Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

έκανα μάθημα το πρωί, μετά πήγα το μάνο για κούρεμα, κούκλος έγινε, και σουπερ μάρκετ. κομμάτια νοιώθω...πάω να ζεστάνω τον αρακά με το κοκκινιστό κοτόπουλο μπας και προλάβω να ξαπλώσω γιατί θα τρέχω στα κολυμβητήρια το βράδυ και με τα δύο. ο μπαμπάς μετά τις 10 το βράδυ πάλι.

να ναι περαστικοί οι πονοκέφαλοι κατ! μπορεί να φταίει και η εποχή!

τέλεια αυτά τα παπούτσια, πολύ μαριλίζα ειναι! θα ταιριάξουν και με το γυαλί ηλίου! χαχαχαχαχα!

δε κατάλαβα, θα τα πάρεις και θα σου δώσουν τα λεφτά;;; στο χέρι;;;; αυτο δε θα μ άρεσε! ας έρθουν μαζί τουλάχιστον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μαλλον ειμαστε αλλης μαγειρικης σχολης !!

ναι το πρωτο ζουμι στις φακες το πεταω ....πουμαρο ή φρεσκια ντοματα, δαφνη , ξυδι και μερικες φορες καροτο!!!

το ρυζι στο ταψι..δε μ' αρεσει...δεν ειναι ουτε ρυζοτο..ουτε γιουβετσι!!....και δεν ειναι και σπυροτο ...της πεθερας μου βεβαια ...δεν το εχω φαει και αλλου

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ναι μωρέ και το ίδιο φαγητό από διαφορετικές νοικοκυρές άλλο βγαίνει...

το ρύζι στο φούρνο μας βγαίνει τραγανιστό εμάς πάντως.

εγώ καλυτερα να μη μιλάω βεβαια γιατί δε το πετυχαίνω πουθενά το ρυζι εγώ. χαχα

Καλημέρα!!!!!

Και εγώ αλλάζω το νερό στα όσπρια ,το πρώτο χωρίς να πάρει μεγάλη βράση!Το ίδιο κάνω και στο κρέας!Τις φακές με ντομάτα,καρότο,δάφνη και λίγο σκορδάκι της τρώμε!

Το κοτόπουλο με ρυζι στο φούρνο δεν έχω φάει αλλά έχω φάει κρέας με ρύζι στην Κρήτη στην κολλητή μου και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό!!!!Υπέροχο φαγητό!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Μάρω αυτό για τον χυμό δεν το έχω ξανακούσει...θα ρωτήσω και τον παιδίατρο...εμένα πίνει το χυμό απο 3 πορτοκάλια καθε μέρα 2 στο ποτηράκι και ένα στην φρουτόκρεμα...

Να σας πώ κάτι ο Λεώ δεν έχει φάει ποτέ καραμέλα ή τσίχλα...δεν ξέρει τι είναι...και γαριδάκια και πατατάκια προχθές που μαζεύτηκαν εδώ τα παιδάκια έφαγε και μου λέει "μαμά δώσε μου απο αυτό να φάω" δεν ήξερε πως να το πεί!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δε μου ανοιγει το λινκ με τα παπουτσια εμενα.

ΕΚεινος ο Μανόλο,ο Μπλάνικ ντε, λετε να χει κανα γοβάκι παιδικο??

Ναι,θα μου δωσουνε τα λεφτά...δράμα,ούτε στην αλλη άκρη του κοσμου να μένανε.

Η κολλητη μου τα χει δεί ολα με δαυτους κ μου λεει, ικανους τους έχω,να πας να παρεις τα παπουτσια κ να κάνουνε τους κινέζους για τα λεφτά...χαχαχα βάζε μου ιδέες της λεω.

Φακες εγω κανω με κρεμμυδι,σκορδάκι,δαφνη,καροτο και πράσο και πουμαρο κ φρεσκια ντοματα αν εχω. Σας λεω της πεθερας δράμα, ουτε μακαρίτης δε τις τρωει.Το πράσσο μου χει κολλήσει και το βαζω παντου τελευταια.

Αα, ριχνω και κύβο λαχανικών.

Ποιο γυαλί καλε? που το χεις δει εσυ το γυαλί μας? ή στα πρόλαβε άλλη...χμ...χμ...γκουχ γκουχ....!!!!!!!!!! :)

τώρα που μεγάλωσαν δεν πιστεύω ότι είναι πολύ χυμός από 2 πορτοκάλια, εγώ βέβαια τον σουρώνω ακόμη, οπότε μενει πιο λίγος, άσχετο και μενα δεν μου αρέσουν τα κομματάκια,

επίσης μιας και λέμε για χυμό, μετά από ψαρόσουπα κάνει να του δώσω?

μάλλον δεν είναι καμία μέσα οπότε θα το ρισκάρω,

καλά σήμερα πάλι έγιναν διάφορα, μα τι ζούμε, δεν μας βλέπω να τη βγάζουμε καθαρή, πάει ο παππούς στο σύνταγμα, διάβασα και το άλλο με το κοριτσάκι που το μαχαίρωσε η μάνα της, λέμε τώρα μάνα, στο ρέθυμνο και μου έχει μαυρίσει η ψυχή

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Αννιώ μεγειά το κούρεμα του Μάνου σου, βάλε μας καμιά φωτό, έχω καιρό να δω τα καμάρια σου!

Καλά την κυρία στον ηλεκτρικό δεν είναι να τη λαμβάνεις καθόλου υπόψην σου! είναι από αυτές που πετάνε κοτσάνες αβέρτα!

Αγγελικούλα καλά την είπες για το δώρο!

Και πλάκα έκανες και το έπιασε λίγο και το υπονοούμενο πιστεύω!

Αυτά τα τσουρεκάκια που έβαλες τα είχα κάνει πέρσι, ωραία έγιναν, ειδικά όσα έκανα γεμιστά με μερέντα έγιναν ανάρπαστα, είδα και βιντεάκια στο you tube και έφτιαξα πλεξουδίτσες και είχαν και ωραία εμφάνιση!

Κατερινάκι περαστικά στη μαμά με τους πονοκεφάλους!

Να το ψάξει αν συνεχίσουν εννοείται, εκεί θα κάθεται να υποφέρει?

Ελεάνα τώρα το διάβασα κι εγώ για τη μαμά που σκότωσε την κόρη της, Παναγίτσα μου, τι γίνεται βρε παιδιά τριγύρω?

RJbwp3.png

bAW5p3.png

τι κάνετε?

εμεις πηγαμε παιδοτοπο και γυρισαμε πτώματα και οι δυο.

το άλλο, που μπηκε κατα λάθος το 2χρονο στο πλυντηριο και πλυθηκε-πνιγηκε μαζι με τα ρούχα το διαβασατε? αναρωτιοταν λεει η μάνα που να ειναι το παιδι,το ψαχνε παντου και μετα πηγε και κοιταξε στο πλυντηριο και το δε μεσα....ημαρτον Παναγία μου.

εχει τρελαθει ο κοσμος και μη χειρότερα.

γιατι να μην κανει χυμος μετα απο ψαροσουπα?

Εμενα χυμους δε πολυθέλει,τρελαινεται για το βυσσινο ή φραουλα (καλα με τις φράουλες λατρεία) αμιτα δλδ, φυσικο αν της κάνω θα πιει 2 γουλιες και τέλος.

Απο γάλα πάλι, άλλο τιποτα, 300αρα στην καθισια, πρωι-μεσημερι-βραδυ.εχει κολλημα με το γάλα,αν δε πιει δε μπορει να κοιμηθει,ουτε να ξυπνησει το πρωι.

Μιλουσε πριν ο Λ. με το νονο και τον κάλεσε να έρθει να κατσουμε,τωρα εγω να του κάνω νιξη για τα λεφτα των παπουτσιών??????

Αχαχαχα Αγγελική σε φαντάζομαι να σκας καμιά 80άρα για τα παπούτσια και να σου πουν 'Αααα ευχαριστούμε πολύ, είναι τέλεια!!' Full Stop και Ευρώ πουθενά!αχαχα

Ρε τι κόσμος κυκλοφορεί. Είναι λίγο προσβλητικό αυτό πάντως, εγώ θα στράβωνα. Λες και δεν έχεις να πάρεις του παιδιού σου...Βρε καημένη, ασχολήσου λίγο, μπες στον κόπο, διάλεξε, πάλεψέ το, δούλεψέ το. Αυτό έχει αξία, να διαλέξεις εσύ προσωπικά όχι απλά να πληρώσεις και τέρμα. Απαπα πως την πάτησες έτσι φιλενάδα με δαύτους?

Ψώνια έκανα και εγώ το πρωί. Παπούτσια, καλοκαιρινό μπουφάν και χειροποίητη λαμπάδα για τον βαφτισιμιό του Στεφ, παπούτσια, χειροποίητη λαμπάδα και παιχνίδι για την δικιά μου, ρούχα πιο μετά που θα κάνει πάρτυ γενεθλίων. Ψώνισα και σε ανίψια και 2-3 άλλα δωράκια που ήθελα. Έχω βγάλει την κάρτα -50% από το orchestra και τα πήρα όλα από εκεί. Μια χαρά!

Με γειά το μαλλί στο Μανιώ, θέλουμε φώτο!

Σοφάκι πότε έχεις γιατρό να μας πει προγνωστικά?

Άννα τι ώρα θα δεις σκίουρο αύριο?

Πάω για αγκαλιές με τον μικρό μου άντρα!!!Καληνύχτες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα σε όλες!!!!

ξυπνήστεεεεε!!!!!

σήμερα άνοιξα τα μάτια και είδα πάνω απ το κεφάλι μου όρθιο το μάνο να με κοιτάει! τα ίδια μας έκανε και το μητσάκι στην ίδια ηλικία που τον βγάλαμε απ τη κούνια...ο μεγάλος σηκωνόταν και κοιμόταν στα πλακάκια δίπλα μας!

ντίνα ίδια είναι τ αγόρια μας! πολύ γέλιο! όταν κάνω πως ψευτοκλαίω επειδή χτύπησα ή έκανα ζημιά έρχεται δίπλα μου και μου κάνει "όχι όχι μη κλαις καγιά μου!" κι όλο κούκλα μπάμπι είσαι και τέτοια! μαλαγάνες! ο δημήτρης ποτε δε τα κανε αυτά...

βγάλανε τα ορκεστρα κάρτα με 50%; εγώ για 30% ήξερα. θα πάω να κάνω κι εγώ μια ανανέωση γιατί η παλιά μου έχει λήξει.

όπως καταλαβαίνετε είμαι σε ανησυχία σήμερα! 9.30 το βράδυ το ραντεβού μου! κανονικά το χα γι αύριο το πρωί. καλύτερα θα ταν. τώρα θα χω όλη τη μέρα ν ανυπομονω και θα φτάσει πάλι το βράδυ και θα μαι κομμάτια!έχω και μάθημα ως τις 8.30! όπως και ο ν δηλ. γι αυτό θέλω να τ οβάζω ή πρωί ή αργά το βράδυ. δεν υπάρχει άλλη ώρα.

εντωμεταξύ είχα πει και στο δημητρη να τον έπαιρνα μαζί αλλά τόσο αργά δύσκολο. και ψιλοστράβωσε. ελπίζω να το ξεχάσει. θα τον πάρω στο ντόπλερ. ή θα κλείσω καναν υπέρηχο με το ικα σε καμια 20ρια μέρες...

νωρίς νομίζω την κάνω την εξέταση θα μπορούσα να πήγαινα καμιά βδομάδα αργότερα αλλά πέφτει μες το πασχα οπότε μάλλον γι αυτ όμου την έβαλαν τώρα.

μου παν απ το ιατρείο να μείνω μακριά από γλυκά για 2 μέρες! ακόμα κι από μέλι ή ζάχαρη στο καφέ! δε ξέρω γιατί, πρώτη φορά μου το ζητάνε αυτό. εσάς σας το χανε πει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...