Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια κοπέλα απ τον αύγουστο του 12 έβαλε μια συνταγή για τσουρέκια κι όλες την έκαναν.

εγώ την εκτύπωσα προς το παρόν. χαχαχα.

δε ξέρω λένε ότι είναι καλή.

διάβασε την παρλιάρε να μας πεις τη γνώμη σου μπας και τη κάνω κι εγώ.

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3410&Itemid=49

αυτή πρέπει να ναι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε αννούλα την καλύτερη δουλειά κάνεις, βγαίνεις και λίγο έξω, έχεις έσοδα, πολύ σημαντικό, βαρέθηκα να ζητάω δεξιά κι αριστερά για τα βασικά, καλά για δικά μου ψώνια δεν το συζητώ, ένα μανικιούρ έκανα κι αισθανόμουνα τύψεις, και βέβαια μεγαλώνεις εσύ τα παιδάκια σου, μακάρι να είχα μία τέτοια εναλλακτική και έστω και 1/3 μηνιάτικου, ίσα για χαρτζιλίκι, να πληρώνω κινητό-κάρτα και κανένα ρούχο, αισθάνομαι εντελώς εξαρτημένη και μου τη δίνει

έχεις δίκιο απόλυτο! έτσι ακριβώς είναι. και σε καταλαβαίνω. είναι και τα χρόνια που αφιερώσαμε με κόπους κτλ και όπως και να το κάνεις ένα παράπονο υπάρχει.

εγώ μόνο ήθελα να πω ότι το να κάθεσαι στο σπίτι είναι εξίσου αν όχι πιο κουραστικό μερικές φορές.

θα μ άρεσε να χα πλήρες ωράριο. και μάλιστα ωράριο που να ταιριάζει και με το ωράριο των παιδιών μου και τώρα και στο μέλλον. είναι δύσκολο να πηγαίνω για δουλειά όταν τα παιδιά μου σχολάνε.

απ την άλλη μιλούσα χτες με τη κουμπάρα μου, φιλόλογος διορισμένη, 100 χλμ μακριά απ το σπίτι της, πηγαινοέρχεται κάθε μέρα βάλτε βενζινες κτλ. με μτχ και υποψήφια διδάκτωρ! και να σας πω πόσο μου πε ότι πληρώθηκε 15νθήμερο;;;; 335 ευρω!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ε όχι έτσι δεν αξίζει τίποτα!

να σας πω και το τράτζικ της βδομάδας!

είμαι σάββατο μεσημέρι στον ηλεκτρικό προς κηφισιά και με τα 2 παιδιά μόνη βόλτα προς νερατζιώτισσα. στην απέναντι θέση μια κυράτσα περί τα 60 καλοστεκούμενη. με ρωτάει: μη μου πεις ότι πας για τρίτο;

ναι της απαντάω.

και ξαναρωτάει: πες μου τουλάχιστον ότι αυτό είναι κορίτσι!

όχι της λέω αγόρι και το τρίτο!

και μου κάνει με ύφος: σε λυπάμαι!!!!:shock::shock::shock:

και συνεχίζει όλο καμάρι εγώ έχω 2 κόρες!

ε δε ξέρετε τι χάνετε! της λέω κι εγώ με ύφος!:mad:

και συνεχίζει να μουρμουράει όχι καλύτερα οι κόρες, τ αγόρια είναι ζωηρά, απαπαπαπα, το χαβά της!:twisted::twisted::twisted:

της γύρισα τη πλάτη κι έβαζα το μητσάκι να μου διαβάζει τους σταθμούς που περνούσαμε!

Καλησπέρα κορίτσια. πω πω πόσα γράψατε! ωραία συζήτηση αυτή για τα τσουρέκια που ανοίξατε χρυσοχέρες μου. εγώ με κάτι τέτοια δεν το χω. τα θεωρώ πολύ μπελαλίδικα. μ' αρέσει βέβαια το τσουρέκι!!! θα μπορούσα άνετα να φαω ένα στην καθισιά που λένε. αλλά να το φτιάξω με την καμία. είχα κάνει μια απόπειρα όταν ήμουν φοιτήτρια άλλα η ζύμη ήταν λίγο περισσότερο υγρή από από ότι έπρεπε και απλώθηκαν στο ταψί. νόστιμα ήταν αλλά από εμφάνιση χάλια.

την αφήνω τη δουλειά στην πεθερά μου που το χει και τα κάνει πολύ πολύ νόστιμα.

fYFap3.pngIV83p3.png

καλά Άννα δεν παλεύεται η θεία στο τρένο. τι αγένεια, για να μην πω γαϊδουριά!

Ντίνα μια χαρά ειναι οι μέρες της άδειας σου! καλά ο Λεώ με την γλώσσα του το αστέρι.

εμείς λέμε μετά το Πάσχα να ξεστρώσουμε τα χαλιά μπας και την παλέψουμε λίγο με το θέμα της πάνας. αν και ζόρικο το κόβω το θέμα.

καλά δεν σου λέω με το μωρό έφαγα ήταν. αλλά Δόξα το Θεώ το κρεβάτι είναι χαμηλό και δεν έπαθε τίποτα το μωράκι μου.

ρε κορίτσια διάβασα αυτά που γράφετε με τους χυμούς που πίνουν τα παιδιά. μήπως είναι λίγο μεγάλες οι ποσότητες που λέτε; χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρη για αυτό, νομίζω ότι κάποια στιγμή είχα διαβάσει ότι δεν πρέπει να πίνουν μεγάλη ποσότητα πορτοκάλι και προτιμότερο θα ήταν, λέει, να είναι ελαφρά νερομένο. δεν θυμάμαι που το διάβασα αλλά μου είχε κάνε εντύπωση.

καλά φυσικά εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα γιατί τα ξεφτέρια μου με τα φρούτα έχουν πάρει διαζύγιο. νομίζω ότι δύο ποτήρια χυμό θα πιουν σε καμία εικοσαριά χρόνια. πάντως κάθε μέρα πίνουν σχεδόν 1,5 λίτρα γάλα ο καθένας. πολύ είναι, δεν κάνει τόσο πολύ, αλλά πείτε μου τι να κάνω που κρέμονται από το ψυγείο;

τώρα για τα γλυκά εμείς τα έχουμε και τα δύο. ο Σωτήρης θα μπορούσε να ζει μόνο με μερέντα. από την ημέρα που την ανακάλυψε τρελάθηκε! δεν θέλω να του δίνω συχνά αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολύ κακή επιλογή σε σχέση με άλλα γλυκά. ο Βαγγέλης, ευτυχώς, δεν ενδιαφέρεται ακόμη για τις γλυκές γεύσεις.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!Εμείς εδώ καλά, φασίνα έκανα σήμερα. Με την ίωση, με 2 παιδιά στο σπίτι και μετά με εμένα τάβλα είχαν μείνει οι δουλειές πίσω. Και φυσικά τα ασιδέρωτα ΣΤΟΙΒΑ! Ευτυχώς έφυγαν 2 πλυντήρια, μένουν άλλα 3 και η σιδερώστρα κατσικώθηκε πάλι στο σαλόνι.

Κατερίνα τι σας κάνουν καλέ στην δουλειά? Πίεση ως προς τον όγκο ή το ωράριο ή κάτι άλλο? Σήμερα με πήρε και η δικιά μου, και ό,τι το μελέταγα χθες. Να δω πως θα της ανακοινώσω πως για φέτος να με ξεχάσει!

Αγγελική οι άντρες γενικώς δεν το έχουν όπως λέει και η Κατερίνα. Ο άντρας μου βάφτισε τον ανιψιό του (του αδερφού του τον γιο) και πάντα μα πάντα εγώ φροντίζω για τα δώρα του παιδιού από γιορτές, γενέθλια, σχολικά μέχρι και να τον παίρνει τηλ του υπενθυμίζω και φυσικά δεν θυμάται καν τα γενέθλια του παιδιού. Τώρα με την δική σας περίπτωση και εγώ θα το έλεγα κομψά. Πως το παιδί σε ζητάει και παραπονιέται και θέλει να σε βλέπει πιο συχνά.

Γλυκά και εμείς λίγα αλλά δεν τα απαγορεύω. Όμως γενικώς δεν κυκλοφορούν πολλά εδώ μέσα. Τα κίντερ και τις γαλακτοφέτες δεν τα θέλει, καμιά καραμέλα αραιά και που. Αμίτες δεν έχει πιει ποτέ, φρούτα άφθονα, καθόλου junk food μόνο σουβλάκι σπανίως. Πίτσα φτιάχνω εγώ, γκούντις δεν έχουμε πάει ποτέ. Αλλά δεν είμαι υστερικιά σε αυτά. Αν τύχει και θέλει να το φάει το παιδί ας το φάει, αρκεί να μην γίνει συνήθεια. Φρουτόκρεμα τρώμε και εμείς σταθερά και το απόγευμα άλλο φρούτο και στο σχολείο για δεκατιανό έχουν φρούτο και τελευταία πίνει της νέσλακ το τζούνιορ. Έχει τρελαθεί με αυτό το γάλα. Κατσικίσιο πίνει το πρωί με κορν φλέικς και όση ώρα είναι σπίτι κρατάει το ποτήρι με νέσλακ. Μόλις τελιώσει μου ζητάει άλλο. Το λίτρο δεν μας βγάζει 2 μέρες.

Ρε συ Αγγελική αν δεν έχει υπομονή η φίλη σου την έχει την καισαρική στο τσεπάκι. Αυτές οι δουλειές πες της θέλουν τον χρόνο τους!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsourekakia.html

αυτη λεω,χαλια η φωτο του!

Επισης ειχα φαει ενα καταπληκτικο τσουρέκι στη Χίο, το χε φτιάξει μια φιλη μου,κοριτσια ειλικρινα ,το χα 1 εβδομαδα και ηταν σαν της 1ης μερας, ολοφρεσκο κ μαλακο,συνταηγ του Παρλιάρου, αλλά βγαζει μονο 2 τσουρέκια..πολυ κοπος για τοσο λιγα,οποτε την αφησα να την κανω άλλη φορα.

Διπλή δόση δεν μπορείς να κάνεις καλέ? Πρόπερσι είχα κάνει γεμιστό με σοκολάτα και φουντούκια. Ωραία συνταγή, μπελαλίδικο λίγο αλλά άρεσε.

Eλευθερία ή όποια άλλη κοπέλα έχει πάρει παιδικά ρούχα απο το mandco πως είναι η φόρμες?????

Χμ εμένα μου φαίνονται στενούτσικες. Ο Μάνος βάζει το 3-4 σε πιτζάμες του τώρα και του είναι ίσα ίσα.

να σας πω και το τράτζικ της βδομάδας!

είμαι σάββατο μεσημέρι στον ηλεκτρικό προς κηφισιά και με τα 2 παιδιά μόνη βόλτα προς νερατζιώτισσα. στην απέναντι θέση μια κυράτσα περί τα 60 καλοστεκούμενη. με ρωτάει: μη μου πεις ότι πας για τρίτο;

ναι της απαντάω.

και ξαναρωτάει: πες μου τουλάχιστον ότι αυτό είναι κορίτσι!

όχι της λέω αγόρι και το τρίτο!

και μου κάνει με ύφος: σε λυπάμαι!!!!:shock::shock::shock:

και συνεχίζει όλο καμάρι εγώ έχω 2 κόρες!

ε δε ξέρετε τι χάνετε! της λέω κι εγώ με ύφος!:mad:

και συνεχίζει να μουρμουράει όχι καλύτερα οι κόρες, τ αγόρια είναι ζωηρά, απαπαπαπα, το χαβά της!:twisted::twisted::twisted:

της γύρισα τη πλάτη κι έβαζα το μητσάκι να μου διαβάζει τους σταθμούς που περνούσαμε!

Άι πες μαρή πήγαινε να πλύνεις κανένα πιάτο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα!!!!!!!

Θα πάμε σημερα να δουμε το μωράκι μιας φιλης μας που 40ντισε!!!

Ειναι τοσο ομορφη!!!!!!

Αυτο που μολις το χα δει ειχα ζηλέψει...αυτο,αυτο,αυτο!!!!!!!

Φτιάχνω φακες και θυμηθηκα την τελευταια φορα που ειχα φάει στην πεθερα μου είχα κοντέψει να παω στο νοσοκομειο.

Ενα μαύρο πράμα (δεν αλλάζει το νερο),τίγκα στη ρίγανη,ουτε καροτο,ουτε ντοματα,ουτε τιποτα!!!!!!!!! Εφαγα 2 κουταλιες κ ενιωθα οτι καταπινα καρφια, μετα "ευγενικότατα" (καταλαβαινετε τωρα) είπα οτι δε μπορω να τις φαω!!!!!!!!!!!!

Εχθες που λετε με πηρε η αδελφη του νονου!!!!

Μου πε να παω να παρω εγω παπουτσια της μικρης και πως θα φερει τη λαμπάδα εκείνος.

Επειδη καταλαβα οτι ειχαν ηδη παρει τη λαμπάδα,της πετάω "ααα οσο για λαμπάδα η Μαριλίζα θέλει την τάδε" χαχαχα ας παει να τρεξει να τη βρει τωρα.

Με ρωτησε "καλά δε τα πηρατε τα γυαλιά τελικα?"

Της ειπα οτι πηγα και της πηρα εγω και πως του χρονου τα Χριστουγεννα να θυμηθουν να φέρουν 2 δωρα. Εννοειται μεταξυ αστείου και σοβαρου πάντα....ετσι πετάγονται τα καλά.

Αί στο καλο τους. Εντωμεταξυ δε μου πε μεχρι ποσα λεφτα για τα παπουτσια?

Αν παω και παρω καμια 100αρα θα φταίω?

Αννούλα thanks για τη συνταγη, την αποθηκευσα να την κανω καποια στιγμη,φαινεται μουρλια αλλά τωρα θέλω παραδοσιακο τσουρεκάκι μωρε..

Καλημέρα!!!

τα μπέρδεψες?εγω αυτη λεω οτι μου αρέσει λιγότερο απο όλες!

Τεσπα, καντην εσυ αυτη να κανω εγω την άλλη και αλληλοστέλνουμε τσουρέκια για δοκιμη!!!!!!:D

το τσουρέκι το θέλει το αυγουλάκι του μωρε!

οχι το καταλαβα βρε!!!

απλά εγω επειδη δε θέλω να χρησιμοποιησω αγελαδινό βούτυρο, μου άρεσε που χρησιμοποιεί βιτάμ!

απλα το έγραψα λάθος!

μωρε καλό το αυγουλάκι στο τσουρέκι αλλά 10???????

πολλά είναι!!!

Καλημερα!!!!!!!

Ειναι τοσο ομορφη!!!!!!

Φτιάχνω φακες και θυμηθηκα την τελευταια φορα που ειχα φάει στην πεθερα μου είχα κοντέψει να παω στο νοσοκομειο.

Ενα μαύρο πράμα (δεν αλλάζει το νερο),τίγκα στη ρίγανη,ουτε καροτο,ουτε ντοματα,ουτε τιποτα!!!!!!!!! Εφαγα 2 κουταλιες κ ενιωθα οτι καταπινα καρφια, μετα "ευγενικότατα" (καταλαβαινετε τωρα) είπα οτι δε μπορω να τις φαω!!!!!!!!!!!!

Μου πε να παω να παρω εγω παπουτσια της μικρης και πως θα φερει τη λαμπάδα εκείνος.

Επειδη καταλαβα οτι ειχαν ηδη παρει τη λαμπάδα,της πετάω "ααα οσο για λαμπάδα η Μαριλίζα θέλει την τάδε" χαχαχα ας παει να τρεξει να τη βρει τωρα.

Της ειπα οτι πηγα και της πηρα εγω και πως του χρονου τα Χριστουγεννα να θυμηθουν να φέρουν 2 δωρα. Εννοειται μεταξυ αστείου και σοβαρου πάντα....ετσι πετάγονται τα καλά.

Αννούλα thanks για τη συνταγη, την αποθηκευσα να την κανω καποια στιγμη,φαινεται μουρλια αλλά τωρα θέλω παραδοσιακο τσουρεκάκι μωρε..

ρίγανη στις φακές??? πρώτη φορά το ακούω αυτό!!!

Λοιπόν πήγαινε πάρε του κοριτσιού σου ένα ζευγαρι παπούτσια όποια θες αφού σου έδωσε το ελευθερο!!!

μα δεν έχουν μιση ωρα ελευθερη να πάνε να παρουν ένα ζευγαρι παπούτσια βρε παιδί μου???

δεν είναι ωραίο να το κάνουν τόσο διεκπεραιωτικά....βαφτιστηρι είναι η Μαριλίζα όχι μακρινός ξαδερφος που δεν του έχουν υποχρεωση!

Λοιπόν προτεινω αυτα τα παπουτσια για τη Μαριλίζα:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=117963721650905&set=a.117955051651772.21862.100003118344857&type=3&theater

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας!!

ριγανη στις φακες ....αυτη ειναι χειροτερη και απο τη δικια μου πεθερα!!!!

καλα τα παπουτσακια αυτα ειναι τελεια !!!!..

και το γυμναστηριο ειναι σουπερ !!!

ελε μου ..στη δουλεια μας πιεζουν ...λιγο για το ωραριο , λιγο εξαιτιας της αναδουλειας παιζει γκρινια ....και γενικως αρχιζει να ξαναφουντωνει ενα κλιμα ..εσυ εχεις παιδια , αντρα ..δεν κανεις για business .....λες και τα εφερα εδω να μου τα μεγαλωσουν!!!!

εντωμεταξυ ...με ανησυχει λιγο και η μαμα μου ....εχει φοβερους πονοκεφαλους που ξεκινουν απο τη βαση του κρανιου ..στον αυχενα σε συνδυασμο με πονοστομαχο ...περα απο την ιωση που περασε ...αυτες οι ημικρανιες γινονται ολο και πιο συχνες σχεδον ανα 10ημερο τωρα ...και τη ριχνουν κατω για 2 μερες ...χθες μου ειπε πηρε ηρεμιστικο το βραδυ!!

πηγαινε στο γιατρο της λεω ...που να μπλεξω λεει ..που να παω ...ειναι τοσο μπουρδελο το συστημα υγειας που εχουμε που φοβασαι να πας στο γιατρο!!αλλα δε παει αλλο ..πρεπει να την πιεσω να το κοιταξει

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Καλημερα!!!!!!!

Ειναι τοσο ομορφη!!!!!!

καλέ δε θυμάστε που σας έλεγα και για τη δικιά μου πεθερά που βάζει ρίγανη και μου είχε έρθει, εμένα αλλάζει το νερό, και αντί για μαύρο ήταν πράσινο το ζουμί, λες κι έτρωγα σούπα ρίγανη, απο πού είναι αγγελική η δικια σου, κι εγώ πάντως δεν το είχα ματαξαναδεί, αλλά και άλλα που φτιάχνει αξιοπερίεργα μου φαίνονται, όπως κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο και κάτι τέτοια που προσωπικά δεν μου πολυαρέσουν, αλλά ρίγανη στη φακή?????

καλημερα σας!!

ριγανη στις φακες ....αυτη ειναι χειροτερη και απο τη δικια μου πεθερα!!!!

καλα τα παπουτσακια αυτα ειναι τελεια !!!!..

και το γυμναστηριο ειναι σουπερ !!!

ελε μου ..στη δουλεια μας πιεζουν ...λιγο για το ωραριο , λιγο εξαιτιας της αναδουλειας παιζει γκρινια ....και γενικως αρχιζει να ξαναφουντωνει ενα κλιμα ..εσυ εχεις παιδια , αντρα ..δεν κανεις για business .....λες και τα εφερα εδω να μου τα μεγαλωσουν!!!!

εντωμεταξυ ...με ανησυχει λιγο και η μαμα μου ....εχει φοβερους πονοκεφαλους που ξεκινουν απο τη βαση του κρανιου ..στον αυχενα σε συνδυασμο με πονοστομαχο ...περα απο την ιωση που περασε ...αυτες οι ημικρανιες γινονται ολο και πιο συχνες σχεδον ανα 10ημερο τωρα ...και τη ριχνουν κατω για 2 μερες ...χθες μου ειπε πηρε ηρεμιστικο το βραδυ!!

πηγαινε στο γιατρο της λεω ...που να μπλεξω λεει ..που να παω ...ειναι τοσο μπουρδελο το συστημα υγειας που εχουμε που φοβασαι να πας στο γιατρο!!αλλα δε παει αλλο ..πρεπει να την πιεσω να το κοιταξει

κατερίνα μου περαστικά στη μαμά σου, στην ανάγκη ψάξτε για ιδιώτη γιατρό, καλύτερα να μην το αφήσετε μέχρι να σας κλείσουν ραντεβού, έτσι είναι και η μάνα μου, δεν πάει σε γιατρό με τίποτα

ελεαννα..και η δικια μου κοτοπουλο με ρυζιστο φουρνο......δεν τρωγεται!

για τη μανα μου ...δε ξερουμε που να παμε..ορθοπεδικο, νευρολογο ..καποιος παλια της ειχε πει οτι εχει αυχενικου τριδυμου!!πρεπει να την βαλω απο κοντα να το κοιταξουμε

πηρα στη χριστινα τσαντακι πλατης κιττυ!!!ολα τα λεφτα θα μου φαει η κιττυ και η χριστινα

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ααα δε συμφωνώ, κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο είναι τέλειο! το φτιάχνει η μάνα μου.

στις φακές ούτε εγώ το αλλάζω το νερό. θα πρεπε; και μετά δε πετάμε όλες τις ουσίες;

μόνο στα φασόλια το πετάω.

αλλά όχι ρίγανη. εγώ στις φακές βάζω θυμάρι και δάφνη. και βασιλικο αν έχω.

δεν είμαι και η πλέον σχετική βέβαια...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...