Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsourekakia.html

αυτη λεω,χαλια η φωτο του!

Επισης ειχα φαει ενα καταπληκτικο τσουρέκι στη Χίο, το χε φτιάξει μια φιλη μου,κοριτσια ειλικρινα ,το χα 1 εβδομαδα και ηταν σαν της 1ης μερας, ολοφρεσκο κ μαλακο,συνταηγ του Παρλιάρου, αλλά βγαζει μονο 2 τσουρέκια..πολυ κοπος για τοσο λιγα,οποτε την αφησα να την κανω άλλη φορα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγγειλκη , εγω καλονοικοκυρα δεν ειμαι...

αλλα οτι εχω κανει απο συνταγες της καρδιας ειναι καλο ...αλλα το μαχλεπι δεν το θελω !!μου μυριζει ..

η αλλη συνταγη δινει και εναλλακτικες

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

ελα βρε κακονοικοκυρα εσυ....

μαχλεπι μαρεσει κ μαστιχα, καλά απο μυρωδικά βάζεις οτι θες μωρε..άλλοι βαζουνε μονο ξυσμα απο λεμονι-πορτοκάλι..

παω να παρω το κοριτσι μου...

φιλάκια

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tsourekakia.html

αυτη λεω,χαλια η φωτο του!

Επισης ειχα φαει ενα καταπληκτικο τσουρέκι στη Χίο, το χε φτιάξει μια φιλη μου,κοριτσια ειλικρινα ,το χα 1 εβδομαδα και ηταν σαν της 1ης μερας, ολοφρεσκο κ μαλακο,συνταηγ του Παρλιάρου, αλλά βγαζει μονο 2 τσουρέκια..πολυ κοπος για τοσο λιγα,οποτε την αφησα να την κανω άλλη φορα.

α ωραια και φτιάχνεται με βιτάμ!!!!

ευχαριστω πολύ!!!!

αυτη θα φτιάξω κι εγω απ'οτι φαίνεται!!!

αν και οι άλλες μου αρεσουν....

εκεινη στα μαντατα έχει 10 αυγά...πολλά βρε παιδί μου....

ορίστε τι μου εκανες!!!

απο εκει που δεν εβρισκα συνταγη τωρα δεν ξέρω ποια να διαλέξω!!!:rolleyes:

όχι καλέ....μην της κόψεις τον αέρα της αδελφής του νονού....

ας σε ρωτησει αυτη τι να παρει και αστην να διαλέξει εκείνη!!!

μην την αποπάρεις γιατι μετα ούτε στα γενέθλια της δε θα τη θυμούνται τη Μαριλίζα!!!

αν θες να της τη μπεις λίγο όμως, πες της οτι αν θέλει ο νονός να πάρει τη Μαριλίζα να πάνε μαζί να ψωνίσουν!!! να δούμε τι θα πει!!!

την καταλαβαίνω τη φίλη σου....κουράστηκε μωρέ τωρα στα τελειώματα....

αν δεν έχει και μεγάλη καούρα να γεννησει φυσιολογικά, δε θα την πειράξει η καισαρική!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

τούμπες διαβάζω αλλά όλα καλά, έχουν φάει και τα δικά μου κάποιες,

ο μικρός ως δεύτερο πιο πολλές...

για την πορτοκαλάδα εμένα την πίνουν μονορούφι, μέχρι πριν κανένα μήνα έβαζα και 2 μανταρινάκια μέσα για να γλυκάνει,

τώρα νομίζω είναι οκ και τα μανταρίνια τελείωσαν οπότε σκέτη.

Αννούλα μεγάλωσε το σκιουράκι περνάει γρήγορα ο καιρός με το καλό να απολαύσεις την β.

εμάς οι νονοί παραπάνω από άψογοι αλλά δεν με νοιάζει, το μόνο που θέλω είναι να τα αγαπάνε και να τα βλέπουν,

δεν θέλω να ξοδεύονται και να ζορίζονται το πάσχα και τις γιορτές.

και ένα κερί να φέρουν είμαι μια χαρά.

Αγγελική ούτε που τα κοίταξα τα τσουρέκια, κάποτε ξεσηκωνόμουν με τις συνταγές, τώρα μια σαλάτα φτιάχνω για βραδινό και ένα τοστ και πολύ είναι..

ευτυχώς γυρίζουμε το απόγευμα όλοι φαγωμένοι και έχω χρόνο να δω τα μικρά λιγάκι αλλιώς δεν ξέρω πως θα την πάλευα.

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Πριν μάλωσα λίγο το Λεωνίδα και ξέρετε τι μου είπε " εντάξει κούκλα!!!!!" δεν μπορούσα μα κρύψω τα γέλια μου!!!!

Μεγάλη Πέμπτη εμείς θα φτιάξουμε αυγά και κουλουράκια με το μικρό!

Απο το νονό μας δεν έχουμε παράπονο αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι που έρχεται συχνά να δεί το μικρό και όταν είναι εδώ παίζει και κάθεται συέχεια μαζί του!Απλά του είπαμε οτι είναι υπερβολή να παίρνει΄παιχνίδια στο μικρό 70 και 80 ευρώ...κρίμα τα λεφτά...ο μικρός και με πιό λιγά λεφτα να του πάρει παιχνίδι πάλι την ίδια χαρά θα κάνει....αν και μόνο 25 χρονών είναι κύριος...και ο μικρός τον λατρεύει...βέβαια έχει κολήσει το μικρόβιο μετα αυτοκίνητα ο Λεωνίδας αλλά με νονό μηχανικό και μπαμπα βελτιωτή δεν έχει απο που να πάρει το παιδί!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βρέ Μάρω τώρα κατάλαβα οτι έπεσε το μωρό.Φαντάζομαι την τρομάρα σου κοπέλα!Εμένα την πρώτη τούμπα την έφαγε 7.5 μηνών απο δικιά μου χαζομάρα...τον είχα στην αλλαξιέρα και τον έβγαζα φωτό...τα υπόλοιπα τα ξέρετε...ευτυχώς δεν χτύπησε γιατί τον πρόλαβα...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Βρέ κορίτσια πότε θα ξεστρώσετε?Εγώ μετά το Πάσχα...την Πρωτομαγιά μας δίνουν μιά μέρα άδεια και θα το κάνουμε τετραήμερο οπότε Δευτέρα θα τους πώ να έρθουν να τα πάρουν!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ντινακι σουπερ η αδεια !!!

ποτε θα ξεστρωσουμε, θα κανουμε καμια δουλεια , καμια ντουλαπα ...εγω ελεγα μεσα στο πασχα ...αλλα αφου δε μου δινει αδεια(γκρρρ) ..ουτε και ξερω ....

ο λεωνιδας σου εχει κολλημα με τα αυτοκινητα ε???/λογικο ...και επιθυμητο για αγορακια..εσυ δεν ελεγες οτι βλεπατε και το cars?

το εβαλα λιγο στη χριστινα στο youtibe .....μαμα αλλο ...δε μ'αρεσει τα τουτουνια !!!

σε ειπε και "κουκλα "το παιδι σου τι αλλο θες ????

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

ντινακι σουπερ η αδεια !!!

ποτε θα ξεστρωσουμε, θα κανουμε καμια δουλεια , καμια ντουλαπα ...εγω ελεγα μεσα στο πασχα ...αλλα αφου δε μου δινει αδεια(γκρρρ) ..ουτε και ξερω ....

ο λεωνιδας σου εχει κολλημα με τα αυτοκινητα ε???/λογικο ...και επιθυμητο για αγορακια..εσυ δεν ελεγες οτι βλεπατε και το cars?

το εβαλα λιγο στη χριστινα στο youtibe .....μαμα αλλο ...δε μ'αρεσει τα τουτουνια !!!

σε ειπε και "κουκλα "το παιδι σου τι αλλο θες ????

Ναι ο Λεωνίδας το βλέπει και ξέρει το 1 και το 2...το έχει δεί τόσες πολλές φορές που λέει τους διαλόγους μόνος του!!!!!Του το έχει βάλει ο μπαμπάς του σε στικάκι και το βλέπει!

Το Χριστινάκι βλέπει παιδικά για κοριτσάκια ε?Περίεργο πάντως πως απο τόσο μικρά ξέρουν!!!!

Ναι κούκλα με είπε το σκατούλι!!!!Με χαιδεύει και μου λέει "μαλουα είσαι όμοφη!" Βέβαια όταν έκανα τα μάλλιά μου ξανθα μάλλον του έδειχναν περίεργα και με ρώταγε "μαμά είσαι όμορφη????":shock:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλά πρέπει να τον τραβήξω βίντεο στον κινητό μέσα στο αυτοκίνητο...έχει μαθει πως λειτουργούν τα φανάρια και λέει " με το κόκκινο σταματάμε, με το πράσινο φύγαμε και με το πορτοκαλί προσέχουμε" σε όλη την διαρκεια που είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο λέει "μπαμπά κόκκινο σταματάμε" "μπαμπά πράσινο φύγαμε" σε όλη την διαδρομή!!!!

Έχει τέτοια αγάπη με τα αυτοκίνητα που έχει μάθει πολλές μάρκες και όταν το δεί στο δρόμο τα λέει και μάλιστα ξέρει και ποιός το έχει πχ "ο νόνός έχει audi"!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

α ωραια και φτιάχνεται με βιτάμ!!!!

ευχαριστω πολύ!!!!

αυτη θα φτιάξω κι εγω απ'οτι φαίνεται!!!

αν και οι άλλες μου αρεσουν....

εκεινη στα μαντατα έχει 10 αυγά...πολλά βρε παιδί μου....

ορίστε τι μου εκανες!!!

απο εκει που δεν εβρισκα συνταγη τωρα δεν ξέρω ποια να διαλέξω!!!:rolleyes:

!!!

τα μπέρδεψες?εγω αυτη λεω οτι μου αρέσει λιγότερο απο όλες!

Τεσπα, καντην εσυ αυτη να κανω εγω την άλλη και αλληλοστέλνουμε τσουρέκια για δοκιμη!!!!!!:D

το τσουρέκι το θέλει το αυγουλάκι του μωρε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...