Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπήκα να δω νέα αλλά μπα!

Ρε Άννα!

Μάρω που θα πάει θα μπω στο κύκλωμα. Θέλει πολύ χρόνο και κόπο. Διάθεση έχω, χρόνο δεν εχω. Αμα μου τις παρουν του χρόνου στο δημόσιο θα λυθούν τα χέρια μου πιστεύω. Καταραμένα βίσματα. Πότε θα εκλείψει το φαινόμενο?Ε?

Βρε, εγώ εις διπλούν μάλιστα, εχω να δηλώσω 10000% ότι ο φυσιολογικός τοκετός, και ο οξύς ακόμα (ο 2ος μου), είναι θαυμάσιος, και σιγά τα ωά από πόνο, piece of cake. Και μετά τις 2 επισκληριδιους (1 επιτυχημένη 1 αποτυχημένη τελείως), όλα καλά όλα ανθηρά. Κουσούρι μηδέν.

Είναι μάλλον να μη σου τύχει.

καλά, αυτό που περιγράφει η Αγγελική είναι πολύ γκαντεμιά κ δε συμβαίνει κ πολύ, κάτι έπαιζε στάνταρ.

Η πνευματική μου αδελφή (ακου τίτλος) γεννησε με VBAC ωραιότατα 2 χρόνια πριν, κ μάλιστα μόλις 18 μήνες μετά τη 1η της καισαρική. Ο γιατρός που την ανέλαβε έχει ξεγεννήσει με VBAC άπειρες. Και τώρα ξανά έγκυος, πάει πάλι για φτ. Μακάρι!

Ρε Μάρω....τι λες τώρα....η κοπέλα πως είναι....και μεις έχουμε φρίξει με αυτό, όχι πως είναι το πρώτο, αλλά το πρώτο που βγαίνει προς τα έξω, χάριν σε αυτό τον άνθρωπο που έπραξε έτσι, ακου τι λέμε τώρα, μια αηδία έχει καταντήσει η χώρα μας.....και μεις που την ανεχόμαστε.....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μίλησε καμιά για καθυστερήσεις;;;;

μόλις μπήκα σπίτι παιδιά!!!! και χωρίς να χει ολοκληρωθεί η εξέταση!!!!!!!!

καλό ε;;;

πήγαμε κατά τις 9 στο ιατρείο και είχε τόσο κόσμο που μας είπε η κοπέλα να πάμε καμιά βόλτα και θα μας πάρει τηλ. πήγαμε στα φραιντεις φάγαμε κανονικότατα και γυρίσαμε πίσω στις 10 και 20! μετά από μια ωρα με ξεκίνησε ο γιατρός.

καλά δε φταίνε αυτοί, είναι πολύ λεπτολόγοι και περιμένουν να γυρίσουν τα μωράκια στη κατάλληλη θέση όση ώρα κι αν χρειαστεί. όλα τα κοκκαλάκια του μέτρησε. καλά είναι ο σκίουρος λοιπόν, σε ό,τι μπορέσαμε να δούμε στη μπρούμυτη θέση! εγκέφαλος, άκρα, δάχτυλα, στομάχι, νεφρά...φυσικά τα προσόντα μας που εννοείται δε κρύβονται! χαχαχα!

πόσα ζευγάρια περπατούσαν πάνω κάτω την αλεξάνδρας για να γυρίσουν τα μωρά δε λέγεται! σε μας είπε παιδιά είναι πολύ αργά θα ξανάρθετε τις προσεχείς ημέρες για τα υπόλοιπα αναγκαστικά. και να σκεφτείτε ότι δεν είμασταν το τελευταίο ζευγάρι!

εν ολίγοις δεν είδαμε καρδιά και πρόσωπο λόγω μπρούμυτης θέσης. όλα τ άλλα φυσιολογικά. μακριά πόδια μου φανηκε ότι είχε. και είμαστε 400 γράμμαρια. φυσιολογική ανάπτυξη είπε.

αυτά....

περιμένω τηλ αύριο ή τη δευτέρα για να ξαναπάω...

Kαλημέρα σας!!! Τρέχω και δε φτάνω κι εγώ! Άντε να φύγει η μέρα να ηρεμήσω!

Αννούλα μου μπράβο στο σκίουρο που κατά το ήμισυ είναι τέλειος! Κομψός μπέμπης, ήσυχος για να μην κουνιέται όπως λες και ντροπαλός... αν σου βγει και καρκινάκι θα είναι τέλειος συνδυασμός! μωρέ μπας και προορίζεται για καρκίνος και δείχνει από τώρα χαρακτήρα?? χεχεχε! έσο έτοιμη καλού κακού! ;)

αυτό με τα γλυκά πρώτη φορά το ακούω! καλά να πάθουνε που τους γύρισε την πλάτη! του στερήσανε του παιδιού το γλυκό για να είναι ήσυχο! άκου πράματα! :lol:

όσο για τις βόλτες θαρρώ κι αυτές είναι μύθος... αλλά και πάλι δεν είχα ξανακούσει σε κανένα β επιπέδου μου ζευγάρια να κόβουν βόλτες.

μάλλον τα σημερινά παιδιά είναι ξεροκέφαλα...

αν κρίνω κι από την κόρη μου... :lol:

έχω πολλά να πω αλλά δεν έχω χρόνο!

μια γλυκιά καλημέρα και τα λέμε μετά!!! φιλάκια!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Βρήκα λάπτοπ και μπήκα!:D

Πολύ μου λείπετε που δεν σας μιλάω συχνά, σας διαβάζω όμως και μες την τρέλλα που επικρατεί νομίζω πως πίνουμε μαζί καφεδάκι!!

Εμείς εδώ καλά αν και τρελά!!! Η μικρή έχει εξελιχθεί σε μεγάλο αγρίμι, πουθενά δεν στέκεται κι αυτή η τσιρίδα της όταν δεν γίνεται το δικό της είναι τουλαχιστον υπερηχητική!!! Και μου κολλάει κατά διαστήματα και το Χρηστάκο μου! Κατά τα άλλα είναι μια γλύκα! Λέει μπαμπά - μαμά - γκαλιά(για να την πάρω αγκαλιά πρίν την τσιρίδα :lol:), κάνει έλα-έλα, παλαμάκια και μου δίνει σαλιωμένα φιλάκια όλο γλύκα! Μεγάλη μαλαγάνα!!! Ο Χρηστάκος πάλι είναι το αγγελούδι μου!!! Βέβαια έχει αρχίσει να εκδηλώνει λίγο ζήλια, πέφτουν κάτι ανάποδες στη μικρή ξεγυρισμένες αλλά τα τραβάει ο οργανισμός της... ό,τι κρατάει ο Χρήστος αυτό θέλει και πηγαίνει και το αρπάζει και τσιρίζει αν της το ξαναπάρει... απαπά τα αυτάκια μου!!!

Κατά τα άλλα καλά. Θα πάμε Πάσχα μάλλον στους δικούς μου στο χωριό, έξω από τα Καλάβρυτα, για 2-3 ημέρες κι ο μικρός έχει ξετρελαθεί που θα δεί τον πατέρα μου και τα ζωάκια! Έχει να τον δεί από την Πρωτοχρονιά!

Νονό δεν έχω βρεί ακόμα για την Αναστασία! Να δώ πότε θα το βαφτίσουμε αυτό το κορίτσι! Δε βαριέσαι όμως όλα θα γίνουν, εμάς όλα γίνονται όταν είναι μόνα τους!:D

Αυτά προς το παρόν. Πρέπει να φύγει το λάπτοπ με το Δημήτρη για τη δουλειά!

Φιλάκια πολλά!! Σας σκέφτομαι συνέχεια!!!!

5Jjep3.png

vf6Up3.png

καλημερα σας!!

αννιω δηλαδη ολα καλα τα νεα σου!!!απλα εχεις ενα ντροπαλο αγορι ...και νομιζω μεγαλο ...σα πολλα μου φανηκαν τα γραμμαρια!!χαρα στο κουραγιο σου τοσο αργα .....

κατερινακι ...η μικρη εχει πολυ τσιριδα ε???οι δικες μου να δεις !!!καλα να περασετε το Πασχα !

εμεις σημερα περιμενουμε το μπαμπα μας ...!!σαν να ελειψε πολλες μερες αυτη τη φορα !!

ουφ...το μικρο μου ξυπνσε κατα τις 3 με τσιριδες , δακρυα ....στην αρχη φοβηθηκα μηπως ειχε τιποτα ..αλλα ηρεμησε και κοιμηθηκαμε μαζι μεχρι το πρωι !!μας ξυπνησε η χριστινα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Αννούλα μια χαρούλα ο σκίουρος, μεγάλωσε πολύ!

Πωπω ταλαιπωρία λίγο που είχε τόσο κόσμο και πρέπει να ξαναπάτε βέβαια αλλά δεν πειράζει, αξίζει τον κόπο γιατί θα ξαναδείτε το ζουζουνάκι σας!

Έχει κακό καιρό επάνω καλέ, εδώ σκάει τζίτζικας σήμερα, εγώ έβαλα τα καλοκαιρινά μου και βγήκα με το μικρό να μαζέψει λουλούδια, πασχαλίτσες και σαλιγκαράκια, καλά έχω και την κοιλούμπα τώρα και μια ζέστη παραπάνω τη νιώθω σιγά σιγά!

Πρήστηκα πολύ μου φαίνεται πάλι!

Κατερινάκι-Βέρρα μεγαλώσατε κι εσείς πολύ!

Η τζουζτούκα σου είναι κι αυτή τσαούσα σαν τις άλλες κορασίδες του καφέ?

Και λέει και τόσες λεξούλες από τώρα? μπράβο ρε συ!

Αλλά και η τσιρίδα τσιρίδα ε?

Φίλησέ μας τα και τα δυο, και το Χρηστάκη που θα έχει γίνει κι αυτός αντράκι πλέον!

Κλεο μου έχεις τη βάφτιση σε τρεις εβδομάδες, μικρό μικρό το βαφτίζετε το παληκαράκι σας!

Με το καλό!!

Να μας βάλεις φωτό να δούμε τι φτιάξατε με την Αντριάννα, σίγουρα θα είναι όλα πολύ όμορφα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημερα!!!

τι κάνετε?

Σοφάκι μπάινεις στο μηνα σου ε?!!!! ποπο!!! 'αντε με ένα πόνο!!!

της φτιάξατε ξεχωριστο δωμάτιο της μπουμπους?

Αννουλα,β΄επιπέδου με δόσεις ε?! δε πειράζει, αφου θα ξαναδεις το σκίουρο!!

Ολα καλα μπράβο,προσοντούχος ε?!!χιχιχι

Ρε συ Αννα, με αυτο το "σκιουρος" οποιο παραμύθι διαβαζω της μικρης και εχει στην εικονα κάνα σκιουράκι αμεσως εσύ μου έρχεσαι στο μυαλο!

Κλεό,μπορεί να ηταν απλή γκαντεμιά ,αλλά συνέβη!!!

"πνευματικη αδελφη"?

Σε ποιο γιατρο γεννησε ξέρεις?

Μου φαινεται όλα τα δευτερα του καφε,ειναι ταλιμπαν!!!!!!!!

Και σενα Κατερινα η κορη σε ταλαιπωρεί ε?

Μου χει σπάσει τα νευρα ο Κωτσοβολος,θελω εναν αποχυμωτη κ τον εχουνε στα Σεπολια, τους παιρνω τηλ κ τους λεω να το φέρουνε στο Χαιδάρι να το πάρω απο κει και μου λενε οτι δε γινεται κ να παω στα Σεπόλια.

Ελεος δλδ,αλλοι κάνουνε αμαν να πουλήσουνε και αυτοι να διώχνουνε τον κοσμοι οι βλάκες.

Παω να παρω το λέλουδο,φιλιά.

p4050015b.th.jpg

Για θαυμάστε εδώ μαμά μπέμπα και Γιάννη!

Πωπω πού να πάρω και όλο το μήνα δηλαδή!

Τεράστια θα γίνω!

Έχει και φωτό από τις μπομπο που έφτιαξα για το νοσοκομείο και άλλες διάφορες!

Ναι Αγγελίνα δικό της δωμάτιο έχει η μπέμπα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Ωωωω Σοφάκι φούσκωσες ε? Μόνο κοιλιά έχεις ρε συ, τα ποδαράκια σου είναι όπως και πριν. Do not worry!!!Στην τελική ευθεία λοιπόν ε???Τέλεια, με έναν πόνο χρυσό μου!

Μπράβο και στον σκίουρο, κύριος σωστός. Πότε ξαναπάτε λοιπόν?

Πήγα κομμωτήριο και για 1η φορά έκοψα αφέλειες. Εννοείται έκανα και ανταύγες αλλά αυτές οι αφέλειες μου φαίνονται τεράστια αλλαγή. Ωραίες είναι μόνο που δεν έκατσα για ίσιωμα γιατί είχα ήδη αργήσει και δεν πολυφαίνονται ωραία. Θα τα φτιάξω σε λίγο. Πήγα 9 το πρωί και έφυγα στις 2μιση το μεσημέρι με το μαλλί απλά στεγνωμένο. Απαπα δεν τα μπορώ εγώ αυτά τα κομμωτήρια, τελεία και παύλα.

Είχα αφήσει γάλα και ήπιε η μικρή. Τώρα βγάζω γάλα γιατί η μικρή θήλασε από το ένα όταν γύρισα και το άλλο είναι τίγκα.

Ο Μάνος έφυγε πριν λίγο στο εξοχικό με την μάνα μου. Αν συνεχίσει έτσι καλοκαιρινός ο καιρός θα πάμε και εμείς την Κυριακή. 24 βαθμούς έχω εδώ σήμερα εντός σπιτιού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τι όμορφη που είσαι Σοφάκι, και τι καλή κοιλιά..και η δικιά μου΄, αν τη συγκρίνω ,το ίδιο σχήμα με την δικιά σου έχει, (όχι το ίδιο μέγεθος, ΑΚΟΜΑ...!!) με ένα πόνο και όλα καλά να πάνε, και ο γιόκας μια ζωγραφιά δίπλα σου είναι..ωραίες και οι μπομπο,έντονα ροζ, φουξια, όπως ακριβώς πρέπει, χιχιχιχιχι

Αννούλι, μια χαρά το σκιούρι, θα σε πάρω τηλέφωνο να μάθω κι άλλες λεπτομέρειες, πολύ τέλειο και το δωμάτιο των μικρών, δεν ξέρω αν στο έγραψα στο face.

Με γεια το κούρεμα Ελέ, οι αφέλειες θέλουν φροντίδα ρε γαμώτο, αλλιώς προσθέτουν πολύ στυλ, μου αρέσουν πολύ, το έλεγα και στη Syb μου που είχε, και ήταν το καλύτερο κούρεμα που έχει κάνει..

Διαφημίσεις

Και έλεγα τι μου θυμίζουν οι αφέλειες, τι μου θυμίζουν!!!

Την Αγγελική, σωστά:)

Γλυκές είναι μωρές, παιχνιδιάρικες. Ε βαρέθηκα την χωρίστρα στην μέση πια. Γέρασα και με μια χωρίστρα είμαι. Αχαχα!

Βελ τι λέει η κοράκλα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα!!!

Αννούλα τέλεια τα νέα απο τον μπέμπη!!!!Μεγάλωσε ε?Με το καλό!!!!

Σοφάκι Ο Γιαννάκης πολύ μεγάλωσε βρε!!!Φτού σκόρδα!!!!Και εσύ είσαι μιά γλύκα με την κοιλίτσα σου!!!Άσε που λάμπεις ολόκληρη!!!!Με το καλό και έναν πόνο κοπέλα μου!!!!

Ελ μεγειά το ΄μαλλί!!!!Και εγώ το βαριέμαι το κομμωτήριο και με το Λ μαζί είναι αδύνατον μα πάω οπότε τον τελευταίο καιρό φέρνω μια κοπέλα στο σπίτι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ετοιμαζόμαστε και εμείς για το Πάσχα σιγά σιγά...όπως και τα Χριστούγεννα έτσι και τώρα τα τραπέζια Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα θα γίνουν στο σπίτι μας...ο άντρας το θέλει πολύ αν και πάντα πηγαίναμε στην πεθερά μου...φέτος θα έρθουν εκείνοι εδώ...και εμένα μου αρέσει ΄πολύ να ανοίγω το σπίτι!!!

Φέτος η γιορτή του Λεωνίδα πέφτει ανήμερα του Πάσχα οπότε θα γίνει μία εβδομάδα μετά!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Εχθές στις 7 το απόγευμα έδωσα μία παραγγελεία μέσα σαιτ σε ένα ελληνικό μαγαζί στην Βέροια για ένα ζευγάρι αθλητικά adiddas για το Λεωνιδάκο και σήμερα στις 5 τα παρέλαβα!!!!

Καλά ο μικρός θα ξετρελαθεί γιατί εχθές του άρεσαν πάρα πολύ που του τα έδειξα και όλα τα κοίταγε και καμάρωνε!!!!Πήγαμε λαική και σουπερ μαρκετ και όταν γυρίσαμε έφαγε και έπεσε ξερός!!!Κοιμάται ακόμα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Eφαγα μια πιατάρα καρμπονάρα κ μιση φρατζολα με μερεντα κ τωρα εχω σκασει...

ποπο τι το θελα

Σοφακι μια γλυκα εισαι!!!!!!!!!!

Έλε με γεια το κουρεμα!!!

Ωραιες οι αφέλειες αλλά πολυ ταλαιπωρία, εγω ημουνα με ενα πιστολάκι στο χέρι ρε γμτ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...