Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ουφ είμαστε απαράδεκτες! ξεχάσαμε κάτι πολύ σημαντικό!!!

ασυγχώρητες ελε μου!!!!!

1529108jcwk55mppc.png

χρόνια πολλά! εύχομαι κάθε ευτυχία και πολλά χαμόγελα!!!

να χαίρεσαι τους θησαυρούς σου και να σε προσέχουν όλοι σα τα μάτια τους!!!

πολλά σόρρυ που το ξεχάσαμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

και καλημέρα!!! λίγο περίεργες αυτές οι μέρες για μένα αλλά οκ, το προσπερνάω. πάντως τα περίεργα όνειρα την έκαναν την επίσκεψή τους σήμερα, αλίμονο!

χτες πηγαμε παιδότοπο και για φαγητό έξω. καλά ήταν αλλά ο μικρός τύραννος μας έσπασε τα νεύρα φεύγοντας, έχει γίνει αδιανόητος με τα ουρλιαχτά, τις φωνές και τη γκρίνια. ξεχνάει να σταματήσει ένα πράμα. κοκκινίζει και γίνεται μπλε μέχρι να γίνει το δικό του, που με μένα μαμά δε πρόκειται ποτέ.

άλλα παιδιά ηρεμούν στα 3 το δικό μου χαλάει!

σχολείο επειγόντως!!!

από τότε που τον βγάλαμε απ τη κούνια έχει λυσσάξει και το αποδίδω στο ότι δε κοιμάται τόσο καλά πια. μου κόβει και το μεσημεριανό ύπνο. ποιος αυτός που κοιμόταν 3ωρα για πλάκα! και το κάνει λόγω του μεγάλου στάνταρ. κουτουλάει αλλά εκεί να κάνει ότι κάνει κι ο δημήτρης. αισιοδοξώ ότι από αύριο που θα ξεκινησουν τα σχολεία θα ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας.

οι κούνιες εμένα με κουράζουν πολύ, το χω ξαναπει, τελικά δεν είναι θέμα κατάστασης αλλά γενικά δε το χω με το να με όρθια και να τα κυνηγάω...με τίποτα όμως!!!

έχω κι εγώ να μαγειρέψω σήμερα...τόσες μέρες που είμασταν μόνοι μας έκανα το κινέζο...

έχω και να καθαρίσω τελείωσε επιτέλους το δωμάτιο...μου βγήκε πιο γαλάζιο απ ότι το θελα, αλλά δε πειράζει, τ αυτοκόλλητα μου έμειναν. αποφάσισα να μη τα παραγγείλω απ το νετ και να πάω απ το κατάστημα να τα δω από κοντα...οπότε έχει γλυφάδα το πρόγραμμα μες τη βδομάδα.

Σήμερα όλες είστε στην γύρα ε?

Εμείς εδώ φάγαμε όλοι μαζί και μετά εγώ έκατσα με τον μικρό και οι υπόλοιποι ξάπλωσαν...ο μικρός ουτε για ένα λεπτό δεν έχει καθήσει...για ύπνο ούτε κουβέντα....κατα τις 8.30 θα τον βάλω για ύπνο....

Ελευθερίτσα πολύχρονη!!!!Να χαίρεσαι την οικογενειά σου!!!!!!Νομίζω ΄καπού στις 8 είχες γενέθλια?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλησπέρα. Ευχαριστώ για τις ευχές.

Αννούλα μην μου αγχώνεσαι, κανείς δεν το θυμήθηκε, ούτε η μάνα μου και μου ευχήθηκε χθες. Στις 20 είναι κανονικά. Ευελπιστώ σε μερικά χρόνια να το θυμούνται τα παιδιά μου:)

Εμείς πήγαμε χωριό σήμερα, στο σπίτι της κουνιάδας. Επειδή δεν ήθελα να την κουράσω (για την πεθερά πηγαίναμε αλλά αυτή θα πήγαινε στης κόρης και αναγκαστικά μας κάλεσε να πάμε εκεί) έκανα ένα σουφλέ ζυμαρικών το πρωί στα γρήγορα και φύγαμε. Φασαρία να ετοιμάζεις δυο παιδιά, να κουβαλάς ρούχα, μπεμπιλίνα κτλ. Φαντάζομαι πόση φασαρία θα είχε αν έπρεπε να κουβαλάω και γάλατα, θερμούς κτλ. Απαπα δεν το χω λέμε καθόλου, θηλασμός...το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο.

Πάω να βάλω την μικρή για ύπνο. Ο μικρός δεν κοιμήθηκε εννοείται. Μπάνιο, φαγητό και ύπνο και αυτός.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

πήγαμε κούνιες τώρα το απόγευμα όλοι μαζί, τώρα τρώνε παγωτά στο μπαλκόνι. σε κανα μισάωρο το πολυ θα τα κοιμήσω κι εγώ...

πήραμε κι ωραία ταινία, αν δε βαρεθώ θα βάλω και μια πίτσα στο φούρνο

αλλά από αύριο δίαιτα! πάει και τέλειωσε!

Άσε καλέ τις δίαιτες για άλλους. Ουφ, μια χαρά σε είδα στην φώτο. Όμορφη εγκυούλα, μην μασάς.

Τι έγινε στις 20 αν επιτρέπεται? Αν είναι αυτό που κατάλαβα άσε μην το αναλύσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ξύπνια απο τις 7.30 και είμαι και βραδυνή...εχθές τελικά ο μικρός κοιμήθηκε απο τις 9 παρα και το γάλα του του το έδωσα εγώ στον υπνο του...καιρό είχα να του δώσω γάλα κοιμησμένο και μου φάνηκε παράξενο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Τζινάκι μου χρόνια σου πολλά. Να είσαι γερή και δυνατή να χαίρεσαι τα παιδάκια σου και τον αντρούλη σου!

Γιώργαρε Χανιώτη Παλλικαρά να σε καμαρώνουν οι γονείς σου και να γίνεις αξιόλογος και σπουδαίος άνθρωπος! Νεκταριάκι να χαίρεσαι το καμάρι σου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα ντινάκι εμάς μας πήρε ο ύπνος και σηκωθήκαμε καλές 8! τρέχαμε για το σχολείο!

πίνω καφέ και χαζολογάω να περάσει λίγο η ώρα να πάω λαική με το μανιώ.

σήμερα δε δουλεύω. αύριο.

έχω και σίδερο.

άσχετο ωραία ταινία είδαμε χτες. τις υπηρέτριες. να το δείτε. αξίζει.

Καλημέρα Αννούλα μου!!!!

Τι κάνουν τα αγόρια σου?Ο Μητσάκος άπο σήμερα στο σχολείο ε?

Εδώ θα φτιάξω κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο...εχθές είχα μπιφτέκια με μακαρονάδα...και το Σάββατο πανσέτες στο φούρνο (καλά τις βάζω κανένα 3ωρο στο ψυγείο με τα υλικά του σε ένα πυρέξ και μετά στο φούρνο και γίνονται λουκούμι) με τηγανιτές πατάτες....είναι εδώ ο μπαμμπάς και όλο ψάχνομαι να κάνω κάτι που θα του αρέσει...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...