Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και μένα στανταρ οταν ειναι καπου και υπαρχει ησυχια κάνει διαολιά μεγάλη.

η φιλενάδα θα αργησει αρκετα λεει ο ντοκτορ... για να δουμε.

Καλα εκανες μωρε Ελε, ειναι πολυ μικράκι ακομη.Αφου εχεις τη δυνατότητα πηρες τη σωστη αποφαση!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ λέω απλά πως είναι θέμα παιδιού Βελουδάκι μου. Έτσι τσαούσα ήταν και η δικιά μου στην κοιλιά και έλεγα πως θα βγει στρίγγλω αλλά καμιά σχέση...προς το παρόν πάντα...Ζωηρή είναι, πανέξυπνο φαίνεται αλλά καλόβολο βρε αδερφέ!

Κατερινάκι μπράβο στην Αγγελική, πολύ προχώ το παιδί. Εμείς 2,5+ και με τίποτα δεν θέλει να δει λεκάνη ή γιογιό. Άσε να βγάλω τα χαλιά και θα τον στριμώξω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και μένα στανταρ οταν ειναι καπου και υπαρχει ησυχια κάνει διαολιά μεγάλη.

η φιλενάδα θα αργησει αρκετα λεει ο ντοκτορ... για να δουμε.

Καλα εκανες μωρε Ελε, ειναι πολυ μικράκι ακομη.Αφου εχεις τη δυνατότητα πηρες τη σωστη αποφαση!

Και εμένα μου έλεγεθα γεννήσω μετά τις 8 το βράδυ αλλά έσκασε μύτη στις 2μιση! Καλά να της πάει της κοπέλας...Αχ έχω την αγωνία της. Τα έχω τόσο φρέσκα στην μνήμη μου. |Γλυκές, υπέροχες στιγμές...

Ναι το πήρα απόφαση. Για 5 μήνες εργασίας και 6-7 χιλιάρικα άντε και άλλα 3 το ταμείο δεν αξίζει να κάνω τέτοια θυσία. Το μικράκι μου ίσα θα έιναι 3 μηνών μωρέ, δεν μπορώ να του το κάνω αυτό. Οκ ας κόψουμε κάποια περιττά έξοδα που κάναμε, κυρίως εγώ με τις παραγγελίες μέσω νετ, και κερδίζουμε χρόνο με τα παιδιά μας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έλε η μικρή είναι ακόμα πολύ μωράκι, συμφωνώ με την Αγγελική,

εφόσον μπορείς έκανες πολύ καλά.

Κατ ο μικρός ζηλεύει τρελά, ίσως περισσότερο πια από την μεγάλη.

Βελ νομίζω ότι τα κορίτσια κλωτσάνε, ασταμάτητα..

pvGHp2.png9TDjp2.png

και εμενα η μικρη ζηλευει ..αλλα με την καλη εννοια ..αντιγραφει ..οτι θελει ή εχει η χριστινα το θελει και αυτη ....και πολυ ναζι !!!!

η χριστινα ζηλευει ..και με την κακη εννοια ...!!

και παιζει καποιες φορες και πολυ ξυλο ....και η μικρη χωνεται ...

εγω της αφηνω ..ο γωργος παρεμβαινει αμεσως ..λεει δε χτυπαμε ....και μπορει να χωσει και καμια στο κωλο!!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Πήγα γιατρό τη Δευτέρα και είδαμε τη μπουμπού, μεγάλωσε λιγάκι στα 2.500 κιλά είναι τώρα, πιστεύω να φτάσει τα 3 αν πάρω όλο το μήνα, μη βγει μια σταλίτσα και φοβάμαι να την πιάσω!

Δε γεννάω Αννούλα τέτοιες μέρες καλέ, μετά το Πάσχα εννοείται, να χάσω το αρνάκι??

Έτοιμη και η βαλίτσα και όλα, ψυχολογία ο.κ, πιστεύω να μη δυσκολευτώ στη γέννα αφού και στο Γιάννη γέννησα σχετικά γρήγορα, για να δούμε!

Έκανα σήμερα τις τελευταίες εξετάσεις αίματος, αύριο έχω και καρδιογράφημα.

Κανονικά μετακινούμαι ακόμα ευτυχώς και τις δουλειές μου και όλα, ελπίζω να μη ζοριστώ μέχρι το τέλος του μήνα, δρόσισε και ο καιρός και μου φαίνεται πιο καλά έτσι, δε μπορώ τη ζέστη!

Θα πάμε να μεταλάβουμε αύριο με το μικρό, μετά έχω βάλει στο μάτι τα τσουρέκια της μαμάς μου και την τάρτα που έβαλε η Αγγελικούλα!!

Κι εμένα ο Γιάννης μου σιβάζεται καλύτερα όταν είμαστε οι δυο μας, τώρα κανένα μισάωρο πηγαινοέρχεται και παίζει μόνος του, αν έρθει κανείς ακόμα και ο πατέρας του γιατί μεταλάσεται, αρχίζει τις τρέλες, τη γκρίνια κτλ?

Αυτό φοβάμαι όταν γεννήσω που θα είναι όλο και κάποιος εδώ ή που θα τον παίρνουν οι παπουδογιαγιάδες κάποιες ώρες πως θα χάσω τελείως τη μπάλα, θα μου ξεφύγει από τον έλεγχο εντελώς, ωχ,ωχ!

Βελουδάκι τέλος του μήνα μετακομίζετε?

Πωπω πέρασε ο καιρός γρήγορα!

Να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις όποτε έχεις χρόνο μετά το Πάσχα να μη σου πέσουν μαζεμένα, δεν είναι και ότι πιο εύκολο η μετακόμιση σε περίοδο εγκυμοσύνης και με το Λεοντάκη σπίτι, από την άλλη είναι ευχάριστο γεγονός αξίζει τον κόπο!

Καλά κουκλί ο Λεόντης στις φωτό, μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που τον είδα!

Και τα κορίτσια μας όμως κούκλες! Και οι φωτό πολύ φυσικές, μπράβο στο φωτογράφο!

Η Μαριλίζα η σουλουλού μας αλλού αλώνιζε καλέ? Αχ γυναίκες παιδί μου!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Χα!

Πάλι έκανε κακά η Νανάη, κατόπιν συννενοήσεως!

Να το πάρω σοβαρά?

Μπα! Με τίποτα!

Η φίλη μου που θα γίνουμε συντόμως κουμπάρες, μας έκανε το καλύτερο τελειότερο φανταστικότερο δώρο κουμπαρου ΕΒΕΡ, σας το χω πει?

Δωροεπιταγή απτα H&M

Εχω ξετρελαθεί, πήγα σήμερα κ πήρα για τα κορίτσια μου πραγματάκια! Τι καλά! Μα τι τέλεια ρούχα είναι αυτάαααααα! Τόσο καλόγουστα! Και ωραία ποιότητα! Μιλάμε δε παθαίνουν τίποτα! Τα χουμε λιώσει 2 χρόνια τώρα και αυτά μια χαρά!

Ναναι καλά οι άνθρωποι, που δε κάνανε τις τυπικούρες, δεν είμαστε τέτοιοι τύποι εμείς! Χαλαράααααααααα:lol:

Και ευτυχώς κ ο νονός μας έφερε ρούχα από εκεί φέτος, έβαλε μυαλό κ δε πήγε να τα ακουμπήσει σε τίποτα Marasil, που μας έφερνε κάθε φορά κ τον έβριζα γιατί μετά από 2 πλυσίματα χάλιααααα μάυρα τα πανακρίβου μη χε!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ελέ καλά έκανες, κ γω μαζί σου, και αργότερα σε 1-2 χρονια που θα ξεπεταχτούν τα παιδάκια κ θα βαριέσαι σπίτι μόνη, κάτι θα βρεις να κάνεις!

Σοφία, κοντεύεις, ντάξει όχι πολύ, λίγο κοντεύεις, μια χαρά βάρος έχει η μικρή, η Ζωή γεννήθηκε 2800 κ μια χαρά μωρό ήταν! Κοριτσάκι κουκλάκι θα είναι!

εγω της αφηνω ..ο γωργος παρεμβαινει αμεσως ..λεει δε χτυπαμε ....και μπορει να χωσει και καμια στο κωλο!!!

Κακώς παρεμβαίνει Κατ, εκτός βέβαια κ αν σκοτώνονται ε!

Αλλά να λέει απτη μια δε χτυπάμε κ απτην άλλη να χτυπάει ο ίδιος.....άκυρο! Δε νομίζω να τον ακούσουν ποτέ!

Διαφημίσεις

Καλώς το Σοφάκι. Μια χαρά είναι η μπουμπού, να δεις πότε ξεπετάγονται. Η δικιά μου πρέπει να πέρασε τα 7,5 σε τόσο λίγο καιρό. Ευτυχώς δεν κάνει ζέστες πολλές, ίσα ίσα θα προλάβεις να μην σε ζορίσει ο καιρός. Πολύ καλή εποχή γεννάς!!!Με το καλό φιλενάδα!

Κλεό καλώς σε. H&M εμείς εδώ δεν έχουμε αλλά τα θυμάμαι από Αγγλία. Τότε ψώνιζα στις ανιψιές μου που ήταν μικρές απαραιτήτως από εκεί. Ωραία σχέδια, ποιότητες και καλές τιμές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εχω παραμελήσει τη Δανάη, πρώτα δουλειά, τώρα λίγο χάζι, παίζει η καημένη μόνη της ώρα πολύ, ταίζει το μωρό της, το κουνάει, το καθαρίζει, του βγάζει και του ξαναβάζει το βρακί, του λέει και διάφορα δικά της, γλυκό μου!

Τσάο

Βελουδάκι τέλος του μήνα μετακομίζετε?

Πωπω πέρασε ο καιρός γρήγορα!

Να ξεκινήσεις να ετοιμάζεις όποτε έχεις χρόνο μετά το Πάσχα να μη σου πέσουν μαζεμένα, δεν είναι και ότι πιο εύκολο η μετακόμιση σε περίοδο εγκυμοσύνης και με το Λεοντάκη σπίτι, από την άλλη είναι ευχάριστο γεγονός αξίζει τον κόπο!

Καλά κουκλί ο Λεόντης στις φωτό, μεγάλωσε πολύ από την τελευταία φορά που τον είδα!

Και τα κορίτσια μας όμως κούκλες! Και οι φωτό πολύ φυσικές, μπράβο στο φωτογράφο!

Η Μαριλίζα η σουλουλού μας αλλού αλώνιζε καλέ? Αχ γυναίκες παιδί μου!

Έλα Σοφάκι, νομίζω οτι έχεις δίκιο με τα της μετακόμισης, τα έχεις περάσει και ξέρεις..μιλάμε οτι ήδη βρισκω δύσκολες ορισμένες κινήσεις, σήμερα πήγα να φτιάξω μπατζάκι παντελονιών μου και ζορίστηκα, να δω πως θα πακετάρω..

Οσο για τη Μαριλιζούλα , έχω πολύ όμορφες φωτό της αλλά δεν τις βάζω για λόγους διακριτικότητας, αν θέλει η συμπ τις βάζει, ο φωτογράφος είναι ο άνδρας μου.

πτώμα είμαι!!!!! κι ακόμα δεν έκανα ούτε τα μισά! μας βλέπω να φεύγουμε μετά τις 5!!!

και νυστάζω!!!

κουράστηκα σας το πα;;;

κάθε φορά που είναι να φύγουμε ψοφάω!

οι δικοί μου αθήνα μένουν, το εξοχικό ας πουμε είναι στο βόλο. έχουν φύγει από χτες εκείνοι για να καθαρίσουν, ανοίξουν και κανα σώμα, κρύο έχει λένε μέσα.

θα ρθει κι αδερφός με τη νύφη και την οικογένειά της. 12 θα μαστε περίπου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...