Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ισως να την πειραξε ο αρακας... τι να πω. θα δουμε πως θα παει η μερα μας....

για τα νυχια, της τα κοβω μετα το μπανιο οταν πλεον εχει γλαρωσει...

καλα την πρωτη φορα εκανα μιση ωρα και... τωρα βελτιωθηκα!

α, σταματησε να κλαιει στον ορο!!!

λογω υγρασιας μπουκωνεται συχνα και δεν μπορει να θηλασει καλα οποτε ειδε και αποειδε και σταματησε να κλαιει με τον ορο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω μπανιο τον κανω μιση ωρα πριν φαει.

Αλλες φορες κλαιει και αλλες παλι οχι αφου τελειωσει το μπανιο.

Καποια μανουλα ειχε πει οτι του βαζει δευτερη πετσετουλα αφου βγει απο το μπανιο γιατι κρυωνει.

Ακολουθησα κι εγω το ιδιο και εχω δει διαφορά.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

εμενα παλι εχει εδω και μια βδομαδα που κλαιει οταν την ντυνω.

στο μπανιο μεσα καθεται με σφιγγμενες γροθιες και δεν το πολυχαιρεται... μονο μετα απο πολλες γκριματσες μου θα κανει κανα γελακι. την τυλιγω με πετσετα (ουτε αυτο μας αρεσει) και παμε στην αλλαξιερα! ΣΚουπιζομαστε, βαζουμε λαδακι, κανουμε λιγη γυμναστικη και βαζουμε πανα. Μολις της βαζω το φορμακι-εσωρουχο αρχιζει την γκρινια.

και με το φορμακι γινεται εξαλλη!!!

Διαφημίσεις

κι εγώ νόμιζα ότι κρυώνει... αλλά μπααααα

τελευταία μόνο το κλάμα μας μειώνεται όταν παρατηρήσουμε πως στον τοίχο στο πλάι της αλλαξιέρας που μας ντύνει η μαμά φαίνεται η σκιά της που κουνιέται. έτσι η μαμά κουνιέται σαν χαζοβιόλα και προσπαθεί να με ντύσει και εγώ κάπως σταματάω να κλαίω!

καλό;;;;

uE9Mp2.png

εγώ έχω βάλει αλλαξιέρα μέσα στο μπάνιο και τη ντύνω εκεί για να μην τη μεταφέρω κ κρυώνει απο τη διαφορά θερμοκρασίας.

Μόλις την ετοιμάσω, την τυλίγω με το κουβερτάκι της κ την πάω στο δωμάτιο μου για να της στεγνώσω τα μαλλιά με το πιστολάκι.

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Σανυ, εσυ εστειλες μια ιστοσελιδα με μια υπεροχη κουνια? αυτη εχετε? ειναι πανεμορφη!!!

ελισσαβετ μου ναι αυτη εχουμε και ειμαι ευχαριστημενη!

τελευταία μόνο το κλάμα μας μειώνεται όταν παρατηρήσουμε πως στον τοίχο στο πλάι της αλλαξιέρας που μας ντύνει η μαμά φαίνεται η σκιά της που κουνιέται. έτσι η μαμά κουνιέται σαν χαζοβιόλα και προσπαθεί να με ντύσει και εγώ κάπως σταματάω να κλαίω!

καλό;;;;

καλα τι γελιο εριξα με αυτο δεν λεγεται!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

κοίτα βασικά τον δικό μου είναι λίγο δύσκολο να τον πετύχω ξύπνιο, οπότε όταν γίνεται αυτό τον βάζω κάτω και του κάνω όλα μαζί, μπάνιο, άλλαγμα, νύχια, ορό, μετά ξαναξεραίνεται!

είπα αυτός ο άντρας θα ναι ευτυχισμένος στη ζωή του!!! είναι στη κοσμάρα του!!! :))))

Μάνος η ήρεμη δύναμη!!!

Και μένα τα ίδια ούτε μία φορά δεν έχει κλάψει στο μπάνιο!!!Σήμερα πήραμε και μπανάκι απλό γιατί η αλλάξιέρα μπανάκι δεν βόλεψε καθόλου τελικά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλό;;;;

Χαχα!!!Σας τρέχει απο τώρα μου φαίνεται!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα, γυρίσαμε από το γιατρό! Κιχ δεν έβγαλε ο γενναίος πριγκηπάκος μου με το εμβόλιο! Μετά γελούσαμε κιόλας του γιατρού και φάγαμε με όρεξη το γαλατάκι μας. Τώρα κάνουμε αγκαλίτσες με τον μπαμπά για να κοιμηθούμε. Για να δούμε τι νύχτα μας περιμένει...

Είμαστε καλά κατά τα άλλα, 5800 και 61 πόντους αντράκι :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...