Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα σας!

αννουλα..εγω ειχα θεμα με το ζαχαρο στη χριστινα ..αλλα τετοια αποχη δε μου ζητησαν ποτε ...και ιδιως πριν απο εξεταση ...θα σου πουν το βραδυ στο γιατρο

σας ελεγα χθες για τη τσανατ με τη κιτυ ...μεγα λαθος που πηρα μονο μια...ενιωσα τελειως αχρηστη μανα οταν ενφανιστηκα σπιτι ...το μικρο πλανταξε στο κλαμα..να τραβαει τη τσαντα ...να τραβαει εμενα ....

πηγα και πηρα και αλλη με τη μινι το βραδυ ...της την εδωσα σημερα το πρωι ...αλλα ηταν λαθος μου !!!

πηγα και με τη χριστινα για ψωνια το απογευμα ..μου εδωσε η μαμα μου λεφτα μα της παρω ρουχα ....πηγαμε αβενιου ..φτιαξαμε λαμπαδα, καναμε καρουζελ ..ηθελε να παρουμε παραμυθια ...και μου ελεγε εχω ρουχα!!!οτι της εδειχνα δεν της αρεσε ..ηθελε "κιτρινο" φορεμα...βρηκα τελικα ενα ...οχι αυτο μαμα....

με εχει τρελανει ολα διαλεγει ρουχα ..φοραει τα ιδια και τα ιδια ...οτι πιο παλιο....σαν να τα φοβαται τα καινουρια ρουχα ...και αν εχουν κουμπια ...πανικος !!!

ειναι και τα δικα σας τοσο περιεργα ???η μονο η δικια μου εχει θεμα με τα ρουχα ....

μονο αν εχουν κιτυ ( να ναι καλα τα hm...3 μπλουζζακια 15 ευρω ) ή μινυ ή κοριτσακι τα φοραει

και ενα συγκεκριμενο φορεμα ...που ειναι για 2 χρονων ....της φτανει στο πισινο σχεδον ή και πιο πανω

ευτυχως τωρα τελευταια αγαπησαμε τα κοκαλακια ...και δε κυκλοφορει σα ξεμαλλισαμενο συνεχεια

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

Αγγελική χοντροκομένο μου φαίνεται αυτό με τα λεφτά,

να πας να τα πάρεις δηλαδή και μετά να στα πληρώσουν?

στο κάτω- κάτω ας της έδιναν μια λαμπάδα, ένα αυγό και λεφτά να πάρετε οτι θέλετε.

ακόμα και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο αλλά τρώγεται...

Αννούλα προφανώς στο είπαν για να μην κουνιέται και να μπορούν να μετρήσουν εγώ είχα τέτοι θέμα με την Μαριλένα,

ήταν πάντα σουπερ δραστήρια και έκανε 1,5 ώρα εξέταση και πάλι δύσκολα, με έβαζε να κάνω βόλτες μήπως κοιμηθεί το μωράκι αλλά τρίχες!

ο Θοδωρής από την άλλη ζεν, όταν κουνιόταν ήταν γεγονός!

αν το βρει πάλι να κοιμάται και δεν τον βολεύει θα σε βάλει εκεί να φάς μια καραμελίτσα και να περπατήσεις λίγο για να αλλάξει θέση.

Κατερινάκι εντάξει δεν οπειράζει, καλά έκανες και της πήρες άλλη, εγώ προχτέ ςπήγα μουστάκα και με τα δυο, η Μαριλένα πήρε αυγά, παιχνιδάκια

και ο Θοδωρής τίποτα μετά στενοχωρήθηκα και το μετάνιωσα, δεν το ξανακάνω...

λάθος και για τα δύο....

Κλοκλό η τουρτίτσα μου ψήνεται? ανυπομονώ...

pvGHp2.png9TDjp2.png

Καλημέρες σε όλες..εδώ στο γραφείο είμαι,καλά τα πράγματα σχετικά, ένα μπουρινάκι με βροχή ρίχνει κατά εδώ τώρ απου σας γράφω, μουντός καιρός σήμερα..

Αννούλα, καλή β' , βρε πως περνάει ο καιρός..

Καλό μεσημέρι κοριτσάκια!

Ρεβύθια είχε σήμερα το μενού, είπα να μη φάμε κρέας μια βδομάδα να πάμε να μεταλάβουμε τη Μ.Πέμπτη. Έκανα και πορτοκαλόπιτα για τη λιγούρα βέβαια! Πωπω με έχει πιάσει κάτι, όλη μέρα τρώω! Με έχει φοβηθεί ο Άρης!

Ελευθερίτσα Σάββατο θα πάω νοσοκομείο για καρδιοτοκογράφημα και Δευτέρα στο γιατρό που πάω έξω να τη μετρήσουμε κιόλας να δούμε πώς είναι από ανάπτυξη που ήταν λίγο πιο πίσω, δεν ξέρω αν μου πουν πρόβλεψη, για να δούμε!

Ψώνια έκανες κι εσύ για τα βαφτιστήρια ε?

Με το κρύωμα πώς είσαι?

Άννα μου καλή απιτυχία στο β΄επιπέδου σήμερα κοριτσάκι!

Μην έχεις άγχος μια χαρά θα είναι ο σκίουρος!!

Κατερινάκι έχει άποψη το κορίτσι σου για τα ρούχα ε?

Σιγά μαμά μη μου βάλεις ότι θέλεις εσύ!

Απαπα μεγάλωσαν πολύ καλέ τα μικιά μας και δεν το καταλάβαμε ακόμα!

Τα δώρα πια δηλαδή επί δύο ε?

Ε βέβαια, που να τα ξεγελάσεις και τα μικρά, καταλαβαίνουν κι αυτά τα πάντα και διεκδικούν!

Σήμερα έβλεπα άσχημα όνειρα και δεν ξύπνησα με όρεξη καθόλου.. Ευτυχώς ήρθε μια ξαδέρφη μου με το μικρό της και πέρασε η ώρα, τον έβαλα για ύπνο τώρα, κοιμήθηκε μόνος του ευτυχώς άντε να μάθει πάλι μακάρι, θα κάτσω να χαλαρώσω λίγο, πάω για μπανάκι..

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Αλό τι κάνετε?

Καλα σημερα, με αυτο που ακουσα, μου εφυγε εντελως το απωθημενο να γεννησω φυσιολογικά στο 2ο.

Φιλη της κολλητης μου,2η γεννα μετά απο 7 χρονια, 1η γεννα καισαρικη σε διδυμα.

Την ετρωγε ο γιατρός ολο τον καιρο να γεννησει φυσιολογικά,γιατι εχουνε περάσει 7 χρονια και δεν υπάρχει περιπτωση να συμβει κάτι κτλ

Αυτη να επιμένει για καισαρικη (λες και το ξερε η γυναικα).

1 μερα πριν μπει της σπάνε τα νερά,τρεχει στο νοσοκομείο,τη βαζουνε κάτω, της ειχε ανοιξει η τομη,ευτυχως προλαβανε και της κανανε την καισαρικη αλλά αν το πηγαινε για φυσιολογικά μπορεί να πάθαινε ρήξη μητρας ή δε ξερω κ γω τι άλλο παθαινουνε.

Δε ξερω αν ειναι το 0,1% που λένε αλλά εγω χεστηκα πανω μου μετα απο αυτο το περιστατικό. Α αππαπα, τετοιο άγχος να μου λειπει. καισαρικη και πάλι καισαρικη.

Τι παλιοκαιρος,τα νευρα μου.

Τη Μ.Εβδομάδα λεει θα κάνει κρυο, 15 βαθμους, ημαρτον.

Ηθελα να παω Μουστακα το απογευμα αλλά δε το βλέπω με τη βρόχα,μας ζητησανε κατι πραματάκια απο το σχολειο για τις κατασκευες του Πάσχα.

Προχθες της πηγα 2 κουτια μυξομάντηλα και μόνο μετάνοιες που δε μου εκανε, δε ξερετε ποσο αναγκη τα εχουμε.τι τραβανε κ αυτες, να μην έχουνε υλικά να κάνουνε τη δουλειά τους.

Αννα για βάλε καμια φωτο του Μάνου, δε το χω το παιδι χωρις μπουκλάκια!

τώρα καλέ θα τις κατασκευές στο παιδικό; τελευταία μέρα; αύριο δε κλείνει κι ο δικός σας;

έκανα ψαροκροκέτες, πατάτες τηγανιτές και 2 σαλάτες, μια βραστή μπρόκολο (που το τσάκισα) και μια χωριάτικη (που τσάκισε ο μάνος!)

θα βάλω φωτο το βράδυ ή αύριο γιατί θέλω να βγάλω και μια δική μου με τη κοιλιά.

για πάσχα τι λέει ο καιρός; μ.τετάρτη θα φύγουμε εμείς! ελπίζω μόνο να μη μας φάνε οι βροχές! θα ξενερώσω αν δε κάνει καλό καιρό.

ένα μπάνιο θέλω να κάνω και θα φύγω για μάθημα κατά τις 5...

ναι εννοείται δώρα και στα 2 παιδιά, εγώ το χα αυτό από πολύ νωρίς. καλά ρούχα παίρνω μόνο στον μεγάλο σχεδόν, τα λυπάμαι τόσα έχουμε να παίρνω κι άλλα.

παιχνίδια και στους δύο. απλά μερικές φορές όχι μαζί. τη μια βδομάδα ο ένας την άλλη ο άλλος, κάπως έτσι.

αχ μακάρι!!!!!!!!!!!

καλά ο σκίουρος μ έχει τρελάνει σήμερα....

καταλαβαίνει την αγωνία μου;;;

ή τη λύσσα μου να φάω μια κρέπα σοκολάτα μπανάνα;;;;

χαχαχαχαχα!!!

σου λέει καλά ρε μάνα τι αλλαγές είναι αυτές τα τελευταία 24ωρα;;;

Διαφημίσεις

μάλλον αυτό με τα γλυκά έχει να κάνει για να λείψει η γλυκόζη απ το αίμα και σε ταίζουν γλυκό στο ιατρείο για να κουνηθεί πιο εύκολα το μωρό. μου το πε και μια άλλη κοπέλα του χασ. κι όντως στη ρεσεψιον έχουν βαζάκια με μέλι! αυτό πρέπει να ναι!

Αννα καλή επιτυχία! Νόμιζα ήταν χτες κ μπήκα να δω νέα, ήμουν τόσο σίγουρη ότι σήμερα είναι Παρασκευή....!

Ολα μια χαρά θα είναι και πάλι.

Να βάλεις φωτό να δούμε τον όμορφο, και τη κοιλιά, τόσο ωραία κοιλιά! Και της Βελ ωραία είναι! Πρώτη φορά κατάλαβα τη διαφορετικότητα στην όψη κοιλιών! Πραγματικά!:D

Και γω πήρα ρουχαλάκια στο βαφτισιμάκο μου, Prenatal stock, θαυμάσια και οικονομικότατα, και το πρώτο του σετ μπωλ-κουτάλι-ποτηράκι. Τι γλυκό που θα ναι το μανάρι μου! Και τη 1η του λαμπάδα βέβαια, και θα είναι ΤΕΛΕΙΑ, χειροποίητη και tres tres chic by Andriana! Κανείς άλλος δε θα την έχει, χιχιχιχιχι.

Πλησιάζει και η βάφτιση, εχω λίγη αγωνία και ταυτόχρονα βαριέμαι μόνο που το σκέφτομαι το διαδικαστικό, 3 βδομαδες έμειναν.

Θα σας βάλω φωτό κ γω να δείτε δουλειά που κανε η Αντριάνα, της βγήκαν τα ματια κυριολεκτικά.....:cool:

Τζινάκι, η τούρτα, ή μάλλον πολυκατοικία Νο2, έτοιμη, αν μη τι άλλο όλοι εσένα θα κοιτάνε, στο εγγυώμαι, σκίζω τα πτυχία μου ένα πράμα....!

Με είδατε στο Τaλκ?

Επιασα κυρία στο μετρό της Δάφνης να κοιτάει το ρεπορτάζ αγοράς και να σχολιάζει τη τούρτα-κρεβατάκι μου! Συγκινήθηκα τόσο πολύ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλησπέρα κοριτσάκια.

Αννιώ μου με το καλό να δεις το σκιουράκι σου να έχει μεγαλώσει και να σας χαρίσει πολλές πολλές πόζες σήμερα.

καλά Κλεό ανεβαίνεις συνεχώς! μπράβο ρε κορίτσι και πάλι μπράβο.

και εγώ πήγα σήμερα ορτσεστρα και έκανα ψώνια για το βαφτηστήρι και τα αγόρια τα μεγάλα.ωραία πράγματα έχει. πήγα και Μουστάκα και πήρα λαμπάδα και παιχνίδια. πολύ το χάρηκα. μου άρεσε που που τα τύλιξαν για δωράκια. ωραία ήταν.

ξεκίνησα να γράφω στις 7 και κάτι αλλά είχα διακοπές από μικρούς και μεγάλους.

συνεχίζω

Αγγελική εγώ μετά την πρώτη καισαρική δεν το συζήταγα καν για το ενδεχόμενο φυσιολογικού. δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει κολλήσει ότι ο πόνος είναι μεγαλύτερος στον φυσιολογικό.

πάντως εγώ το είπα σε περίπτωση ενός ακόμη παιδικού σίγουρα θα έκανα ολική και όχι επισκληρίδιο. έχω την εντύπωση ότι αφήνει πολλά κουσούρια.

πολύ στεναχωρήθηκα. ο ηλικιωμένος που αυτοκτόνησε χθες στο Σύνταγμα ήταν πατέρας μιας καλής φίλης και συναδέλφου, από Καρδίτσα. πολύ καλό παιδί. κρίμα μωρέ να ζει κανείς τέτοια πράγματα πολύ κρίμα!!! ας είναι ελαφύ το χώμα που θα τον σκεπάσει τον άνθρωπο και μακάρι η θυσία του να γίνει αφορμή για αφύπνιση της κοινωνίας μας.

fYFap3.pngIV83p3.png

Είχα σκοπό να μπω νωρίτερα για Καλή Επιτυχία στην Άννα αλλά δεν πρόλαβα...

Τώρα λογικά θα έχεις χορτάσει σκίουρο Αννούλα, εκτός και αν παίξει καμιά αναμονή. Περιμένουμε νέα!!!

Η μικρή κοιμήθηκε γύρω στις 8 στο ριλάξ και τώρα δεν κοιμάται γμτ!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...