Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Το πόσο βαριέμαι σημερα,δεν λέγεται...

αμα εισαι κλεισμένος στο σπιτι δεν περνάει η ωρα ρε παιδι μου.

Η Μαριλίζα πήρε το πιγκάλ και επλυνε τη μπανιέρα μεσα...ωραια!!!!

Τωρα εχει αδειάσει ολο το σαπουνι στο νιπτήρα και πλένει οτι βρίσκει...μουσκεμα εχει γίνει.

Ελε,ευχομαι να μην ειναι τιποτα..

Καλά,σημερα επαθα σοκ στο σταθμο!

Μας δωσανε ενα σωρο καλουδια...κατασκευες,χαρτινο καλαθακι με κουλουρια και καραμέλες,κάρτα αρκουδο,αυγά ζωγραφισμένα,αφου δε μπορουσα να τα κρατησω..

Ολο σοκάρομαι τελευταιως.

Ναι βρε Κλεο,σιγα μην της εφτιαχνα τάρτα δωρο.

τωρα το Πάσχα λέω να φτιάξω κάτι ανάλογο για εκδίκηση!!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλεό παραγγελία ε? τέλεια!!!

λες να είμαι γουρλού???? χαχαχαχα!!!

κι εσυ μας εφερες γούρι!!!

η Βαλ έκανε κακά στη λεκάνη!!!

χαχχαχαχαχαχα!!!!

Αγγελική η πεθερά σου δεν έχει καμία αλλεργία βρε παιδί μου??? να της φτιάξεις τίποτα ανάλογο!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ή τουλάχιστον να μαθεις τι δεν της αρεσει καθόλου και κάθε φορά που πηγαίνεις σπίτι τους να της το φτιάχνεις!!! χαχαχαχαχα!!!!

Νεκ εγω λέω φετος να βαψω αυγα με πατζαρια! σιγουρα θα βγουν ροζουλί αντί για κόκκινα αλλά δεν πειράζει!

τα λυπάμαι να βαψω φρεσκα αυγουλάκια με τις τοξικές βαφες και να μη μπορουμε να τα φάμε!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ουφ λαρυγγίτιδα έχει και βήχα. Μια 2ημερη αντιβίωση σε σταγόνες και μάσκα για 7 μέρες το σουβενίρ μας. Κολλιέται είπε, άντε πάλι απομόνωση η μικρή, άντε πάλι τροχάδι και άγχος εγώ.Δεν τον στέλνω σχολείο αύριο, ούτε την Τετάρτη. Πάπαλα, μετά το Πάσχα θα ξαναπάει. Ωστόσο δεν έχει τίποτα, λίγο βήχει απλά αλλά αυτό δεν τον πτοεί από το να γκρεμίζει το σύμπαν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!!

Εγερτηριο απο τις 7 σημερα!!!!!!!!!!!

Α,ρε Μαριλίζα!!!!!!

Τουλάχιστον εκατσα και σιδέρωσα αφου δεν ειχα και τι άλλο να κάνω πρωι-πρωι και μου φυγε ένα βάρος!!!

Ελε,περαστικουλια...θα ηρεμησετε τωρα λιγο που θα ειναι κλειστα ο σταθμος μωρε.

καλημέραααα!!!!!

χτες είμασταν απ τις 11.30 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα στο μολ! τα ξεθέωσα αλλά τους είχα τάξει φαγητό έξω, παιδότοπο, ψώνια κτλ...δούλευε κι ο μπαμπάς μας ως αργά οπότε ευκαιρία ήταν να τα βγάλω λίγο έξω.

νευριάζω η αλήθεια είναι με τους ανεγκέφαλους όλο τσακωνόμουν με τις ουρές, με τα ασανσερ κτλ...τι ζώα κυκλοφορούν γμτ νέοι άνθρωποι και όλητην ώρα στο εμπορικό με τ ασανσερ και μαμάδες με μωρά και καρότσια να περιμένουν απ έξω!!! πάρε κυρά μου τις κυλιόμενες! έλεος!!! και μου την έλεγαν κι όλας! άντε από κει που θα χαριστώ! και μες το κόσμο εντωμεταξύ το μολ για ν ανέβεις έναν όροφο έκανες μια ώρα! κι αντί να δίνουν προτεραιότητες έκαναν τους κινέζους!

εμ βέβαια είναι πιο εύκολο ν ανέβει με τις σκάλες μια γυναίκα με παιδί, μωρό στο καρότσι και έγκυος παρά ένας στολισμένος πιπίτσος 35αρης!!! γαιδούριαααα! νευρίασα πάλι.

Διαφημίσεις

ντροπή στη πεθερά, απαράδεκτη!!!!

τουλάχιστον ο νονός έκανε τη καλή!(δε μας διαβάζει ε;;;)

έχω μάθημα σε λίγο...μέχρι τη 1. μετά θα πάω σύνταγμα για κάτι αλλαγές. και το απόγευμα βαλίτσες επιτέλους!!!

λέει από αύριο ξαναφτιάχνει ο καιρός. μακάρι!

καλημερα σας!!!

αννα σου βγαζω το καπελο ..εισαι ηρωας!!!μπραβο και στα παιδακια σου που καθονται καλα ...

νεκ μου ....ειναι τσουγδω η μικρη ε???

αγγελικη ..και εγω εχω σιδερο ...αλλα το ειχα προγραμμαρισει για χθες το βραδυ που ριξαμε τη συνεχεια του πρωινου ματς με τον αντρουλη μου...και τα αγησα στη λεκανη να με κοιτανε...

" δεν κανεις καλο κουμαντο ...χαλας πολλα λεφτα"""....ωχ παναγια μου!!!τι αλλο θα ακουσουμε ....

ευτυχως αποψε κοιμηθηκαν τα μικρα ......και ξεκουραστηκαμε και χαζοηρεμησαμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Γυρισα κ γω,πηρα μια πατατοπιτα απο το φουρνο και την τσακιζω..

Τελικα Τετάρτη μπαινει η κολλητη μου!!!!

Εχω μια αγωνία να τη δω τη σκατούλα!Ειδκα αυτη τη μύτη της,που τόσο μας εχει ταλαιπωρησει!!!

Ρε συ Αννα,πως τα παλευεις και τα δυο εξω? εγω τη Μαριλίζα την καταφερνω αλλά δυο μαζι με τιποτα! Μπράβο σου!!!

Ασχετο, απο τοτε που πηρα babylino το λέλουδο ξυπνάει καθε πρωι χιλιοκατουρημενο μεχρι το λαιμο,άι στα κομμάτια, εχω βαρεθει να πλενω πυτζάμες και υπνοσακους κάθε μερα ομως. η χαζη πηγα και πηρα ποσα πακέτα γιατι μου χανε στειλει κουπονια και τωρα ανυπομονω να τελειωσουνε για να ξαναπαρω pampers αν αι σκεφτομαι τωρα που θα κλεισει ο σταθμος μηπως την ξεκινησω εντατικά βρακάκι. φοράει μονο κάποιες ωρες της ημερας.

καλημερα σας!!!

" δεν κανεις καλο κουμαντο ...χαλας πολλα λεφτα"""....ωχ παναγια μου!!!τι αλλο θα ακουσουμε ....

ευτυχως αποψε κοιμηθηκαν τα μικρα ......και ξεκουραστηκαμε και χαζοηρεμησαμε

πολλά λεφτα ένα 50ρικο απο το Σαββατο μεχρι τη Δευτερα?!

πλακα μας κάνει?!

καλα οι άντρες δεν εχουν αισθηση του νοικοκυριου καθολου,ουτε των οικονομικών..

πχ.στελνω το δικο μου στο Βασιλοπουλο, του λεω, εχει προσφορα το τάδε πηγαινε να παρεις,ας πουμε τυροπιτες.

Ε, θα γυρισει με μία τυροπιτα.

Βρε χριστιανε μου,γιατι πηρες μονο 1?

Γιατι μου ειπες ποσες να παρω????????

ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

εμενα ο δικος μου εχει επηρεαστει απο την κριση ...θα πεινασουμε, θα κανουμε ....να μαζεψουμε λεφτα ...να κοψουμε τα περιττα....ε ποσο πια???να φτιαξουμε κατι για τα παιδια

ευτυχως καλα ειμαστε εμεις ακομα ....

δε βγαζεις ακρη ...αγγελικη ...

δεν εχουν συναισθηση ...αυτο που λες !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ λαρυγγίτιδα έχει και βήχα. Μια 2ημερη αντιβίωση σε σταγόνες και μάσκα για 7 μέρες το σουβενίρ μας. Κολλιέται είπε, άντε πάλι απομόνωση η μικρή, άντε πάλι τροχάδι και άγχος εγώ.Δεν τον στέλνω σχολείο αύριο, ούτε την Τετάρτη. Πάπαλα, μετά το Πάσχα θα ξαναπάει. Ωστόσο δεν έχει τίποτα, λίγο βήχει απλά αλλά αυτό δεν τον πτοεί από το να γκρεμίζει το σύμπαν!

ωχ έλε! περαστικά σας εύχομαι και γρήγορα! τι σας έδωσε?? το soldesanil? και βέβαια κολλιέται... το θυμήθηκα ίδια δα! την είχε κολλήσει και η μπέμπα τη 2η φορά που την έπαθε ο γιώργος αλλά την πρόλαβα με τους υδρατμούς!

ναι, μόνο βήχας είναι το σύμπτωμα, το βράδυ κυρίως. δοκίμασε και τους υδρατμούς στο μπάνιο ειδικά βάλε το βραστήρα να γίνει σάουνα κάνει το ίδιο με τον υγραντήρα. εγώ τον υγραντήρα τον έβαζα λίγο το βράδυ στο δωμάτιο όσο κοιμόταν και δεν έβηχε. αλλά και οι υδρατμοί από το βραστήρα να γίνει λίγο υγρή η ατμόσφαιρα βοηθάνε πολύ! με τη μικρή πρόσεχε γιατί δε θες να πάρει την ίδια "αντιβίωση". κι αν τη δεις να χουρχουρίζει (ξουξού μακριά από μας) ξεκίνα κι εκεί υδρατμούς και θα το προλάβεις. το μάνο αν βήχει το βράδυ μπορείς να τον τυλίξεις καλά-καλά με μια κουβέρτα και να τον βγάλεις και έξω να αναπνεύσει που βρέχει και είναι ιδανική η υγρασία στην ατμόσφαιρα. αυτά....

θυμάμαι με τη μπέμπα είχε κολλήσει ήδη και την εκδήλωσε 4-5 μέρες μετά το γιώργο κι αφού αυτός είχε ήδη γίνει καλά. έχε το νου σου για σημάδια στο κλάμα της, αν κλαίει βραχνά σαν κοκοράκι. αλλά σου λέω ακόμα και να έχει κολλήσει με τους υδρατμούς προλαβαίνεις να χειροτερέψει.

πήραμε τις γενικές εξετάσεις αίματος του γιώργου και είναι κοκκινισμένες οι μισές τιμές!!!

θα τις πάω αύριο στην παιδίατρο γιατί σήμερα είμαι μόνη μου με τα παιδιά. αλλά μέχρι τότε θα σκάσω. όχι πως θα ξέρετε κι εσείς να με κατατοπίσετε αλλά λέμε...

χαμηλά οριακά ευτυχώς αιμοσφαιρίνη και αιματοκρίτης.

ευτυχώς φερριτίνη και σίδηρος είναι μια χαρά! πώς γίνεται τώρα αυτό??

έχει όμως και τα εξής: πολυμορφοπύρηνα χαμηλά 27(!!!) με νορμάλ τιμές 37-80.

λεμφοκύτταρα 59 με νορμάλ τιμές 10-50.

τα παρακάτω δεν κατέω ίντα'ναι!

mcv 84 οριακά χαμηλό με τιμές 85-98

rdw 12,4 οριακά χαμηλό με τιμές 12,8-14,8

κι έχει και sgot οξαλοξεϊκή τρανσαμινάση 43 με τιμές 5-40

και κρεατινινη 0,3 με τιμες 0,5-1,4.

τι εχει το παιδακι μου παναγιτσα μου?? κανα γιατρο εχουμε στην παρεα?

Καλημέρες πολλές πολλές. Κασσιανής, της εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσας γυνής σήμερα. δεν το έχω με τα θρησκευτικά αλλά αυτό το τροπάριο πάντα μου άρεσε!

δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω ακόμη αλλά Νεκ θέλω να σου πω το εξής: μην ανησυχείς. οι τιμές αναφοράς ειναι τιμές ενηλίκων. τα παιδιά έχουν διαφορετικές φυσιολογικές τιμές από τους ενήλικες. θα σου το πει και ο γιατρός. το είχα πάθει και εγώ όταν είχαμε πάει τα παιδιά το Σεπτέμβρη για εξετάσεις αλλά όταν τις είδε η παιδίατρος είπε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικές.

πάω να σας διαβάσω αν με αφήσουν τα θηρία.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...