Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Σοφάκι έμαθες φύλο λε συ? Σε κόβω κοριτσομάνα εσένα, σου πάει...Σαν την Κλεό μας ένα πράμα:)

Όσο για τα τσουρέκια άμα 'αρρωστήσει η ζύμη' που λέει η μάνα μου, δεν την σώζει πράμα. Ελπίζω στην περίπτωσή σου κάτι να γίνει.

Για τις φιλίες που λέτε. Προσωπικά έχω τις ίδιες φίλες που είχα πριν παντρευτώ, οι 2 είναι ανύπαντρες. Οκ κολλητές δεν είμαστε πλέον, τα έχω ξαναπεί το λυκειακό κολλητηλίκι δεν υπάρχει πια και ποιος θέλει να υπάρχει δηλαδή? Αλλά σε μια ουσιαστική φιλία δεν χρειάζεται ούτε με τις ώρες να μιλάς στα τηλέφωνα, ούτε καθημερινά να πίνεις καφέ παρέα, ούτε να έχεις ταύτιση απόψεων και κοινά ενδιαφέροντα. Είναι θέμα κάρματος. Αν ταιριάζουν τα χνώτα δυο ανθρώπων, πάντα βρίσκουν ενδιαφέροντα μεταξύ τους και φυσικά ξέρουν να ακούν με ενδιαφέρον την διαφορετικότητα του άλλου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφάκι έμαθες φύλο λε συ? Σε κόβω κοριτσομάνα εσένα, σου πάει...Σαν την Κλεό μας ένα πράμα:)

Όσο για τα τσουρέκια άμα 'αρρωστήσει η ζύμη' που λέει η μάνα μου, δεν την σώζει πράμα. Ελπίζω στην περίπτωσή σου κάτι να γίνει.

Για τις φιλίες που λέτε. Προσωπικά έχω τις ίδιες φίλες που είχα πριν παντρευτώ, οι 2 είναι ανύπαντρες. Οκ κολλητές δεν είμαστε πλέον, τα έχω ξαναπεί το λυκειακό κολλητηλίκι δεν υπάρχει πια και ποιος θέλει να υπάρχει δηλαδή? Αλλά σε μια ουσιαστική φιλία δεν χρειάζεται ούτε με τις ώρες να μιλάς στα τηλέφωνα, ούτε καθημερινά να πίνεις καφέ παρέα, ούτε να έχεις ταύτιση απόψεων και κοινά ενδιαφέροντα. Είναι θέμα κάρματος. Αν ταιριάζουν τα χνώτα δυο ανθρώπων, πάντα βρίσκουν ενδιαφέροντα μεταξύ τους και φυσικά ξέρουν να ακούν με ενδιαφέρον την διαφορετικότητα του άλλου.

Όχι Ελέ μου!!! δεν έχω μάθει ακόμα!

τέλος του μήνα αν μας κάνει τη χάρη το μπεμπέ να μας κοιτάξει....γιατί την προηγούμενη μας είχε γυρίσει την πλατη!!!

κοριτσομάνα λες ε?

σε 2 εβδομάδες περίπου θα ξερουμε!!!

ε αν δε σωθεί η ζυμη, δεν τρεχει τιποτα!!! θα ξαναφτιαξω!!!

ευκολάκι είναι έτσι κι αλλιώς!

έχεις δικιο Ελέ....το λυκειακό κολλητηλίκι δεν υφίσταται αλλά στην περιπτωση της Νεκ και στη δικιά μου, πάμε στο άλλο άκρο....την πλήρη αδιαφορία!!!

ναι δε μπορουμε να πάμε για κλάμπινγκ και να ξενυχτήσουμε μαζί τους, αλλά απέχει πολυ αυτό απο το να έρθουν να μας δουν για έναν καφέ...πόσο μάλλον στην περιπτωση της Νεκ που είναι και νονά η κοπέλα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Μα εννοείται είναι απαράδεκτη η κοπέλα. Και εγώ ελεύθερη ήμουν όταν βάφτισα την Κατερίνα αλλά αυτό δεν με εμπόδιζε να αγαπώ και να θέλω να βλέπω το παιδί. Το ίδιο κάνω και τώρα αλλά όχι γιατί πρέπει, απλά μου βγαίνει. Την αγαπώ πολύ και θέλω να την βλέπω γιατί πρώτα από όλους το θέλω και το έχω ανάγκη εγώ η ίδια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημέρα κοριτσάκια μου! Σας έχω πει πόσο σας αγαπώ?? Αν δεν είχα κι εσάς τι θα γινόμουν βρε? Δεν το έχω σας είπα με τις σχέσεις... χθες το κουβεντιάζαμε στο πατρικό μου οικογενειακά με αφορμή βιβλία που διαβάζω για τη διαπαιδαγώγηση κλπ. Τα ίδια λέει και ο αδερφός μου. Δεν το είχαν οι γονείς μας... δεν το πέρασαν και σε εμάς. Είμαι πολύ δοτική, αλλά δεν το έχω με τη σωματική επαφή, ξεχνάω να τηλεφωνήσω να στείλω μνμ, δεν μπορώ να παρηγορήσω. Μπορώ να συμβουλέψω, σε εμένα έρχονταν για τα γκομενικά... αλλά είμαι και λίγο παλαιών αρχών και τη σπάω. Μακάρι να σας είχα πιο κοντά να δοκιμαζόμουν.

Έχετε δίκιο ότι φαίνεται ότι δεν το έχει. ακόμα και να είχε παρεξηγήσει με τα περιστατικά της βάφτισης θα έπρεπε πιστεύω να ήταν εντάξει απέναντι στο παιδί. η ίδια είχε εκφράσει την αγωνία αν θα τη θυμάται η μικρή ή θα τη βλέπει και θα λέει ποια είναι τούτη πάλι! κι ένιωθε κάπως σε σχέση με την άλλη κοπέλα. που θα είναι μακριά ενώ η άλλη κοντά. και της είχα πει ότι είναι στο χέρι της και οι λίγες στιγμές που θα είναι εδώ να μείνουν αξέχαστες στην βαφτιστήρα της. αλλά δεν το βλέπω... αυτό είναι το παράδοξο. από την άλλη από όταν έφυγε έξω και έρχεται εδώ είναι λες και έχει μπλοκάκι για τα μίτινγκ. είναι τόσος κόσμος που πρέπει να δει σε τόσες λίγες μέρες.... γονείς, συγγενείς, φίλοι. κι εγώ ίσως να έχω άδικο που έχω την απαίτηση να δει τη βαφτιστήρα της από τους πρώτους.

στην προκειμένη περίπτωση όμως, δεν πήρε τηλέφωνο και περιμένει από εμένα προφανώς. λογικά θα πάρει σήμερα... θέλω να πιστεύω...

και είναι και διπλά αδικαιολόγητη επειδή μένει παραδίπλα κι όχι στην άλλη άκρη της πόλης. το κακό είναι ότι συγκρίνω και με την άλλη η οποία είναι το άλλο άκρο και ας δουλεύει κι όλη μέρα. αλλά δεν μπορώ να συγκρίνω με χειρότερα για να παρηγοριέμαι. αναρωτιέμαι αν ήταν μόνη της νονά τελικά? έτσι είναι και η μαμά της ρε παιδί μου... από όταν γεννήθηκε η μπέμπα όλο λέει θα περάσει να τη δει κι ακόμα περιμένω. την είδε στη βάφτιση δεν μπορώ να πω... και προχθές με συνάντησε στη λαϊκή και δε με ρώτησε ούτε τι κάνει η μπέμπα...

έχω κι άλλα παράπονα ρε γμτ. σας έχω ξαναγράψει νομίζω... τεσπα.

μάλλον κατά εκεί το κόβω. να τα πούμε, να μην τα κρατάμε μέσα μας.

και έχετε δίκιο, αν δεν το έχεις καλύτερα να μην το κάνεις. κι εγώ πριν να κάνω παιδιά δεν το είχα καθόλου εξ ου και δεν ήθελα να βαφτίσω παιδί. ήξερα ότι δεν θα είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου τις συναισθηματικές. γιατί τα υλικά για εμένα έρχονται δεύτερα.

πάντως και στο θέμα των υλικών δεν πάμε καλύτερα... αλλά σκάω κιόλας.

Διαφημίσεις

καλημερα σας !!

νεκ , εγω αυτο το θυμομουν που ανεβασες ...

και πειτε με κακια...αλλα νεκ μου ..δε νομιζω οτι μπορειτε να ξαναβρειτε αυτο που χασατε ....λιγο θυμβμενη εινια με τη βαφτιση ...και βαριεται να κατσει αν δει 2 μωρα που τσιριζουν ...ενω μπορει να πινει ρακες εξω...

με εχει πιασει μαλλον η μαυριλα μου σημερα ...η μελαγχολια μου ...

εμας ηρθαν και οι δυο νονες ...και μαλλον καλες φιλες μου ...αλλα ρε κοριτσια ..γιατι εδω μεσα μποροω να μιλησω πιο καθαρα ...και νομιζω οτι θα με καταλαβετε κιολας ???

νεκ ....ολα τα εχεις ...και εισαι πολυ δοτικος ανθρωπος μην το ξεχνας

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημέρα. Ελπίζω δηλαδή γιατί ο Μάνος έχει έναν περίεργο βήχα, κάτι σε λαρυγγίτιδα μου κάνει. Αν ήταν η μαμά μου εδώ θα τον κρατούσα σπίτι να τον πάω παιδίατρο αλλά δεν έχω τι να κάνω την μικρή οπότε θα τον πάει ο Στεφ το απόγευμα.

Απόψε θα μας βγάλει έξω, σε ταβέρνα δηλαδή, η συνυφάδα. Θυμίζω ο Στεφ έχει βαφτίσει τον γιο της. Την μικρή θα την αφήσω στην μάνα μου εννοείται αλλά αν δεν είναι καλά ο Μάνος δεν θα πάμε. Θα πεταχτεί ο νονός του ένα απόγευμα να του πάει λαμπάδα και συναφί.

Νεκτ μου κάποια πράγματα με το ζόρι δεν γίνονται, και σίγουρα δεν γίνεσαι νονά με το ζόρι. Και φυσικά δεν εννοώ να βαφτίσεις με το ζόρι, αλλά να είσαι κοντά στο παιδί και να διατηρήσεις τον ρόλο σου όπως πρέπει. Όσο για την κοπέλα και εγώ έκανα έξω και ερχόμουν άλλοτε για 1 άλλοτε για 2 εβδομάδες και καθημερινά έβλεπα κόσμο και κοσμάκη. Ολημερίς για καφέ ήμουν, ομηρικοί καβγάδες με τους δικούς μου. Αλλά δεν είχα άλλη δουλειά, αυτή ήταν η δουλειά μου. Να κάνω διακοπές οπότε και έβλεπα όσους ήθελα. Δεν την δικαιολογώ. Τώρα ή δεν το έχει η κοπέλα ή κάτι την έχει ενοχλήσει. Στην 1η περίπτωση δεν γίνεται τίποτα, στην 2η κάτι μπορεί να βγάλεις με συζήτηση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!!

Σοφάκι, τι έγινε με τα τσουρέκια καλε??εχω αγχος!!!

Νεκ,οταν σε παρει,πες της,ελα να παμε για ενα καφε γιατι στα εχω μαζεμένα καημενη μου! Μεταξυ αστείου και σοβαρου,και μετα κραξτην!

Λεπον,εχθες ηρθε ο νονος,λες και τον χτυπησε κεραυνος ενα πράμα.

Λαμπάδα,αυγο,ρουχα και σημερα ζητησε να πάμε μαζι για παπουτσια!

Πηγα να του πω,μετάλλαξη επαθες χριστιανε μου?

Παλι καλά,γιατι ημουνα να σκάσω.

Ειπα να νηστεψω απο σημερα, το κρέας μονο εννοειται..για να δουμε ,θα την παλεψω.

Καλημέρα!!!

Αγγελική μια χαρα τα τσουρέκια τελικά!!!

ξενύχτησα βέβαια για να τα φτιάξω αλλά τωρα που τρωω, το αποτέλεσμα με αποζημίωσε!!!μετα τη νίλα που έπαθα με το φούσκωμα, έβαλα τη ζυμη στο φουρνο στους 30 όπως έλεγε αρχικά η συνταγη και τα αφησα εκεί μέχρι τη 1!

μια χαρα φούσκωσαν!

τα έπλασα αλλά παρέλειψα το 2ο φόυσκωμα που έλεγε γιατί νυσταζα!

οπότε τα έβαλα απευθείας για ψήσιμο!!!

και πάλι δεν είχα πρόβλημα!!!

φούσκωσαν ωραια στο ψήσιμο!

έκανα κι αλλη βλακεία που ευτυχως δε μου βγηκε σε πολύ κακό...

όταν τελείωσε ο χρόνος του ψησίματος μου φανηκε οτι δεν ειχαν ψηθεί καλά και τα άφησα άλλα 5 λεπτά...κακώς...τελικά μου βγηκαν λίγο πιο σκληρά αποτι θα ήθελα απέξω!

Γενικά πάντως σίγουρα θα την ξαναφτιάξω τη συνταγη!

απλά την επόμενη φορά θα την ακολουθησω κατά γράμμα!!!:tongue::tongue::tongue:

α και επειδη δεν ειχα βρει μαστίχα για αρωμα έβαλαα μαχλέπι, λίγο κακουλέ και ξύσμα πορτοκάλι!

Πάντως βγηκαν νόστιμα!!!

μπράβο στο νονό σας!!!

ευτυχως ξύπνησε απο μόνος του και δε χρειαστηκε να επέμβεις πιο δραστικά!!!;)

Ελε περαστικα στο Μάνο!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

th_DSC02610.jpg

Φτιάχνω που λετε εχθες αυτη την κατα τα αλλα ωραια τάρτα του Παρλιάρουκαι τους την παω...

το τι ακουσα δε λεγεται...

οτι καταρχας δε τρώνε τάρτες γιατι δε τους αρεσουν,

οτι η κρέμα ειναι νερουλη και το καλυτερο???

"φτιάχνω εγω μια κρέμα πατισερι άλλο πράμα,οχι σαν αυτην εδω"

αφηνουν τα πιάτα γεμάτα με την τάρτα,τα παιρνω και τα αδειαζω στον κάδο, παίρνω αγκαλιά την τάρτα μου και αντίο σας!

Παλι καλα που ακουσα καλα λογια απο τον Λ. και τον αδλεφο του που την καταβρόχθισαν αλλιως θα ειχα παθει καταθλιψη

Διαφημίσεις

th_DSC02610.jpg

Φτιάχνω που λετε εχθες αυτη την κατα τα αλλα ωραια τάρτα του Παρλιάρουκαι τους την παω...

το τι ακουσα δε λεγεται...

οτι καταρχας δε τρώνε τάρτες γιατι δε τους αρεσουν,

οτι η κρέμα ειναι νερουλη και το καλυτερο???

"φτιάχνω εγω μια κρέμα πατισερι άλλο πράμα,οχι σαν αυτην εδω"

αφηνουν τα πιάτα γεμάτα με την τάρτα,τα παιρνω και τα αδειαζω στον κάδο, παίρνω αγκαλιά την τάρτα μου και αντίο σας!

Παλι καλα που ακουσα καλα λογια απο τον Λ. και τον αδλεφο του που την καταβρόχθισαν αλλιως θα ειχα παθει καταθλιψη

δεν το πιστεύω παναγία μου! τι γαϊδούρια! κορίτσι μου η γνώμη του άντρα σου μόνο μετράει σε κάτι τέτοια. η πεθερά όλα τα κάνει καλύτερα...δεν το ξέρεις αυτό? περίμενες και τπτ καλύτερο να σου πει? την επόμενη φορά ξέρεις εσύ! πες της να σου πει την υπέροχη συνταγή για τις φακές... :tongue:

ελευθερία μου αν είναι ο βήχας κράξιμο ξεκίνα υδρατμούς. από όταν πήραμε τον υγραντήρα σωθήκαμε! 2 φορές το γλίτωσα το παιδί. βγάλε τον και έξω αν βρέχει κι εκεί όπως κι εδώ. υγρασία θέλει. κάνε το με τον βραστήρα όπως έλεγα στην αγγελική την άλλη φορά. την πρώτη φορά που το έπαθε δεν ήξερα και δεν το προλάβαμε. έπειτα τον αναγνωρίζω πλέον το βήχα και καπάκι υγρασία.

τσουρέκια θέλω να κάνω κι εγώ αλλά από τετάρτη μάλλον γιατί αύριο έχει βάρδια ο άρης και θα είμαι μόνη με τα παιδιά.

συνταγή της μαμάς με μαστίχα και μαχλέπι κι εγώ.

ωστόσο θα βάψω αυγά με κρεμμυδόφυλλα. πρώτη φορά θα το επιχειρήσω. ή που θα βγουν σκατά και θα τα κάνουμε αυγοσαλάτα ή που θα βγουν καλά και θα σας τα βάλω φώτο.

με εχει πιασει μαλλον η μαυριλα μου σημερα ...η μελαγχολια μου ...

εμας ηρθαν και οι δυο νονες ...και μαλλον καλες φιλες μου ...αλλα ρε κοριτσια ..γιατι εδω μεσα μποροω να μιλησω πιο καθαρα ...και νομιζω οτι θα με καταλαβετε κιολας ???

κι εγώ το νιώθω αυτό... ότι εδώ μπορώ να βγάλω τα εσώψυχά μου και να με νιώσετε... και να πείτε και καμιά κουβέντα παρηγοριάς. είμαστε νομίζω γκρουπ θέραπι. μου έστειλαν κι ένα μειλ για τις κοριτσοπαρέες ότι κάνουν καλό στην υγεία. γιατί αυτό ακριβώς γίνεται, βγάζεις τα εσώψυχά σου. ακόμα και εξ αποστάσεως έχει αποτέλεσμα! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...