Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν κοιτάω της μπέμπας τις εξετάσεις που έκανε στο έτος και οι τιμές σε πολυμορφοπύρινα, λεμφοκύτταρα και τα άλλα τα εγγλέζικα... είναι πάλι πιο πάνω ή πιο κάτω και μάλιστα πολύ περισσότερο από του γιώργου αλλά σε αυτήν δεν τις είχαν κοκκινίσει και δεν το είχα αντιληφθεί καν! ίσως να έχεις δίκιο μαριτάκι μου! σε ευχαριστώ πολύ! η αλήθεια είναι ότι ηρέμησα λίγο... έπαθα ένα νταμπλά όταν είδα τις σελίδες μες στα κοκκινάδια. σα μαθήτρια ξανάνιωσα! :lol:

τα υπόλοιπα αύριο στην παιδίατρο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

νεκ μου εχει δικιο η μαριτα ..και εγω που εκανα στη μικρη πριν καν 2 μηνες ...το ιδιο εβλεπα αλλα η ντοκτορ με καθησυχασε ...

οσο για το Mcv ..ο μεγαλοκυταρροιος δεν ειναι ..που καναμε και στην εγκυμοσυνη ...μπορει να το περασε σαν καμια ιωση

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Νεκ αυτό είναι σίγουρα μην ανησυχείς.

Ελευθερία βάλε έναν υγραντήρα στο για όλο το βράδυ στο δωμάτιο του παιδιού σε χαμηλή ένταση με την πόρτα ανοιχτή και θα δεις πως ούτε καν δεν θα βήξει. εμείς που είχαμε θέμα με τον Σωτήρη αυτό κάναμε όλο το χειμώνα και το παιδί το πέρασε χωρίς να κάνει ούτε μια μάσκα.

δεν ξέρω ρε συ Κατερίνα αλλά τον καταλαβαίνω που έχει άγχος. και εγώ την έχω ακούσει άσχημα με την κρίση. μιλάμε για μεγάλο άγχος. μονίμως είμαι στην τσίτα τι θα κάνω, πως θα το οργανώσω για να διατηρήσω το εισόδημά μου. και για το μέλλον των παιδιών επίσης. πως θα σπουδάσουν, πως θα καταφέρουν να στηριχθούν στα πόδια τους. τώρα βάλαμε ένα φωτοβολταϊκό στη στέγη με σκοπό όλα τα έσοδα από αυτό να πάνε σε ένα λογαριασμό τον οποίο δεν θα πειράξουμε ποτέ προκειμένου να έχουν κάτι τα παιδιά αν θελήσουν να σπουδάσουν, λέμε τώρα.

fYFap3.pngIV83p3.png

θα σκάσω άμα δεν σχολιάσω το θέμα της τάρτας! Αγγελική αυτή η τάρτα ειναι πολύ μεγάλη παγίδα. την πρώτη φορά που την έκανα και εγώ η κρέμα μου βγήκε πολύ νερουλή. πεντανόστιμη μεν, νερουλή δε.

η πεθερά μου που ειναι και μελιστάλαχτος άνθρωπος φυσικά δεν είπε τίποτα, αλλά μου την είπε, αστεία εννοείεται, ο μπατζανάκης και, φυσικά, η μικρή ανιψιά, η οποία μου λέει: πολύ νόστιμη Μάρω αλλά ήταν σαν λιωμένο παγωτό! μετά όμως το έπιασα το κόλπο: δεν θέλει περισσότερο κορν φλάουρ αλλά πολυ προσοχή στην σαντυγί που θα ρίξεις μέσα. ρίχνω λιγότερη από αυτή που έχει η συνταγή και η κρέμα γίνεται εξαιρετικά ανάλαφρη αλλα χωρίς να νερώνει.

βέβαια παρόλα αυτά πρέπει να τονίσω ότι η πεθερά σου έχει αγένεια που παίρνει όσκαρ!

fYFap3.pngIV83p3.png

Νεκ αυτό είναι σίγουρα μην ανησυχείς.

Ελευθερία βάλε έναν υγραντήρα στο για όλο το βράδυ στο δωμάτιο του παιδιού σε χαμηλή ένταση με την πόρτα ανοιχτή και θα δεις πως ούτε καν δεν θα βήξει. εμείς που είχαμε θέμα με τον Σωτήρη αυτό κάναμε όλο το χειμώνα και το παιδί το πέρασε χωρίς να κάνει ούτε μια μάσκα.

δεν ξέρω ρε συ Κατερίνα αλλά τον καταλαβαίνω που έχει άγχος. και εγώ την έχω ακούσει άσχημα με την κρίση. μιλάμε για μεγάλο άγχος. μονίμως είμαι στην τσίτα τι θα κάνω, πως θα το οργανώσω για να διατηρήσω το εισόδημά μου. και για το μέλλον των παιδιών επίσης. πως θα σπουδάσουν, πως θα καταφέρουν να στηριχθούν στα πόδια τους. τώρα βάλαμε ένα φωτοβολταϊκό στη στέγη με σκοπό όλα τα έσοδα από αυτό να πάνε σε ένα λογαριασμό τον οποίο δεν θα πειράξουμε ποτέ προκειμένου να έχουν κάτι τα παιδιά αν θελήσουν να σπουδάσουν, λέμε τώρα.

μαριτακι ..με τον αντρα μου την ιδια ιδεα εχετε ....και εμεις λεμε να στησουμε στο χωριο ...κανουμε και εισαγωγη εξοπλισμου στην εταιρεια ...αλλα να μη μας τρωει μωρε αυτη η κατασταση ....

μερικες φορες ακουω τον αντρα μου ...και νομιζω οτι ακουω τον πατερα μου .....και οχι οτι ο πατερας μου επραξε ασχημα ..αλλα μπορουσαν να γινουν και με πιο ευκολο τροπο ..

τεσπα ...θα περασει και αυτο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Χρόνια πολλά σε όλες μας!!!!Πάνω απο όλα υγεία και όλα τα άλλα θα γίνουν !!!!!!

Ελ περαστικά στον Μανό!!!!

Νεκ τα κορίτσια έχουν δίκιο αυτές οι τιμές είναι για τους μεγάλους!!!

Μαριτακι και Κατερίνα και εδώ αρκετό άγχος απο τον Δημήτρη τώρα με το καινούργιο μαγαζί...όλο έξοδα βγαίνουν και είναι αρκετά αλλά είναι για καλό οπότε υπομονή...κρίση είναι και θα περάσει...καλά να είμαστε και όλα θα πάνε καλά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Σήμερα έχω μόνο αμπαλάζ από δουλειά, και είπα να χαλαρώσω λίγο. Τα χω παίξει απτη κουραση λέμε.

Και το απόγευμα θα φτιάξουμε το δωράκι της δασκάλας με τη Ζωίτσα. Hand made.

Αυτό με τις εξετάσεις δε το πολυέχω Νεκ, σε παιδιατρικό κέντρο τις κάνατε ή σε κλασικό μικροβιολογικο? Γιατί στα παιδιατρικά έχουν σωστές τιμές αναφοράς για παιδιά, στα μικροβιολογικά όχι! Η κρεατινίνη ξέρω ότι είναι κάτι των νεφρών? Η μπα? Και οι τρανσαμινάσες για το συκώτι, σίγουρα, θυμάμαι που έκραζα τον Χ να τρώει σωστά γιαυτό.

Κυτταρομεγαλοιος είναι cmv, το ίδιο ναναι?

Και γιατί δε παίρνεις τηλ ρε Νεκ τη γιατρό απτο να κάθεσαι να σκας?? Αντε πάρε!

Οσο για τη κρίση, κ γω σε φάση του άντρα σου είμαι Κατ, εννοείται έχουν κοπεί τα περιττά, και κάποια που δεν εθωρούσαμε περιττά αλλά τώρα είναι! Κατ μακάρι να μη μπεις στη διαδικασία να αναθεωρήσεις τη καθημερινότητά σου! Και μακάρι να περάσει, αν κ δε το βλέπω για καναδυο γενιές ακόμα! Και ο Χ σκέφτεται το φωτοβολταικό Μάρω! Με έχει φάει για την ακρίβεια!

Και τα 50 ευρώ από το Σάββατο ως τη Δευτέρα τι είναι καλέ Αγγελική? λίγα? Δηλαδή εσείς ξοδεύετε 50 ευρώ το διήμερο? Καλά δεν εννοώ για σούπερ μάρκετ, για τα υπόλοιπα όλα λέω!

Εμείς σούπερ 1 φορά το μήνα το πολλά, κ κάθε λίγες μερες γάλα, φρούτα, τέτοια.

Ασχετο, αυτό το Αττικό Πάρκο φαρμακείο ε?

Εχει έρθει ο αδερφός του Χ από Ολλανδία με τη φαμίλια, κ λυσσάξανε να πάμε τη Κυριακή, κόλλησε κ ο Χ να πει όχι, εεεεε 18 ευρώ είσοδος το άτομο! Καλά για καφέ εννοείτε δεν έπαιξε, πικνικ στο γρασίδι, μια χαρά! Τουλάχιστο τα κορίτσια χάζεψαν! Η Ζωή ακόμα στον ύπνο της τα δελφίνια να πηδάνε βλέπει!

Αγγελική πως νόμιζα ότι την είχατε κόψει τη πάνα, μπα, έχω χάσει επειδόδια εδώ μεσα στάνταρ, βγάλτης την να γλιτώσεις έξοδο, ευτυχώς το κοψαμε νωρίς νωρίς εμείς, γιατί εχουμε κ τη Νανάη! Πάντα babylino βάζουμε κ ποτέ δεν εχει βγει τπτ, παράξενο!

Εντωμεταξύ εγώ βάζω κ babylino στις τούρτες, που τις παίρνω λευκές από την εταιρεία, κ με παίρνουν οι πελάτες μετά κ με ρωτάνε καλέ τι καλές πάνες είναι αυτές, ποιες είναι να τις παίρνω!

Το κουφό δε σας το πα,

η Δανάη ψιλοελεγχει τα τσίσα κ τα κακά, τα λέει κάθε φορά που τα κάνει, και κάθε βράδυ όταν μπαίνει μπανιέρα, ανοίγει πόδια, λέει τσσσ, κοιτάει κάτω και κάνει τσίσα.

Τι προχώ παιδάκι εχω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Εγώ αύριο βγαίνω σε άδεια επιτέλους και περιμένω πως και πως...Πέμπτη πρωί θα πάω για τα ψώνια και μετά βουρ για κουλούρια και αυγά παρέα με το Λεωνιδάκο και την πεθερά μου!!!

Θέλω να πάω και στο Ικέα για να πάρω δυο πολυθρόνες και μαξιλάρες για το μπαλκόνι...να σουλουπωθεί!!!

Την Κυριακή πρώτη φορά μάλωσε ο Δημήτρης το Λεωνίδα...τον έβαλε τιμωρία και για ύπνο και ο μικρός κατάλαβε την ζημιά που έκανε και δεν έβγαλε κουβέντα...βέβαια μετά τον πήραμε λίγο στο κρεβάτι μας μην κοιμηθεί στεναχωρημένος...πήρε το στικάκι απο το dvd και εκανε μια δυο γρατζουνιές στην τηλεόραση...η πρώτη μεγάλη ζημιά και δεν είναι οτι το έκανε στο σπίτι μας αλλά μου λεει ο Δημήτρης για σκέψου να πάμε σε κανένα άλλο σπίτι και να κάνει κάτι τέτοιο..ντροπή..αν και στα άλλα σπίτια είναι Παναγία!

Φιλια σε όλες!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα. Τον κράτησα σπίτι αν και το ψιλομετάνιωσα. Δεν παλεύεται παιδί μου αυτός. Άσε που εκτός από τον βήχα δεν έχει κάτι άλλο αλλά είπα μην πάει και χειροτερέψει. Εδώ τον φροντίζω αλλιώς.

Νεκτ ναι αυτές τις σταγόνες του έδωσε ο γιατρός, τις κορτιζονούχες.Δεν είναι αντιβίωση, μπερδεύτηκε ο άντρας μου. Καλά τα μισά που του είπε ο γιατρός δεν τα θυμόταν όταν γύρισε σπίτι. Ό,τι να'ναι. Αλλά τι να κάνεις. Δεν μπορούσα να πάρω παραμάσχαλα το μωρό να πάω μαζί του ούτε και να το αφήσω.

Ελπίζω να την γλιτώσει η μικρή. Έχω κουραστεί με όλα αυτά αλήθεια. Ελπίζω να είναι το τελευταίο αυτό, δεν πάει άλλο. Μετά τις γιορτές μας θέρισαν οι ιώσεις. Μια βδομάδα πήγε και ξανά κόλλησε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μάρω μου δεν έχω υγραντήρα, λες να πάρω έναν? Το βράδυ είναι η αλήθεια δεν έβηξε καθόλου αλλά το πρωί πολύ και μες την ημέρα βήχει αλλά λιγότερο. Το μεσημέρι επίσης χθες έβηχε πολύ. Λέτε να του βάλω μπουφάν να τον βγάλω στο μπαλκόνι?Αλλά δεν βρέχει έξω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ελευθερία μου γιατί δεν δανείζεσαι από κάποια γνωστή που να έχε μωρέ; για λίγες μέρες είναι.

αντε περαστικά και αγύριστα να είναι. να ηρεμήσεις κορίτσι μου.

Κλεό αν τυχόν και το αποφασίσετε ο άντρας μου κάνει μελέτες και εγκαταστάσεις. να το ξέρεις!

καλά το Πάρκο φαρμακείο εντελώς!!! δεν το συζητώ δεν μας βλέπω σύντομα.

Ντίνα άντε καλή ξεκούραση ρε κορίτσι. να χαρείς το σπίτι σου και την οικογένειά σου μέρες που είναι. Παιδιά ειναι μωρέ θα κάνουν και την ζημιά τους. δεν γίνεται να το αποφύγεις.

fYFap3.pngIV83p3.png

μαριτακι ..με τον αντρα σου πσιζει να εχουμε και μιλησει ...ψαχνουμε συνεργατες !!!...

κλεο μου...η αγγελικη χθες το απογευμα μου τα εκανε στο γιογιο ....και πολλα απογευματα δηλαδη ...και η μεγαλη γαιδουρα μου στη πανα...αλλα δεν της μιλαω γιατι περναει φαση δυσκολιοτητας σχεδον 1 μηνα τωρα !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Δεν ξέρω κάποια που να έχει υγραντήρα αλλά το για 'λίγες μέρες' είναι σχετικό Μάρω μου. Φέτος κάθε 3 και λίγο βήχα και αερολίν έχουμε. Αν μπορούσα να το προλάβω με τον υγραντήρα θα το έκανα. Ψάχνομαι να αγοράσω κάποιον.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αλό!!!

ήρθε πάλι η τσουτσού να πεταχτεί!!!

χαχαχαχαχαχαχα!!!

για το Αττικό Πάρκο όσες ενδιαφέρεστε και έχετε κοσμοτε κινητό να ξέρετε οτι υπάρχει αυτή η προσφορά:

http://www.2forone.gr/faq.php

Ελε περαστικά στο Μάνο!!!

Κλεό και Κατερίνα τα μικρα σας πολύ προχω τα βρίσκω!!!

μπράβο τους!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...