Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Έλε ο υγραντήρας κάνει μόνο για λαρυγγίτιδα, σε περιπτώσεις βρογχίτιδας-βρογχιολίτιδας

δεν πρέπει να τον βάζεις, κάνει κακό.

επίσης όταν τον πιάνει βήχας να τον βγάζεις για 10-15 λεπτά στο μπαλκόνι, στο σπίτι να ανοίγεις να αερίζεις και λίγο ανοιχτό παράθυρο,

το βράδυ ανοιχτή λίγο μπαλκονόπορτα και αν έχετε ακόμα καλοριφές βρεγμένη πετσέτα..γενικώς θέλει υγρασία.

αν κάνεις οργανωμένη προσπάθεια αποδίδει καλά, εμείς φέτος έτσι γλιτώσαμε τις σταγόνες κορντιζόνης και με την μεγάλη και με τον μικρό,

έχουμε και υγραντήρα, ένα delonghi

θα μείνει σπίτι αυτές τις μέρες και θα ισιώσετε, μετά θα έρθει καλοκαίρι, τι στο καλό....

περαστικά σας, εύχομαι.

Αγγελική όντως στο είχε φυλαγμένο η πεθερούλα, δεν εξηγείται διαφορετικά...

Κλοκλό μπράβο στην νυφούλα μου!!!!!

μόνο το δικό μου το μικρό είναι τόσο πισω??????

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ελ εμείς έναν πιγκουίνο έχουμε αλλά δεν θυμάμαι τώρα ποιας εταιρείας ειναι. πάντως είναι ψυχρού αέρα.

Κατερίνα όταν λες συνεργάτες τι εννοείς; για πες περισσότερα μήπως κλείσουμε και καμία δουλειά!

τι λες βρε Τζίνα που είναι πίσω το δικό σου το μικρό που ειναι και μικράκι το ψυχάκι μου. τι να πω και εγώ για ξεφτέρια μου που δεν ειναι καν μικρά αλλά ολόκληρα γαϊδουράκια πλέον!

fYFap3.pngIV83p3.png

Τζινάκι ευχαριστώ πολύ.Δεν κάνει για βρογχίτιδα λοιπόν ε?Και πως ξέρω ρε κορίτσια εγώ πότε θα κάνει λαρυγγίτιδα και πότε βρογχίτιδα για να τον βάλω πριν χρειαστούμε γιατρό? Λαρυγγίτιδα πρώτη φορά τον πιάνει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τζινάκι ευχαριστώ πολύ.Δεν κάνει για βρογχίτιδα λοιπόν ε?Και πως ξέρω ρε κορίτσια εγώ πότε θα κάνει λαρυγγίτιδα και πότε βρογχίτιδα για να τον βάλω πριν χρειαστούμε γιατρό? Λαρυγγίτιδα πρώτη φορά τον πιάνει!

ο βήχας της λαρυγγίτιδας είναι χαρακτηριστικό! σου θυμίζει κοκόρι. οξύς, πάνω-πάνω, όχι παραγωγικός, θα τον αναγνωρίζεις αμέσως μετά την πρώτη φορά. σου λέω κι ο βραστήρας κάνει καλή δουλειά! γέμισε το μπάνιο υδρατμούς και βάλε τον μέσα για λίγη ώρα. μετά βάλε τον να υγρανθεί λίγο το δωμάτιό του πριν να κοιμηθεί. εδώ βρέχει του σκοτωμού πάντως! εμείς τον τυλίγαμε με μια κουβέρτα το βράδυ και τον βγάζαμε έξω στον κρύο αέρα. και σταματούσε το βήχα. αν δε σου βήχει τη νύχτα... μια χαρά!

όσο για τον παιδικό μην το στείλεις και κολλήσει και τα άλλα παιδάκια κιόλας! ο διάολος μου είναι κι εμένα να έρχονται άρρωστα στο σχολείο.

Νεκτ από τον παιδικό το κόλλησε, οπότε κάποιο άλλο παιδί θα το έχει εκεί. Ο λόγος που δεν τον έστειλα είναι για να μην χειροτερέψει ή ωστόσο κολλήσει κάτι καινούργιο. Εξάλλου αύριο κλείνουν, για 2 μέρες παραπάνω που θα τον έχω δεν έγινε και κάτι.

Πριν τον πάει ο άντρας μου στον γιατρό το είπα πως είναι λαρυγγίτιδα. Δεν είχα ξανακούσει τέτοιο βήχα και η φωνή του πότε πότε ήταν βραχνή. Έχει μειωθεί ο βήχας. Το μεσημέρι του έβαλα μπουφάν και κουκούλα και τον έβγαλα 5-6 λεπτά έξω αλλά δεν έβρεχε. Ωστόσο όλη μέρα είχα ανοιχτή την ανάκλιση. Το βράδυ θα κάνω και αυτό με τον βραστήρα. Μωρέ φοβάμαι να τον βγάλω βράδυ έξω τώρα, ακόμη και καλοντυμένο.

Α τώρα και 2 ώρες βρέχει και εδώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

το mcv δεν είναι το cmv. είναι λέει ο μέσος όγκος των ερυθρών αιμοσφαιρίων.

γιατρός στο τηλέφωνο εμάς δεν παίζει. το μόνο μου παράπονο από αυτήν. δεν τη βρίσκεις σχεδόν ποτέ. σχετικά με τις τιμές ενηλίκων, σε κάποια από τα αποτελέσματα γράφει ανά κατηγορία "βρέφη" "παιδιά" "ενήλικες" και έχει και τις αντίστοιχες τιμές. σε άλλες μάλιστα έχει και ακριβείς ηλικίες. στα συγκεκριμένα που αποκλίνουν από τα φυσιολογικά δεν γράφει δίπλα διευκρινήσεις τέτοιου είδους γιαυτό θορυβήθηκα. γιατί θεώρησα ότι είναι για όλους ίδιες τιμές. αν κάνω λάθος θα το διαπιστώσουμε αύριο.

απλά θορυβήθηκα γιατί η ανιψιά του άντρα μου έχει μια πολύ σοβαρή ασθένεια του αίματος, που δεν επιδεχεται θεραπεια κ ούτε ξέρω αν έχουν σχέση και τα γονίδια. δε θυμάμαι πώς λέγεται...

άσχετο... έχω συνηθίσει να βάζω θαυμαστικά όταν γράφω και πάει και μόνο του το χέρι ένα πράμα. όταν τα ξαναδιαβάζω μετά μου κακοφαίνεται... μοιάζω σα να κάνω τη δασκάλα ένα πράμα ή σα να βάζω τις φωνές. μη με παρεξηγάτε ε? :lol:

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Αχ δε μπορούσα να μπω το μεσημέρι που κοιμόταν ο μικρός και σε λίγο περιμένω παρέα 2 ξαδέρφια μου, τι κάνετε?

Νεκταρίτσα άντε σας περιμένω Ρέθυμνο μου το έταξες ε?

Ήμασταν κι εμείς στον αγώνα μωρέ και δε μπορούσε ο Άρης να φύγει καθόλου, δεν πειράζει θα βρεθούμε εδώ να έρθετε κι εσείς βολτίτσα!

Ελευθερίτσα περαστικά βρε κοριτσάκι!

Τι έπαθε ο λεβέντης μας και κρυώνει τελευταία, πολλές ιώσεις ρε γμτ κυκλοφορούν ακόμα ε?

Θα του περάσει γρήγορα, προσοχή με τη μικρή πάλι θα χρειαστεί αλλά τώρα πια έχεις πάρει το κολάι, μην αγχώνεσαι και θα περάσει ε?

Έφτασε η παρέα, θα μπω μετά αν προλάβω!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

καλησπερούδιαααα!!!!

να μαι κι εγώ, μαθημα κι αλλαγές νταν!

98 ευρά τα παπούτσια του μητσάκου που του πήρα για το γάμο του θείου! έλεος! δε λένε να ρίξουν τις τιμές τους καθόλου!

για το μάνο θα προσευχηθώ να βρω τίποτα απ τον μεγάλο που να του κάνουν.

αυτός ο γάμος θα μας βγει περιουσία!

κι ακόμα δεν έχω πάρει τιποτα για μενα...οιμε!

εμένα πρέπει να γνωρίσει κατ ο άντρας σου!!!! εγώ θα με είχα διώξει! για τα οικονομικά λέω! δε μαζεύομαι γμτ μετά στεναχωριέμαι αλλα πραγματικά νομίζω ότι πάσχω απ αυτό! μήπως πρέπει ν ασχοληθώ με κανα γκρουπ θεραπυ;;;;; μπας και το κόψω;;; βελ λέγε κανα αντίστοιχο σεμινάριο υπάρχει;;;

το κεφάλι μου πάει να σπάσει! έχω σίδερο να κάνω και μπάνιο τα παιδιά και βαλίτσες...

πάντα και τα 2 τα βγάζω. τι να κάνω, ο ν έχει πολύ περιορισμένες ώρες και πολύ πιο λίγη διάθεση για κάτι τέτοια απ ότι εγώ. καλά τα πάμε πάντως. μ ακούνε. ενώ όταν είμαστε και οι 4 με γράααααφουν. τυχαίο; δε νομίζω!

αύριο έχουμε να πάμε ταχυδρομείο που είναι στην άλλη άκρη της γειτονιά και οι 3 μας. με πόδια κανα μισάωρο. ήρθε το δέμα απ το νιου λουκ επιτέλους. ένα παντελόνι και 3 μπλουζάκια εγκυμοσύνης.

σοφία θα σε προλάβω μετά τις γιορτές έτσι;;; κανόνισε να γεννήσεις χωρίς να το ξέρουμε από πριν!!!!!!!

πάω για δουλειές! αύριο φεύγουμεεεε!!!!! ψιλοκακή διάθεση έχω, σα κάτι να γίνει, από τους πάνω το περιμένω η αλήθεια είναι! ένα πανικό θα τον κάνουν αυτές τις μέρες στανταράκι!

Διαφημίσεις

98 ευρώ δε δίνω για εμένα αλλά ούτε και για τα παιδιά! εγώ είμαι αυτό ακριβώς που είναι και ο άντρας της κατ! φοβητσιάρα! δεν έχω φράγκο πλέον! η κατάσταση είναι απελπιστική. πώς να μην είναι όταν δεν παίρνω πλέον ούτε 800 ευρώ καλά-καλά? για το μήνα απρίλιο μαζί με τις κρατήσεις για απεργίες πήρα 708 ευρώ... πώς να μην φρικάρω που πληρώνομαι 15 και 27 του μήνα και από τις 27 μέχρι τις 15 που ξαναπληρώνομαι έχει πάει στο διάολο το 15νθήμερο πλέον? με τόσα λεφτά κάτω κι εγώ πλέον βγάζω 50ευρα από τα ατμ. αν υπάρχουν όπως λέει και η κλοκλό....

καλό ταξίδι αννουλιώ! έχεις την ίδια διάθεση με εμένα βλέπω όταν είναι να συναντήσεις το λατρεμένο σόι... μην αφησεις τπτ να σε χαλασει. γραψτους στα παλιά σου παππούτσια! τα φτηνά, όχι τα ακριβά! ;)

έλε ποιο ντετόλ χρησιμοποιείς και σου κάνει ζημιά? το καθαριστικό σε σπρέυ γενικής χρήσης? το φαρμακευτικό που διαλύεται στο νερό και περνάς με σφουγγάρι τις επιφάνειες και μυρίζει σα νοσοκομείο ή το υγρό σαπούνι?

σοφάκι θα έρθουμε οπωσδήποτε! θα τον εκτελέσω τον άρη άμα μου κάνει κόνξες!

το άλλο που ξέχασα, όχι έλε δεν έχει λύκο το κοριτσάκι. δεν θυμάμαι πώς το λένε. κάτι με κάποιο τύπο στο αιμα τα λευκά αιμοσφαίρια θαρρω, χαμηλά και πάει κάθε τρεις και λίγο στο ηράκλειο για φάρμακα, κορτιζόνες και ιστορίες, έχει βγάλει και κάτι, πάγκρεας ή σπλήνα δε θυμάμαι γιατί πίστευαν ότι οφείλεται σε αυτό, αλλά τελικά αυτά είναι ξεπερασμένα. αυτό που ξέρω είναι ότι δεν έπαιξε ποτέ του αυτό το παιδί γιατί αν χτυπήσει κινδυνεύει από την αιμορραγία. δεν είναι λύκος, ούτε λευχαιμία, ούτε αιμορροφιλία πάντως, δε θυμάμαι πώς το λένε ρε γμτ...

98 Ευρώ???Εεε όχι φιλενάδα, γιατί δεν πήρες από το νετ???Μα το έχουν ξεφτιλίσει, ιδίως το παιδικό παπούτσι!!!Και να πω πως τα χαίρονται?Με τίποτα, ιδιαίτερα αυτά τα πιο επίσημα. Καλά εσένα θα τα βάλει και ο Μάνος αλλά όσο να πεις 98 Ευρά είναι 100 Ευρώ βρε αδερφέ. Με γειά σας!!!

Νεκτ το κρεμοσάπουνο λέω. Με αυτό πλένω τα χέρια μου και έχουν ανοίξει και τρέχουν αίματα!!!Γενικώς το νερό τα πειράζει, έχω θεματάκι αλλά το ντετόλ τα ξεκάνει τελείως.

Σοφάκι τι λέει?Πώς είσαι ψυχή μου?Αχ σε σκέφτομαι και θυμάμαι τα δικά σου...αυτή την γλυκιά προσμονή και ανυπομονησία...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Λογικά εφόσον κινδυνεύει από αιμορραγία έχει να κάνει με την πήξη του αίματος ε???Πωπω Παναγίτσα μου, αυτά είναι τα προβλήματα!

δε λες τπτ...

σχετικά με το σαπούνι άλλαξέ το! μη νομίσεις ότι τα άλλα δεν προστατεύουν.

το παν είναι να τα πλύνεις καλά και όση ώρα χρειάζεται. πάρε ένα πιο ενυδατικό σαπούνι αφού τα πλένεις τόσο συχνά αναγκαστικά και το βράδυ πριν τον ύπνο βάζε λίγη κρέμα. άμα έχεις ευαισθησία βέβαια δε θες και πολύ θα μου πεις...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...