Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Φεύγει η Βελουδίτσα?

Την άλλη βδομάδα νόμιζα!

Αγγελικούλα ναι καλή βγήκε, έβαλα βέβαια λίγο παραπάνω κορν φλάουρ γιατί διάβασα ότι σου είχε βγει λίγο νερουλή και ήταν ο.κ μετά!

Εγώ κουνελάκι κοκκκινιστό με κριθαράκι έχω σήμερα!

Η Μαριλίζα τρώει στο σταθμό ή σπίτι?

Μαριτάκι ευχαριστώ για τις ευχές!

Περαστικά στα αγόρια σου που κρύωσαν, πολύ ορό βάζε για τις μυξούλες και θα περάσει!

Ελπίζω να φύγει γρήγορα και ο πόνος στο χέρι που λες και στην πλάτη, δεν θα είναι ότι πιο ευχάριστο να πονάς τώρα με τόσες δουλειές και τόσα ξυπνήματα ακόμα του μικρού τη νύχτα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

κι εγώ ψάρι θέλω σήμερα, αλλά που να το βρω...

θα παίξω σε κάτι γρήγορο, μπακαλιάρο φιλέτο παναρισμένο από κατάψυξη και σαλάτα. πρέπει να κάνω κράτει έχω ξεφύγει!

καλημερα και χρονια πολλά σε ολες τις Αυγουστομανουλες!!!!!!!!!

Βελ με το καλό να μας ερθεις Πελοπόννησο. Σε περιμενω πώς και τι μπας και ξεκουνησει και η συμπι μου και με επισκεφτει μαζί σου :tongue:

κι εγώ ψάρι θέλω σήμερα, αλλά που να το βρω...

θα παίξω σε κάτι γρήγορο, μπακαλιάρο φιλέτο παναρισμένο από κατάψυξη και σαλάτα. πρέπει να κάνω κράτει έχω ξεφύγει!

εχεις ξεφυγ' ; πες πως τα πας από κιλα συναδελφε γιατι εμενα στα +7 μου εβαλαν χερι οι γιατροι. Με απειλησαν δε με την ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΜΠΥΛΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ τουτεστιν 4 ωρες στο μικροβιολογικο μπρρρρρρρρρρ)

ω ναι έχω ξεφύγει!!!!! χαχαχαχαχαχα!

στα 6 με 7 είμαι κι εγώ...

ουφ

και δε μπορώ να κάνω τίποτα, αυτό είναι το θέμα!

κοπελιά είναι βαριά η απειλή!!!! εγώ σκιάχτηκα!!!!!!

πότε τη κάνουμε τη καμπύλη; σε κανα μήνα;

Διαφημίσεις

έπεσε το πάσχα μέσα γι αυτό! είναι κι ο μήνας τέτοιος που παίρνει και το παιδί τα πάνω του.

δε πολυτρώω όπως στ άλλα παιδιά αλλά τα κιλά μπαίνουν...πρέπει να το ράψω!

Ναι ναι πάιρνει το παιδί τα πάνω του!

Έτσι λέω κι εγώ!!

Φάτε βρε και τα χάνουμε μετά, σιγά το πράγμα!

Εγώ είμαι στα +15, αλλά είχα το θετικό ότι ξεκίνησα 49, είμαι και στο μπόι είπαμε πανήψυλη βέβαια..

Μαράκι με το καλό κι εσύ κοριτσάκι!

Στα μισά είσαι ήδη!!

Αννούλα θα του βάλεις όμως και κάτι άλλο του παιδιού σε αυτοκόλλητο λίγο πιο χαρούμενο ε?

Ωραίο αυτό και με νόημα εννοείται αλλά δε νομίζω ο σκίουρος να εκτιμήσει ιδιαίτερα την ευαισθησία της μανούλας.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

βρε κορίτσια επειδη δεν το κατεχω το θέμα....έχω μια απορία...

όταν κάνεις τη μεγάλη καμπύλη ζαχάρου, κάθεσαι 4 ώρες στο μικροβιολογικό νηστικιά ή επιτρέπεται να τρως ενδιάμεσα????

όχι οτι θα την κάνω αλλά το έχω απορία!

θα πω του γιατρού μου μήπως και κάνω τη μικρη αυτη τη φορά γιατι στη Βαλ δε μου έβαλε να κάνω!

Σοφάκι πως αισθάνεσαι????

είσαι έτοιμη να γνωρίσεις και τον ρόζ κόσμο???:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι πάιρνει το παιδί τα πάνω του!

Έτσι λέω κι εγώ!!

Φάτε βρε και τα χάνουμε μετά, σιγά το πράγμα!

Εγώ είμαι στα +15, αλλά είχα το θετικό ότι ξεκίνησα 49, είμαι και στο μπόι είπαμε πανήψυλη βέβαια..

Μαράκι με το καλό κι εσύ κοριτσάκι!

Στα μισά είσαι ήδη!!

Αννούλα θα του βάλεις όμως και κάτι άλλο του παιδιού σε αυτοκόλλητο λίγο πιο χαρούμενο ε?

Ωραίο αυτό και με νόημα εννοείται αλλά δε νομίζω ο σκίουρος να εκτιμήσει ιδιαίτερα την ευαισθησία της μανούλας.

τι εννοεις ότι ξεκινησες 49; τι εινι το 49; κιλα; ημαρτον παναγια μου, τι νουμερα ειναι αυτα! ακομα και η συμπεθερα μου που ειναι τσιχλα πρεπει να σου ριχνει !!!!!!!!!!! με το καλο να υποδεχθεις το μπουμπουκακι σου!

βρε κορίτσια επειδη δεν το κατεχω το θέμα....έχω μια απορία...

όταν κάνεις τη μεγάλη καμπύλη ζαχάρου, κάθεσαι 4 ώρες στο μικροβιολογικό νηστικιά ή επιτρέπεται να τρως ενδιάμεσα????

όχι οτι θα την κάνω αλλά το έχω απορία!

θα πω του γιατρού μου μήπως και κάνω τη μικρη αυτη τη φορά γιατι στη Βαλ δε μου έβαλε να κάνω!

Σοφάκι πως αισθάνεσαι????

είσαι έτοιμη να γνωρίσεις και τον ρόζ κόσμο???:D

σιγα μην τρως καλε! ουτε να περπατησεις επιτρεπεται, ουτε νερο να πιεις ΤΙΠΟΤΑ! το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ για 4 ωρες! καλα που σου επιτρεπουν να κοιτας τηλεοραση και να κινεις τα ματια σου :tongue:

τι εννοεις ότι ξεκινησες 49; τι εινι το 49; κιλα; ημαρτον παναγια μου, τι νουμερα ειναι αυτα! ακομα και η συμπεθερα μου που ειναι τσιχλα πρεπει να σου ριχνει !!!!!!!!!!! με το καλο να υποδεχθεις το μπουμπουκακι σου!

σιγα μην τρως καλε! ουτε να περπατησεις επιτρεπεται, ουτε νερο να πιεις ΤΙΠΟΤΑ! το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ για 4 ωρες! καλα που σου επιτρεπουν να κοιτας τηλεοραση και να κινεις τα ματια σου :tongue:

χαχαχαχαχαχα!!!

ε ναι λοιπόν!!! της ρίχνω της συνονόματης!!!

εγω ξεκίνησα 51!!!

ε πες το έτσι για την καμπύλη....

γιαυτό όταν ήταν έγκυος η κουνιάδα μου λύσσαξε της πείνας και πήρε μόνο 6 κιλά!!! και το παιδί γεννηθηκε 3800 ε???

η ηλίθια η μικροβιολόγος της είπε να παέι να φάει τοστ και να πιει και αμίτα ενδιάμεσα!!! πως να μη βγει οτι εχει ζαχαρο μετά????????

και της τα'λεγα εγω να πάει και αλλού να την επαναλάβει....

αφού μετα που τσιμπιόταν κάθε μέρα με το μηχανηματάκι έβγαινε μια χαρα!

αυτη είναι η φοβερη μικροβιολόγος που όταν έκανα χοριακη σε αυτη την εγκυμοσύνη και βγηκε χαμηλη είπε στον άντρα μου:

ε δεν είναι ακριβως έγκυος....αλλά και να είναι, θα το χάσει....

:evil::evil::evil::evil:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

χαχαχαχαχαχα!!!

ε ναι λοιπόν!!! της ρίχνω της συνονόματης!!!

εγω ξεκίνησα 51!!!

ε πες το έτσι για την καμπύλη....

γιαυτό όταν ήταν έγκυος η κουνιάδα μου λύσσαξε της πείνας και πήρε μόνο 6 κιλά!!! και το παιδί γεννηθηκε 3800 ε???

η ηλίθια η μικροβιολόγος της είπε να παέι να φάει τοστ και να πιει και αμίτα ενδιάμεσα!!! πως να μη βγει οτι εχει ζαχαρο μετά????????

και της τα'λεγα εγω να πάει και αλλού να την επαναλάβει....

αφού μετα που τσιμπιόταν κάθε μέρα με το μηχανηματάκι έβγαινε μια χαρα!

αυτη είναι η φοβερη μικροβιολόγος που όταν έκανα χοριακη σε αυτη την εγκυμοσύνη και βγηκε χαμηλη είπε στον άντρα μου:

ε δεν είναι ακριβως έγκυος....αλλά και να είναι, θα το χάσει....

:evil::evil::evil::evil:

αει... μην πω τιποτα! δεν το ηξερα οτι σου ειχαν πει ετσι!

Ναι Σοφάκι!

Περιμένουμε τη μπέμπα να δούμε κι εμείς λίγο ροζ στο σπίτι!

Εσείς δεν έχετε δει ακόμα φύλο ε?

Καλά να είναι μωρέ τα ζουζούνια μας κι ας είναι ότι θέλει ο Θεός!

Το ίδιο θα τα αγαπάμε!

Καλά είμαι, βάρυνα λίγο τελευταία, λογικό βέβαια, 3 βδομάδες μου έμειναν ούτε!

Εγώ πρέπει να έκανα τη μικρή καμπύλη γιατί έκατσα 2 ώρες, πες του γιατρού να σου βάλει αυτή μην κάθεσαι 4 ώρες εκεί!

Καλά η μικροβιολόγος πολύ καλή στη δουλειά της!

Χαχαχα!!

Άκου τοστ και χυμό!

Αφού δεν της είπε να φάει και καμιά πίτα γύρο πάλι καλά!!

Και εσένα για τη χοριακή ας μην το σχολιάσω, τελείως βλακεία!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...