Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά , έχω αρχίσει και τα παίζω και γράφω έτσι κι έτσι..Νεκταριούλα θα καληνυχτίσω, ήταν μεγάλη μου χαρα που τα είπαμε(οι πρωινές αναγνώστριες θα το καταδιασκεδάσουν αύριο!) φιλιά και αγάπη, και καλό ξημέρωμα..

Α, καλά, τώρα μόλις διάβασα για παγωτά, εννοείται φιλενάδα, εγώ στη θέση σου και ειδικά λόγω σοκολάτας, δεν θα κοιμόμουν ούτε ώς το χάραμα.. απόλαυσέ το(ξύπνα και κανά Αρη..!!!!!!!)

όντως το διασκεδάζω πολύ!!!!!!!

αννούλα και από τους γονείς γκρίνια?? αμ άμα δεν έχεις και από εκεί θα μου πεις από πού θα΄χεις? έτσι και οι δικοί μου μη νομίζεις... η μάνα μου!

γκρινιάζει και προκαταβολικά αυτή... κατάλαβες...

βελουδάκι τελικά δεν κατάλαβα... πέρα από την καλαμάτα θα πας πουθενά χαμηλότερα τελικά? ;)

όχι απ τους δικούς μου απ τους άλλους τους βόριους που δε θα ανέβουμε φέτος πάνω! :wink:

ε δε μπορεί κάτι θα γίνει έτσι για το καλό πάσχα βρε αδερφέ!

κανα μπινελίκι, μούτρα, μπηχτές, δε μπορεί! :twisted:

Διαφημίσεις

μας ξύπνησε πάλι το μανιώ πρωί πρωί!!!

και νυστάζωωωω

ααα νεκ του χρόνου θα ρθω οπωσδήποτε κρήτη ξανα! δε το συζητώ! εμας μας άρεσε πολύ το ταμάμ!!!

εγώ δε κολλάω σε τέτοια, και με βυζανιάρικο έρχομαι!

μόνο να ναι εκτός κοιλιάς!

όχι απ τους δικούς μου απ τους άλλους τους βόριους που δε θα ανέβουμε φέτος πάνω! :wink:

ε δε μπορεί κάτι θα γίνει έτσι για το καλό πάσχα βρε αδερφέ!

κανα μπινελίκι, μούτρα, μπηχτές, δε μπορεί! :twisted:

:lol::lol::lol: απαπα! γίνε καλέ κι εσύ πιο σαφής! :lol:

καλημέρα! κι εμένα 7.10 σήμερα ο γιώργος! "μαμά δε νυστάζω!" πάω στο σαλόνι, του ανοίγω την τιβί, τον σκεπάζω με μια κουβέρτα και ξαναγυρίζω στο κρεβάτι. πού να κοιμηθώ? μετά από μία ώρα... πάνω που ζαλιζόμουν στον ύπνο: "μαμά φαΐ!" :lol:

μας ξύπνησε πάλι το μανιώ πρωί πρωί!!!

και νυστάζωωωω

ααα νεκ του χρόνου θα ρθω οπωσδήποτε κρήτη ξανα! δε το συζητώ! εμας μας άρεσε πολύ το ταμάμ!!!

εγώ δε κολλάω σε τέτοια, και με βυζανιάρικο έρχομαι!

μόνο να ναι εκτός κοιλιάς!

να ρθείτε!!!! να ρθείτε!!! και ταμάμ θα σε πάω και μπαχάρ (να ζηλέψει η αγγελική να κατέβει κι αυτή!) θα σε πάω και όλες τις παραλίες θα τις γυρίσουμε και άμα σέρνεις και κουτσούβελα και μπειμπισίτινγκ θα σου κάνω στα πιτσιρίκια και στο χρονιάρη σκίουρο να πας κι ένα καφέ με τον άντρα σου τα δυο σας! θα μας πάρεις με τη σειρά! τη μια χρονιά χανιά, την άλλη ρέθυμνο, την άλλη ηράκλειο (φτάνει να μην έχεις ξαναγκαστρωθεί ωστόσο) :lol::lol: και τέλος πάλι λασίθι! να τα χορτάσεις και να τα γνωρίσεις καλύτερα! όχι άρπα κόλλα! ;)

την επομενη χρονιά χρωστάω και ηράκλειο! το ριξα φέτος! του χρόνου μόνο βορεια και ορεινή κρήτη! μου κατσε που δε πήγα γραμβούσα και ανώγεια...και το ηράκλειο καθόλου δε το δαμε!

το σκίουρο θα τον αφήσω εδώ! χαχαχα!

μόνο τα μεγαλα αγόρια θα πάρω, θα ναι ο δημητρης κοντά 7 και ο μανος 4! μια χαρά!!!

Διαφημίσεις

η βελούδω ή που ξέχασε να κλείσει τον υπολογιστή ή που βόσκει εδώ γύρω! το πρώτο υποψιάζομαι!

Το δεύτερο είναι, βόσκω...περίπου δηλαδή, ανοίγω υπολογιστή, ξεκινάω μετά με άλλα πράγματα στο γραφείο..ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ

Εσυ Νεκτ είχες φάει το παγωτο εχθές, εγώ ξενύχτησα βλέποντας σχεδόν ένα κύκλο απο αγαπημένη σειρά, 3 η ωρα με πήγε, και σήμερα έχω γιατρό 16:30 και μετά φαγη΄το με φιλικό ζευγάρι 19:30..θα σέρνομαι.

Ευτυχώς απο αύριο έχω πάρει άδεια και για 10 μέρες τουλάχιστον, λόγω κλειστού παιδικού

Καλημερες!!!!!

Οπως ειδατε αγαπητες συμφορουμίτισσες, ο καλος Λεοντης στην αγκαλιτσα μου την εβγαλε..τη Μαριλίζα ουτε να την πλησιάσει...ταιριάζουμε πολυ,εχουμε και ολοιδια ζωδια-ωροσκοπο, Βελ,ακους???!!!!χαχαχαχα

Η Μαριλίζα ωστοσο,ειχε παρκάρει δίπλα σε μια αλλη οικογένεια και επαιζε και μας ειχε γραψει κανονικά ολους!

Μάρω μου, εγω δεν εβαλα σαντιγυ μεσα στην πατισερι, ειχε αλλη εκτελεση αυτη προφανως.Εβαλα το γάλα μαζι με την κρέμα γάλακτος χωρις να τη χτυπησω.Εγω θα το ξανακανω με περισσοτερο κορν φλάουρ παντως, μου χει κάτσει!!!

Η φιλη μου ειναι στο Ρεα,πριν λιγο λεει της εκαναν επισκληριδιο και της εσπασαν τα νερα...Μακαρι να ειχα καπου να αφησω τη Μαριλιζα και να παω να κατασκηνώσω εκει ολη μερα.

Μην ακουω για ΜΠΑΧΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!Μην ακουω για ΜΠΑΧΑΡ!!!!!!!!!!!!!!!

Με πιάνει αμοκ.

Κλεο πάνα οχι ακομη,εντελως δλδ,σποραδικα μεσα στο σπιτι την βγαζουμε.

Το προβλημα μου ειναι ας πουμε, οταν θα παμε κουνιες με το βρακί,και της ερθουνε τι θα κάνουμε?????????? Να παω να παρω το φορητο γιογιο μιας χρησης που εχω δει στο Λητω?

καλημερα σας!!!!

νεκ ..ζωγραφισες χθες ..να εχει βαρδια ο Αρης αν εχεις τετοια καεφια

οι συμπεθερες ζαχαρη περασατε ....οποτε ξαναπατε παρκο μιληστε!!

ελε μου παντα τα μεγαλα θελουν πιο πολυ χρονο .....και πιο ναζια κανουν ...και πιο πολυ ζηλευουν και κανουν τα παντα για προσοχη ,...

σε κανα χρονο που θα τσουγδωσει και η μικρη θα δεις γελια !

ααα δε σας ειπα η μικρη μου εκανε 3 φορες τσισα στο γιογιο χθες !!

αννα ...καλ να περασετε .....εγω σημερα λεω να κανω βαλιτσες ....!!!και να σιδερωσω

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλά ήσασταν απολαυστικότατες!!! Τα καλύτερα χάνω:)

Βέλ έτοιμη για την εξοχή?Τέλεια, η επαρχία θα σας φανεί παράδεισος. Το ίδιο και στο παιδί! Πώς νιώθεις με τα της εγκυμοσύνης?Το τικεράκι σου προχωράει επικίνδυνα φιλενάδα:)

Νεκτ εσύ το φαγοπότι λιγουρεύεσαι ε???Εγώ δεν ήμουν του ποτού ποτέ, μόνο ως φοιτήτρια ξέφυγα μερικές φορές αλλά δεν το χω με το αλκόολ. Όσο το σκέφτομαι αναγουλιάζω. Πάει μια 5ετία που εχω να βάλω αλκόολ στο στόμα μου, στον γάμου μου συγκεκριμένα τελευταία φορά ήπια μισό κρασάκι. That's it:)

Αννιώ οι δικοί σου μένουν Βόλο?Όχι ε??Εκεί θα πάτε παρέα? Έχεις φίλους, συγγενείς εκεί?Το έχεις αναφέρει ξανά αλλά δεν θυμάμαι.

Και το καλύτερο...τι πανέμορφο παιδί είναι ο Λεοντής σου ρε φιλενάδα???Αν βγει έτσι και η τσούπρα, σε λυπάμαι Ελβετέ!!!Αχαχαχα!Σαν τον άντρα μου που βλέπει το εργαλείο της και κοκκινίζει. Δε όταν την δει με ορθάνοιχτα πόδια ΣΟΚΑΡΕΤΑΙ. Του λέω κοίτα όσο προλαβαίνεις γιατί άλλος θα το χαρεί!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...