Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Μαριλού_11 είπε:

Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον αυτό εννοεί, ότι το ένα θα παρασύρει το άλλο. Εγω από το στρές δε θυμάμαι όλα όσα είπε. Εσύ έχεις κάνει ήδη με δότρια από ότι κατάλαβα, σωστά? Πήγαν όλα καλά? Να είναι καλά τα μικρά σου. Εχεις σκεφτεί αν θα τους το πεις κάποτε ή δεν έχει σημασία πιστεύεις?

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

προ ολίγων λεπτών επιχείρησα να τους φτιάξω ποπ κορν. είχα στο ντουλάπι και είχα ξεχάσει γιατί τα είχα ξεχάσει... και ξαναθυμήθηκα.

βάζω λίγο λαδάκι, θερμοκρασία νορμάλ, περιμένω-περιμένω... ξαναπεριμένω... άι σιχτίρ... ψηλώνω λίγο τη θερμοκρασία, σκάνε μερικά ίσα-ίσα, καίγονται τα σκασμένα μέχρι να σκάσουν τα υπόλοιπα... και βγαίνουν και σκληρά και μικρά, βρωμάει το σπίτι και ξανά άι σιχτίρ!

και τότε σκάει η ιδέα! βάζω μερικά σε μια λαδόκολλα και την τυλίγω σαν καραμέλα ψηλή και φουντωτή να έχουν χώρο και τα βάζω στα μικροκύματα! σε 2 λεπτά ήταν έτοιμα και υπέροχα! μεγάλα-μεγάλα καλοσκασμένα, πεντανόστιμα! ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

έχω ανοίξει τα παράθυρα να ξεβρωμέσει από την κατσαρόλα.

σας συστήνω τα μικροκύματα ανεπιφύλακτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

kalispera

annio kai ego otan eimai monh moy me akoyne kalytera ..otan eimaste kai oi 4 ...xesynerizontai

kaloforeta ta papoytsia toy paidioy ..kai me to kalo kai o gamos

oso gia to na se eixa o antras moy...mhn psaxneis..oyte kai ego to mazevo efkola to xeri moy ...alla aftes tis merew ton pianei to diko toy ....den einai kai eortastko pnevma, eleipe kai taxidid 10 meres...kai sta kapakia ton ekleisda mesa gia babysitting...

poly ton dikaiologo ...xtes tetoia ora kanthliaza

nek ...edoses pop korn kai sth mikrh...ego den eimai fovitsira ..alla edo pnigomai ego ?

emena den kalofagan to meshmeri .,...kai toys eftiaxa kotopoylo me patates...kai fagan miso kotopoylo..kai efaga kai ego h gaidoyra...megalovdomada ...proth fora troo ..alla den imoyn organomenh

sofaki...pos pas??etoimh kai h valitsa ?

ele moy ...ego gia ta xeria zhthsa apo to farmakopoio kai moy ekane mia aloifh enydatikh kai me ligh lkortizonh kai ftiaxan giati itan olo skasimata

afta sas afhno...o syzygoylhs koimise th xristina ..kai erxetai pros th syzygikh klinh

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

οχι δε το πα καλά, από αλλαγή ήταν τα παπούτσια δε τα πλήρωσα εγώ...απλά σκέφτηκα ν αλλάξω ακριβό ούτως ή άλλως δώρο και να πάρω κάτι σε πιο κυριλε για το γάμο. 18 ευρώ διαφορά πλήρωσα. γι αυτό ακριβώς το λόγο. δε θα χα να του πάρω παπούτσια κοστουμιού με τέτοιες τιμές με τίποτα!

και εννοείται θα τα βάλει ο δημήτρης και ο μάνος και το σκιουράκι και τα παιδιά τους να μη σας πω!!!!!!

κι εγώ πάντα απ το νετ ψωνίζω σχεδόν. μπαλαρίνες για μένα 10 ευρώ πήρα γιατί η μπότα με ζορίζει στο να τη βάζω πια. τίποτε άλλο.

ζορισμένα τα πράγματα οικονομικά κι εδώ. μόνο που αν έκανα κι εγώ καλή διαχείριση θα μασταν λίιιγο καλύτερα.

Τον έβγαλα λίγο έξω, γέμισα και το μπάνιο υδρατμούς με τον βραστήρα αλλά ιδιαίτερη διαφορά δεν είδα. Θα κάνει τον κύκλο του και θα περάσει, εξάλλου την αγωγή δεν την γλιτώσαμε.

Ρε κορίτσια είναι πολύ απαιτητικός. Ειλικρινά πιο πολύ ασχολούμαι μαζί του από ό,τι με το μωρό και δεν εννοώ συναισθηματικά μόνο, αυτό εξυπακούεται. Αλλά πιο πολύ ώρα μου παίρνει να τον κάνω μπάνιο, να τον αλλάξω, να φάει κτλ παρά τα αντίστοιχα να κάνω για το μωρό. Με κούρασε πολύ, ειδικά σήμερα. Είναι κολλημένος ολημερίς στο βρακί μου!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

κατ η μικρή δεν έφαγε αλεσμένα ποτέ! με τη μία φαΐ κανονικό μαλακό. χειρίζεται καλά το στόμα της. μου φτύνει κουκούτσια από φρούτα ακόμα και κόκαλα από ψάρι. έχει συναντήσει σε μερίδα που βιάστηκα να της δώσω 2 τσιτούλες και τις έφτυσε κανονικά. μια χαρά τα έφαγε. να πω την αμαρτία μου της έχω δώσει πολλές φορές και ξηρούς καρπούς. τώρα που το είπα δεν πρέπει να ξαναδώσω γιατί ήδη το γλωσσόφαγα το παιδί...

και να φανταστείς δεν της έχω τόση εμπιστοσύνη όση είχα στο γιώργο σε αντίστοιχη ηλικία...

αννιώ αλλαγή από δώρο?? μωρέ μπράβο! ποιος έχει τα λεφτά για τόσο ακριβό δώρο τη σήμερον ημέρα?

έλε πού είναι το παράξενο που θες περισσότερη ώρα να αλλάξεις, μπανιάρεις κλπ. το μάνο σε σχέση με τη μικρή? αφού είναι και δυο μέτρα παλικάρι! το ίδιο είναι να ξεπετάς μια σπιθαμή μωρό και το ίδιο τον άντρακλα?

άσε που το μωρό δεν αντιστέκεται και δε χαζολογάει... μπαμ-μπαμ όλα! σε λίγο καιρό που θα σου στριφογυρίζει και θα την κοπανάει γυμνοκώλα όταν πας να την αλλάξεις θα αλλάξουν τα δεδομένα! :lol:

το κολλημένος στο βρακί δεν το βρίσκω παράξενο! λίγο η ζήλια λίγο η μαμακίαση νορμάλ είναι.

εμένα πάσχει από αυτό η μπέμπα! περαστικά μας!

όσο για το έξω και τους υδρατμούς μην περιμένεις αποτέλεσμα από τη μια στιγμή στην άλλη. αν και αν έχει προχωρήσει σε σημείο να σας δώσει το σολντεσανίλ, δεν θα δεις και τρομερή διαφορά με αυτά. σε 2 μερούλες θα είναι όμως περδίκι με το φάρμακο. εμάς πήρε μία φορά και του πέρασε. μας είχε πει 2 δόσεις αλλά εγώ τον είχα πλακώσει ωστόσο στους υδρατμούς και γλίτωσε τη 2η δόση. αριθμό σταγόνων δε θυμάμαι... πολλές μου είχαν φανεί... αλλά δε θυμάμαι ρε γμτ. πάντως είναι θαυματουργό τι να λέμε...

και έχει σημασία και η διάρκεια της έκθεσης στην υγρασία. ένα 10 λεπτο μπάνιο δεν κάνει και τπτ. για τις λαρυγγίτιδες είναι καλός ο υγραντήρας όλο το βράδυ που λέει και η μαρίτα μας. κι εμείς έτσι τον χρησιμοποιούσαμε.

αυτός είναι: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=55321

δεδομένου ότι στις μικρές ηλικίες έχουν ευαισθησία και παθαίνουν συχνά λέω ότι θα τα βγάλει τα λεφτά του. ήδη έχει δουλέψει σε εμάς σε 4 περιπτώσεις απο μερικές νύχτες τη φορά και πάντα προλαβαίναμε τα χειρότερα.

κι εμείς πολύ κυνήγι! άλλα τους λες κι άλλα κάνουν. και οι 2. τους λες να γδυθείς και χαζολογανε μια ώρα. και οι 2 τα ίδια.

νυστάααζω, βλέπουμε μια ταινία, αλλά δε το βλέπω ν αντιστέκομαι στο κρεβάτι μου!!!

μόνο τη βαλίτσα των παιδιών έφτιαξα. που είναι και η πιο μεγάλη. θα μείνουν μετα κανα 3ημερο με παππούδες παραπάνω αυτά. νεκ με τους γονείς μου θα κάνουμε πάσχα. δε πάμε πάνω φέτος. βολο θα πάμε. απλά αναμένω γκρίνια.

εγώ δουλεύω τρίτη του πάσχα και θα γυρίσουμε δευτέρα.

καληνύχταααα

Γεια σας κοριτσάκια..μιαμ μιαμ ποπ κορν Νεκ, τι καλά, ψήνομαι κι εγώ τώρα..

Εδώ καλά, ετοιμασίες για Καλαματούλα κάνω, (Σοφακι, σου'ρχομαι, θα καλοπεράσουμε)..πολύ το χάιρομαι έχω να πω, με έχει ανανεώσει όλη αυτή η προοπτική της αλλαγής- βέβαια με έχουν στοιχείωσει διάφορες λεπτομέρειες όπως π.χ. η μετακόμιση, τι μεταφορική να βρω, να είναι συμφερτικά , να μην μπουμε σε μεγάλα έξοδα τώρα, έπιπλα -συσκευές που πρέπει να αγοράσουμε και λοιπά..

Απο μισθούς που λέγατε κορίτσδια, το δράμα του Δράμαλη, τελευτάια μισθοδοσία, με κρατήσεις αναδρομικέ ςκαι λοιπά, 774 ευρώ, τι να πω..έχω σπαστεί και με τον ΕΟΠΥΥ, γιατρούς , φαρμακεία, τις προάλλες πλήρωσα απο την τσέπη μου τα συμπληρώματα, αύριο πάω σε ενδοκρινολόγο για τον θυρεοειδή μου, είναι λίγο τσιμπημένος, μάλλον θα μου μειώσει το χάπι, 60 ευρώ και εκεί για την δεκάλεπτη εξετασούλα , ενώ ως πριν απο λίγο καιρό με κάλυπτε η ασφάλεια, χέστα, υπομονή, και μη χειρότερα να λέμε, να μην τύχει να χρειαστούμε απο άποψη υγείας τιποτα τρανταχτό να λέμε, γιατι καήκαμε!!

για τη λαρυγγίτιδα κάνει καλό ο εξωτερικός αέρας! και λίγο ναοιχτό παράθυρο το βράδυ. εμείς νεφελοποιητή έχουμε, νοσοκομειακό αλλά το παθαίναμε πολύ συχνά.

περαστικά πολλά ελε!!!!

Διαφημίσεις

εδώ εδώ...

ευχαριστώ βελ μου!

θα ξαναμπω κι αύριο να χαιρετίσω.

εσείς τι θα κάνετε;

ορίσατε ημερομηνία για κάτω;

Λέμε Αννούλι για 29 Απριλίου, Κυριακή..2 εβδομάδες μετά το Πάσχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...