Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκ κι εμένα τον έχει βαρεθεί τελευταία το χυμό, του βάζω λοιπόν και μισή μπανάνα μαζί και τον τσακίζει! Για δες μήπως του αρέσει έτσι πριν βάλεις ζάχαρη.

Καλά κι εγώ στο γάλα του βάζω hemo γιατί δεν του κατέβαινε σκέτο, τι να πω, τα βαριούνται και αυτά μου φαίνεται τα ίδια και τα ίδια.

Εμάς τις προάλλες είχε βροχίτιδα μόνο με βήχα χωρίς να ακούγονται φλεματάκια, τι να σου πω, πήγαινέ την να την ακούσει ο γιατρός, περαστικά της!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκ κι εμένα τον έχει βαρεθεί τελευταία το χυμό, του βάζω λοιπόν και μισή μπανάνα μαζί και τον τσακίζει! Για δες μήπως του αρέσει έτσι πριν βάλεις ζάχαρη.

Καλά κι εγώ στο γάλα του βάζω hemo γιατί δεν του κατέβαινε σκέτο, τι να πω, τα βαριούνται και αυτά μου φαίνεται τα ίδια και τα ίδια.

Εμάς τις προάλλες είχε βροχίτιδα μόνο με βήχα χωρίς να ακούγονται φλεματάκια, τι να σου πω, πήγαινέ την να την ακούσει ο γιατρός, περαστικά της!

την μπανάνα ποτλοποιημένη δλδ? δεν είναι κακή ιδέα! έχω και από εκείνα τα μεγάλα καλαμάκια, θα το δοκιμάσω! έχω και αποχυμωτή αλλά παλιότερα που έκανα ανάμεικτους χυμούς δεν τους έπινε. θα ξαναδοκιμάσω, μπορεί να άλλαξαν τα γούστα τους. για τη μικρή δεν το συζητώ! να΄ταν η ζήλια ψώρα... και @#$@ να της δώσεις θα φάει αν τρώει και ο γιώργος! :tongue:

η δικιά μου γουργουρίζει καλά σήμερα! αντε να δούμε τι θα μας πει. στο ιντερνέτι λέει βοηθάει ο υγραντήρας. για να τον ξεθάψω λοιπόν...

Χαχα! Βρε Νεκταρίτσα τι γέλια κάνω με την τσαμπουκαλού την Αριάδνη σου!

Πείσμα ε όχι αστεία!! Αντί να είναι ο Γιώργος ταλιμπάν σαν αγοράκι εσένα σου έγιναν τα ανάποδα!!

Καλέ πώς θα σε παντρέψω πες της σε λίγα χρόνια?

Το γαμπρό σούζα θα τον έχει πάντως η κιουρία!

άστα σοφάκι! άστα! όσο ήσυχο και καλό και πράο ήταν στην αρχή, τόσο καλόπαιδο έχει γίνει τώρα! το λάδι μου βγάζει! όσα κορόιδευα τα λούζομαι! τα ίδια μου λέει και η μάνα μου! "θα σου βγάλει την πίστη αυτή! αυτή θα είναι αιτία και δε θα κάνεις άλλο που λες!" και τέτοια μου λέει! ένας θεός ξέρει τι της κάνει κι αυτής τα πρωινά!

Καλησπέρα!!!!Πήρα τον μικρό αγκαζέ και πήγαμε Ικέα βόλτα πήραμε κάτι ωραία μωβ μαχαιροπίρουνα και μετά πήγαμε στο μαγαζί του μπαμπά και βόλτα στα goodys για χαζοφαγητό!!!!Είμαι βραδυνή αυτήν την εβδομάδα και έχουμε ώρα για βολτίτσες!!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

βελ μπραβο για τις εξετασεις!ολα καλα!!

κλεο πολυ ομορφη η διδυμοτουρτα!

αννα ευτυχως δε χτυπησε πολυ ο μανος...φανταζομαι τι τρομαρα θα πηρες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Αννούλα εμείς τώρα που ο μικρός κοιμάται στο δωμάτιο του μόνο του έχουμε βάλει προστατευτικό αλλα κάτω στο πάτωμα βάζω και ένα πάπλωμα μήπως και σηκωθεί στον ύπνο του και πέσει με τα μούτρα!

Καλά ο μικρός έχει ενθουσιαστεί τόοοοσο πολύ με το δωμάτιο του που προχθές σκόνταψε και έπεσε πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού και απο το άγχος μου είπα στο Δ να τον βάλουμε να κοιμηθεί δίπλα μας για να τον έχουμε τον νού μας....καλά τέτοια κλάματα έβαλε για να τον πάμε στο δωματιό του να κοιμηθεί που δεν το πιστεύαμε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Νεκ ο μικρός πίνει σκέτη την πορτοκαλάδα χωρίς ζάχαρη αλλά εαν δεν την πίνει ο Γιώργης δεν το βρίσκω κακό να βάλεις λίγο.

Ο μικρός δεν έχει αλλάξει κάτι στην διατροφή του γάλατάκι πίνει ακόμα πρωί - μεσημέρι - βράδυ δηλ 600 ml την μέρα αλλά όμως ακόμα σκόνη και τρώει ακόμα την φρουτόκρεμα με 4 φρούτα συν το χυμό απο 2 πορτοκάλια σχεδόν καθημερινά...την πορτοκαλάδα την ζητάει απο μόνος του σχεδόν πάντα....απο γλυκάκια του αρέσουν πολύ οι γαλακτοφέτες...αυτό είναι το γλυκό που τρώει ή κεικ που φτιαχνω εγώ ή το πολύ πολύ ένα kinder σοκολατίτσα!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

τώρα που το μικρό βλαμμένο τον πειράζει κι είναι και στριμμένο άντερο μαζί του αρχίζει να την γράφει. σε λίγο θα αρχίσει να την πλακώνει και στις φάπες και θα του δίνω και δίκιο!!!

αλήθεια σας λέω παιδιά!!! αν είναι έτσι τα κορίτσια το 3ο το θέλω αγόρι! τι νεύρο και τσαμπουκάς και εκδικητικότητα και τσιρίδα και πείσμα! κακιά γυναίκα!!! απαπά!!!

!!!

αυτο!αυτο! που να μεγαλώσει κιολας!!!!!!χιχιχιχιχιχιχι

καλα ε, πολυ γελάω,ειδικα εσεις που νομιζατε οτι τα κοριτσάκια ειναι ,αφράτα κ μπουμπουδάτα στα ροζ!!!! και που τωρα σας βγαζει το λάδι!!!χιχιχιχιχιχιχι

και η δικια μου τα ιδια μας κάνει,μη νομιζεις...απλα γελάω πολυ ετσι οπως τα περιγραφεις!!!!

Γυναικες ρε Νεκ,τι περιμένεις..!!!!!

. του λέω ότι και η απαγόρευση δεν είναι σωστή. δεν τρώει δα και κάθε μέρα. εδώ πήρα φράουλες και έβαλα λίγη ζάχαρη να λιώσει με το ζουμάκι τους και αυτός επέμενε να τις δίνει σκέτες. μα τρώγονται σκέτες? πώς να τις φάνε έτσι τα παιδιά? επίσης τα μανταρίνια έχουν κι αυτά βιταμίνη c? γιατί τα μανταρίνια μας είναι γλυκά, να του τα στίβω αυτά άραγε?

εμενα παντως τις φραουλες, εκτος του οτι ειναι το αγαπημένο μας φρουτο, τις τσακιζει σκέτες αλλά κ λιγη ζαχαριτσα δε βλάπτει!!!!!

η πολυ στερηση δε κανει καλο εξάλλου.εμεις δινουμε καμια κιντερ,αν τρωμε μπροστα της εννοειται θα της δωσουμε να δοκιμάσει.

!

κ γω αυτο θα ελεγα να βαλεις μπανανα μεσα.

Αχ βρε κοριτσάκια, κι εγώ που περιμένω τη μπεμπούλα μου να είναι το καλύτερο κορίτσι, να ξεχνάω ότι έχω παιδί ένα πράμα! έχω πολύ φαντασία ε??? ε μα μας έχει βγάλει το λάδι και αυτός ο ταλιμπάν μας!!

Ναι δοκίμασε το Νεκ, στίψε τα πορτοκάλια και μετά μαζί με τη μπανάνα στο μπλέντερ. Α, του έχω βάλει και μέλι μια φορά μαζί και γίνεται μιαμ μιαμ!

Ναι κι ο Γιάννης τρελαίνεται για φράουλες, τσάκισε πριν μισό μπωλ!

Και σκέτες και με ζάχαρη τις κατεβάζει!

Για γλυκάκι κι εγώ καμία κίντερ του δίνω.

Ντινάκι κοιμάται τώρα ο μικρός στο δωμάτιο του, μια χαρά!

Καλή δύναμη και στη μετακόμιση που έχετε στο μαγαζί!

Και καλές δουλειές φυσικά!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

που λέτε ο νονος εκτος του οτι ειναι στην κοσμάρα του,πέρυσι ας πουμε ανέλαβε η αδελφη του τα δωρα, η οποια στο κάτω κάτω δεν εχει κ καμιά υποχρέωση, ποσο εκνευριζομαι που αισθάνομαι οτι το παιδι μου το "εχουνε λουστεί" ας πούμε, η αδελφη του και η μανα του και ΄πρέπει να περιμένω απο αυτες να φιλοτιμηθούνε και να τους είμαι και υποχρεωμένη μετα.

και τα Χριστουγεννα με πηρε η αδλεφη του και με ρωτησε τι δωρο θελω,ε και που είπα...ακομη το περιμένω.

βελ μου πολυ χαιρομαι που ολα καλα!!

νεκ ...κακια γυναικα ε???φαντασου νευρο , πεισμα, φωνη και γκρινια επειδη δυο....

αν και εγω τωρα εχω χαλαρωσει και γελαω ....

κολλησα και τη μανα μου !!!σουπερ δηλ....πηρα τη μεγαλη σπιτι ...γιτι ειχα και δουλεια για το γραφειο ...και αφησα τον πατερα μου υπευθυνο για τη μικρη ...καλα ειναι σουπερ παππους ...εμας σιγουρα δε μας ειχε νταντεψει τοσο πολυ ....

τα νευρα μου με τη δουλεια ....και στριμωγμα πολυ , και δουλεια πολυ , και γκρινια και δε μου δινει και αδεια για το πασχα .....λες και θα κλεισουμε τα ντιλ των εκατομμυριων ολα τη τριτη πασχα !!!!και μυ λεει και με νοημα οτι θελει να προσλαβει και αλλον χωρις υποχρεωσεις για να καθεται στο γραφειο μεχρι τις 7 και 8 το βραδυ ,,,,,,

μηπως και χτυπησει κανα τηλ ή κανουμε κανα απογευματινο μιτινγκ ......

ποσο πραγματικα σας ζηλευω εσας που καθεστε σπτι σας ...

βεβαια ξερω οτι και εσεις ζηλευετε τα λεφτα .....αλλα αυτα τα ωραρια του ιδ.τομεα και οι απαιτησεις δεν υπαρχουν....

και σαν κερασακι ...παιρνει και η πεθερουλα τηλ να δει τι κανουμε????δεν την παλευω λεμε

F4Bkp2.png

nsWnp2.png

εγώ δε νομίζω ότι ζηλεύω τα λεφτά...παίρνω κανονικό μηνιάτικο με 8 ώρες τη βδομάδα...

τη δουλειά ζηλεύω. τη δική μου εννοείται. δε φαντάζεσαι τι κούραση έχει το μένω στο σπίτι!!!

για την ακρίβεια είμαι κομμάτια!!!!!!

ας αναλάμβανε κανας παππούς και τα δικά μου καλά θα τανε...

σήμερα το παράκανα με τις μετακινήσεις πάρε το ένα φέρε το άλλο, δραστηριότητες κτλ.

κι ο νίκος θα ρθει σε καμιά ώρα όπως σχεδόν πάντα...

αυτός ο σκίουρος θα χει βαρεθεί τα ταρακουνήματα...

Καλησπέρα. Είδα φως και μπήκα:)

Πολλά τα νέα σας, δεν τα θυμάμαι όλα.

Καταρχάς Βελ, το πέρασα το μανίκι και χωρίς περίεργες τιμές στις εξετάσεις και ξέρω. Σημασία έχει πως όλα είναι καλά, άντε συνεχίζουμε ακάθεκτες.

Άννα Πέμπτη το μεγάλο ραντεβού ε?:) Ώρα ξέρουμε? Όσο για το Μανιώ εγώ σαν τρελή και υστέρω που είμαι θα τσίριζα 2μέρες με τέτοιο πέσιμο. Γιατί δεν βάζεις πάνω τον Δημήτρη?

Νεκτ μην τα λες έτσι και τρομάζω.Και εγώ που λέω και ξαναλέω πως το μικιό μου είναι αξιαγάπητο πλασματάκι, καλόβολο και μια γλύκα. Πολύ βολικό μωρό. Λες να αλλάξει?

Βρε Σοφάκι-Ελισάβετ πότε έφτασες κορίτσι μου 17 εβδομάδων??Πωπω αυτά τα τικεράκια τρέχουν όταν εγκυμονεί άλλος:)!

Κατερινιώ περαστικά σου και εσένα αν και από ό,τι κατάλαβα είσαι μια χαρά τώρα. Για την δουλειά τι να σου πω...είναι μεγάλο το δίλημμα.

Τώρα που είπα δουλειά...Ούτε τηλ δεν με πήρε να μου πει πότε ξεκινάω όχι πως θα πάω δηλαδή, αλλά λέμε..πέρυσι είχα ξεκινήσει 4 Απρίλη.

Αγγελική μάλλον ο νονός δεν το χει...έγινε νονός απλά για να γίνει. Αλλά μιας και το θίξατε κορίτσια και εγώ δεν ρωτάω πάντα τι να πάρω στα βαφτιστήρια γιατί δεσμεύεσαι και στο είδος και στο οικονομικό. Τώρα το Πάσχα μου ζήτησαν και οι 2 παπούτσια, οι μαμάδες δηλαδή. Της δικιάς μου τα πήρα από νετ στα 40 Ευρώ του αλλουνού όμως έσκασα μια 70άρα σήμερα γιατί η πανέξυπνη δεν ήξερε να μου πει ακριβώς νούμερο και ίσως χρειαστούν αλλαγή. Ε βάλε και τις λαμπάδες, βάλε που έχουν και τα δυο γενέθλια δίπλα στο Πάσχα και θα πάρουν ξεχωριστό δώρο,δεν με φτάνει ένα 300άρι για βαφτιστήρια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Α για τον χυμό και εμείς τον πίνουμε σκέτο.Νεκτ δοκίμασε να βάλεις μέλι (δεν έχω ιδέα τι γεύση θα βγει) ή μαύρη ζάχαρη, άσε τελευταία λύση την λευκή. Σικέρια πορτοκάλια δεν έχετε εκεί? Βιταμίνη C έχουν και τα μανταρίνια εννοείται (πάντα του στίβω μαζί με το πορτοκάλι) και τα λεμόνια φυσικά που καλό είναι να εμπλουτίζουμε τα κρεατικά, τα ξέρεις δα αυτά.

Σοφάκι εμένα το κοριτσάκι μου είναι αγγελούδι...προς το παρόν:) Με τέτοιους ταλιμπάν που έχουμε εμείς στάνταρτ τα κοριτσάκια μας θα είναι αγγελένιες.

Μαρίτα ωχ φαντάζομαι το σοκ σου και τι τύψεις θα ένιωσες. Καλά εγώ όμως απόρησα για το άλλο...ο Σωτήρης δεν τσαλοπάτησε τον μικρό? Τον Μάνο αν τον αφήσω να χοροπηδάει στο κρεβάτι στάνταρτ θα πέσει πάνω στην μικρή, ούτε μία στο εκατομμύριο!

Όλη νύχτα και μέχρι τις 8 το πρωί είχα διάρροια. Νιώθω καλύτερα τώρα, ελπίζω να τέλιωσε εδώ. Ωστόσο το πρωί πήρα τον γιατρό να του πω να έρθει την Τετάρτη που κάνει επισκέψεις να ρίξει μια ματιά στην μικρή και του ανέφερα πως έχει ένα φύσημα και μου είπε να την πάω αμέσως μην είναι βρογχιολίτιδα. Όπως ήμουν έβαλα μπότες, άρπαξα την μικρή και πήγαμε. Μια χαρά την βρήκε. Λίγες μυξούλες έχει μόνο. Νεκτ η βρογχιολίτιδα είναι βαριάς μορφής βρογχίτιδα, προχωρημένη και δεν κάνει πάντα βήχα. Τόσο μωρά μπορεί να τα στείλει νοσοκομείο.

Α Ντίνα μιας και ανέφερες το σοκ με τον πυρετό. Και εγώ από τότε που ο Μάνος 10 μηνών έκανε τον πυρετό και παρουσίασε αλλεργία σε μια αντιβίωση, με έχει πιάσει τρόμος για τον πυρετό. Πάντως αυτή η ίωση που πέρασε ήταν η πιο βαριά ως τώρα. Ο πυρετός του δεν κρατούσε πάνω από 1-2 24ωρα ως τώρα και δεδομένου ό,τι πάει και παιδικό μια χαρά τα έχει πάει. Απλά είναι το μικρό μου ευάλωτο που με αγχώνει. Πάντως μου είπε ο γιατρός πως και πυρετό να ανεβάσει και διάρροια να κάνει δεν μας στέλνει νοσοκομείο. Με είδε τρελαμένη και στρεσαρισμένη και σου λέει αυτή δεν πάει καλά, ας την ηρεμήσω. 6800 το κοριτσάκι μου, σαν το λουκουμάκι είναι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...