Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Xρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!!!

Κοριτσάκια σας ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σας!!!Να χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!!Κατερινάκι να χαίρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!

Εμείς εδώ στο σπίτι!!!!Το Μεγάλο Σάββατο με τον νονό και τα πεθερικά μου και την Κυριακή με τα πεθερικά μου!Το Μ.Σάββατο ο μικρός κοιμήθηκε απο τις 9 και δεν τον πήραμε στην εκκλησία αλλά την άλλη μέρα καθήσαμε όλοι μαζί στο τραπέζι και έτρωγε και εκείνος μαζί μας σαν μικρός κύριος!!!!

Κορίτσια προχθές μας άφησε άφωνους με τον μπαμπά του...έπαιζε στο σαλόνι με τα παιχνίδια του και η τηλεόραση έπαιζε μια διαφήμιση της unisef...αφου την είδε με ρωτάει "μαμά γιατί πεινάνε?" μου φάνηκε τόσο περίεργο....

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα φιλενάδες και χρόνια πολλά!!!

ντινα να χαίρεσαι το λεωνιδάκο σου! και κατερίνα την αναστασία!!!

ό,τι επιθυμείτε με υγεία κι ευτυχία!!!!!

γυρίσαμε δευτέρα βράδυ, χωρίς τ αγόρια που κάνουν διακοπές στο βόλο ακόμα με τους παππούδες...πολύ μου στοίχισε και δε μου το χα καθόλου! μιλάμε κλάμα με αναφιλητά!

αύριο θα γυρίσουν το βράδυ.

πάντως μας ζόρισαν λίγο, το μικρό δε μαζεύεται με τίποτα, ο σατανάς ο ίδιος έχει γίνει! φωνές, τσαμπουκάς, μαλώματα, να γίνει το δικό του, δε τον κάναμε καλά με τίποτα! μετάλλαξη έχει πάθει! ο πεθερός του αδερφού είναι της σήμανσης και του πα να πάρει στο αρχείο τ αποτυπώματα του μανου γιατί κάποια στιγμή θα του χρειαστούν! χαχαχα!

περάσαμε υπέροχα! κόντεψα να γεννήσω απ το γέλιο! καιρό είχαμε να περάσουμε έτσι γιορτές, μεγάλη διαφορά απ το "πάνω". θα θελα να το καθιερώναμε έτσι.

κατα τ άλλα από χτες το πρωί ξεκίνησα δουλειά! και τώρα στις 9 μάθημα εχω...

α και καλό χειμώνα να πω γιατί η βροχή κι ο αέρας πρωινιάτικα δε παλεύονται!!!

Καλημερα κοριτσάκια!!!

Χρονια πολλά σε όλες!!!!

Ντινα ,να χαιρεσαι το Λεωνιδάκο σου!

Κατερίνα πολύχρονη η Αναστασία σου!

Γυρισαμε κ μεις εχθες..

Καλά ητανε...

Τι χάλια καιρος? με εχουνε πιάσει τα νευρα μου ομως.

Μάρω,ολο ηθελα να σε ρωτησω,τι εννοεις οτι σου αφησε κουσούρι η επισκληρίδιος?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αννούλα μπράβο που περάσατε τόσο καλά!

Συγκινήθηκες με τα μικρά ε, λογικό μωρέ, είναι και οι ορμόνες στη μέση τώρα και καμιά φορά το τόσο το κάνουμε άλλο τόσο, άμα γυρίσουν το βράδυ θα λες βρε τι καλά που ήσασταν στους παππούδες, χαχα!! Το παθαίνω κι εγώ δεν είναι τίποτα! Αγρίεψε το Μανιώ? Αχ και τι έχουμε να δούμε ακόμα!

Κατερινάκι ξέχασα να σου ευχηθώ για την Αναστασία σου!

Να τη χαίρεσαι την κορούλα σου!! Μεγάλωσε κι αυτή! 1 χρόνου γίνεται όπου να' ναι!

Καλά ο καιρός χάλια, μες το χώμα όλα τα μπαλκόνια, από τα παράθυρα δε βλέπεις έξω, δεν τα καθαρίζω όμως κι ας μην μπορώ να τα βλέπω, να τα κάνω τώρα και σε μισή ώρα να είναι πάλι τα ίδια?

Άμα φτιάξει ο καιρός, δεν έχω αντοχές για πολλά πολλά εξάλλου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αγγελικούλα μπράβο για την τάρτα που μας έβαλες!

Την έκανα το Πάσχα με φράουλες και κομπόστα ροδάκινο και έγινε ανάρπαστη!

Μαζί με ένα ταψί γαλακτομπούρεκο!

Απορώ εγώ πώς έχω χώρο για τόσο φαί πια, κι ο Άρης απορεί περισσότερο..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα!

Ξυπνια απο τις 6 σηκωθηκα στις 8 παρα που εφυγε ο αντρουλης μου και ειπα να απολαυσω το καφεδακι μου πριν ξυπνησει το μικρο.

Σοφακι στην αναμονη ε?Λες η μπεμπουλα να σκασει μυτη νωριτερα η εχει βολευτει στην κοιλιτσα της μαμας?

Εχθες πηγα σε ενα εμπορικο μετα απο παρα παρα πολυ καιρο χωρις το Λεωνιδακο και τον αντρα μου και οταν γυρισα σπιτι κατα τις 9.30 ο μικρος που τον κραταγε ο μπαμπας τουκοιμοταν...¨αγαπη μου κοιμησες το μωρο μας?¨ λεω εγω και η απαντηση ¨οχι μωρο μουκοιμαται απο την ωρα σχεδον που εφυγες!¨ μετα απο δεκα λεπτα ο ΛΕωνιδακος ξυπνησε και φυσικα ηταν πολυ ξεκουραστος καιορεξατος...¨βρε μωρο ,του λεω, γιατι δεν τον ξυπναγες τον μικρο?¨ ¨ελα βρε Ντινακι κοιμοταν τοσο βαθια που λυπομουν να τον ξυπνησω¨

Προσπαθω τοση ωρα να γραψω απο το ipad και δεν παλευεται με τιποτα....:(

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα!!!Επιτέλους σαν να έκοψε ο αέρας σήμερα. Μας πήρε και μας σήκωσε από την Μ. Δευτέρα αυτός ο παλιονοτιάς.

Εμείς καλά. Η μικρή έχει ακόμη μυξούλες αλλά την πήγα παιδίατρο προχθές να την κοιτάξει και δεν έχει κάτι άλλο. Ορό πολύ μου είπε, τα ξέρω. Μας έκανε και τα εμβόλια. 7,5 κιλά πήγε το γιαβρί μου. Ο Μάνος καλά είναι, σήμερα ίσως τον αφήσω να πάει στο εξοχικό. Μου το ζητάει απεγνωσμένα αλλά φοβάμαι τον καιρό. Θα δω τι θα κάνω.

Σοφάκι είσαι στην τελική ευθεία ε?Ο γιατρός τι προβλέπει? Θα πάρεις όλο τον μήνα ή κοντεύεις? Διαστολή έχεις καθόλου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!! και που λείπουν τα παιδιά πρωί πρωί σηκώθηκα. λέω να κάνω καμιά δουλειά σήμερα, ό,τι προλάβω δηλ πριν έρθουν. δουλεύω και στις 6...

ντινάκι και τι ώρα κοιμηθήκατε;;; οιμε! το χειρότερό μου!

πολύ αέρας κι εδώ! σήμερα σα να βγήκε ο ήλιος αλλά διάβασα ότι ανεβαίνει η θερμοκρασία.

περαστικά ελε μου!!!!

σοφάκι μου που θα γεννήσεις; θα μας το πεις με το που αρχίσει η διαδικασία ε;;;

σας είπα πόσο τυχερή είμαι;;;;;; ΠΟΛΥ! :-P

Καλημερα τι κάνετε?

Στις 07,30 ξυπνησε σημερα το δικο μου το λελουδω αλλά δεν την πάλευα να σηκωθω, της εφτιαξα γάλα,την πηρα στο κρεβάτι μου μας ξαναπηρε ο ύπνος και σηκωθήκαμε καλές 11!!! Σαν τον παλιό καλό καιρό!!!!!!!

Πρέπει να παω λαϊκή αλλά δε το βλέπω,ελεγα πως θα κρατησει ο Λ. τη μικρη αλλά εχουνε ξεκινησει να βάφουν κάτω στην αυλη΄το μαντρότοιχο ,οπότε βράστα.Κριμα και ειχα λιγουρευτεί ψαράκια σημερα, η χθεσινοβραδυνή καρμπονάρα μου κατσε στο ΄στομάχι!!!χαχαχαχαχα

Καλημέρα!

Πήρε η γιαγιά το μικρό με τις ανηψιές μου να τα πάει βόλτα στις κοτούλες και τα κουνελάκια. Ελπίζω να μην ξαναχαλάσει ο καιρός, καλά είναι σήμερα πράγματι! Θα πάω να ξελασπώσω λίγο τα μπαλκόνια!

Αννούλα στο νοσοκομείο θα γεννήσω.

Εννοείται θα σας το πω, μην είναι πολύ ξαφνικό μόνο και δεν προλάβω!

Στο Γιάννη πρόλαβα μέχρι να με πιάσουν τα πρώτα πονάκια, έκανα μπάνιο, πήγα με είδαν, μου είπαν να πάω σπίτι φαντάσου και να γυρίσω όταν οι πόνοι γίνουν πεντάλεπτοι γιατί δεν είχα και διαστολή! από το μεσημέρι δηλαδή που κατάλαβα πως ξεκίνησαν οι πρώτες συσπάσεις, πήγε 2.30 τη νύχτα να γεννήσω! Τώρα μπορεί να γίνουν πιο γρήγορα όλα αυτά! Για να δούμε τι θα πει και η μπουμπού!

Α δε μας είπες γιατί είσαι τόσο τυχερή??

Ελευθερίτσα Δευτέρα θα πάω ξανά γιατρό, δεν ξέρω αν θα με δει για διαστολή, την προηγούμενη βδομάδα που πήγα μου είπε με κόβει να παίρνω το μήνα αφού είναι μικρή ακόμα και η μπέμπα.

Κι εγώ έτσι πιστεύω θα γίνει!

Καλά η μπουλούκα σου στρουμπουλεύει και πάει ε?

Φτου φτου το παιδί!

Και όλα αυτά χωρίς να είναι όλη μέρα στο στήθος να φανταστώ ε?

Ντινάκι αυπνίες κοριτσάκι έχεις?

Έλα να κάνουμε παρέα!

Κι εγώ μπορεί αν είμαι ξύπνια 4-6 τη νύχτα πολλές φορές, μια δε βολεύομαι, μια θέλω τουαλέτα, μια θα με πιάνει καούρα το βράδυ, απαπα, αυτός ο τελευταίος μήνας είναι λίγο περίεργος!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Σοφάκι,καλημερα! Ωραια η τάρτα και με το ροδάκινο ε? το λατρευω!!!!!!!

Η κρέμα σου βγηκε οκ?

Λογικα λένε οτι η 2η φορα ειναι πιο γρηγορη αλλά ποτε δεν ξέρεις...δες και της Ελευθερία πως εξελιχθηκε!

Καμια ιδέα τι να φάμε σήμερα?????

Καλημέρα κορίτσια.

Χρόνια πολλά - Χριστός Ανέστη.

Ντίνα χρόνια πολλά για το γιόκα σου. Κατερίνα και εσύ να χαίρεσαι την κορούλα σου.

Σοφία με το καλό κοριτσάκι μου να κρατήσεις αγκαλιά την μπουμπουκίτσα σου. Αννούλα και Βελουδίτσα φτάνει και η σειρά σας με το καλό ρε κούκλες. Αννιώ μου έτσι να νοιώθεις πάντα τυχερή. αλλά πές μας και το γιατί!

ελπίζω να περάσατε όλες πολύ όμορφα τις μέρες του Πάσχα. εμείς μείναμε στην εστία μας, από του χρονου μας βλέπω να ξεμυτίζουμε. πολύ ωραία περάσαμε με πολύ φαί και τεμπελιά, αλλά μας κρύωσαν και τα τρία πιτσιρικάκια και είμαστε με βήχα, μυτούλες και γκρίνιες. το μωρό με απασχολεί πιο πολύ, γιατί ακόμη δεν κάνει να πάρει τίποτε αλλά ελπίζω να του περάσει γρήγορα.

Αγγελική σε σχέση με την επισκληρίδιο μου έχει μείνει ένας πόνος στην πλάτη, στο σημείο της ένεσης και ένα μούδιασμα, αδυναμία θα έλεγα περισσότερο, στο δεξί χέρι. αυτό στο χέρι μου παρουσιάζεται κυρίως την νύχτα. αν δεν ξύπναγα για το μωρο ίσως να μην το είχα παρατηρήσει. αλλά εκείνη την ώρα αν επιχειρήσω να ανοίξω ένα μπουκάλι νερό με δυσκολεύει, νοιώθω αδυναμία αλλα τη μέρα δεν με προβοληματίζει. βέβαια μπορεί και να μην σχετίζεται απαραίτητα με την επισκληρίδιο αλλά αυτά τα παρουσίασα αμέσως μετά οπότε τα έχω αποδώσει εκεί.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...