Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πολύ ωραίο κουμπαροδώρο! μπράβο!

και το δικό μου κουμπαροδώρο άρεσε πολύ συμπ! να ξέρεις!

ελε μου θα περνάς τέλεια με το κοριτσάκι σου αγκαλίτσα! να χαρείς και λίγο καλοκαιράκι κι εσύ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευτυχώς Βελ είσαι σε καλούς μήνες και δεν θα δυσκολευτείς τόσο στη μετακόμιση, έτσι ήμουν κι εγώ, λίγο λιγότερο, 5,5 μηνών, η κοιλιά δεν είναι ακόμα πολύ μεγάλη, εντάξει η κούραση θα είναι περισσότερη αλλά θα προλάβεις και να ταχτοπουίησεις το σπίτι και όλα μέχρι να έρθει και η μπουμπού!

Ελευθερίτσα καλά το έκανες και έμεινες σπιτάκι με τη ζουζούνα σου και το Μανιώ! Από του χρόνου βλέπεις μήπως επιστρέψεις!

Καλά να περάσετε Αννούλα στο Βόλο!

Και να γυρίσετε ανανεωμένοι!

Άσε τα παιδιά να αλωνίζουν και κοίτα να ξεκουραστείς λιγάκι εκεί ε?

Κλεο και Κατερινούλα μπράβο στις μικρές σας καλέ, απο μικρές στο κλαμπ να μάθουν το γιογιο και την τουαλέτα!

Μακάρι να βγάλουν γρήγορα τις πάνες!

Κλεο και η Ζωή μικρούλα γεννήθηκε ε, ξεπετάγονται αμέσως μωρέ μετά, έτσι πιστεύω κι εγώ!

Καλά εσείς Ελε είστε εκτός συναγωνισμού, φαγανούλα η μαντάμ, μπραβο!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χα!

Πάλι έκανε κακά η Νανάη, κατόπιν συννενοήσεως!

Να το πάρω σοβαρά?

Μπα! Με τίποτα!

μπαρμπούνια μαρή! να το πάρεις σοβαρά και να ξεκινήσεις τις προσπάθειες! σε χαλάει δλδ?? ήμαρτον παναγία μου! κι εγώ το έχω σκοπό όταν ανοίξει ο καιρός. έγινε και αιτία σε άλλο φόρουμ να σκοτωθώ με κάποιες... που με είπαν και πουριτανή που ανέφερα παραδείγματα παλαιότερων χρόνων που έκοβαν τα παιδιά την πάνα νωρίτερα! ήμαρτον τα θυμάμαι και συγχύζομαι!

Διαφημίσεις

σοφάκι μια χαρά η μπουμπού σου! με το καλό να ορίσει!

κι εμένα με κλωτσούσε πολύ η μικρή! αλλά και ο γιώργος ήταν πολύ κινητικός κόντευε να μου βγει από την κοιλιά μια μέρα! άλιεν κανονικό.

ο γιώργος μικρός κάτω των 5 μηνών μιλάμε ήταν ζωηρός, πολύ κλαψιάρης και γκρινιάρης, δεν κοιμόταν όλη μέρα τα θυμάστε. μαρτυρήσαμε με τη γκρίνια του παντού και πάντα. έκλαιγα κι εγώ μαζί του... δράμα. έλεγα ότι έχω το πιο γκρινιάρικο μωρό του κόσμου. και μετά έγινε άγγελος! ώριμος, εύκολος, ήσυχος, γελαστός, κοινωνικός, τρελαίνονται όλοι μαζί του!

η μπέμπα όταν γεννήθηκε είπα ότι ο θεός με αποζημίωνε για τα κλάματα των πρώτων μηνών! ήσυχη, γελαστή, κλάμα δεν ήξερα τι θα πει! επιτέλους έπιασε τόπο το ρηλάξ και το περιστρεφόμενο στην κούνια. καθόταν ήρεμη και τα χάζευε! και κοιμόταν κιόλας! από 40 ημερών συνεχόμενα τη νύχτα. εύκολη και με το θηλασμό!

τώρααααα??? παναγία μου ο θεός να σε φυλάει! γκρινιάρα, πεισματάρα, ζηλιάρα, στρίγγλα, απαιτητική.... λες και μεταμορφώθηκε! στη ζημιά πρώτη! κάνει πράματα που δε μου τα έκανε ο γιώργος! η μία τιμωρία πίσω από την άλλη! όλη την ώρα και εγώ και ο άρης: "αριάδνη!!!!" με τρώνε οι φωνητικές μου χορδές, με τρώει το χέρι μου, της έχω πει θα τη γυρίσω πίσω και τέλος αν κάνω τρίτο θέλω ΑΓΟΡΙ!!!!! ακόμα κι αν είναι ζωηρά, αυτή τη μίρλα της γυναίκας δεν την φτάνουν με τίποτα!!!!!

και ξαναδιαβάζοντας το τελευταίο σχόλιο! τι πάει να πει ζωηρά τα αγόρια?? αυτή είναι υπερζωηρή!

ανοίγει όλα τα συρτάρια και ντουλάπια και τα αδειάζει. σκαρφαλώνει στις καρέκλες, τραπέζια, κομοδίνα, καναπέδες. μέχρι και στο καρεκλάκι φαγητού το ψηλό ανεβαίνει χωρίς να υπάρχει δίπλα καρέκλα, κρατάει από εκεί που πατάνε τα ποδαράκια τους και κρεμιέται και ανεβαίνει. προχθές την πέτυχα ως άλλη κομανέτσι και είχε σκαρφαλώσει από τα κάγκελα του κρεβατιού του γιώργου επάνω στο κρεβάτι που είναι πιο ψηλά από το κεφάλι της αυτά τα κάγκελα. μπαινοβγαίνει στο πάρκο.

χθες μαγείρευα και μου φωνάζει ο γιωργος και πάω στο μπάνιο και τι να δω! είχε μπει μέσα στην μπανιέρα, πώς στην ευχή τα κατάφερε, είχε ανοίξει τη βρύση και λουζότανε! ξεκλειδώνει και τις πόρτες και βγαίνει στο μπαλκόνι! πιάνει το σκαμπό το ψηλό που έχω στο μπάνιο και σκαρφαλώνει και φτάνει παντού. το μετακινεί ανάλογα με το τι θέλει να κάνει. από το να ανοίξει τη βρύση του νιπτήρα και να παίζει με το νερό, μέχρι να το πάει στη βιβλιοθήκη του διαδρόμου να πειράζει τα πράματά μου! και είναι ψηλό σαν το μπόι της σχεδόν και έχει πλάκα να τη βλέπεις να το κουβαλάει αγκομαχώντας!

προηγουμένως σκαρφάλωσε στην καρέκλα εδώ του γραφείου που εκτός από ψηλή που είναι στριφογυρίζει κιόλας και ξεπάτωσε το κουμπί του κοντρόλ. κουμπί για κουμπί δε θα αφήσουν! και χίλια όσα ακόμα που δεν μου έρχονται προς το παρόν.

ελε συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια και με εσένα! καλά κάνεις και κάθεσαι με τη μπουμπού! μια στάλα είναι μωρέ! κάτσε να την απολαύσεις! περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός! εμένα μου φαίνεται απίστευτο ότι κοντεύει 1,5 χρονών κιόλας!

Κακώς παρεμβαίνει Κατ, εκτός βέβαια κ αν σκοτώνονται ε!

Αλλά να λέει απτη μια δε χτυπάμε κ απτην άλλη να χτυπάει ο ίδιος.....άκυρο! Δε νομίζω να τον ακούσουν ποτέ!

και εγω του το λεω ...αλλα δε νομιζω οτι μπορει να το ελεγξει ...

μη φανταστεις 1 ..στο κωλο εχει ριξει στη χριστινα με 5 μερες αποκλειστικο μπειμπισιτινγκ ...καλα ειναι ...

αλλα του αρεσει να χωνεται αμα τσακωνονται ....και μετα νιαουριζουν περισσοτερο..δεν το καταλαβαινει οτι τους κανει χαρη ...για να του τραβουν ακομα περισσοτερο την προσοχη ...

καλα ειναι γεννημενος πατερας ο δικος μου ..τον γεμιζει απολυτα να ειναι μαζι συνεχεια !!!ισως επειδη λειπει και συχνα ...αλλα να πω την αληθεια ..εμενα με παραμελει....σνιφ!!!ζηλιαρα γυναικα και εγω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

νεκ μου ...φαντασου αυτο επι δυο...αν και η χριστινα μου δεν ηταν πολυ ζημιαρα ...το μικρο ειναι!και απο πισω η χριστινα !!

και στη μιρλα συναγωνιζοντα ..και στα ουρλιαχτα ..καινουριο βιτσιο τωρα!!!

εγω να δω τι θα πρωτοπρολαβω....παω σπιτι να ξεπατωθω ..μα ναζεψω βαλιτσες να σιδερωσω , 1 τελευταιο πλυντηριο ...ευτυχως επεισα το αφεντικο να φυγουμε νωρις ...θελω να φυγω μεσημερι μεχρι τις 2 ..για να μου κοιμηθουν στο αυτοκινητο ...αλλιως θα μας φαει η γκρινια στο αυτοκινητο ...μαμα αυτο , μαμα εκεινο !!

δεν εχω προλαβει να παρω και κατι δωρα που θελω ..με βλεπω να ψωνιζω στο ναυπλιο ..σαββατο πρωι και να τελειωνω !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

φιλενάδες τη κάνουμε!

φιλάκια πολλά και να περάσετε όλες τέλεια!!!!!!!!

θα σας σκέφτομαι όσο θα τρώω όοοολη μέρα!!! χαχαχα! αλλά 10 κιλά θα βάλω στάνταρ!

να προσέχετε και καλά γλέντια!!!

Πω πω Σοφάκι, τώρα είδα το τικεράκι σου, καλέ εσύ γεννάς σε κανά μήνα, με το καλόοοοοοοοοοο.

Σε ένα μήνα???Μην είσαι τόσο σίγουρη!!! Μπορεί σε 10 μέρες να έχει την μπουμπού της αγκαλιά!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αννούλα στο καλό. Καλό Πάσχα να έχουμε, καλά να περάσετε. Κοίτα να το απολαύσεις και να ξεκουραστείς αν είναι εφικτό. "Καλή αντάμωση" και πάλι από την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατερινάκι εσείς πότε φεύγετε? Μου έχει κάτσει να έρθω Ναύπλιο, μα πολύ όμως. Είναι το μόνο μέρος στην Ελλάδα που το χω απωθυμένο, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Ένα ντοκυμαντέρ είδα μια φορά και κόλλησα. Είχα και μια συμφοιτήτρια από εκεί και όλο το παινούσε. Με μπαμπά Γιαπωνέζο η κοπέλα, μια ψηλή νταρντάνα Γιαπωνέζα, με άπταιστα Ελληνικά:)

Νεκτ αυτό που θυμάμαι από τότε ήταν που τον βάζατε κάτω από τον απορροφητήρα να κοιμηθεί! Αχαχα και το θυμάμαι γιατί το είχα επιχειρήσει και εγώ με τον καλόυπνο τον δικό μου αλλά δεν έπιασε. Ρε συ πολύ διαολάκι το μικιό σου ε? Η αλήθεια είναι πως πάντα τα χαιρόμουν τα ζωηρά παιδιά αλλά κάπου δοκιμάζουν τις αντοχές σου. Ο άντρας μου συνέχεια μου κοπανάει 'ζωηρά παιδιά δεν ήθελες???Κυνήγα τώρα τον Μάνο'. Η αλήθεια είναι πως με βγάζει εκτός εαυτού αλλά έχω από πίσω την μάνα μου να μου κοπανάει πως είναι ίδιος εγώ και στις σκανδαλιές και μάλιστα 'εσύ μου λέει ήσουν κορίτσι, αυτός έχει και μια δικαιολογία λόγο φύλου'.

Το μικράκι μου ωστόσο είναι ένας Άγγελος...Δεν με έχει δυσκολέψει πουθενά το παιδί μου. Στον ύπνο του πολύ συνεργάσιμο, μόνο κοιμάται. Στον θηλασμό? Πανεύκολα, παιχνιδάκι σε 5 λεπτά έχει φάει. Το ριλάξ το έχει λιώσει, ο άλλος δεν καθόταν σχεδόν καθόλου. Ησυχούλι, μόνο στο δωμάτιο το γιαβρί μου θα γκρινιάξει μόνο για τάισμα και άλλαγμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και πολύ πολύ γελαστό, χαρούμενο παιδάκι. Μόλις με δει μου χαμογελάει. Το πρωί που ξυπνάει μες τα χαμόγελα και τα νάζια.

Αγγελική...κράτα αρχείο...σε κανένα χρόνο να μου τα πετάξεις στην μούρη όταν θα γκρινιάζω για τα κατορθώματα της κόρης:):):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...