Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπόν.... ένα πράγμα.... ποτέ δε μου φτάνει!!!!!!!!!

είμαι πολύ πιεσμένη και μόνη και σας αποζητάω ολοένα και περισσότερο!!!

Αγγελίνα δε το συζητώ δε μου φτασε ούτε για γεια σου μιλάμε! ΜΑΚΑΡΙ να ρθετε κοντά!!!

Μαρία χάρηκα που γνώρισα την όμορφη οικογένεια σου!!!

Κλο κλο και Αντριάνα την άλλη βδομάδα θα ξαναβρεθούμε να ετοιμάζεστε!

σας ευχαριστώ όλες που μου κάνατε την τιμή, καλά θα ταν να μουν λίγο πιο ξεκούραστη σήμερα εις το επανιδειν από κοντά....είμαι κομμάτια...στεναχωρημένη για το παιδί μου γιατί δε ξέρω που θα με βγάλει η νύχτα αλλά πήρα μεγάλη χαρά που σας είδα πάλι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ 2 ερωτήσεις έκανα και πέσατε να με φάτε. Οκ κορίτσια, το έπιασα το νόημα.

καλέ ποιο νόημα έπιασες να σου απαντήσω ήθελα να μην αγχώνεσαι γιατί δεν υπάρχουν νόρμες....τι κατάλαβες? φοβάμαι μήπως έχεις μπλοκάρει με άγχος και είπα να βοηθήσω....σορυυυυ

Δεν έχω κανένα άγχος Άννα πώς κατάλαβες κάτι τέτοιο? Επειδή ρώτησα γιατί είπε η γιατρος στην Αγγελική 6 μήνες (μου φάνηκε παράξενο που είπε και η ίδια η γιατρός ό,τι θα θηλάσει 6 μήνες) και επειδή ρώτησα πόσο βάρος πήρε η Τουλουμπίτσα???

Δεν έχω κανένα άγχος για το βάρος του Πρίγκηπα, θα είχα αν δεν έπαιρνε βάρος και αν δεν αναπτυσσόταν.

Εφόσον υπάρχει φυσιολογικό και μη φυσιολογικό υπάρχουν νόρμες. Ζήτησα κάτι πολύ απλό που έγινε Ανατολικό που η Αγγελική κατάλαβε μάλλον ό,τι την προσβάλω και εσύ ότι αγχώνομαι.

Σε ευχαριστώ για την ευγενική σου πρόθεση πάντως.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

όχι ρε κανένα ανατολικό μη κάνεις έτσι.

τεσπα αυτή είναι η άποψή μου για τη συναίνεση του γιατρού και κάθε γιατρού στο χρόνο θηλασμού και επίσης ότι δεν υπάρχει φυσιολογικό και μη σε τέτοιο θέμα όντως το υποστηρίζω κι απ όσο μου χε πει η μαία μου και σύμβουλος θηλασμού είτε 1 κιλό πάρει το μωρό σε ένα μήνα είτε 200 γρ. δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για να θέσεις κάτι ως αφύσικο (σε μωρά που θηλάζουν πάντα). καθένας είναι διαφορετικός.

και εννοείται ότι δεν έχεις άγχος με το μωράκι σου κακώς το έθεσα κι εγώ.

Να σου πω την αλήθεια δεν σκέφτηκα ποτέ να ρωτήσω τον γιατρό για πόσο είναι καλό να θηλάσει ένα μωρό και να πάρω απόφαση για το δικό μου. Δεν ξέρω, νομίζω ό,τι είναι καθαρά θέμα προσωπικό και γνώμη μου είναι ό,τι όσο περισσότερο τόσο καλύτερο χωρίς αυτό να σημαίνει πως 'το περισσότερο΄είναι για όλους εφικτό και επιθυμητό, ακόμη και για εμένα την ίδια.

Τώρα όσον αφορά στο βάρος επειδή ακριβώς οι γιατροί είναι ψιλοάσχετοι, προτείνουν πολύ εύκολα 'εύκολες' λύσεις. Θυμάμαι στην πρώτη επίσκεψη που είπα στον γιατρό ό,τι θηλάζω μου είπε 'μακάρι το γάλα σου να το φτάνει και να μην χρειαστεί να δώσεις ποτέ συμπλήρωμα' ενώ από όσο έχω ψάξει όταν θηλάζεις αποκλειστικά το γάλα ΦΤΑΝΕΙ. Αν σήμερα μου έλεγε πχ. ό,τι το βάρος που πήρε δεν είναι ικανοποιητικό και πρέπει να δώσεις ξένο έπρεπε ή να τον βαρέσω επιτόπου ή να ψάξω να βρω αν έχει δίκιο και τι είναι καλύτερο για το μωρό μου.

Τελοσπάντων το κεφάλαιο του θηλασμού είναι από μόνο του ευαίσθητο και είναι δικαίωμα κάθε μητέρας να ψάχνει και να μαθαίνει γύρω από αυτό, εφόσον οι σχετικοί γιατροί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Α να σου πω και κάτι να κουφαθείς. Σήμερα είδα μια θεία του άντρα μου που έχει 6 παιδιά και θήλασε το καθένα 3 χρόνια. Δηλαδή θήλασε 18 χρόνια σύνολο αυτή η γυναίκα!!!!

18 ολόκληρα χρόνια από την ζωή της (είναι τώρα 70). Καλά δεν είναι κορυφαίο????

KYvKp2.png

5NmIp3.png

είμαι κομμάτια...στεναχωρημένη για το παιδί μου γιατί δε ξέρω που θα με βγάλει η νύχτα αλλά πήρα μεγάλη χαρά που σας είδα πάλι!!!

Άννα καλή ξεκούραση. εύχομαι να έχετε μια ήρεμη νύχτα και απροβλημάτιστη νύχτα.

Καληνύχτα

fYFap3.pngIV83p3.png

Πάω για νάνι γιατί είμαι από τις 6:30 στο πόδι. Αλήθεια γιατί είσαι στεναχωρημένη? Είναι κανένα σου αντράκι άρρωστο?

Ό,τι και να συμβαίνει, περαστικό να είναι. Καληνύχτα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ακριβώς συμφωνώ απολύτως.

όταν γέννησα το μητσάκι το πρώτο μήνα που πήγα σε μια παιδίατρο όλο χαρά εγώ της λέω θηλάζω αποκλειστικά περίμενα να ακούσω και τα εύσημα τρομάρα μου! μου κάνει με ύφος πήρε μόνο 400 γρ και άρχισε να μου δίνει πρόγραμμα συμπληρώματος επειδή το μωρό είχε πρόβλημα με το βάρος του λέμε τώρα. ε άλλαξα παιδίατρο την ίδια μέρα. μια χαρά αφρατούλης και μαγουλίτσας ήταν κι αυτός.

τώρα για το χρόνο 5 μήνες θήλασα τον μεγάλο.

τώρα ο μικρός είναι πιο βολικός και μακάρι να το κρατήσω περισσότερο.

να πω τι σκέφτομαι

νομίζω θα ναι καλύτερα μετά το 6μηνο. τώρα ο θηλασμός είναι η βασική τροφή τους λογικό είναι να κουράζει περισσότερο μετά που θα τρώνε κι άλλα και θα θηλάζουν χαλαρότερα και λιγότερες φορές ίσως είναι πιο εύκολο το σπορ.

Α να σου πω και κάτι να κουφαθείς. Σήμερα είδα μια θεία του άντρα μου που έχει 6 παιδιά και θήλασε το καθένα 3 χρόνια. Δηλαδή θήλασε 18 χρόνια σύνολο αυτή η γυναίκα!!!!

έχω την εικόνα....

ο γιος μου είναι 3 χρονών φαντάζεστε να θήλαζε? άντε μάνα γδύσου να τελειώνουμε! έλα παναγία μου! χαχαχαχαχα

το πρωί είμασταν στο παίδων με οξύ αναπνευστικό επεισόδιο και βαρειά δόση κορτιζόνης....αν το βράδυ χειροτερεψει πάμε για εισαγωγή και δε θέλω χίλια μύρια θα ψωνίσουμε από κει μέσα!

Διαφημίσεις

Τι λες ρε Ελευθερία;;;; 3 χρόνια το κάθε παιδί; κουράστηκα και μόνο που το άκουσα. τι να πω ίσως ήταν άλλες εποχές. δεν ξέρω αλλά για μένα και τις αντοχές μου αυτό είναι υπερβολή. δεν θα το άντεχα με τίποτα και, μεταξύ μας, δεν θα το ήθελα κιόλας γιατί θα έπρεπε να θυσιάσω πολλά πράγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. κάτι τέτοιο όμως θα χαλούσε τις ισορροπίες μου και, εν τέλει, θα ήταν κακό όχι μόνο για μένα αλλά και για παιδιά μου.

τώρα σας καληνυχτώ.

fYFap3.pngIV83p3.png

Τι λες παιδί μου, νοσοκομείο???Άννα περαστικά στον Μητσάκο και εύχομαι από καρδιάς να μην χρειαστεί όχι νοσοκομείο αλλά να κοιμηθεί σαν πουλάκι, το αγγελούδι σου. Αυτό το αναπνευστικό πρέπει να σας ταλαιπωρεί συχνά τον χειμώνα ε?

Να αλλάξεις παιδίατρο και που να πας??? Εγώ ψάχνω κανέναν σχετικό παιδίατρο γιατί εφόσον θηλάζω για μένα είναι σημαντικό να είναι σχετικός ο γιατρός και να μην χρειάζεται εγώ κάθε τρεις και λίγο να ενημερώνομαι και να μαθαίνω το καθετί. Αλλά πρέπει να τους δοκιμάσεις όλους για να βρεις κάποιον της προκοπής. Οπότε κρατάω αυτόν που έχω και αν μου πει κάτι που δεν μου αρέσει παίρνω την ευθύνη εγώ. Το ίδιο έκανα και όταν μου είπε να του δώσω ξένο εφόσον είχα εμβολιαστεί.

Ναι μετά το 6μηνο είναι πιο εύκολα πιστεύω αν και δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη ό,τι ο μικρός θα μειώσει εύκολα το στήθος. Ανυπομονώ να δω την αντίδρασή του.

3 χρόνια για τις εποχές εκείνες ήταν αναμενόμενο μάλλον. Μου έκανε τόσο εντύπωση και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Καταρχάς αν το παιδί θηλάζει τόσο μεγάλο πιστεύω ό,τι αναπτύσεται μια τόσο ισχυρή σχέση με την μητέρα του, σχέση αλληλοεξάρτησης, που δεν την επιδιώκω με το δικό μου παιδί. Παν μέτρον.

Είπα καληνύχτα και έφυγα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

λοιπόν.... ένα πράγμα.... ποτέ δε μου φτάνει!!!!!!!!!

είμαι πολύ πιεσμένη και μόνη και σας αποζητάω ολοένα και περισσότερο!!!

Αγγελίνα δε το συζητώ δε μου φτασε ούτε για γεια σου μιλάμε! ΜΑΚΑΡΙ να ρθετε κοντά!!!

Μαρία χάρηκα που γνώρισα την όμορφη οικογένεια σου!!!

Κλο κλο και Αντριάνα την άλλη βδομάδα θα ξαναβρεθούμε να ετοιμάζεστε!

σας ευχαριστώ όλες που μου κάνατε την τιμή, καλά θα ταν να μουν λίγο πιο ξεκούραστη σήμερα εις το επανιδειν από κοντά....είμαι κομμάτια...στεναχωρημένη για το παιδί μου γιατί δε ξέρω που θα με βγάλει η νύχτα αλλά πήρα μεγάλη χαρά που σας είδα πάλι!!!

Axxx naiiiiiiiiii tha exoume sinantisi ??????????????? Axx makari den mporite na fantastite poso stenaxrorithika pou den irthame.

I mikri itan poli gkriniara milame ta epeksa xthes tetio pragma eixa na mou to kanei apo tote pou itan 30 imeron. simera tha miliso me tin giatro kati tin enoxli alla den ksero ti einai ayto.

Koritsia ego mesa opou kai an einai( tha kanonisoume kai sto spiti mou alla afou fygei o antroulis mou gia na min ton eksoriso ksana opos tin proigomeni fora :) ).

Enimerotika moni stis 27-28 den mporo giati tha eimai Kiato pou giortazei o aderfo mou.

Aggelikoula -Marita ithela para poli na sas gnoriso elpizo na ginei kapoia stigmi.

Ntinaki elpizo o gamproulis mou na min pou krataei moutra pou den irthame.

Beloudenia tin thiki tis photografikis sou tin exo mesa stin tsana mou. Elpiza oti i mikri tha mou ekane tin xari kai tha erxomastan.Koritsia mou lipete thelo na pioume kafedakia kai na koutsompolepsoume ....

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...