Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα! Καλή Ανάσταση! Εμείς κοινωνήσαμε σήμερα και τώρα ήρθαμε για καφεδάκι στις κούνιες! Καλές προετοιμασίες και του χρόνου με υγειά! Σοφάκι με το καλό η μπουμπού και όλα τα μωράκια που περιμένουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!

Καλή Ανάσταση να έχουμε όλοι μας με υγεία για εμας τα παιδάκια μας και όσους αγαπάμε...υγεία για όλο τον κόσμο!!!!

Σοφάκι με το καλό κοπέλα μου και με έναν πόνο!!!!

Οι εγκυούλες με το καλό να κρατήσετε τα αγγελούδια σας στην αγκαλιά σας!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Και εμείς κοινωνήσαμε σήμερα!!!!Αχ είναι ένας άγγελος ο γιός μου απο τις 6 ξύπνησε και έλεγε "θέλω να πάμε στο Χριστούλη να κοινωνήσω"!!!!!Καλό παιδάκι!!!!

Εμείς εδώ ετοιμαζόμαστε για το φαγοπότι ,με τα πεθερικά μου και τον νονό του μικρού σήμερα το βράδυ και αύριο πάλι ε τα πεθερικά μου και μετά σε ένα βουνό προς Ελευσίνα που θα έχει πάει ο νονός μας και φίλοι μας να ψήσουν στην εξοχή!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Φτιάξαμε κουλουράκια και βάψαμε και αυγουλάκια!!!Ο γιόκας μου αδιάφορος εκτός απο το να τρώει τα κουλουράκια σαν "ποντικάκι" που λεέι και η πεθερά μου...μόλις τα βγάζαμε και τα αφήναμε να κρυώσουν πήγαινε το "ποντικάκι" έτρωγε το μισό κουλουράκι και το υπόλοιπο το ξαναφηνε πίσω...και όλο έλεγε η πεθερά μου΄"ένα ποντικάκι τρώει τα κουλουράκια μας αλλά χαλάλι του τέτοια γλύκα που έχει" και γέλια ο μικρός!!!!!Μια λεκάνη λεκάνη κουλουράκια και μέσα κάμποσα μισά!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου! Χρόνια πολλά με υγεία μας εύχομαι! Καλή Ανάσταση και καλά να περάσετε με τις οικογένειές σας! Με το καλό οι εγκυούλες μας να πάρουν αγκαλίτσα τα μωράκια τους! Και Αγγελική να σας ζήσει το μωράκι της φίλης σου! Είδες όλα πήγαν καλά τελικά! ;) Άντε και στα δικά σου ξαναλέω!

Σήμερα θα πάμε κι εμείς στο πατρικό μου για την Ανάσταση και θα μείνουμε και αύριο να κάνουμε Πάσχα οικογενειακά! Και από Δευτέρα πάμε στο Λασίθι μέχρι το ερχόμενο Σάββατο λογικά. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μπω όλη την εβδομάδα, αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για 2 νέα καφέ που έχουν κι από έναν υπολογιστή με ίντερνετ. Αν καβατζώσω θέση θα σας γράψω κι από εκεί!

Σας βάζω και φώτο που χρωστάω με τα αυγουλάκια που έβαψα με τα κρεμμυδοφυλλα. Δυστυχώς η φωτογραφική διαπιστώνω ότι δεν είναι καλή και δεν αποτυπώνει την ομορφιά τους! Είναι σαν ψηφιδωτά πολύ όμορφα!

th_giorgos-aria005.jpg

th_giorgos-aria006.jpg

th_giorgos-aria004.jpg

th_giorgos-aria002-1.jpg

th_giorgos-aria001.jpg

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη γειτόνισσες!!!!

Ντινάκι να χαίρεσαι το Λεωνιδάκο σου!!!

Νεκ τα αυγά σου πολύ όμορφα και πολύ ιδιαιτερα!

Μπράβο!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περάσατε όμορφα αυτές τις μέρες!

Εμείς γυρίσαμε πρίν κάνα 3ωρο από το χωριό... όμορφα ήταν αν και πολύ βροχή και χαλάζι, νομιζες ότι θα τρυπήσει η σκεπή από το θόρυβο τα ξημερώματα της Κυριακής!!! Χάρηκα όμως λίγο τους δικούς μου που τους βρέπω μόνο τέτοιες μέρες!! Ειδικά τον πατέρα μου που τον είδα τελευταία φορά την Πρωτοχρονιά! Φανταστήτε πώς του φάνηκε η Αναστασία που ήταν μια σταλιά και τώρα κοντεύει να χρονίσει!!!!

Κατά τα άλλα ο Δημήτρης πήγε χθές να σπάσει ένα κλαράκι για το τζάκι με ένα πιο χοντρό ξύλο και τελικά κατάφερε να σπάσει το δάχτυλό του... τούμπανο έγινε... Τώρα τον περιμένω να γυρίσει από το ΚΑΤ που πήγε να το δούν... Πώς το κατάφερε αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμα...:rolleyes: Πονάει πολύ ο καημένος! Παρ' όλα αυτά πήγε να μου πάρει και μιλφέιγ από τη "Δέσποινα" που μ' αρέσει και σουβλάκια να φάμε τίποτα!:D

Εγώ πάλι έχω ένα σκασμό για πλύσιμο... και δε φτάναν τα λερωμένα πρέπει να πλύνω και τα καθαρά γιατί έχουν μυρίσει όλα από το τζάκι στο σπίτι...:evil:

Τα είπα όλα μαζεμένα, ε?

Φιλάκια σε όλες και στα μωράκια σας, μικρά - μεγάλα και σποράκια!!!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια,

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!!!

Κατερινάκι να χαίρεσαι το κορίτσι σου, χρόνια της πολλά και καλά!!!

Ντινάκι να χαίρεσαι τον Λεωνίδα, να είναι πάντα γερός και δυνατός!!!

εμείς γυρίσαμε χτες βράδι από Άνδρο που πήγαμε με φίλους και με τα μικρά.

περάσαμε πολύ ωραία αλλά και αρκετή κούραση, ο μικρός μας τρέλανε, η μεγάλη ξεσάλωσε,με το που φτάσαμε στο σπίτι μας άνοιγε την μπαλκονόπορτα για να βγει έξω,

έμαθε εκεί να είναι στην εξοχή όλη μέρα και της κακοφάνηκε το διαμέρισμα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά και από εδώ.

Εύχομαι να περάσατε όλες καλά.

Λεωνιδάκι μου γλυκό χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα. Ντινάκι μου να χαίρεστε το λουλούδι σας.

Κατερινάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου. Να την δεις όπως αγαπάς.

Και εμείς ξεπορτίσαμε Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα. Καλά ήταν αν και ο καιρός έκανε παιχνίδια αλλά οκ, ζέστη με νοτιά έχει.

Εδώ και σήμερα τα 3 μας. Ο σταθμός ξεκινάει από την ερχόμενη Δευτέρα. Έμαθα τώρα και τα καταφέρνω μια χαρά. Το μεσημέρι έχω ένα θέμα να κοιμήσω τον Μάνο γιατί αν δεν κοιμάται η μικρή πώς να το κάνω αλλά κάπως τα βολεύω. Η μαμά μου έμεινε στο χωριό και δεν θα έχω καθόλου βοήθεια αυτή την εβδομάδα.

Νεκταρίτσα μου γεια στα χέρια σου. Πανέμορφα τα αυγά. Εγώ δεν έχω βάψει ποτέ γιατί τα βάφει η μαμά μου και μου στέλνει και η πεθερά μου. Δεν τα τρώμε κιόλας οπότε ίσα για τα καλό να στολίσουν το τραπέζι μου μερικές μέρες.

Πάω να ταίσω το μικρό μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπερα , χρηστος ανεστη κοριτσαρες!!!

δεν προλαβα να ευχηθω τη Πεμπτη εφυγα σβουρα ....

εμεις εδω σουπερ .....ο καιρος καλουτσικος ...δηλαδη ολη τη μερα εξω ημασταν...κατι χαζοψιχαλες ...αργα τα βρδαυ μπορει να εριχνε

οι μικρες ξεσαλωσαν ...η χριστινα νομιζω εκανε και το πρωτο της μπανιο ..με το παμπερς γυρισαμε χθες το πρωι ..απο τη θαλασσα

αα//δε σας ειπα βρηκαμε και το μικρα .....ειναι θηβα ...εχει παει ο πατερας μου και ο γιωργος να δουν τι συμβαινει ακριβως ....

η ελλ. αστυνομια εργαζεται ....

σοφακι πως πας??

αγγελικη ....και εγω δε ξερω πως να τα ντυσω ...αλλα ζακετακι μακο ...και απο μεσα ψιλο μακο ή κοντομανικο

αυριο επιστρεφουμε

τωρα ειμαι με τη μικρη πανω στη νυφη μου ...το κοριτσακι μου που κοιμοταν ...τωρα τελευταια κανει κολπα ...θελει μαζι στο διπλο ...αγκαλιτσες και τη νυχτα ...αγκαλια με τη χριστινα

τωρα για μεσημερι δεν εχει κοιμηθει καθολου ....βεβαια εχει φαει τσουρεκι με σοκολατα για πρωτη φορα ..και υποψιαζομαι και ματι

δεν τα πολυπιστευω αυτα .....αλλα εδω στο χωριο ...ολα συμβαινουν!!!!χιχιχι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Κοριτσάκια μου χρόνια πολλά!!

Χριστός Ανέστη!!

Να χαίρεστε τις οικογένειες! Και του χρόνου με υγεία να γιορτάσουμε!

Στις εγκυούλες με έναν πόνο εύχομαι και υγιή μωράκια πάνω απ'όλα!

Άντε κι εμένα τρεις εβδομάδες μου έμειναν μέχρι να σκάσει μύτη η μπουμπού και έχω μεγάλη αγωνία!

Λεωνιδάκι όμορφε χρόνια πολλά!!

Πολύχρονο να είναι το αγόρι σου Ντινάκι!!

Όπως επιθυμείς να το δεις το καμάρι σου!

Διαβάζω όμορφα περάσατε, Κατερινάκι περαστικά στο Χρηστάκι που χτύπησε το δαχτυλάκι του, συμβαίνουν και ατυχηματάκια μωρέ, γρήγορα θα είναι περδίκι ο μικρός!

Κατερινάκι11 εσείς συνεχίζετε τις διακοπούλες ε, μια χαρά, καλέ κάνατε και μπάνιο στη θάλασσα? μπράβο!!

Βρήκανε το αυτοκινητάκι σου?

Παρατημένο ή το χρησιμοποιούσαν?

Καλά πάω μωρέ, φουσκώνω πολύ νομίζω τελευταία, ελπίζω να παίρνει και η μπέμπα κανένα γραμμάριο, μην τα παίρνει όλα η μαμά!!

Νεκταρίτσα πολύ όμορφα τα αυγουλάκια σου!

Μπράβο!

Καλά να περάσετε στο χωριό!

Κάντε μια στάση στο γυρισμό αν προλάβετε να σας δούμε!

Ελευθερίτσα κάνατε κι εσείς βολτίτσα με τα μικρά?

Καλά το κάνατε!

Εντάξει με το κρύωμα τα μικρά τώρα ε?

Τζινάκι Άνδρο πήγατε τι ωραία, είχαμε πάει μια φορά σαν φοιτήτριες, πολύ όμορφο νησί! Ξεσαλώσανε τα μικρά εκεί ε?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...