Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστούμε κορίτσια για τα καλά σας λόγια!

Ελε μεγεία το νέο λουκ κοριτσάκι!

Καλά το έκανες, να ανανεωθείς λίγο να αλλάξει και η διάθεση!

Να πάτε και βολτίτσα Σαβ/κο να ξελαμπικάρετε λιγάκι!

Καλά είστε πολύ καλές, μόνο κοιλιά δεν θα το έλεγα ότι έχω κάνει, έχω κάνει και αφράτα μαγουλάκια!

Βελ άντε κι εσύ κοριτσάκι κοντεύεις τώρα!

Βάλε ντε καμιά φωτό να σε δούμε!

Ντινάκι γιορτάζει ο Λεω όπου να' ναι ε?

Καλά να περάσετε το Πάσχα στο σπιτάκι σας λοιπόν!

Εμείς εδώ στας εξοχάς θα είμαστε!

Ελπίζω να μη με πιάσουν τίποτα πόνοι και είμαι στο βουνό!

Αγγελικούλα τι καρμπονάρες λες βρε, ευτυχώς είμαι χορτάτη αλλιώς θα τη ζήταγα κι εγώ που της έχω αδυναμία!

Και μερέντα από πάνω, μπα σε καλό σου, εμένα μου θυμίζεις!

Νεκταρίτσα θα έρθουμε τελικά αύριο μεσημέρι-απόγευμα και θα κάτσουμε μέχρι Κυριακή Χανιά, θα σε πάρω τηλέφωνο να σου πω που θα είμαστε μήπως καταφέρουμε να βρεθούμε!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν υπάρχει μήπως καταφέρουμε να βρεθούμε Σόφι!! Πρόκαμα κι έδειξα τη φώτο στο γιο μου και τρελάθηκε με το γιάννη! :lol: "Ο Γιάννης! μαζί Σοφία!!!"

Σάββατο βράδυ φαγητό (χμμμ...λίγο...) ή Κυριακή πρωί-μεσημέρι (πότε φεύγετε??) καφέ ή φαγητό? Προτείνω φαγητό Κυριακή μεσημέρι που όποτε κι αν φεύγετε να είστε χορτάτοι! Στα καλύτερα θα πάμε! Ρώτα και την Αγγελική! :lol:

Δεν υπάρχει μήπως καταφέρουμε να βρεθούμε Σόφι!! Πρόκαμα κι έδειξα τη φώτο στο γιο μου και τρελάθηκε με το γιάννη! :lol: "Ο Γιάννης! μαζί Σοφία!!!"

Σάββατο βράδυ φαγητό (χμμμ...λίγο) ή Κυριακή πρωί-μεσημέρι (πότε φεύγετε??) καφέ ή φαγητό? Προτείνω φαγητό Κυριακή μεσημέρι που όποτε κι αν φεύγετε να είστε χορτάτοι! Στα καλύτερα θα πάμε! Ρώτα και την Αγγελική! :lol:

Θα είμαι νοερά μαζί σας...!!!χαχαχα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΑΓΗΤΟ!!!!!!!!

αν περισσεψει τίποτα,δέχομαι και ταπεράκια,μεταφορικά δικά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφία είσαι θεά!!!!! αλλά κι ο Γιάννης τι αλλαγή είναι αυτή! του πάει το πιο μακρύ μαλλάκι!

που θα πάτε να φάτε να ρθω κι εγώ;;;

ζηλεύωωωω!!!!

είδαμε σκίουρο πάλι σήμερα, πήρα και το μητσάκι μαζί, ολοκληρώσαμε την εξέταση, ήσυχος μου φαίνεται! λες νεκ να βγει καρκινάκι;;; νωρίς μου φαίνεται αλλά ποιος ξέρει!

τα δαμε όλα πάντως, το πρόσωπο πεντακάθαρα, καρδιά και ντόπλερ φυσιολογικά.

Διαφημίσεις

Aννιω , ολα καλα λοιπον.....και ωρια φωτο ανεβασες του παιδιου!

σοφακι ..φαινεται οτι περιμενεις κορη ..μια κουκλα εισαι και το αγορι σου μεγαλωσε

τυχερες θα βολταρετε παρεα με τη νεκ τη κυριακη

ελε μεγεια το μαλλι!

ντινακι ..μεγεια τα παπουτσια !

εμας ηρθε ο μπαμπας μας το απογευμα και ξετρελαθηκαν οι μικρες!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

τρώω σκέτο παριζάκι έλεος!!! μετά το γιατρό φάγαμε από μια κρέπα σοκολάτα με παγωτό και τώρα μου χρειαζόταν κάτι αλμυρό!

ελε θα σε τόνωσε το νέο μαλλί ε; με γεια! χρειαζεται κι αυτό!

Όφου ευχαριστώ κορίτσια, αρχίζω να τα συνηθίζω:)

Ξέρετε περνάω από τον καθρέπτη και λέω 'ποια είναι τούτη μες το σπίτι μου?' Αχαχα ο Μάνος δε χάζεψε όταν τον πήρα από το σχολείο και κάθε 3 και λίγο μου έλεγε 'μαμά...μαμά...' και καλά εσύ είσαι ή άλλη?Τέλος μου είπε πως δεν του αρέσει και να πάω να κουρευτώ πάλι. Μάλιστας!

Πολύ συγκινήθηκα με το προφίλ του σκιουράκου. Τι όμορφες στιγμές....Όλα καλά, προχωράμε!

Σοφάκι κανόνισε να ειδοποιήσεις εεε???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρες!!!!!

Ελέ,βάλε καλέ φώτο να σε καμαρώσουμε!!!

Καλά αν βγει καρκινάκι,θα ναι πολυ ζουζουνιάρικο.

Λένε οτι οι καρκινοι ειναι πολυ της οικογένειας πάντως!!!

Βελ και συ για καρκίνο πας?

Μπαμπας κ κορη βγηκαν για ψωνια,εγω εμεινα να κοιταω τα ασιδέρωτα, φοβαμαι να τα πλησιασω πολυ, 2 τσανταρες του ικεα τίγκα...

Σκετο παριζακι ειναι το αγαπημενο μου αννα, μιαμ! Μπραβο ζτο σκιουρο που συνεργαστηκε κ ολα καλα.

Σοφια! Τι καλη κοιλια! Κ τι τσαχπινοφατσα ο μικρος! Ειστε χαρμα οφθαλμων καθε φορα! Μαλλον εχει να κανει και με τη θετικη σου αυρα κοριτσι μου!

Εμεις εδω βολτα, τετοια λιακαδα, εγω εχω δουλεια το μεσημερι, απογευμα μαλλον παλι κουνιες, η

παιδοτοπο, ιδωμεν

εμ αγγελικη, αμα σιδερωνεις κ τις καλτσες μαζευονται! Καλα κουραγια τωρα.

Α η κοπελσ που ελεγα, με εναν πολυ γνωστο γιατρο ειναι, που ειχε μιλησει κ στη τιβι προσφατως, με ειναι κ στους γιατρους του κοσμου, εξαιρετικος, ελεγε τις προαλλες οτι σε ολο το κοσμο κοιτανε τους ελληνες γιατρους με οικτο που λενε για ξανα καισαρικη, κ εξηγουσε πως βγηκε αυτος ο μυθος. Αμα θες να τη ρωτησω ονομα.

Παμε να φαμε ψαρακι στη σχαρα τωρα στη γιαγια. Καλο σκ

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

καλημέραααα!!!

μόλις έβαλα και το δεύτερο ταψί κουλουράκια στο φούρνο να ψηθούν! τα φτιαξαμε με τ αγόρια. 65 μας βγήκαν στο σύνολο... δεν ήταν και καθόλου δύσκολη η διαδικασία τελικά. εννοώ με τα παιδιά... γιατί τα κουλούρια ψιλοάγλυκα βγήκαν... δε πειράζει ό,τι πρέπει για τη περίπτωσή μου.

χτες πήρε ο μάνος το πασχαλινό του δώρο απ το παππού του!!! ένα κίτρινο ποδήλατο για μεγάλα αγόρια!

σήμερα θα ρθει να παμε για το δώρο του μεγάλου...

κατα τ άλλα καθάρισα όλη τη κουζίνα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι. και τέλος για σήμερα.

φιλάκια!

καλησπέρα σας! αννούλα η μαμά μου έκανε κουλουράκια τα πασχαλινά, 2 δόσεις και ξεχάστηκε και έβαλε ζάχαρη για μια δόση. Και βγήκαν μια χαρά! φαντάσου πόση ζάχαρη τρώμε! όλα είναι θέμα συνήθειας!

πώς είναι εκεί η ατμόσφαιρα κορίτσια? εδώ κάνει πολλή ζέστη! τα ρεθεμνιωτάκια ήρθαν αλλά θα είναι σήμερα και αύριο σε αγώνα και μάλλον δε θα τα δούμε. δεν ψήνεται ο δικός μου να πάμε... και δε θέλω να πάρει το σοφάκι τουτού μοναχό να βρεθούμε αλλού! τονε ζάλισα τον άρη όμως ότι θα πάμε ρέθυμνο για ανταπόδοση!

ποιος θα έρθει να του κάνω το τραπέζι στο μπαχάρ??? άντε, θα κατέβει καμιά το καλοκαίρι?? ή θα στέλνω τάπερ?

έλε με γεια το μαλλι. ειχα κι αλλα να γραψω περι τούτου αλλα ξυπνησε η κορη γμτ...

αργότερα και πάλι.... ουφ!

να δικά μου πικρίζουν λίγο δε ξέρω γιατί, μάλλον φταίει η μαστίχα. έβαλα κάτι φακελάκια βανίλια που είχαν μέσα και μαστίχα...δε ξέρω τι μπορεί να γινε. η μαύρη ζάχαρη; έβαλα μια κούπα μαύρη και μια άσπρη. δε νομίζω όμως. αν δε βαριέμαι θα τα ξανακάνω από δευτέρα.

αύριο έχω μάθημα το πρωί, αναπλήρωση...μετά λέμε να τα πάμε τα παιδιά στο άλσος βείκου. αν αντεχω γιατί με βγάζουν οφ τελευταίως πραγματικά! ο μικρός έχει αγριέψει πολύ! δε κοιμήθηκε το μεσημέρι και τις φωνές μου πρέπει να τις ακούγατε μέχρι τη κρήτη!!!!

αφού τα παράτησα μόνα στο σαλόνι και ξάπλωσα και άρχισε να κουνιέται ολόκληρη η κοιλιά με το που κάθισα!!!! πρώτη φορά!!!!! νωρίς είναι νομίζω! μιλάμε κλωτσιές κανονικές! το καημένο το σκιουράκι τα δε όλα!!!

Αλό. Μολις κοίμισα το μικρό, ο μεγάλος στο εξοχικό. Ένα παιδί ίσον κανένα, το έχω ξαναπεί ε?

Το πρωί πήγα στην βαφτιστήρα μου. Κορίτσια μια στιγμή φταρνίστηκε και έβγαλε ένα τόνο μύξα πράσινη (είναι άρρωστη η καημενούλα). Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόση μύξα, μιλάμε κοίταζα σαν χαζή. Τι σας λέω τώρα ε??:)

Καλοκαιρινά ξεσκάλιζα. Της μικρής είναι 1 πλυντήριο όλα και όλα, ο Μάνος έχει πιο πολλά αλλά δεν θα τα πλύνω όλα, να δω πόσα θα χρειαστώ στον παιδικό.

Το πρωί καλά να είμαστε θα πάμε και εμείς στο εξοχικό. Αχ να βολτάρουμε επιτέλους. Σήμερα είχαμε 27 βαθμύς εδώ και μες το σπίτι τώρα έχω 24,5. Μιλάμε ζέστη, έχω βγάλει την μπέμπελη.

Θα βγάλω καμιά φώτο να σας δείξω το μάλλι, άσε να το συνηθίσω πρώτα! Πάντως μου αρέσει που πιάνω το μαλλί μου και μένει κάτι κάτω. Είχα βαρεθεί το γλυφτό βρε αδερφέ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έχω πολλά δικά σας και δικά μας να σχολιάσω αλλά νομίζω θα προτιμήσω να βγάλω τα εσώψυχά μου πάλι! όλο σας λέω μεγάλη ιστορία και ποτέ δεν την έχω πει... δεν ξέρω καν αν θα τη διαβάσετε για να μου πείτε τη γνώμη σας αλλά ακόμα κι αν δεν τη διαβάσετε καλό θα μου κάνει να τα γράψω. παλιά έγραφα ημερολόγιο και ξέδινα με αυτό τον τρόπο.

παρακαλώ μην κάνετε παράθεση αν θελήσετε να σχολιάσετε γιατί ευελπιστώ να θυμηθώ να τα σβήσω μη σπάσει κανένας διάολος το ποδάρι του....

έχω που λέτε 2 φίλες κολλητές. έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον. αυτές μου απέμειναν στην έρμη ζωή. η μία είναι και ξενιτεμένη και τη βλέπω 3-4 φορές το χρόνο. είμαστε μαζί 25 χρόνια και ακόμα κι αν δεν επικοινωνούμε συχνά όταν θα μιλήσουμε είναι σα να μην πέρασε μια μέρα. έχει όπως κι εγώ πολλά ελαττώματα και την αγαπώ για αυτό που είναι. είναι και αιγόκερως κάτι σαν τους κριούς ένα πράμα. μιλάνε καμιά φορά και δε σκέφτονται αν αυτό που θα πουν θα πληγώσει ή θα προσβάλλει τον άλλο. εγώ δεν το έχω και πολύ με τις ανθρώπινες σχέσεις.... τις λάιβ. δεν έχω την παρηγοριά, την αγκαλιά. αλλά αυτή την αγαπώ σαν αδερφή μου! ότι κι αν γίνει.

η άλλη είναι εδώ. άλλος άνθρωπος, χαμηλών τόνων, καμία σχέση με την ξενιτεμένη που είναι τσαούσα, γυναίκα καριέρας, ευφυέστατη που κάνει μπούγιο που λέμε. είναι το ταπεινό χαμομηλάκι. δυο εκ διαμέτρου αντίθετοι άνθρωποι.

όταν έμεινα έγκυος στο γιωργο μου ζήτησε η εδώ να τον βαφτίσει. με ένα πολύ συγκινητικό γράμμα. αλλά τον είχαμε ταμένο σε ένα φίλο του άρη.

εν τω μεταξύ παλιότερα με την ξενιτεμένη λέγαμε αν κάνει κάποια από τις 2 παιδί πρώτη η άλλη να βαφτίσει. αλλά όλα αυτά προτού να ξενιτευτεί. ομολογουμένως ποτέ δεν της είπα ξεκάθαρα ότι δεν θέλω να μου βαφτίσει παιδί τώρα που ξενιτεύτηκε γιατί θέλω το παιδί μου να βλέπει συχνά τη νονά του. άφηνε κι αυτή ανοικτό το ενδεχόμενο ότι θα γυρίσει... αλλά πού έτσι όπως είναι τα πράματα.

όταν έμεινα έγκυος στην αριάδνη το θεώρησε δεδομένο ότι θα μου τη βαφτίσει. έφερε αντίρρηση στην επιθυμία μου να το βαφτίσει μαζί με την άλλη κοπελιά. ήθελε μόνη της. αλλά πριν να μάθουμε φύλο μου δήλωσε κιόλας στο ενδεχόμενο να είναι αγόρι ότι δε θέλει να βαφτίσει γιατί θέλει μόνο κοριτσάκι. εκεί πληγώθηκα. και πείσμωσα κι αποφάσισα πως ότι κι αν γίνει θα βάλω νονά και την άλλη κοπέλα. με ψέμα τα κατάφερα. δεν έχω ξαναπεί ποτέ ήταν η πρώτη φορά και δεν το μετανιώνω. βασικά είπα τάχα μου ότι μάλλον είναι αγόρι και έτσι μόνη της σχεδόν παραιτήθηκε από την κουμπαριά. σχεδόν ευχόμουν κι εγώ να είναι αγόρι το παιδί για να μην με τρώει αυτό το δίλημμα! υπονόησε ότι δεν την ένοιαζε πια να το βάφτιζε μαζί με την άλλη κοπέλα αλλά μου ζήτησε συγνώμη ότι δεν θα μπορέσει αν θα είναι αγόρι το παιδί.

έτσι όταν μάθαμε το φύλο είχε ήδη κάνει την υποχώρηση και θα το βάφτιζε μαζί με την άλλη.

το θέμα είναι ότι από τη γέννηση μέχρι τη βάφτιση το μωρό το ζήτημα να το είδε μερικές ώρες. παρόλο που ήρθε 2-3 φορές και έκατσε από μερικές ημέρες τη φορά. φευγαλέα, βιαστικά... χωρίς να το έχει ιδιαίτερα. και όταν ήρθε το δίλημμα ποια θα λαδώσει από τις δύο επειδή είχα πικραθεί πολύ με αυτό το ξεπέτα και δεν έχει χρόνο... αποφάσισα την άλλη. προφανώς στεναχωρήθηκε. ήμαστε πιο πολλά χρόνια φίλες πώς ήταν δυνατόν να βάλω την άλλη.

τελικά λάδωσαν κι οι δύο. ο παπάς δεν είχε πρόβλημα. του μίλησα, έβγαλα την ψυχή μου, ότι δεν ήθελα να πικράνω καμία τους κι ας το είχα ήδη κάνει.

δεν ένιωθα όμως να λαδώσει αυτή κι ας είναι κολλητή μου. δεν ερχόταν να το δει το παιδί όσο ήταν εδώ. δεν το έπιασε σχεδόν καθόλου. και πειραχτηκα που σχολιασε τις τιμες των βαφτιστικων που κοιταζαν στην αρχη τα οποια μοιραζοντουσαν κι ηταν κι εντελως νορμαλ τιμες... τελικα τα παραγγειλαν όλα παμφθηνα μιας κ η εδω εχει μαγαζι κ αγοραζει χονδρικη. αλλα με πειραξε που στην αρχη που κοιταζαν εξω της φανηκε πανακριβο κ πεταμένα λεφτά ενα φουστανακι που εκανε 280 ευρω κ θα πληρωνε τα μισα...

ενιωσα κάπως...ας μη μου το ελεγε... μια φορα βαφτιζεις... κ να σημειωσω οτι παιρνει 3πλασιο μισθό από τον δικό μου, δεν είναι ότι δεν έχει λεφτα.

τεσπα... κατεβηκε προχθες παρασκευη. ο δικος μου χθες το πρωι που επλενε το μπαλκονι την ειδε που περνουσε απο κατω κ του ειπε οτι δεν μπορει να ερθει τωρα γιατι παει για ψωνια. ηταν λεει με μια φιλη της.

ο εξυπνος ο δικος μου της ειπε οτι θα μου πει να την παρω τηλ.

λεω ομως εγω... ειναι δυνατον? ηρθε κ πρεπει εγω να την παρω τηλ? ουτε σταματησε 2 λεπτα να ανεβει? ούτε ρωτησε τι κανει το παιδι... εστω να του πει να την βγαλει τη μπεμπα στο μπαλκονι να τη δει...

να σημειωσω οτι μενω στον αριθμο 51 κι αυτη στο 56. ουτε τετραγωνο παραπερα.

καμία αναπαντητη σημερα?? εγω δεν παίρνω παιδια...θα περιμένω. κάθε φορά παίρνω εγώ λες και την ψάχνω. την τελευταία φορά ήρθε 4-5 μέρες και μας είδε παραμονή που έφευγε και για λίγο γιατί δεν είχε λέει χρόνο.

εγώ γιατί θα έβαζα πρώτα από όλα το βαφτιστήρι που μένει και δίπλα στο κάτω-κάτω!

πάλι καλά που έβαλα και την άλλη κοπέλα νονά. από την άλλη λέτε να παρεξηγήθηκε με την όλη φάση, μοιρασιά βάφτισης και λάδωμα...? από τη μία λέω να το αφήσω από την άλλη λέω να της μιλήσω ντόμπρα. τι σόι φίλες είμαστε αν έχουμε παράπονα και δεν τα λέμε η μία στην άλλη? φοβάμαι μην παρεξηγήσει από τη μία από την άλλη επειδή θυμώνω με τη συμπεριφορά της φοβάμαι ότι ψυχραίνομαι και χωρίς να το θέλω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...