Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αγγελικη ο γιωργος θελει τη συνταγη της ταρτας!

:lol::lol:

αχ αυτο το αγορι!!!!!!!! πολυ λιχούδικο βρε παιδι μου...

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tarta-fraoulas-2.html

οριστε η συνταγη απλά στην κρέμα την επομενη φορα εγω θα εβαζα 60γρ κορν φλάουρ,γιατι οντως δεν ηταν οσο πηχτή θα έπρεπε ( άλλο που το ξεχειλωσε το θέμα!).

Αα απο πάνω αν εχεις άλειψε την με αραιωμένη μαρμελάδα για να γυαλίζει! Εγω δεν ειχα γμτ.

Βρε ,μου την φύλαγε για τις φακές, ειναι σιγουρο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφακι,καλα τα τσουρέκια δλδ ε? μπραβο!

ποσα έβγαλε η δόση τελικα?

ναι τα συστηνω ανεπιφυλακτα!!!!

η δόση βγαζει αναλογα με το σχημα που θα κάνεις...

μπορεί αν βγάλει 4 μεσαία αλλά μπορείς να κάνεις και ένα μεγάλο και 3 πιο μικρά...πιστευω οτι και τα δικά μου θα έβγαιναν λίγο πιο μεγάλα αν είχα αφησει τη ζυμη λίγο ακομα να φουσκωσει...αλλά 1 το βραδυ, και που τα έφτιαξα θαυμα ηταν!!!

και να πω πόσο πολυ χάρηκα που επιτέλους μίλησα και με την Κλεό τηλεφωνικά!!!:D:D:D

πολύ γλυκια κοπέλα!!!

μα να μη μένω Αθήνα.....:rolleyes:

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά τωρα ειδα την ταρτα....τέλεια φαίνεται!!!

έπρεπε να της την τριψεις στη μουρη και να της πεις οτι κάνει και για μασκα ομορφιάς!!!!

απαπαπαπαπαπα.....

μην πουν καλό λόγο....λες και χρεώνονται αμα μιλησουν καλά....:mad::-x:-x

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλα δεν παιζεται η πεθερα σου αγγελικη!!!

και οχι τιποτα αλλο τη λιγουρευτηκα την τουρτα ...ειπα και να νηστεψω η γαιδουρα απο το σαββατο ξεκινησα ...και εχω μια πεινα!!!

αα..ρε νεκ ...μας κανει καλο !!!!!

χαλαζε ο καιρος ...ψωφοκρυο ...μονη μου στο γραφειο ..ο συναδελφος εχει παει Κινα ...τις μαυρες μου εχω !!!οπως εχετε καταλαβει ...

και σαν μην εφταναν τα δικα μας ..χτυπαν την πορτα ενας κυριος καλοβαλμενος γυρω στα 60 ...ελεγε οτι ειναι της γειτονιας οτι μας ξερει ...στην αρχη ζητησε δουλεια ..και μετα μου ζητησε δανεικα μυξοκλαιγοντας ...κοριτσια αν ειχα μαζι μου θα του εδινα ..του λυπηθηκα ....

που φτανει ο κοσμος???

αρπαχτηκαμε και με το Γιωργο το πρωι ...παει να βγαλει λεφτα το σαββατο μου βγαζει 50 ευρω ...εννοειται οτι τωρα δεν υπαρχει φραγκο ...μα να μην εχουν συναισθηση οι αντρες??λες και η τραπεζα ειναι διπλα καθε φορα να πηγαινουμε ή θα χαλασουν τα λεφτα ( σαν τα μαρουλια ενα πραγμα) ?

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Κατερίνα πάλι καλά να λες που μπορείς να πας να βγάλεις κιάλλα απτο ΑΤΜ! Αφού υπάρχουν, ας είναι και μέσα!

Τι τρελή γαιδάρα η πεθερά ρε Αγγελική. Ημαρτον. Καλά κ δε ντράπηκε που τα πήρες κ έφυγες? Αλλα κ συ να πάθεις κατάθλιψη που δε της άρεσε. Ε οχι, δε πας καλά! ασχολιαστο που της έφτιαξες κ τάρτα! Μυαλό δε βάζεις!

Νηστεία, τι είναι αυτό, δε το κατέχω....!

Και μας άρχισε ο παπάς που θα βαφτίσουμε σε 2 βδομάδες το μωράκι μας, να νηστέψουμε κ να εξομολογηθούμε και και και και.....ναι καλά!

Καλά πότε προλαβαίνετε κ τα φτιάχνετε όλα αυτά? Ειδικά εσύ ρε Νεκ? Θαυμάζω!

Εχ Σοφία ακόμα θα μιλάγαμε αν δε καθόταν το τηλεφώνημα, αλλά μου βγήκε σε καλό, παραγγελία, μισή ώρα με είχε στο τηλ, αλλά μια χαρά! Είσαι γουρλού:D Με τη κανονική μου φωνή είμαι ακόμα πιο γλυκιά!;) Οταν ξεμπουκώσω θα σε ξαναπάρω!

Οσο για το επίμαχο, Νεκ, εμένα αυτά τα μέσες άκρες και τα υπονοούμενα και τα μεταξύ σοβαρού και αστείου και οι μπηχτές δε μαρέσουν καθόλου, δεν έχουν κ ουσία καμία, εκτός αν κοτεύεις να ανοιχτείς, μίλα ανοιχτά στη κοπέλα, πες της πως σκέφτεσαι και εξήγησέ της τη πλευρά σου.

Μη ξεχνάς όμως, πως δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να σκέφτονται όπως εσύ, και όπως εγώ, και μπορεί με μια καλή κουβέντα να λυθεί το θέμα.

Ενώ αμα συνεχιστεί ετσι, θα θυμώσεις τόσο πολύ που και να θέλει η άλλη να διορθωθεί μετά, δε θα θες εσύ, και όοοοοτι κ αν κάνει θα ναι κάτω απτο μικροσκόπιο.

Οπότε απλά ξηγήσου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

ελευθερία μου αν είναι ο βήχας κράξιμο ξεκίνα υδρατμούς. από όταν πήραμε τον υγραντήρα σωθήκαμε! 2 φορές το γλίτωσα το παιδί. βγάλε τον και έξω αν βρέχει κι εκεί όπως κι εδώ. υγρασία θέλει. κάνε το με τον βραστήρα όπως έλεγα στην αγγελική την άλλη φορά. την πρώτη φορά που το έπαθε δεν ήξερα και δεν το προλάβαμε. έπειτα τον αναγνωρίζω πλέον το βήχα και καπάκι υγρασία.

Ρε γμτ και όλο λέω να πάρω έναν υγραντήρα. Από την ώρα που τον πήρα από το σχολειό ο βήχας δεν έχει κράξιμο και δεν είναι και πολύ έντονος αλλά η φωνή του μου φαίνεται λίγο βραχνή, λαρυγγίτιδα νομίζω ίσως και από τον νοτιά που είχε 2 μέρες. Όπως και να έχει θα τον πάει ο μπαμπάς του στον παιδίατρο το απόγευμα να τον δει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλά πότε προλαβαίνετε κ τα φτιάχνετε όλα αυτά? Ειδικά εσύ ρε Νεκ? Θαυμάζω!

Οσο για το επίμαχο, Νεκ, εμένα αυτά τα μέσες άκρες και τα υπονοούμενα και τα μεταξύ σοβαρού και αστείου και οι μπηχτές δε μαρέσουν καθόλου, δεν έχουν κ ουσία καμία, εκτός αν κοτεύεις να ανοιχτείς, μίλα ανοιχτά στη κοπέλα, πες της πως σκέφτεσαι και εξήγησέ της τη πλευρά σου.

Μη ξεχνάς όμως, πως δεν είναι όλοι υποχρεωμένοι να σκέφτονται όπως εσύ, και όπως εγώ, και μπορεί με μια καλή κουβέντα να λυθεί το θέμα.

Ενώ αμα συνεχιστεί ετσι, θα θυμώσεις τόσο πολύ που και να θέλει η άλλη να διορθωθεί μετά, δε θα θες εσύ, και όοοοοτι κ αν κάνει θα ναι κάτω απτο μικροσκόπιο.

Οπότε απλά ξηγήσου!

απαντώ στο πρώτο: φιλενάδα να σου υπενθυμίσω ότι είμαι σε άδεια από την παρασκευή. και ξεσήκωσα όλο το σουκού το σπίτι οπότε έχω χρόνο και για τσουρέκια και για αυγά.

και το άλλο που σκέφτηκα πρώτο-πρώτο: ενώ εσύ ρε κοπελιά τι κάνεις όλη μέρα?? κάθεσαι?" :lol: με τέτοια καριέρα και τέτοιο τρέξιμο θες και τσουρέκια? του χρόνου που θα είναι μεγαλύτερες οι κόρες και θα είσαι πιο χαλαρή με τη δουλειά θα κάνεις ένα γεμιστό με επικάλυψη σοκολάτα και σχεδιάκια με λευκή σοκολάτα από πάνω τύφλα ναχει ο τερκενλής και θα το βάλεις και φώτο!

τι κωλοκαιρος??????????????????????????????????

σκατά τα μπαλκόνια,δεν ειχα κατεβασει τέντες κα επεσα για ύπνο.

ουτε για παπουτσια θα παμε τωρα.

ελεος.

η κολλητη μου σημερα εχει γιατρο,τελευταια φορα! θα του πει λέει να μπει αυριο..

μια αλλη φιλη μου επισης σημερα εχει γιατρο και θα μάθει φύλο,αυγουστομωρο!

και μια τριτη φιλη μου επισης γκαστρωμένη εχει σημερα γιατρο και θα μάθει ποτε θα γεννησει,καισαρικη αυτη.

Ρε Κλεο,πηγαμε εκεί να φάμε και ειπα να φτιάξω ένα γλυκάκι,δε το εκανα αποκλειστικά για εκεινη,για όλους μας το εφτιαξα!!!!!!! Εγω παντως τη φχαριστηθηκααααααααα!

Σας είπα, μου τη φύλαγε για τις φακες!

Η καταθλιψη θα ηταν για λογους αποτυχίας..αν μου ελεγαν ολοι ότι ήταν χάλια!

Διαφημίσεις

στο 2ο συμφωνώ και έτσι με βλέπω να πράττω!

πάω να σκοτώσω την κόρη και επανέρχομαι!

παιδιά αυτη δεν το γλιτώνει!!! μα την παναγία το τι μου κάνει δε λέγεται!

προηγουμένως της έβαλα τις φωνές για να μην την πλακώσω. όλο απαιτήσεις το σκατό! έχω φτάσει σε σημείο λέμε! πώς κρατιέμαι! με το γιώργο ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. με την κόρη κάνω ασκήσεις ψυχραιμίας φύσα-ξεφύσα για να μην υποπέσω στο "αμάρτημα"...

η κολλητη μου σημερα εχει γιατρο,τελευταια φορα! θα του πει λέει να μπει αυριο..

μια αλλη φιλη μου επισης σημερα εχει γιατρο και θα μάθει φύλο,αυγουστομωρο!

και μια τριτη φιλη μου επισης γκαστρωμένη εχει σημερα γιατρο και θα μάθει ποτε θα γεννησει,καισαρικη αυτη.

και στα δικά σου κοπελιά! άσε τις τάρτες και πιάσε τις βούρτσες! :tongue:

Ωπα Νεκ, κόψε κάτι, είπαμε!

Με εξύψωσες πολύ, να σαι καλά!:D

Αγγελική έτσι οκ, νόμιζα της την έκανες δώρο στο άσχετο τη τάρτα, είπα κ γω!

Προς το παρόν έβαλα μια τυρόπιτα στο φούρνο και 2 τούρτες -μη φαγώσιμες-:D

οι μικρές παρακοιμήθηκαν, γιαυτό μου κατσε άνεση!

Ηρθε κ ο Χ πρωτόγνωρα νωρίς, έξι παρά, ουουουου, μεγαλεία σήμερα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

στο 2ο συμφωνώ και έτσι με βλέπω να πράττω!

πάω να σκοτώσω την κόρη και επανέρχομαι!

παιδιά αυτη δεν το γλιτώνει!!! μα την παναγία το τι μου κάνει δε λέγεται!

προηγουμένως της έβαλα τις φωνές για να μην την πλακώσω. όλο απαιτήσεις το σκατό! έχω φτάσει σε σημείο λέμε! πώς κρατιέμαι! με το γιώργο ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. με την κόρη κάνω ασκήσεις ψυχραιμίας φύσα-ξεφύσα για να μην υποπέσω στο "αμάρτημα"...

Να που οι αναπνοές ανώδυνου τοκετού σου χρησιμεύουν ακόμη Νεκτ:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ο Στεφ πάει τον Μάνο στον γιατρό αν και δεν είναι για γιατρό. Λίγο βήχα έχει απλά όμως καλύτερα να τον εξετάσει να είμαστε ήρεμοι. Μετά θα πάνε τα δώρα στον βαφτιστήρα του. Η δικιά μας νονά θα έρθει Τετάρτη και ρε παιδιά μεγάλο μπέρδεμα να κάνεις τραπέζι σαρακοστιανά. Κυρίως με απασχολεί ό,τι κάποια πρέπει να γίνουν εκείνη την ώρα ε και με δυο μωρά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...