Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι ρε ντίνα μη τα γράφεις όλα αυτά τα νόστιμα είπα θα κάνω και κράτει από σήμερααααα!!!!!

πεινάω συνέχειαααα!!! και δε κάνει...

έχουν αρχίσει και πρήζονται τα ποδια μου και είναι κακό αυτό! ειδικά από τόσο νωρίς!

Χρόνια πολλά σε Γιωργιά, Γεωργίες και Ελευθερία(?), να είστε όλοι καλά.

Εμείς εδώ, προσπαθουμε να μαζεψουμε το σπίτι για την επικείμενη μετακόμιση..περνάμε πάλι κάποιες αγωνίες, πρέπει να πάω τον Φ. στο γιατρό, τον ενοχλέι ένας αδένας στον λαιμό, εδώ και ένα μήνα περιπου, δεν είναι πολύ πρησμένος, δεν έχει γενικότερη αδιαθεσία, πυρετό ή κάτι, αλλά το παράξενο είναι οτι πιέζοντας σε ένα σημείο πάνω στο μέτωπό του, ακριβώς τότε είναι σαν να "απαντάει" ο αδενας και να τον ενοχλεί, λες και συνδέονται τα δυο σημεία με κάποιο τροπο..δεν ξέρω και σε τι γιατρο να τον πάω, σκεφτόμουν ΩΡΛ, λόγω του οτι παίζει να είναι και ιγμορίτιδα, εσείς τι λέτε?

Επίσης, βρέθηκε να έχω προθρομβοφιλική κατάσταση λέει, σήμερα θα πάω σε ένα αιματολόγο , τον Αναγνώστου,διάβασα γι αυτόν και εδώ μέσα, καλός λέει, ίσως μου δώσει τίποτα ηπαρίνες να κάνω..

Αυτά κοριτσάκια,καλημερούδια σας, να 'μαστε καλά

Καλημερα!!!!!!!

Γιώργη μου χρονια σου πολλα!!!!!οτι καλυτερο σου εύχομαι!!!!!!!!!!

Πες σε αυτη τη μανα σου να δωσει ένα σημάδι ζωης!!!!!!!!

Τζινάκι,να σε χαιρονται τα αστεράκια σου!!!!

Ελέ...Πολυχρονη!!!!!!!!!!Καλε πες και συ τιποτα..το ξεχάσαμε ολες!

Κλεό να χαιρεσαι τη Ζωιτσα σου!

Και ναι,μολις κατεστρεψα τις φακες στη χύτρα,λιώμα γινανε,γαμωτο.

Να δω τι θα ακουσω τωρα,βάι βάι βάι.

Η φιλη μου ,εχει θεμα με το θηλασμο,βασικα,η μικρη δεν επιασε ποτε βυζί γιατι δεν ειχε καθολου θηλή,ουτε και ψευτικες που εβαλε επιασε.

Ετσι απο οταν ηρθανε σπιτι αρχισε να αντλεί.. ομως βγαζει ελάχιστο γάλα,αναμενομενο θα μου πειτε, αλλά τη βλέπω να στενοχωριέται και απο τη μια θελω να τη βοηθησω απο την αλλη σκεφτομαι μηπως τα κανω χειροτερα.

Δλδ να της πω να παρει νοσοκομειακο θήλαστρο,γιατι το mini electric ξερω οτι δεν κανει για αυτη τη δουλειά,αλλά αν και παλι δεν αυξηθει η παραγωγη της τη βάλω τσάμπα σε διαδικασίες και απογοητευτεί περισσότερο..

Μαγια να της πω να πάρει ή δε θα κάνει δουλεια?

Χρόνια πολλά σε Γιωργιά, Γεωργίες και Ελευθερία(?), να είστε όλοι καλά.

Εμείς εδώ, προσπαθουμε να μαζεψουμε το σπίτι για την επικείμενη μετακόμιση..περνάμε πάλι κάποιες αγωνίες, πρέπει να πάω τον Φ. στο γιατρό, τον ενοχλέι ένας αδένας στον λαιμό, εδώ και ένα μήνα περιπου, δεν είναι πολύ πρησμένος, δεν έχει γενικότερη αδιαθεσία, πυρετό ή κάτι, αλλά το παράξενο είναι οτι πιέζοντας σε ένα σημείο πάνω στο μέτωπό του, ακριβώς τότε είναι σαν να "απαντάει" ο αδενας και να τον ενοχλεί, λες και συνδέονται τα δυο σημεία με κάποιο τροπο..δεν ξέρω και σε τι γιατρο να τον πάω, σκεφτόμουν ΩΡΛ, λόγω του οτι παίζει να είναι και ιγμορίτιδα, εσείς τι λέτε?

Επίσης, βρέθηκε να έχω προθρομβοφιλική κατάσταση λέει, σήμερα θα πάω σε ένα αιματολόγο , τον Αναγνώστου,διάβασα γι αυτόν και εδώ μέσα, καλός λέει, ίσως μου δώσει τίποτα ηπαρίνες να κάνω..

Αυτά κοριτσάκια,καλημερούδια σας, να 'μαστε καλά

τι είναι αυτά πάλι!!!:confused::confused::confused::(

να μου φέρεις το λεόντη να τον κρατήσω εδώ.

Διαφημίσεις

φακές στη χύτρα;;;

μόνο τα φασόλια έχω βάλει για προβράσιμο ή τους γίγαντες.

τι θ ακούσεις κι από ποιον;;;

για τις φακές;;;

ε κι εσύ μη το βγάλεις ντουντούκα στη γειτονιά!

απλά πλένεις κι επαναλαμβάνεις!

φακές στη χύτρα;;;

μόνο τα φασόλια έχω βάλει για προβράσιμο ή τους γίγαντες.

τι θ ακούσεις κι από ποιον;;;

για τις φακές;;;

ε κι εσύ μη το βγάλεις ντουντούκα στη γειτονιά!

απλά πλένεις κι επαναλαμβάνεις!

Εγω απο τοτε που την πηρα ολα εκει τα φτιάχνω, σε λιγο μεχρι κ τα αυγά θα βράζω εκεί!χαχαχα

τι να επαναλάβω καλε? να τις ξαναφτιάξω απο την αρχη?

απαπαπαπ,οτι εγινε έγινε...

το πολυ πολυ να φάμε αυγά τηγανητά!:oops::oops::oops:

Καλημέρα γειτόνισες!!!

Χρόνια πολλά στο Γιωργάκη της Νεκ και στη Τζίνα!!!

Ελευθερίτσα μου κι εσύ να τα εκατοστήσεις!!!

Αγγελική είναι απόλυτα φυσικό η φίλη σου να μη βγαζει γάλα με το θήλαστρο που έχει....

να νοικιάσει οπωσδήποτε νοσοκομειακό και να παρει και μαγιά μπύρας να βοηθήσει λίγο την κατασταση....

αν και το ιδανικό θα ήταν να κλείσει ραντεβού με μια σύμβουλο θηλασμού για να τη βοηθησει πιο σωστά και ολοκληρωμένα και για να μη στεναχωριέται και άδικα....

Βελ θα έρθετε εδώ και όλα θα φτιάξουν κοριτσάκι!!!

έχουμε ιαματικό κλίμα εμείς εδω!

και χθες εκεί πουείχαμε πάει για φαγητό σας σκεφτόμουν....λέω όταν έρθουν τα παιδιά, οπωσδήποτε θα πάμε εκεί και μαζί!!!! απίστευτη θέα!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλημερα,

πολλά ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ έχουμε να μοιράσουμε απότι φαίνεται, γιορτες και γενέθλια, χαμός, να είναι όλοι καλά λοιπόν, μικροί και μεγάλοι!

Βελ, τι γίνεται ρε Βελ, άντε να φύγετε να αλλάξει το καρμα εκεί κατω στα όμορφα λέω...

Εμείς γίναμε νονοί εχθές, όλα καλά πήγαν, ο μικρούλης μας ταλαιπωρήθηκε πολύ βέβαια, τέλοσπάντων ξεμπερδέψαμε κ μεις κ αυτός, όπως και να χει όλα όμορφα, η δουλειά της Αντριάνας απλά εξαιρετική και chic, χωρίς πολλά πολλά χαζά, όπως τα ζητήσαμε, τσίμπησε και πελάτη η φιλενάδα, χιχιχιχι.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

όλο λέω να το γράψω κι όλο κάτι άλλο λέω, συμπ πως πήγε η βάφτιση;;; όλα καλά;;;

έκλαψε το μανωλάκι σας; καλοφώτιστο να ναι! κι εσύ άξια νονά!

όλο να μη τρώω λέω και χτυπάω τώρα παγωτό καιμάκι με σιρόπι βύσσινο! πήγα πήρα 2 οικογενειακά για να βάζω από λίγο στα παιδιά και είπα να κάνω μια δοκιμη.

φεύγω για λαική τώρα, μάλλον κάτι σε μπριαμ θα κάνω.

Διαφημίσεις

Άξια , άξια η νονά..(και η διακοσμήτρια, βεβαίως, βεβαίως) περιμένουμε φωτό με μεγάλη ανυπομονησία..

Αννούλα, ευχαριστώ για την προσφορά ρε, να είσαι καλά, όλες να είστε καλά, ήθελα να σας ευχαριστήσω και απο εδώ για την πολύ όμορφη αποχαιρετιστηρια χειρονομία σας, με συγκινήσατε σκατούλες, και το ξέρετε!

Δεν ξεχνιόμαστε, πρέπει να ετοιμαστούμε για την εκστατεία στο Βόλο,προκειμένου να συναντηθούμε με το καλό, με τον Ιάσωνα..

(και για να μην νομίζουν οι κοπέλες, οτι πάει αυτή τα 'παιξε εντελώς, κάνε καμμιά ξήγα παιδάκι μου..).

Εκλαψε πολύ ο Μάνος μας, πάρα πολύ, κάποια στιγμή εξαντλημένος κοιμηθηκε πάνω μου, ο παπάς του φέρθηκε μάλλον άσχημα -για να το πω κομψά-, παρα πολύς ο κόσμος, ο άντρας μου αγχωμένος αλλά μια χαρά ηρέμησε το μπέμπη, εγώ άριστη στη παπαγαλία πήρα τα εύσημα του παπά που τα πα όλα απέξω, ευτυχώς μετά που τελειώσαμε και έφυγαν όλοι και ηρεμήσαμε, κάτσαμε καμιά ώρα εκεί στο δασάκι και περάσαμε καλά, εμείς οι 4 και τα παιδάκια μας και οι κολλητοί μας οι 2 φωτογράφοι, οι μικρές τρέχανε πάνω κάτω στο γρασίδι, ο μπέμπης βυζί, βγάζαμε φωτό, φάγαμε καμιά 10ρια cupcakes έκαστος, ξυπόλητοι βεβαίως διότι γόβες= not ok

ηταν μάλλον το ωραιότερο apres βάπτισης που χω πάει!

Μετά ο καθένας σπίτι του τέζα, ούτε τραπέζια ούτε τίποτα τέτοια.

Ευτυχως, γιατί κάναμε μεγάλη γιορτή για τη Ζωή προχτές, σε συνδυασμό με την επέτειό μας των 13 χρόνων με τον Χ, και είχαμε κόσμο, οπότε δε θα άντεχα άλλο χαβαλέ ειλικρινά!

φωτό όταν εχω θα βάλω, πρέπει ναναι πολύ καλές.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

μπράβο συμπ για τη παπαγαλία, ό,τι μαθαίνει κανείς καλό είναι!!!!!

βελ μου όποτε θες να μας το φέρεις το παιδί εννοείται, μη το συζητάς καθόλου!

και για τ άλλα μακάρι να πάνε όλα καλά! και θα τον πάμε το βόλο οπωσδήποτε!!!!!! μη σου πω ανυπομονώ!!!

θα σας έχω κι εγώ ωραίο απρε βάφτισης! με βατραχοπέδιλα και μπρατσάκια!!!!

γιορτάζει η νύφη μου σήμερα και της πήραμε με το μανο μια τέλεια τσάντα!!!!!!!! τέλεια όμως!!!! αν και οι αρχικές ιδέες του μάνου ήταν πρώτα να της πάρουμε ένα κατσαβίδι και μετά ένα σκυλί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...