα παιξα. όλο μου το σώμα με πονάει σήμερα.

Καλησπέρα κορίτσια!

Πήγα γιατρό το πρωί, κάναμε υπέρηχο, κάπου 3.100 την έβγαλε αλλά δεν έχω και πολύ εμπιστοσύνη στον υπέρηχο του νοσοκομείου, καλά και στο περίπου να το πέτυχε καλό θα είναι το βάρος της μάλλον, στο τέλος θα μου βγει πιο μεγάλη από το Γιάννη καλέ που μου την έλεγαν μικρούλα!

Κατά τ' άλλα καλά, την άλλη βδομάδα θα ξαναπάω, δε με κοίταξε για διαστολή άρα συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι τέλους λογικά!

Μπα κορίτσια δεν την κόβω Πρωτομαγιάτικη, μάλλον θα περιμένει να ψηφίσουμε στις εκλογές αφού έχουμε και τότε ΠΗΤ και μετά θα βγει, μη χάσουμε και την ψήφο!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...