Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερ σας !!!

ουφ πολυ πιεση στη δουλεια!!

αννιω και εγω το αφησα στην ακρη το καθηγητηλικη ....κατι που δεν εχεις ωραριο, λιγο η ελλειψη ασφαλειας γκρινιαζε και ο καλος μου οτι δεν βλεπομαστε ..αλλα λεω απο του χρονου να βρω καν 2 μαθηματα να ξεχνιομαστε κιολας .....ααα...αν ξερετε καποιον αν ψαχνει για γαλλικα ιδιαιτερο προς τη γειτονια μου ....πειτε μου !!

η αληθεια ειναι παντως οτι οτι ειναι πολυ δυσκολα παντου!!

η μανα μου χαλια με εμετους ολο το βραδυ ....με κλαιω γιατι ξεκινησε ο γιωργος, εγω και τωρα η μαμα μου ...τα επομενα ειναι τα μικρα !!!

νεκ μου και εγω στυβω μανταρινια που ειναι γλυκα ....και πορτοκαλια τα μερλιν που βγαινουν την ανοιξη ειναι γλυκα !

οσο για τους νονους ...οτι θελουν ας φερουν ..ο καθενας με την τσεπη του!!η νονα της χριστινας συζητησαμε για παπουτσια αθλητικα ( εχω δει κατι σουπερ τη μινι της adidas)αλλα ξερω οτι θα κοιταξει για κατι πιο φτηνο ...δε με νοιαζει να εχουμε καλη σχεση !!της μικρης εχουμε να τη δουμε 3 μηνες ....σιγουρα θα της φερει κατι ακριβο ....αλλα δε σημαινει και τιποτα !!η κοπελα ειναι μακρια και η σχεση ειναι πιο χαλαρη

και αυτο που λεει η ελευθερια εχει δικιο ....δεν ειναι ευκολο να ρωταν οι νονοι...κανονιζουν αναλογα με την τσεπη τους..καλο θα ειναι να υπαρχει μια συνεννοηση , αλλα δεν ειναι παντα ευκολο

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

καλημέραααα!!!!!

κρατάω αυτό το τελευταίο ελε εγώ τα παρακαλάω να ρθουν να τα φιλήσω και με γράφουν, μήπως να γεννήσω λίιιιγο νωρίτερα για να πετύχω καρκινάκι ως πιο συναισθηματικό;;; είναι η τελευταία μου ελπίδα!

εννοείται ο μάνος κοιμάται στο κάτω κρεβάτι αλλά αυτό δε τον αποθαρρύνει σε τίποτα. σατανάς έχει γίνει το αγγελούδι με τις μπούκλες! αξημέρωτα τα βρήκα και τα 2 πάνω να παίζουν σήμερα...

κι εγώ να θίξω κάτι που ξέχασα, σε σχέση με τα γλυκά τα δικά μου τρώνε τα πάντα!!!!!!! σοκολάτες, κρουασαν, καραμέλες...τα πάντα όμως!!! δε μ αρέσει κακόμαθαν πολύ! αλλά έτσι ήμουν κι εγώ! με τις σακούλες οι καραμέλες και τα ζαχαρωτά. μήπως είναι κληρονομικό;

τώρα που θα κλείσει και το νήπιο θα τα κόψω όλα. θα μπορώ να τα ελέγχω και καλύτερα. θα βάλω και στη μάνα μου χέρι να μη ξαναφέρει σακούλες με γλυφιτζούρια...ουφ...

η αλήθεια είναι όμως ότι έχω στο ψυγείο μια τεράστια σαλατιέρα με σπασμένα σοκολατένια αυγά που σίγουρα θα τα φάνε...

χυμούς και φρούτα τρώνε πολλά, κυρίως ο μικρός ευτυχώς. και φρέσκα και αμίτες κι ό,τι βρεθεί. προσπαθώ να κρατάω σωστή διατροφή. αλλά είμαστε λιχούδοι! και τα σουβλάκια μας θα φάμε και τις πίτσες και τα γκούντις....ίσως επειδή είναι μισές μερίδες και οι δύο κάνω τα στραβά μάτια για να φάνε έστω κάτι!

οι δικοί μας οι νονοί άλλες φορές ρωτάνε κι άλλες όχι. έχουν καλό γούστο πάντως και αλλαγές κάνω σε περίπτωση υπεραφθονίας... το κυριότερο είναι δαπανούν υπερβολικά ποσά κι εγώ δε μπορώ ν ανταπεξέλθω καθόλου! εκείνοι έχουν ένα βαφτηστήρι κι εγώ 4 νονούς!

παρεπιπτόντως κλοκλο χτες με πήρε η κουμπάρα και μου πε ότι της ήρθε ειδοποίηση για το δέμα. σήμερα θα πήγαινε να το πάρει! έχω αγωνία γιατί δεν έχει ιδέα τι θα δει!!!!!!

αννιω εμενα η μεγαλη ειναι πολυ γλυκατζου ...προσπαθουμε στο 2, 3 φορες τη βδομαδα ..αλλα δεν τα καταφερνουμε παντα ...κιντερ, γκοφρετες, καραμελες- ζαχαρωτα ...η μικρη οχι τοσο !!

της ειχε πει καποιος οτι θα φερει καραμελες ο αγιος βασιλης στο σακουλι του και ακομα περιμενει!!με ενα παραπονο......αχ..αγιε βασιλη ..μας ξεχασες...δεν εφερες καραμελες στο σακουλι σου!!!

τοσα πραγματα εφερε ο αγιος βασιλης ...οι καραμελες της εκατσας που δεν ηρθαν!

αμιτες και γενικα ετοιμους χυμους δεν εχω παρει ακομα ...μια φορα που δοκιμασε η χριστινα στη νονα της δεν ηπιε!!

απο φρουτα ..αναλογα τα κεφια τους ....μανταρινα βασικα το χειμωνα πολλα ομως!!τωρα το καλοκαιρι σιγουρα τρωνε πιο πολλα

....οσο για τους νονους και τα δωρα ....ας κανουμε ολοι τη ζωη μας πιο απλη !!!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Εγω παντως να πω την αλήθεια τα ψιλοζηλευω τα λεφτά απο την αλλη μαρεσει που καθομαι κ σπιτι μου στην ησυχία μου,αν μπορουσα να τα συνδιάσω και τα δύο θα ηταν το τέλειο!!! Ειδικα τωρα που θα μας κοψουνε κι άλλο το μισθό...μας βλέπω στα φανάρια οικογενειακώς.

Με το νονο με παρεξηγησατε καλε? Δε με νοιαζει τι θα πάρει,η αδιαφορία με πειράζει.

Τα Χριστουγεννα εκενοι ρωτησαν,αφου πηραν απαντηση ομως,γιατι δεν εφεραν το δώρο?

Ας μη ρωτουσαν καθολου κ ας έπαιρναν οτι ηθελαν.

Λεπον,ο γιατρος της κολλητης μου κόβω να την πάει για καισαρικη.

Εχει τελευταια ημερομηνια 15/4 δλδ Κυριακη του Πάσχα....

Της ειπε απέξω απέξω οτι μάλλον θα λειπει....κ καλύτερα να τη βάλει για προκληση Μ.Τετάρτη... επισης οτι εχει πολυ στενη λεκάνη κ πολυ σκληρο τράχηλο και δύσκολα το βλέπει για φυσιολογικα..

Ωραιος ε? Εγω θα τον ειχα βρισει πάντως.

την ίδια ιστορία με μενα προβλέπω αγγελίνα...

είχα τελική λίγο μετά τη πρωτοχρονιά και μ έβαλε με πρόκληση λίγο πριν τα χριστούγεννα.

στενή λεκάνη μεγάλο το παιδί δε θα το βγάλεις κτλ.

τότε ήμουν τελείως ανίδεη και το μετανοιώνω!

πλακώνομαι τώρα με το μικρό που θέλει να βγει μόνος του στο μπαλκόνι ενώ σιδερώνω εγώ μέσα 10 λεπτά συνεχόμενα ουρλιάζει!!!

αγγελικη ..την παει με προκληση και οτι του κατσει!!μα ΠΗΤ που βρηκε και αυτη ( πλακα κανω!!) ..

μην την στρεσαρεις τη φιλεναδα σου ....Μ.πεμπτη θα εχει γεννησει ...δευτερα θα ναι σπιτι της!και ολα καλα !

οσο για το νονο της μικρης ..ο δικος σου ειναι περιπτωση ....κανε του κανα χαβαλε και πρε του ενα σοκολατενιο αυγο,,,και πες του ετσι για το καλο σου πηρα κατι!!!θα του πεσουν τα μουτρα!!!

μωρε οι αντρες γενικα δεν τα εχουν αυτα!!εε...ο δικος σου ειναι και λιγο γαιδουρακι !!

αννιω κουραγιο!

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

Μπα δε στρεσσάρεται αυτη με τιποτα! Ειναι περιπτωση!

Μου λεει "ας κανω και καισαρικη δε με νοιαζει,αρκει να γεννησω ομως!"

Εγω δε της λεω τιποτα περι γιατρου εννοειται,μονη μου τα σκέφτομαι.

Καλά οντως η ΠΗΤ της δεν υπάρχει!!!!!!!

Πολυ γαϊδουράκι ομως..μακαρι να ειχα διαλέξει άλλον.

Ειχα 2 πολυ καλες επιλογες αλλά σκεφτομασταν οτι θα παρεξηγιοτανε...που να ξέραμε τότε.

Λοιπον εφετος αποφάσισα να φτιάξω τσουρέκια!

Εχω βρει μια συνταγη που με ενέπνευσε, αλλά αν εχει καμιά τίποτα δοκιμασμένο ας το στείλει!

Καλημέρα σας!!!

Αγγελική ψαχνω κι εγω συνταγη για τσουρέκια!!!

για πες τι βρηκες???

δεν έχω βρει ακόμα καμία να με εμπνεύσει....

εν τω μεταξυ εγω αντι για βουτυρο αγελάδος λέω να βάλω μέσα πρόβειο βούτυρο...ελπίζω να μη βγουν μάπα...

αλλά θέλω να φάει και το Βαλεριάκι μου μωρέ αλλιώς θα έπαιρνα αγοραστά!

καλά ο γιατρός της φίλης σου αφού δε βλέπει εξελιξη με τον τραχηλο,κλπ γιατι δεν την αφηνει και λίγο μετα την ΠΗΤ???

έτσι και αυτός θα κάνει Πάσχα όπου θέλει και η φίλη σου δε θα είναι πασχαλιάτικα μέσα στο μαιευτηριο!

η αδερφη του νονού είναι εκείνη που σου είχε πει να πάτε στο τάδε μαγαζι για παπούτσια που τα ειχε προσφορά???:rolleyes:

βρε βάλε τη Μαριλίζα να του ζητήσει του νονού οτι θέλει το παιδί, μπας και ξυπνήσει γιατι αλλιως σε βλέπω να τρεχεις να της πάρεις εσύ λαμπάδα....

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα θα φάμε τσιπούρες με χόρτα και πατατούλες βραστές, τα έβαλα να γίνονται και έκατσα λίγο να σας διαβάσω.

Εμάς η νονά μας ρωτούσε το μικρό τι θέλει, δεν της είπε τίποτα συγκεκριμένο, δεν ξέρει ακόμα τα διάφορα παιχνίδια και τις μάρκες, θα του πάρει όμως και παιχνίδι και παπούτσια και λαμπάδα απ' όλα, της είπα δε χρειάζονται όλα αυτά, ένα αυγό κίντερ για τη μαμά και είμαστε καλυμένοι! της κάνω πλάκα γιατί είμαστε φίλες! θα φέρει και της μπέμπας λέει, χουβαρντού δε μπορώ να πω, δε χρειάζονται όλα αυτά. Και εννοείται αργότερα που θα κάνει οικογένεια και θα έχει πιο πολλά έξοδα ότι έχει ας του φέρνει του μικρού, δεν θα την παρεξηγήσω καθόλου.

Αλλά πάλι τίποτα βρε Αγγελικούλα ενώ σε ρωτάνε κιόλας τι θέλετε μετά να μην της φέρνουν της Μαριλίζας είναι λίγο γαϊδουριά!

Ελευθερίτσα ακόμα σε κρατάει η ίωση καλέ, βρε τι τραβάς κι εσύ!

Ευτυχώς η λουλού σου μια χαρά, μεγάλωσε κι άλλο καλέ?

Βρε θα έχει κάτι μαγουλάκια τώρα, να μας βάλει φωτό να τη δούμε παρακαλώ!

Αχ κι εμένα τελευταία έχει πάθει μια μικρή μαμακίαση και έρχεται και με αγκαλιάζει και μου λέει "μανουλίτσα μου γλυκιά" το αγόρι μου και με τρελαίνει!! και έρχεται το βράδυ στο κρεβάτι και με αγκαλιάζει, που να τον πάω μετά πίσω στο δικό του!

Όχι πως μπορώ να σηκωθώ δηλαδή κιόλας μες τα χαράματα!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Νεκ ο μικρός πίνει σκέτη την πορτοκαλάδα χωρίς ζάχαρη αλλά εαν δεν την πίνει ο Γιώργης δεν το βρίσκω κακό να βάλεις λίγο.

Ο μικρός δεν έχει αλλάξει κάτι στην διατροφή του γάλατάκι πίνει ακόμα πρωί - μεσημέρι - βράδυ δηλ 600 ml την μέρα αλλά όμως ακόμα σκόνη και τρώει ακόμα την φρουτόκρεμα με 4 φρούτα συν το χυμό απο 2 πορτοκάλια σχεδόν καθημερινά...την πορτοκαλάδα την ζητάει απο μόνος του σχεδόν πάντα....απο γλυκάκια του αρέσουν πολύ οι γαλακτοφέτες...αυτό είναι το γλυκό που τρώει ή κεικ που φτιαχνω εγώ ή το πολύ πολύ ένα kinder σοκολατίτσα!

ντίνα μου φτου φτου σκόρδα το παιδί, πώς τα έχετε καταφέρει, ειδικά αυτό με τη φρουτόκρεμα, εμένα άντε να φάει ένα αχλάδι την ημέρα, μήλο φοβάμαι, μπανάνα πλέον δεν τρώει, θα πιει με το ζόρι το χυμό του, 2 πορτοκάλια, καμιά φορά παίζει και λίγη ζαχαρίτσα -μόνο καστανή παίζει πλέον το σπίτι, ή κακώς βέβαια λίγη amita νέκταρ, 2 κουταλιές ας πούμε για να γλυκίσει λίγο, φράουλες δεν ενθουσιάστηκε, τρώει καμιά κρεμούλα το απόγευμα, και γάλα πρωί βράδυ, από 200 ως 250 ml τη φορά, ευτυχώς σκέτο, του αρέσει, λίγο χλιαρό φρέσκο, ε και το φαγάκι του μεσημέρι και βραδάκι, πρωινό ούτε συζήτηση, με το ζόρι 2-3 μπουκιές ψωμί με μέλι ή μαρμαλάδα ή τυράκι, ή pancake με μέλι

εγώ δε νομίζω ότι ζηλεύω τα λεφτά...παίρνω κανονικό μηνιάτικο με 8 ώρες τη βδομάδα...

τη δουλειά ζηλεύω. τη δική μου εννοείται. δε φαντάζεσαι τι κούραση έχει το μένω στο σπίτι!!!

για την ακρίβεια είμαι κομμάτια!!!!!!

ας αναλάμβανε κανας παππούς και τα δικά μου καλά θα τανε...

σήμερα το παράκανα με τις μετακινήσεις πάρε το ένα φέρε το άλλο, δραστηριότητες κτλ.

κι ο νίκος θα ρθει σε καμιά ώρα όπως σχεδόν πάντα...

αυτός ο σκίουρος θα χει βαρεθεί τα ταρακουνήματα...

βρε αννούλα την καλύτερη δουλειά κάνεις, βγαίνεις και λίγο έξω, έχεις έσοδα, πολύ σημαντικό, βαρέθηκα να ζητάω δεξιά κι αριστερά για τα βασικά, καλά για δικά μου ψώνια δεν το συζητώ, ένα μανικιούρ έκανα κι αισθανόμουνα τύψεις, και βέβαια μεγαλώνεις εσύ τα παιδάκια σου, μακάρι να είχα μία τέτοια εναλλακτική και έστω και 1/3 μηνιάτικου, ίσα για χαρτζιλίκι, να πληρώνω κινητό-κάρτα και κανένα ρούχο, αισθάνομαι εντελώς εξαρτημένη και μου τη δίνει

Καλημέρα!

Σήμερα θα φάμε τσιπούρες με χόρτα και πατατούλες βραστές, τα έβαλα να γίνονται και έκατσα λίγο να σας διαβάσω.

Εμάς η νονά μας ρωτούσε το μικρό τι θέλει, δεν της είπε τίποτα συγκεκριμένο, δεν ξέρει ακόμα τα διάφορα παιχνίδια και τις μάρκες, θα του πάρει όμως και παιχνίδι και παπούτσια και λαμπάδα απ' όλα, της είπα δε χρειάζονται όλα αυτά, ένα αυγό κίντερ για τη μαμά και είμαστε καλυμένοι! της κάνω πλάκα γιατί είμαστε φίλες! θα φέρει και της μπέμπας λέει, χουβαρντού δε μπορώ να πω, δε χρειάζονται όλα αυτά. Και εννοείται αργότερα που θα κάνει οικογένεια και θα έχει πιο πολλά έξοδα ότι έχει ας του φέρνει του μικρού, δεν θα την παρεξηγήσω καθόλου.

Αλλά πάλι τίποτα βρε Αγγελικούλα ενώ σε ρωτάνε κιόλας τι θέλετε μετά να μην της φέρνουν της Μαριλίζας είναι λίγο γαϊδουριά!

Ελευθερίτσα ακόμα σε κρατάει η ίωση καλέ, βρε τι τραβάς κι εσύ!

Ευτυχώς η λουλού σου μια χαρά, μεγάλωσε κι άλλο καλέ?

Βρε θα έχει κάτι μαγουλάκια τώρα, να μας βάλει φωτό να τη δούμε παρακαλώ!

Αχ κι εμένα τελευταία έχει πάθει μια μικρή μαμακίαση και έρχεται και με αγκαλιάζει και μου λέει "μανουλίτσα μου γλυκιά" το αγόρι μου και με τρελαίνει!! και έρχεται το βράδυ στο κρεβάτι και με αγκαλιάζει, που να τον πάω μετά πίσω στο δικό του!

Όχι πως μπορώ να σηκωθώ δηλαδή κιόλας μες τα χαράματα!

καλά κι εμείς τελευταία μεγάλες αγάπες, το βράδυ μας παίρνει ο ύπνος αγκαλίτσα και το πρωί που ξυπνάει κάνουμε τρελλές αγκαλιές και παιχνίδια!

Καλημέρα σας!!!

Αγγελική ψαχνω κι εγω συνταγη για τσουρέκια!!!

για πες τι βρηκες???

δεν έχω βρει ακόμα καμία να με εμπνεύσει....

εν τω μεταξυ εγω αντι για βουτυρο αγελάδος λέω να βάλω μέσα πρόβειο βούτυρο...ελπίζω να μη βγουν μάπα...

αλλά θέλω να φάει και το Βαλεριάκι μου μωρέ αλλιώς θα έπαιρνα αγοραστά!

καλά ο γιατρός της φίλης σου αφού δε βλέπει εξελιξη με τον τραχηλο,κλπ γιατι δεν την αφηνει και λίγο μετα την ΠΗΤ???

έτσι και αυτός θα κάνει Πάσχα όπου θέλει και η φίλη σου δε θα είναι πασχαλιάτικα μέσα στο μαιευτηριο!

η αδερφη του νονού είναι εκείνη που σου είχε πει να πάτε στο τάδε μαγαζι για παπούτσια που τα ειχε προσφορά???:rolleyes:

βρε βάλε τη Μαριλίζα να του ζητήσει του νονού οτι θέλει το παιδί, μπας και ξυπνήσει γιατι αλλιως σε βλέπω να τρεχεις να της πάρεις εσύ λαμπάδα....

2 μερες εψαχνα φιλη,αυτες βρηκα,βασικα μοιαζουν μεταξυ τους, απλα η 2η ειναι για μεγαλυτερη ποσοτητα.

Ειναι και μια αλλη στο συνταγες της παρέας με 600 σχολια αλλά δε μου κάνει το κλικ..

http://syntageskardias.blogspot.com/2009/04/blog-post_06.html

http://www.madata.gr/cooking/pasxalina/1640.html

Ω ναι, καλα θυμασαι, αυτη ειναι η αδελφη του νονού!!!!

Προβλέπω κ εφέτος να μου κανει τα ιδια αλλά δε θα της κάνω το χατιρι,θα της πω πάρε οτι θες και αν δε μου αρεσει το αλλάζω.

Αφου σκεφτηκα,αν τυχον με παρει κ με ρωτησει, να της πω "αχ καλε, της πηρε λαμπάδα η κολλητη μου, πηγε να ψωνισει για το βαφτηστήρι της ε και σκεφτηκε να πάρει και μια για τη Μαριλίζα"

βαρυ ε?

Δε ξερω γιατι δεν την αφηνει να περάσει την ΠΗΤ...μάλλον ξερω...η φιλεναδα μου δε θα θέλει,εχει φαγωθει να τελειωνει κ αυτη!

Ισως αγχωνεται κ αυτος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...