Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

και εγώ αυτό είχα διαβάσει και παρακάλαγα τον γιατρό μου για έξτρα προγεστερόνη. εδώ μια κοπέλα έπαιρνε 9 την ημέρα. Μου είπε δεν έχει καμία σχέση. Και τελικά γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι. 

πρίν από 32 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είναι φυσιολογικό η προγεστερόνη να αυξάνεται, η κορύφωση της σχετίζεται με την ωορρηξία. Επίσης όπως γράψανε σωστά τα κορίτσια, μετά την ωορρηξία δημιουργείται το ωχρό σωμάτιο το οποίο παράγει την προγεστερόνη. Αυτά μπορεί να κάνουν κύστες (κάποιοι τις λένε κύστες αναπαραγωγής; Δεν είμαι και σίγουρη αν ευσταθεί αυτός ο όρος), συνήθως ο επόμενος κύκλος δλδ ο κύκλος με μια τέτοια κύστη έχει τα θεματάκια του. Τουλάχιστον σε εμένα. 

Δεν είναι μύθος, είναι μια πιθανότητα να παράγεις μικρότερη ποσότητα προγεστερόνης, αρκεί να κορυφώνεται όσο και να είναι αυτό κι εγώ παράγω πολύ αργά προγεστερόνη και αδιαθετώ στις 16 ημέρες μετά την ωορρηξία, έμεινα και φυσικά έγκυος. Επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παράγεις και μικρή ποσότητα LH. Αλλά συνήθως όταν υπάρχουν θέματα ωορρηξίας υπάρχει μια καμπύλη στην αύξηση της LH πχ αυξάνεται αργά ή μπορεί να δίνει αυξημένη τιμή που εσύ στο σπίτι σου μπορεί να το δεις και να πεις α να έκανα ωορρηξία και μετά να πέσει και να ξανά ανέβει και να κάνει την κορύφωση κλπ αλλά τέτοια ωραία. 

Και ναι και όχι. Ο υποθαλαμος απελευθερώνει την GnRH η οποία με την σειρά της διεγείρει την έκκριση της FSH και της LH στην υπόφυση, ωστόσο μπορεί να μην είναι ενδοκρινολογικό το θέμα και να είναι γενετικό δλδ στις διαδικασίες εκφράσεις γονιδίων για την σηματοδότηση και την παραγωγή των ορμονών ή να είναι θέμα του υποθάλαμου. Συμπαθάτε με αλλά γράφω την διπλωματική μου και μιλάω έτσι κουλά. Ετσι εγκυκλοπαιδικά όλα αυτά δεν χρειάζονται τόσες λεπτομέρειες.

Αυξάνετε η LH σκάει αυγουλακι παίρνουμε ωάριο. Πως θα είναι και τι θα κάνει αυτό άλλη ιστορία. Ούτε το ωχρό σωμάτιο μας ενδιαφέρει αν πάμε σε τεχνητό κύκλο για την ετ. Τουλάχιστον δεν μας ανησυχούν όλα αυτά στην IVF!!! 

Επίσης να πω κάτι άλλο εδώ γιατί νιώθω ότι πρέπει! Όλες κουβαλάμε τα δικά μας, σίγουρα. Αλλά το πως λειτουργεί ο οργανισμός ενός ανθρώπου δεν μπορούμε να το κρίνουμε από ένα φόρουμ. Να ακούτε και να εμπιστεύεστε μόνο τους επιστήμονες που έχετε επιλέξει δίπλα σας γιατί έχουν ξεκάθαρα δει την πλήρη εικόνα του ιστορικού σας, του ορμονολογικου σας προφίλ, τις εξετάσεις σας και την κλινική σας εικόνα. Εδώ απλά πληροφορίες μοιραζόμαστε που μπορεί να τις βρει ο καθένας στο διαδίκτυο ή γενικά στην βιβλιογραφία. Δεν σημαίνει πως όσα λέγονται ισχύουν για όλες! Μεγάλη προσοχή στο τι κρατάτε από όλα αυτά γιατί είναι απλά γενικές πληροφορίες και στην κάθε περίπτωση μπορεί να μην ισχύουν. Μια εξέταση αν είναι καλή ή κακή θα σας το πει μόνο το team που σας παρακολουθεί (γιατροί, μικροβιολόγοι, εμβρυολογοι κλπ) γιατί η εξέταση πίσω της έχει κ ένα backstory που το ξέρουν καλά και κυρίως γιατί δεν ξέρετε αν αυτός που γράφει ανώνυμα σε ένα φόρουμ έχει το υπόβαθρο για να σας εξηγήσει μια εξέταση. 

έχεις απόλυτο δίκιο. Ούτως η άλλος μια εξέταση από μόνη της δεν σημαίνει τίποτα χωρίς την συνολική εικόνα. 

Από περιέργεια έκανα τεστ ωορρηξίας από την 13η μέρα του κύκλου μου. κανονικά έχω 30-31 ημερών. Αλλά λόγω αποθηλασμού τώρα θα είναι η δεύτερη μου περίοδος. Τα τεστάκια σκούραιναν με την ημέρα, έκανα 2 την ημέρα. Σκούρινε όσο η γραμμή ελέγχου 19η μέρα και ξεκίνησα να πονάω 20η. Χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα. έκανα 20η μέρα και ξεκίνησε να βγαίνει αχνό το τεστ και 21η αρνητικό. Με βάση αυτό και την δεύτερη φάση μου που κρατούσε πριν την εγκυμοσύνη 16 μέρες, φαντάζομαι ότι έκανα ωορρηξία αφού το έδειξαν τα τεστ. Υποτίθεται πως πάντα κάνω γιατί έχω συμπτωματα και έχει φανεί σε διάφορους τυχαίους ελέγχους. Τώρα γιατί έχω 2 βιοχημικές με φυσική σύλληψη στα 3 χρόνια με μέτριο σπέρμα. τι να πω. η μια σάλπιγγα η δεξιά είναι στραβή, και συνήθως κάνω ωορρηξία από τα δεξιά. και έχω εικόνα πολυκυστυκών. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλά ήσασταν απολαυστικότατες!!! Τα καλύτερα χάνω:)

Βέλ έτοιμη για την εξοχή?Τέλεια, η επαρχία θα σας φανεί παράδεισος. Το ίδιο και στο παιδί! Πώς νιώθεις με τα της εγκυμοσύνης?Το τικεράκι σου προχωράει επικίνδυνα φιλενάδα:)

Νεκτ εσύ το φαγοπότι λιγουρεύεσαι ε???Εγώ δεν ήμουν του ποτού ποτέ, μόνο ως φοιτήτρια ξέφυγα μερικές φορές αλλά δεν το χω με το αλκόολ. Όσο το σκέφτομαι αναγουλιάζω. Πάει μια 5ετία που εχω να βάλω αλκόολ στο στόμα μου, στον γάμου μου συγκεκριμένα τελευταία φορά ήπια μισό κρασάκι. That's it:)

Αννιώ οι δικοί σου μένουν Βόλο?Όχι ε??Εκεί θα πάτε παρέα? Έχεις φίλους, συγγενείς εκεί?Το έχεις αναφέρει ξανά αλλά δεν θυμάμαι.

Και το καλύτερο...τι πανέμορφο παιδί είναι ο Λεοντής σου ρε φιλενάδα???Αν βγει έτσι και η τσούπρα, σε λυπάμαι Ελβετέ!!!Αχαχαχα!Σαν τον άντρα μου που βλέπει το εργαλείο της και κοκκινίζει. Δε όταν την δει με ορθάνοιχτα πόδια ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ. Του λέω κοίτα όσο προλαβαίνεις γιατί άλλος θα το χαρεί!!!

Τhank you Ελέ, πως είσαι? σε έπαιρνα τις προάλλες στο κινητό απο τη δουλειά να τα λέγαμε..είναι μαι κλήση απο 213..αν σου θυμίζει κάτι.

Ήθελα να πω σχετικά με το κοριτσίστικο ..όργανο, οτι εδώ εμένα με προβλέπω να τα παίζω, δεν ξέρω, δεν έχω συνηθίσει να το βλέπω φόρα παρτίδα, απο αυτή την πτική γωνία εννοώ, και νιώθω οτι δεν θα ξέρω πως να το χειριστω, αστα, μαύρα χάλια, ασχετοσύνη, χιχχιχιιχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα σας!!!!

νεκ ..ζωγραφισες χθες ..να εχει βαρδια ο Αρης αν εχεις τετοια καεφια

οι συμπεθερες ζαχαρη περασατε ....οποτε ξαναπατε παρκο μιληστε!!

ελε μου παντα τα μεγαλα θελουν πιο πολυ χρονο .....και πιο ναζια κανουν ...και πιο πολυ ζηλευουν και κανουν τα παντα για προσοχη ,...

σε κανα χρονο που θα τσουγδωσει και η μικρη θα δεις γελια !

ααα δε σας ειπα η μικρη μου εκανε 3 φορες τσισα στο γιογιο χθες !!

αννα ...καλ να περασετε .....εγω σημερα λεω να κανω βαλιτσες ....!!!και να σιδερωσω

Κατερινιώ, ας το οργανώσουμε ρε για το πάρκο που σας έλεγα εχθές..α, και ποια μικρή έκανε τσίσα εχθές, μην μου πεις η μικρή -μικρή, θα τρελαθώ!

:lol::lol::lol: απαπα! γίνε καλέ κι εσύ πιο σαφής! :lol:

καλημέρα! κι εμένα 7.10 σήμερα ο γιώργος! "μαμά δε νυστάζω!" πάω στο σαλόνι, του ανοίγω την τιβί, τον σκεπάζω με μια κουβέρτα και ξαναγυρίζω στο κρεβάτι. πού να κοιμηθώ? μετά από μία ώρα... πάνω που ζαλιζόμουν στον ύπνο: "μαμά φαΐ!" :lol:

Βρε τυχερή αγορομάνα τον αφήνεις μόνο και κοιμάσαι???Ο δικός μου στάνταρτ θα γκρεμίσει το σπίτι, με τίποτα δεν το κάνω αυτό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Βρε τυχερή αγορομάνα τον αφήνεις μόνο και κοιμάσαι???Ο δικός μου στάνταρτ θα γκρεμίσει το σπίτι, με τίποτα δεν το κάνω αυτό!

Κι εγώ μαζι σου Ελέ, δεν διανοούμαι να τον αφήσω στο σαλόνι μόνο του και να κοιμηθώ..μου φαίνεται οτι κάτι θα γίνει, κάτι θα πάθει..τυχερούλα Νεκτ.

Κατερινιώ, ας το οργανώσουμε ρε για το πάρκο που σας έλεγα εχθές..α, και ποια μικρή έκανε τσίσα εχθές, μην μου πεις η μικρή -μικρή, θα τρελαθώ!

η μικρη ...η αγγελικουλα μου τραβαγε το παμπερς..και κανμε τσισα στο γιογιο 3 φορες ...

καλα και η μεγαλη το απογευμα με βρακακι ηταν ....3 ωρες δεν ειχαμε ατυχημα

ελα ρε που κολλας με το γυναικειο πιπι...πιο γνωριμο θα σου φανει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Ήθελα να πω σχετικά με το κοριτσίστικο ..όργανο, οτι εδώ εμένα με προβλέπω να τα παίζω, δεν ξέρω, δεν έχω συνηθίσει να το βλέπω φόρα παρτίδα, απο αυτή την πτική γωνία εννοώ, και νιώθω οτι δεν θα ξέρω πως να το χειριστω, αστα, μαύρα χάλια, ασχετοσύνη, χιχχιχιιχ

ενω το αντρικο μια χαρα! ρέει στο σπίτι!!!!!!!!χαχαχαχα:lol::lol::lol:

ελα ρε, πιο ωραιο ειναι το γυναικειο,απλά θελει προσοχη στο πλυσιμο.:lol:

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλά Κατερινάκι η μικρή στο γιογιό? θα τρελαθούμε...

Νεκ, μόνη της και να κοιμάμαι?

εφιάλτης μου ακούγεται, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

υποθέτω οτιδήποτε από το να πάει να κάνει μπάνιο μόνη της μέχρι να βγει στο μπαλκόνι,

να βάλει καρέκλα να ανοίξει το ψυγείο για να βρει σοκολάτες, και η λίστα συνεχίζεται...

χτες είχαν έρθει η νονά της με τον νονό της και την συνομήλικη κόρη τους,

κάποια στιγμή είχαν κλειστεί στο δωμάτιο και ήταν πολύ ήσυχες,

τσεκάρω και βλέπω τοίχους, χαλιά, κρεβάτια και τα κορίτσια μούσκεμα, είχαν πάρει τα δυο physiomer,

με καρέκλάκι κανονικά από το ράφι και έκαναν συντριβάνι μέχρι

που τα άδειασαν και από πάνω ήταν πολύ υπερήφανες για το κατόρθωμά του, εως και κάλτσες τους αλλάξαμε...

pvGHp2.png9TDjp2.png

α...και εμενα χριστινα κοιματι μονη της σαλονι ...το μεσημερι στανταρτ ...και καν πρωινο χουζουρι ετσι 7 με 8 ....

αν και τωρα που κανει μπειμπι σιτινγκ ο πατερας της ...εχει παθει παλι οξεια μπαμπακιαση και τον ξυπναει και πανε μαζι

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλά Κατερινάκι η μικρή στο γιογιό? θα τρελαθούμε...

Νεκ, μόνη της και να κοιμάμαι?

εφιάλτης μου ακούγεται, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

υποθέτω οτιδήποτε από το να πάει να κάνει μπάνιο μόνη της μέχρι να βγει στο μπαλκόνι,

να βάλει καρέκλα να ανοίξει το ψυγείο για να βρει σοκολάτες, και η λίστα συνεχίζεται...

χτες είχαν έρθει η νονά της με τον νονό της και την συνομήλικη κόρη τους,

κάποια στιγμή είχαν κλειστεί στο δωμάτιο και ήταν πολύ ήσυχες,

τσεκάρω και βλέπω τοίχους, χαλιά, κρεβάτια και τα κορίτσια μούσκεμα, είχαν πάρει τα δυο physiomer,

με καρέκλάκι κανονικά από το ράφι και έκαναν συντριβάνι μέχρι

που τα άδειασαν και από πάνω ήταν πολύ υπερήφανες για το κατόρθωμά του, εως και κάλτσες τους αλλάξαμε...

την ησυχια και εγω τη φοβαμαι τζινα ...καλυτερα να ακουγονται ...

καλ τις μικρες μαζι θα τους βγαλω πανα οπως φαινεται ...ζηλευει και το μικρο και παει και στηνεται ..

η μεγαλη μου το παιζει δυσκολη ..

θα δεις και εσυ οτι ο μικρος σου θα αντιγραφει και θα ζηλευει πολυ ...

εχει και τα καλα του και τα κακα του

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μπράβο στη μικρή Κατερινιώ, φαίνεται οτι θα απαλλαχτείτε γρήγορα.

Για να δούμε λοιπόν, δεν σας κρύβω οτι ανυπομονώ να συναντηθώ με το κοριτσάκι μου, τι σας λέω τώρα..θα την βρω την άκρη και με τα όργανα εντάξει μωρέ, θα μου πείτε κι εσείς-ήθελα να πω οτι κλωτσάει αρκετά αυτο το μωρο σε σχέση με το Λεόντη και αναρωτιέμαι αν είναι λόγω φύλου, ιδιοσυγκρασίας ή δεύτερης κύησης, τι λέτε και εσέις?

Διαφημίσεις

Βελουδάκι μπα δεν το είδα ή δεν το θυμάμαι. Ίσως δεν έδωσα σημασία επειδή δεν ήξερα το νούμερο. Να ξαναπάρεις. Σταθερό σπίτι έχεις?Αν ναι στείλτο με πμ γιατί στα κινητά δεν λέει να μιλάμε.

Δεν σας είπα...προχθές ανακοίνωσα πως για 1 ίσως και 2 σεζόν δεν δουλέψω, οπότε δεν επιστρέφω στην δουλειά. Πριν μου είχε ανακοινώσει πως 23 Απρίλη ξεκινώ. Οκ δεν την ήρθε, έπρεπε λέει να το είχα πει από τον χειμώνα. Λέω δεν ήξερα τον χειμώνα τι θα κάνω αλλά πέρα από αυτό εσείς τώρα με καλέσατε. Απολυμένη είμαι, δεν σας παρατάω στην μέση της σεζόν οπότε έχω κάθε δικαίωμα.

Σας έχω πει τι γλύκα είναι το μικρό μου ε??Αχ το παιδάκι μου, μέσα μοναχούλι του και δεν παραπονιέται το ψυχάκι μου. Άμα με δει κάνει τρελές χαρές. Μόνο το απόγευμα γκρινιάζει ίσως επειδή έχει βαρεθεί όλη μέρα στο ριλάξ ή επειδή βλέπει τον πατέρα της που την σηκώνει περισσότερο και ξεμυαλίζεται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Θα σε πάρω Ελέ, απο αύριο που δεν θα έχω δουλειά και θα είμαι σπίτι όλα θα είναι πιο εύκολα. Το αποφάσισες δηλαδή με τη δουλειά σου, ε? αν σε παίρνει κάντο, φάινεται οτι ζυγίζοντάς τα κατάλαβες οτι σε καλύπτει περισσότεορ αυτή η λύση

Μπράβο στη μικρή Κατερινιώ, φαίνεται οτι θα απαλλαχτείτε γρήγορα.

Για να δούμε λοιπόν, δεν σας κρύβω οτι ανυπομονώ να συναντηθώ με το κοριτσάκι μου, τι σας λέω τώρα..θα την βρω την άκρη και με τα όργανα εντάξει μωρέ, θα μου πείτε κι εσείς-ήθελα να πω οτι κλωτσάει αρκετά αυτο το μωρο σε σχέση με το Λεόντη και αναρωτιέμαι αν είναι λόγω φύλου, ιδιοσυγκρασίας ή δεύτερης κύησης, τι λέτε και εσέις?

αγορι δεν εχω ..αλλα τα κοριτσια κλωτσανε ...κοινως τσινανε !!!μηπως τρως και κανενα γλυκακι παραπανω ???

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Βελουδάκι μπα δεν το είδα ή δεν το θυμάμαι. Ίσως δεν έδωσα σημασία επειδή δεν ήξερα το νούμερο. Να ξαναπάρεις. Σταθερό σπίτι έχεις?Αν ναι στείλτο με πμ γιατί στα κινητά δεν λέει να μιλάμε.

Δεν σας είπα...προχθές ανακοίνωσα πως για 1 ίσως και 2 σεζόν δεν δουλέψω, οπότε δεν επιστρέφω στην δουλειά. Πριν μου είχε ανακοινώσει πως 23 Απρίλη ξεκινώ. Οκ δεν την ήρθε, έπρεπε λέει να το είχα πει από τον χειμώνα. Λέω δεν ήξερα τον χειμώνα τι θα κάνω αλλά πέρα από αυτό εσείς τώρα με καλέσατε. Απολυμένη είμαι, δεν σας παρατάω στην μέση της σεζόν οπότε έχω κάθε δικαίωμα.

Σας έχω πει τι γλύκα είναι το μικρό μου ε??Αχ το παιδάκι μου, μέσα μοναχούλι του και δεν παραπονιέται το ψυχάκι μου. Άμα με δει κάνει τρελές χαρές. Μόνο το απόγευμα γκρινιάζει ίσως επειδή έχει βαρεθεί όλη μέρα στο ριλάξ ή επειδή βλέπει τον πατέρα της που την σηκώνει περισσότερο και ξεμυαλίζεται.

σε ζηλευω .....μακαρι να σου πανε ολα καλα !!η αληθεια ειναι οτι τη μικρη δεν της αφηνεις αυκολα ..ειναι πολυ μωρο ακομα !!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

αγορι δεν εχω ..αλλα τα κοριτσια κλωτσανε ...κοινως τσινανε !!!μηπως τρως και κανενα γλυκακι παραπανω ???

Δεν θα έλεγα οτι συνδέεται με το τι καταναλώνω, το παρατηρώ όταν συμβάινει και είναι άσχετο απο καφέδες, πορτοκαλάδες, σοκολάτες και τέτοια..για να δούμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...