Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Alex@ είπε:

Οι γκιναλ είναι έτοιμες πένες, οπότε σου είπε να πάρεις 2 πένες των 900 η καθεμία που είναι μια σε κάθε κουτί.

Πάρε στην μαία τηλ να το επιβεβαιώσεις γιατί οι συγκεκριμένες είναι πανάκριβες

Άρα 2 κουτια, εφόσον κάθε κουτί έχει μια πέννα μέσα.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερες!!!!!!!!!!!

Μουρλια λουκουμάκι η μπουμπου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μελανούρι με τα όλα του!!!!!

Καλα η κολλητη γεννησε για πλάκα φυσιολογικά! Μπράβο της! Δε της το χα καθολου!

Ξεροσταλιάσαμε ομως μεχρι να τη φερουνε να τη δουμε, κάνα 3ωρο περιμεναμε.

Ρε παιδια,λένε οτι δε δινουνε ξένο και δλδ ητανε το μωρο νηστικο απο τη 13,00 που γεννηθηκε μεχρι τις 9 το βράδυ????????? Γινεται αυτο?

Τεσπα...

Εχω να παω λαϊκή και μετα να φτιαξω τσουρέκια,ωστοσο εχω μεγαλο μπέρδεμα .

Ελεγα σημερα να φτιάξω ψάρια ψητά αλλά μετα σκεφτομαι μηπως πάρουνε μυρωδιά απο το φουρνο τα τσουρέκια.Αφου θα ναι μεσα 3 ωρες να φουσκώνουνε ολο και λιγο ψαρίλα θα μυρισουνε.

Ολα τα μικρα κοριτσακια ειναι αγγελούδια....μετα γινονται μέγαιρες!!!!!

Ειχα πει στη μανα μου σημερα να ερθει κατα τις 11,μπας κ κοιμηθουμε λιγο παραπανω σημερα με το λελουδο που δεν εχει και σχολειο..

Ε, 08,30 ητανε εδω..ελεος δλδ, άλλες φορες ερχεται καθυστερημένη και σημερα την έπιασε η προκοπη??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξυπνήσαμε με το Λεωνιδάκο να πάμε στην εκκλησία να κοινωνήσει το μικρό αλλά ήμασταν 9 κάτι εκεί και η λειτουργεία είχε τελειωσει...γκρίνιαζε ο μικρός για να σηκωθεί και αργήσαμε...δεν πειράζει μίλησα με τον παπά που θέλω να έρθει και στο σπίτι μας να κάνει έναν αγιασμό γιατί απο τότε που μπήκαμε δεν έχουμε φέρει και το έχω βάρος...το Σάββατο το πρωί θα πάμε να κοινωνήσουμε...άναψε κεράκι ο μικρός μου...κάνει και τον σταυρό του κανονικά και λέει και την ευχούλα..."μπράβο Λεωνίδα" του έλεγε ο παππούλης!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα πολύ τρέξιμο θα έχουμε...κρεοπωλείο για τα κρέατα, σουπερ για υλικα στα κουλουράκια,Ικέα για τις καρέκλες που λέγαμε (εκτός αν έχετε καμιά άλλη ιδέα) ,μάζεμα στο σπίτι γιατι είναι χάλια και το απόγευμα τζάμπο μαζί με τον νονό (ο Λεωνιδάκος ζήτησε λαμπαδα φορτηγάκι και ο νονός μας πήρε τηλ οτι έφαγε τον κόσμο αλλά λαμπάδα φορτηγάκι δεν βρήκε,του είπαμε να πάρει ένα κερί και να βάλει ένα φορτηγάκια αλλά δεν θέλει, θέλει να πάμε να διαλέξει λέει ο μικρός μήπως του αρέσει κάτι άλλο!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!

Εχτές δεν δούλευε καθόλου το σύστημα όλη μέρα, μου τελείωνουν πάλι οι μονάδες στο στικάκι αύριο, ελπίζω να πάρω γρήγορα μην ξεμείνω πάλι κανένα μήνα εκτός, είμαστε και σε κρίσιμες μέρες, μη γεννήσω και δεν το μάθετε! Θα το φροντίσω!

Αγγελικούλα να σας ζήσει η μπεμπούλα!

Δε ζορίστηκε η φιλενάδα, μπράβο!

Ντινάκι άντε να απολαύσεις την αδειούλα σου!

Καλές ετοιμασίες για το τραπέζι!

Εμείς μεταλάβαμε εχτές με το μικρό, και το Σάββατο όμως το ίδιο κάνει!

Το βράδυ θα πάμε στην εκκλησία στον επιτάφιο.

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Αύριο βράδυ στην Ανάσταση δεν ξέρω να πάω να μην πάω, πετάνε και βαρελότα και δεν θα είναι ότι καλύτερο τώρα, τον μικρό δεν τον πάω θα φοβάται σίγουρα!

Ωχου περιμένω έναν ξάδερφό μου με την αρραβωνιαστικιά του από το πρωί και δεν έχουν έρθει, και εχτές το απόγευμα το ξανααναβάλλαμε, άντε να δω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

Καλές γιορτές εύχομαι να περάσουμε όλες με τις οικογένειές μας!!!

Εμείς φεύγουμε αύριο το πρωί για το χωριό του πατέρα μου έξω από τα Καλάβρυτα, εκεί μένουν πλέον οι δικοί μου, και θα κάνουμε μαζί τους Πάσχα! Το μόνο κακό είναι ότι η πρόβλεψη από την ΕΜΥ είναι για βροχές και αέρα 7 μποφόρ όλο το ΣΚ στην περιοχή μας! Όπως και να το κάνεις όμως η βροχή στο χωριό μυρίζει αλλιώς! Δε σε ρίχνει... :D

Φιλιά και πολλές ευχές σε όλες!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

Καλησπέρα. Χρόνια πολλά και υγιεινά κυρίως. Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα να έχουμε όλες. Αγάπη πολύ να δώσουμε και να πάρουμε!

Εμείς άγνωστο που θα βρισκόμαστε, μπορεί και στο σπίτι μας. Ο Μάνος έχει ελάχιστο βήχα και λίγες μυξούλες ακόμη και η μικρή έχει ένα μικρό μπουκωματάκι. Θα δούμε αύριο, από την μια θέλω να πάμε στο εξοχικό και στην πεθερά μου από την άλλη φοβάμαι να τα βγάλω έξω. Δεν μας πάει καθόλου καλά το 2012 τελικά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σοφάκι αν ξεμείνεις από ίντερνετ, ειδοποίησε με το κινητό. Αναμένουμε! Με το καλό κοριτσάκι μου να πάρεις αγκαλίτσα την κορούλα σου!

Ντινάκι καλή άδεια και καλή ξεκούραση.

Βέρα μου καλά να περάσετε. Είναι νωρίς φέτος το Πάσχα και ο καιρός δεν έχει στρώσει ακόμη. Που θα πάει όμως? Θα ξεψυχήσει ο χειμώνας σύντομα ελπίζω!

Ο Μάνος κοινώνησε χθες το πρωί με την ανιψιά μου και τον αρραβωνιαστικό της αλλά είχε κοινωνήσει και το προηγούμενο Σάββατο στο εξοχικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κατερίνα μου καλά να περάσετε στους δικούς σου!

Ωραία θα είναι κι ας χαλάσει ο καιρός, φτάνει που θα δουν και τα μικρά τους παπούδες κι εσύ που θα σας έχουν λείψει και θα είστε οικογενειακά αυτές τις μέρες!

Ελευθερίτσα Κρήτη δεν θα έχουμε κακό καιρό την Κυριακή πριν που κοιτούσα, βροχή έστω δεν θα μας κάνει, ήλιο με συννεφιά είδα θα έχει. Να πάτε μωρέ βολτίτσα τέτοια μέρα μην κάτσετε μόνοι σας και τη μικρή την έχεις μέσα αν φοβάσαι, ο Μάνος είναι καλύτερα, θα του περάσει τελείως σε μια-δυο μέρες!

Άντε βρε δε σας πάει καλά το 2012, λίγο τα κρυώματα σας έτυχαν μαζεμένα, θα δεις μόλις ανοίξει ο καιρός θα τα ξεχάσετε κι αυτά και θα ησυχάσει το κεφάλι σας!

Ναι βρε, εννοείται θα ειδοποιήσω με το κινητό αλλά πρέπει να έχω και το ίντερνετ, να μη σας γράψω αν π.χ σπάσουν τα νερά "κορίτσια γεννάω"?

Αν και νωρίς μου φαίνεται, μετά τις 25 του μήνα υπολογίζω!

Στο τέλος θα μπω με καμιά πρόκληση να δείτε, και τη μικρή σου την περιμέναμε νωρίς θυμάσαι και τελικά καλοπερνούσε και ξεχάστηκε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσάκια, τι κάνετε?

Εμεις καλα, ειμαστε Λουτράκι,καλα χαλια ο καιρος, συννεφιά και πριν λιγο ψιλοβρεχε.

Γαμώτο,κουβαλησα ολο κοντομάνικα,μας βλέπω να γυρναμε κρυωμένοι..

Σοφακι,παρε στικάκι καλε...!!!ωχ ωχ να μας ενημερωσεις!!

Φιλακια σε όλες, καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγγελική να σας ζήσει το μωράκι. Ξέχασα να ευχηθώ πριν. Βρε δεν λέει να φύγει αυτός ο χειμώνας...Κατσικώθηκε για τα καλά!!!Καλά να περάσετε στο Λουτράκι. Είναι και το πεθέρι μαζί???:)

Σοφάκι μου στις 20 να γεννήσεις!!!Να έχουμε γενέθλια μαζί με την μπουμπού σου!!

Λες να σου κάνει νούμερα και η δική σου και να θέλει παρακάλια να βγει?Εχεχε δεν πειράζει μωρέ, υγεία να έχει το κοριτσάκι σου και όποτε θέλει ας έρθει.

Λέγαμε να πάμε αύριο στο εξοχικό, να μείνουμε εκεί το βράδυ αλλά σήκωσε αέρας εδώ και αν είναι και έτσι αύριο δεν το βλέπω. Η μικρή έχει λίγες μυξούλες, απορώ που τις κονόμησε πάλι αφού δεν την έβγαλα καθόλου έξω. Μάλλον κρύωσε μες το δωμάτιο γιατί χθες είχε 18 βαθμούς και τα χεράκια της ήταν κρύα. Αλλά φορούσε βελουτέ φορμάκι και ήταν τυλιγμένη με κουβερτάκι ε τι άλλο να της βάλω?Την έχω ταράξει στον ορό πάλι...μάλλον έχει ευαισθησία στην μυτούλα. Δεν θυμάμαι τον Μάνο ποτέ μπουκωμένο και με μύξες, τώρα 1-2 φορές μόνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο Μάνος βλέπει Σρεκ. Κάθε βράδυ βλέπει λίγο και ηρεμεί το σύμπαν:)Αλλιώς φωνάζει και δεν μπορεί να κοιμηθεί το μικρό. Ξεψάρωσε και αυτό. Ενώ παλιά δεν την ενοχλούσε η φασαρία τώρα ζορίζεται να κοιμηθεί όταν αντιλαμβάνεται δραστηριότητα γύρω της.

Πάω και εγώ σιγά σιγά.

Καλό βράδυ...Αχ πόσο θα ήθελα να πάω στην εκκλησία ρε γμτ. Αυτές τις μέρες αν δεν πάω εκκλησία δεν καταλαβαίνω Πάσχα αλλά πότε και πως???Του χρόνου να είμαστε καλά...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...