Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκ μου καλησπέρα!

βρεθηκα στη γειτονιά και έπεσα στο μήνυμα σου!!!

και θα σου πω και τη γνώμη μου!!!(θες δε θες χαχαχα!!!)

Να την παρεις τηλέφωνο και να της ζητησεις να βρεθείτε....οι δυο σας....και να της πεις το παράπονο σου....

και να μη σου κάνει καθόλου εντύπωση αν ακούσεις κι εκείνη να βγαζει δικό της παράπονο...

Την επέλεξες να είναι πνευματική μητέρα της κόρης σου, πράγμα πολυ σημαντικό και ιδιαιτερο, ώστε να μπορείς να είσαι και ξεκαθαρη απέναντι της...

Αν το αφησεις έτσι, εσυ θα ψυχραίνεσαι, εκεινη θα λαμβανει τον αρνητισμό σου απέναντι της και θα ψυχραίνεται αντίστοιχα και θα καταλήξετε να τσακωθείτε....

Ενω αν της μιλήσεις ντόμπρα και γλυκα γιαυτό που σε απασχολεί, είμαι σιγουρη οτι ακόμα κι αν της κακοφανεί αρχικά, στη συνέχεια σίγουρα θα το εκτιμήσει...

Κι εκεινη μπορεί να το έχει παραπονο που μοιράστηκε την κουμπαριά με την άλλη κοπέλα...μπορεί να αισθάνθηκε οτι με αυτό τον τρόπο "μοιράστηκε" και τη φιλία σας...ποιός ξέρει...

Και εκτός των άλλων, όπως τα περιγράφεις, δείχνει να μην το "έχει" γενικά με τα παιδιά...πραγμα για το οποίο δε μπορείς να κάνεις κάτι, παρα να της ζητησεις να προσπαθησει έστω τα τυπικά ώστε μεγαλώνοντας η Αριαδνη σου να την αναγνωρίζει για νονά και να μη λέει οτι έχει μια νονά και άλλη μια κοπέλα που βοηθησε τη νονά...

Αννούλα καλά τα έλεγα εγω.....και τριτο γκομενάκι έρχεται!!!

Θα αναστενάξει η γειτονιά λέμε!!!!!!!!! :D:D:D

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκ μου καλησπέρα!

βρεθηκα στη γειτονιά και έπεσα στο μήνυμα σου!!!

και θα σου πω και τη γνώμη μου!!!(θες δε θες χαχαχα!!!)

Να την παρεις τηλέφωνο και να της ζητησεις να βρεθείτε....οι δυο σας....και να της πεις το παράπονο σου....

και να μη σου κάνει καθόλου εντύπωση αν ακούσεις κι εκείνη να βγαζει δικό της παράπονο...

Την επέλεξες να είναι πνευματική μητέρα της κόρης σου, πράγμα πολυ σημαντικό και ιδιαιτερο, ώστε να μπορείς να είσαι και ξεκαθαρη απέναντι της...

Αν το αφησεις έτσι, εσυ θα ψυχραίνεσαι, εκεινη θα λαμβανει τον αρνητισμό σου απέναντι της και θα ψυχραίνεται αντίστοιχα και θα καταλήξετε να τσακωθείτε....

Ενω αν της μιλήσεις ντόμπρα και γλυκα γιαυτό που σε απασχολεί, είμαι σιγουρη οτι ακόμα κι αν της κακοφανεί αρχικά, στη συνέχεια σίγουρα θα το εκτιμήσει...

Κι εκεινη μπορεί να το έχει παραπονο που μοιράστηκε την κουμπαριά με την άλλη κοπέλα...μπορεί να αισθάνθηκε οτι με αυτό τον τρόπο "μοιράστηκε" και τη φιλία σας...ποιός ξέρει...

Και εκτός των άλλων, όπως τα περιγράφεις, δείχνει να μην το "έχει" γενικά με τα παιδιά...πραγμα για το οποίο δε μπορείς να κάνεις κάτι, παρα να της ζητησεις να προσπαθησει έστω τα τυπικά ώστε μεγαλώνοντας η Αριαδνη σου να την αναγνωρίζει για νονά και να μη λέει οτι έχει μια νονά και άλλη μια κοπέλα που βοηθησε τη νονά...

Αννούλα καλά τα έλεγα εγω.....και τριτο γκομενάκι έρχεται!!!

Θα αναστενάξει η γειτονιά λέμε!!!!!!!!! :D:D:D

Σοφάκι μου το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να της πω να βρεθούμε να τα πούμε. παλιά πηγαίναμε στο κέντρο της πόλης σε ένα παρκάκι το ειρήνης και φιλίας παίρναμε μπύρες και τσιγάρα από το διπλανό περίπτερο και βγάζαμε την ψυχή μας. από τη μία λέω μήπως όντως κι αυτή έχει τα παράπονά της από την όλη ιστορία... όμως το θέμα ξεκινάει από παλιότερα ακόμα... από όταν παντρεύτηκα κι έκανα το πρώτο παιδί. θυμάμαι ερχόταν και πάλι εγώ έπαιρνα πρώτη να την ψάξω. και δεν ήμαστε και τύποι να μη βγαίνουμε λόγω του παιδιού. έβγαινε με άλλες κοπέλες ελεύθερες και ζήλευα θυμάμαι. την έπαιρνα κι έλεγε θα βγω με την ρ... θα πάμε με τη ρ εκεί...." κλπ και στεναχωριόμουν ότι ερχόμουν πλέον δεύτερη στη ζωή της. ένιωθα όπως με όλες τις άλλες ελεύθερες που ξεκόβουν με τις παντρεμένες με παιδιά... πίστευα ότι δε θα συμβεί με αυτή τη φίλη μου.

ακόμα και τώρα ζηλεύω. σκεφτόμουν χθες... ποια ήταν αυτή με την οποία πήγε για ψώνια? γιατί δε με πήρε εμένα τηλέφωνο να ρωτήσει έστω αν μπορώ? σκατά νιώθω. λες και με έχουν εγκαταλείψει όλοι. και δεν είμαι από αυτές που κλείνονται ή μιλάνε όλο για τα παιδιά τους. ομολογουμένως δε μπορώ να μιλάω πλέον για γκόμενους αλλά δεν είναι και λόγος να μη με θέλουν οι ελεύθερες για παρέα.

κι εγώ πρέπει ν απαντήσω αν και δε με κρατουν τα πόδια μου απ τη σημερινή μέρα...

κι επειδή τα χω πάρει το τελευταίο καιρό (που σαι ελε να στηρίξεις!!!!!!) ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕ ΒΑΦΤΙΖΩ ΑΓΟΡΑΚΙ;;;;;;;;;;;; ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!

εγώ μόνο απ αυτό θα στράβωνα!

απ την άλλη κι εμένα τα παιδιά μου έχουν από 2 νονούς αλλά ο καθένας τους φέρεται σα να ναι μοναδικός! τι θα πει μοιράστηκε το λάδωμα;;; δε τα καταλαβαίνω εγώ αυτά! για μένα απλά λεπτομέρειες!!!! η αγάπη να μοιράζεται!

κι εμένα δε το χουν όλοι οι νονοί με τα παιδιά, οκ. κανείς τους δεν είναι γονιος. δε με πειράζει. φτάνει που μας σκέφτονται και είναι τυπικοί! και μας αγαπάνε όλους! αυτό και τέλος!

αν θες μίλα της. κάντης και τη πλάκα μην έρθεις στο γάμο της κτλ και οκ. μέχρι εκεί. αλλιώς δέξου τα ως έχουν. ο καθείς με το χαρακτήρα του. καλά ούτε λαμπάδα δε της έφερε;;;;; τουλάχιστον έχεις την άλλη νονά!

απ το θέμα φιλία οι άνθρωποι αλλάζουν και δεν ακολουθούν πάντα τα δικά μας δεδομένα ζωής. ναι. από κει και πέρα κι εμείς αλλάζουμε, αλλάζουν οι ανάγκες μας κτλ.

εγώ προσωπικά δέχομαι ό,τι μπορούν και θέλουν οι αδέσμευτοι φίλοι μας να προσφέρουν. κι ανταποδίδω ανάλογα με τις δικές μου δυνατότητες! δε ζητάω κάτι παραπάνω απ ότι μπορούν να μου δώσουν, δε δίνω κάτι παραπάνω. ακόμα και στο θέμα κουμπάρου.

θέλω και κάτι άλλο να σχολιάσω αλλά θα στο στείλω πμ.

Πόσο σε καταλαβαίνω δε μπορείς να φανταστείς....

δεν έχει περάσει ούτε μήνας που τσακώθηκα με την κολλητή μου για τον ίδιο περίπου λόγο...

Αποτι κατάλαβα και απο τη δική μου περιπτωση, οι ελευθερες θεωρούν δεδομένο οτι δε μπορούμε να τις ακολουθησουμε (ακόμα κι αν τελικά εμείς μπορούμε) και δεν κάνουν τον κόπο καν να μας ρωτήσουν....

Λάθος απο τη μεριά τους κατα τη γνώμη μου...

Αυτο που λες οτι αισθάνεσαι μόνη....

το νιωθω απόλυτα....

και βάλε το γεγονός οτι εγω έχω έρθει σε μια πόλη που δε γνώριζα κανέναν, που απο πεθερα και κουνιάδα δέχομαι πόλεμο και που στη δουλειά μου οι συναναστροφές μου ήταν με εργολάβους!!!

Πως να κοινωνικοποιηθώ???

έχω αποκτησει 2-3 γνωστές αλλά ποτέ δε θα είναι όπως ήταν με τις φίλες μου...

και αυτες οι φίλες, συγκεκριμένα αυτη η μια που ανεφερα, προτιμά να κάνει παρέα με τις 16χρονες μαθητριες της παρά με εμένα....πως να αισθανθω εγω τωρα???

είπες τα δικά σου και βρηκα ευκαιρία να πω κι εγω τα δικά μου τελικά!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλά έκανες σοφάκι! δεν είσαι από καλαμάτα;

ήμουν κι εγώ από άλλη πόλη και σε καταλαβαίνω. ένας λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ ήταν κι αυτός της κοινωνικοποίησης και μου βγήκε σε καλό.

τώρα όμως σου στέλνουμε την καλύτερη εκπρόσωπό μας!!!

θα καλοπεράσεις αλήθεια!

Διαφημίσεις

και οι δικές μου φίλες είναι όλες ελεύθερες και δεν με καλούν στις βόλτες τους, αλλά οκ...βρίσκω άλλα πράματα να κάνω...ή τους φορτώνομαι από μόνη μου. ίσως να ναι αυτό το καλύτερο. αφού κολλάνε αυτές να προτείνουν προτείνω εγώ.

καλά έκανες σοφάκι! δεν είσαι από καλαμάτα;

ήμουν κι εγώ από άλλη πόλη και σε καταλαβαίνω. ένας λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ ήταν κι αυτός της κοινωνικοποίησης και μου βγήκε σε καλό.

τώρα όμως σου στέλνουμε την καλύτερη εκπρόσωπό μας!!!

θα καλοπεράσεις αλήθεια!

είναι η καταγωγη μου απο εδω αλλά έχω μεγαλώσει στη Μεγαλόπολη...

εκεί ήταν όλες οι φίλες μου....

και σκέψου πως ένιωθα όταν έβλεπα φωτο της κολλητης μου σε παραλίες της Καλαμάτας και σε μένα 2,5 χρονια που εχω γεννησει δεν έχει έρθει ούτε μια φορά!!!

την περιμένω την εκπροσωπο σας πως και πως!!!!;););)

M1XEp3.png

D0MBp3.png

δεν ήξερα που είναι η μεγαλόπολη :oops:

το γκούγκλαρα για να δω...άσχετη από πελοπόννησο :oops:

τουλάχιστον ψιλοκοντά είστε, κάτι είναι κι αυτό.

στη δική μου περίπτωση σε μια φάση 6ετιας, είμασταν η μία αθηνα, η άλλη βόλο και η τρίτη κομοτηνή!!! φαντάσου! ευτυχώς τώρα όλες αθήνα αλλά μη νομίζεις ότι βρισκόμαστε συχνότερα.

το χω αποδεχτεί, άλλες οι συνθήκες, οι υποχρεώσεις, οι κρίσεις. ο κόσμος έχει κλειστεί στη καλύτερη πάσχει από κατάθλιψη στη χειρότερη!!!!!

το θέμα είναι όταν βρισκόμαστε να ναι σα να μη περασε μια μέρα!

δεν ήξερα που είναι η μεγαλόπολη :oops:

το γκούγκλαρα για να δω...άσχετη από πελοπόννησο :oops:

τουλάχιστον ψιλοκοντά είστε, κάτι είναι κι αυτό.

στη δική μου περίπτωση σε μια φάση 6ετιας, είμασταν η μία αθηνα, η άλλη βόλο και η τρίτη κομοτηνή!!! φαντάσου! ευτυχώς τώρα όλες αθήνα αλλά μη νομίζεις ότι βρισκόμαστε συχνότερα.

το χω αποδεχτεί, άλλες οι συνθήκες, οι υποχρεώσεις, οι κρίσεις. ο κόσμος έχει κλειστεί στη καλύτερη πάσχει από κατάθλιψη στη χειρότερη!!!!!

το θέμα είναι όταν βρισκόμαστε να ναι σα να μη περασε μια μέρα!

Δυστυχώς για μένα η συγκεκριμένη φιλία μάλλον τελείωσε...:cry:

μα δεν είναι χειρότερο το γεγονός οτι η Μεγαλόπολη είναι κοντά, εκείνη κατεβαίνει συνεχεια για βόλτα Καλαμάτα και δεν έχει έρθει ούτε μια φορά να με δει????????

και τόλμησε να μου κάνει σκηνη πριν 2 μήνες περίπου γιατι ανέβηκα Μεγαλόπολη για 2 μέρες για συγκεκριμένο λόγο και δεν πρόλαβα να τη δω!!!

ε της τα είπα κι εγω τα παραπονα μου και απο τότε εξαφανίστηκε...

ίσως τελικα να μην ήταν όσο καλή φίλη πίστευα....

και μια άλλη καλή φιλη μου μένει Αθηνα αλλά και κατεβαινει για να μας δει και συνεχεια τηλέφωνα με παίρνει και γενικά παρόλο που είναι ελευθερη με κάνει να αισθάνομαι οτι στη δική της ζωή "χωράω" σε αντίθεση με την άλλη....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετε...τι θέμα ανοιξατε βραδιάτικα???!!!!

Αυτο το "ΔΕ ΤΟ ΒΑΦΤΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ" μου το'χε πει κ μένα η κολλητη μου πέρυσι,καθυστερηση ειχα ακομη και της λεω "αντε ρε θα γίνεις νονά μαλλον" και μου το πέταξε τοτε..τεσπα...

Εγω οταν εμαθα οτι ειναι εγκυος αμεσως της προτεινα να βαφτισω το παιδί και πέρασαν 9 μηνες και απαντηση καμια και αναγκάστηκα πάλι να ρωτησω πριν λιγο καιρο.

Τεσπα, δε κρατω κακία ομως,αλλά και μένα τοτε με ειχε πειράξει παρα πολυ.

Νεκ μου, να την παρεις και να βγειτε να μιλησετε,θα πεις εσυ τα δικα σου θα πει κ αυτη τα δικα της....μη τα κρατας μεσα σου.

Σιγουρα όσοι δεν εχουν παιδια δε καταλαβαινουν πολλά πράγματα,ζουν σε άλλο κοσμο,δε το λεω για κακό αυτο,απλά δεν αντιλαμβάνονται,δεν μπορουν να ζησουν οτι ζεις κ να νιωσουν ποσο δυσκολευεσαι να ακολουθησεις (οχι οτι ειναι δουλειά σου πλέον!)

Τοσα χρόνια φιλία κρίμα να χαθεί,αν ειναι να χαθεί ομως, τουλάχιστον να τα έχεις πει,να χεις βγαλει το βάρος απο μέσα σου.

Με ηρεμία,χωρις νευρα και κακία πάντα.

Καλησπέρα. Βγήκαμε και εμείς σήμερα για μερικές ώρες. Καλά ήταν αλλά φυσούσε λίγο. Αν και νοτιάς φοβήθηκα τις πολλές βόλτες έξω, κυρίως φοβάμαι τα ρεύματα.

Ο Μάνος μόλις με είδε έτρεξε στην αγκαλιά μου και μου λέει 'μανούλα μου σ'απαπώ, μου έλειτσες πολύ'. Χώμμμααα η δικιά σου. Με μαζεύαν από τα πατώματα.

Νεκτ εγώ στην θέση σου θα μιλούσα ευθέως. Εφόσον την νιώθεις τόσο κοντά σου μην αφήνεις σκέψεις να σε απομακρύνουν. Στο κάτω κάτω εξηγήσου εσύ και ξα της πως θα πράξει εκείνη. Με τίποτα δεν εγκρίνω την συμπεριφορά της ακόμη και αν κάτι την έχει πικράνει. Το παιδί δεν θέλει να το δει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τώρα για αυτό που είπε 'δεν βαφτίζω αγόρι' θυμήθηκα τα δικά μου. Όταν έμαθα ό,τι η κολλητή μου ήταν έγκυος και είχαμε πει από όταν παντρεύτηκε πως θα ήμουν η νονά, είχα εκφράσει την επιθυμία μου να είναι κορίτσι. Όχι πως αν ήταν αγόρι δεν θα το βάφτιζα, εννοείται πως ό,τι και να ήταν θα βάφτιζα το παιδί της κολλητής μου και η φιλία μας θα αποκτούσε και κάτι σε 'συγγενολόι' που τόσο θέλαμε. Αλλά όταν επιβεβαιώθηκε το φύλο με παίρνει τηλ και μου λέει 'νονά έγινε το χατήρι σου, το μωρό είναι κορίτσι'. Ακόμη θυμάμαι το τι κλάμα έριξα, συγκινήθηκα τόσο πολύ σαν να ήταν δικό μου παιδί. Γενικώς την Κατερίνα την αγαπώ πολύ, το αντιλαμβάνεται το παιδί. Αν και δεν το είχα ποτέ ιδιαίτερα με τα παιδιά, αυτό το παιδί ήταν το πρώτο παιδί που ένιωσα δικό μου. Ακόμη θυμάμαι πόσο συγκίνηθηκα όταν με φώναξε πρώτη φορά 'νανά'(νονά). Έχω ξαναπεί πως έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τους νονούς μου και θεωρώ πως είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό άτομο, ένα πολύ σημαντικό άτομο στην ζωή μας που η παρουσία του είναι ναι μεν διακριτική αλλά ουσιαστική και μόνιμη.

Στο διαταύτα Νεκτ.Από όσα περιγράφεις η κοπελιά το έκανε απλά για να το κάνει. Σημασία όμως έχει πως είναι νονά του παιδιού σου, έστω και σιμισακή, και στο όνομα της φιλίας που είχατε και έχετε, οφείλεις να εκφράσεις την άποψή σου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ασχετο: Σοφάκι,ποσα τσουρέκια εβγαλε η συνταγη?

ΕΠισης εχω να σας πω για την πεθερα...αχ βαχ, τι μου κανε σημερα...

αυριο ομως με ησυχία.

άσε Αγγελική....

έκανα βλακεία ή μάλλον για την ακρίβεια την έκανε ο άντρας μου οπότε ο χρόνος αναμονής για το φούσκωμα μεγαλώνει...

υπάρχει βέβαια και μεγάλη περιπτωση να μη σωζεται το θέμα αλλά θα δείξει σε λίγες ώρες...

στη συνταγη έλεγε η κοπέλα οτι έβαλε τη ζυμη αν φουσκωσει 3 ωρες στο φούρνο στους 30...

λέω εγω σιγα μη τη βαλω στο φούρνο...την έβαλα στο δωμάτιο μου, τη σκέπασα με κουβερτες, παπλώματα και οτι μπορείς να φανταστείς, άνοιξα και το αρκουδίσιον να ζεστανει λίγο, έκλεισα την πόρτα και πήγα για ντουζ...

εκεινη την ωρα, μπηκε ο άντρας μου στο δωμάτιο και δεν ήξερε οτι έχω βάλει τη ζυμη, έκλεισε το αρκουδίσιον γιατι νόμιζε οτι το ξεχασα και άνοιξε την μπαλκονόπορτα...

ε δεν το είχα παρει χαμπάρι τόσες ωρες γιατι ήμουν με τη Βαλ στο σαλόνι και ο άντρας μου είχε φύγει....

που να φουσκωσει το ζυμαρι μέσα στο κρυο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το έβαλα στο φούρνο μήπως και γίνει τίποτα, αλλιώς θα το επαναλάβω άλλη μέρα!!!

τελικά μου φαίνεται τυχερη είμαι που δε μιλιέμαι με την πεθερά εγώ εεεε???????:tongue::tongue::tongue:

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...