Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Τώρα πλέον έχω ξεκάθαρα όλα όσα αφορούν μια εγκυμοσύνη. Όπως όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Δεν ξέρω αν οφείλονται σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ή είναι όλα από τις ορμόνες.. αλλά άρχισαν κ νέα συμπτώματα. Από σήμερα. Τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μου τότε ξεκίνησαν την ημέρα της χοριακης (9η). Είχα βέβαια εμφύτευση σε 2 μωρά αρχικά. Τώρα είμαι 7η μέρα. Δεν ξέρω αν είναι πιθανό να είναι εγκυμοσύνης..

Expand  

Λες να ειναι 2 ? Δύο δεν έβαλες ? Δεν έχεις Κ τον καημό με τα τεστ εσύ να έκανες Κ τεστ ΧΑ ΧΑ 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια..ερημιές βλέπω, όλες καταπιάνεστε με χριστουγεννιάτικες ασχολίες?μόνο εγώ περιμένω τον δικό μου να γυρίσει απο βόλτα στο Σχοινιά για πουλιά, όπου έχει πάει απο τα ξημερώματα, μπας και αρχίζω και συγυρίζομαι για τη συνάντηση των 5??

Το μωρό πάντως δεν καλοκοιμήθηκε εχθές, όλο γκρινια και ξύπνιο..ας είναι καλά, να μην υποφέρει θέλω ..φιλιά , τα λέμε

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Κάναμε τα εμβολιάκια μας σήμερα, ο μικρός είναι σούπερ είπε ο γιατρός και δεν βγάζει δόντια!!!!! Αυτά τα άσπρα που έχει στα ούλα του είνια σμίγμα και όχι δόντια και δεν θέλουμε λέει να βγάλει δόντια τόσο νωρίς γιατί αν βγουν νωρίς, χαλάνε και νωρίς. Κρέμες ξεκινάμε τον άλλο μήνα και μας είπε πως επειδή δεν θέλει να είναι ξαπλωμένος να τον βάζουμε να κάθεται 2-3 λεπτά κάθε φορά αλλά όχι παραπάνω γιατί καταπονείται η σπονδυλική του στήλη. Επίσης είπε όχι στην στράτα, μόνο πάρκο κανονικό με το αραιό δίχτυ και εκεί μέσα λέει θα μάθει να σηκώνεται και να πιάνει. Έχει πάρει καμιά τέτοιο πάρκο? Έχετε κάποια πρόταση?

Τυχερούλες έχετε συνάντηση σήμερα ε???Με μπεμπάκια ή άνευ? Καλά να περάσετε κοριτσάκια και πιείτε ένα ποτηράκι στην υγειά σας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γύρισαααααα!!!! Μου λείψατε Παναγιά μου!!!! Και δε θα βόσκει και καμιά εδώ τριγύρω τέτοια μέρα και ώρα...

Βλέπω είχατε και πεθεροσυζήτηση! Δε σας λέω τίποτα κορίτσια μόνο ότι σε αυτή την κάργια δεν πρόκειται να μοιάσω! Κατάφερε και πάλι να με συγχύσει και να με κάνει να ψιλοπαρεξηγηθώ με τον άντρα μου!Μου έδωσε βέβαια όλα τα δίκια ο Άρης. Παρόλο που του είπα μες στα νεύρα: "Η μάνα σου είναι άρρωστη!" Και το μετάνιωσα φυσικά γιατί μάνα του είναι.... αλλά στην αρχή πήγε να της δώσει δίκιο... ευτυχώς άλλαξε γνώμη!

Η δικιά μου πεθερά θέλει απλά να με κάνει να συγχύζομαι. Αν έπαιζε στις 7 θανάσιμες θα ήταν η "πρωηνόπληκτη" πεθερά. 2 σοβαρούς και χρόνιους δεσμούς είχε ο Άρης πριν από μένα (τη μία μάλιστα την είχε και λίγο καιρό αφού με γνώρισε αλλά το ήξερα εγώ...) και η πεθερά μου κάθε φορά που θα πάμε θα αναφερθεί στο παρελθόν του! Για να ζηλέψω προφανώς.

Αυτή τη φορά ανάφερα κάτι για τότε που γνωριστήκαμε με τον Άρη στο Ρέθυμνο καθώς με ρώτησε η ανιψιά του Άρη και πετάχτηκε και είπε: Ααα, τότε που τα είχε με την τάδε??? Τη θυμάσαι μώρε Άρη την τάδε? Μου είχε στείλει κι ένα δώρο, τι δώρο ήτανε θυμάσαι??"

Πετάγεται η εγγονή της και της λέει "Σε καλόπιανε φαίνεται!" Το παίζω άνετη εγώ αλλά από μέσα μου να βράζω! Πάνε κοντά 10 χρόνια από τότε αλλά κάθε φορά αυτή όλο και κάτι θα πει και θα τονίσει ότι όταν τον γνώρισα είχε και την τάδε!!!! Ευτυχώς που το ήξερα δλδ και την πρώτη φορά που το είπε το έπαιξα άνετη!

Για τον 1ο του έρωτα δε... με έχει ζαλίσει! Τι φωτογραφίες μου έχει δείξει χωρίς να θέλω κιόλας, τι ιστορίες έχει πετάξει... μόνο που δε μου έχει πει τι άκουγε από το δωμάτιό όταν ήταν μόνοι τους! Μιλάμε για 15 χρόνια πριν! Ακόμα και μετά το γάμο μας είπε μια μέρα που είχαμε πάει μπροστά μου φυσικά για να το ακούσω: "Έχεις τις ευχές της τάδε, να ζήσετε λέει!"

Για τις υποδείξεις σχετικά με το μωρό δε το συζητώ... τα νεύρα μου έσπασε! Αλλά της την έλεγε ο Άρης! Τι ότι δεν το ντύνουμε καλά, τι ότι δεν έχουμε στολίσει το καρότσι με καμιά πάνα, λύσσα κακιά που δεν το κάναμε μπάνιο την 1η μέρα (ήθελε να χωθεί κι αυτή και δε γούσταρα να μου κάνει το κοπέλι μου να μισήσει την αγαπημένη του δραστηριότητα!) όλο μπηχτές πετούσε...

Με ρώτησε επειδή αντλούσα "Καλά δεν πιάνει το βυζί και το βγάζεις το γάλα?" Και για να της τη σπάσω της είπα: "Μιά χαρά το πιάνει αυτός, εγώ απλά βαριέμαι!!"

Επίσης:

-Μα δεν το ντύνετε το παιδί!

-Δεν πειράζει το έχουμε κάνει οϋκά!

-Μα βλέπεις τις άλλες και κυκλοφορούν τα καρότσια με τόσο στολισμένες πάνες! Εσείς γιατί δε βάζετε?

-Λατέρνα θα το κάνουμε καλέ το καρότσι?

-Τώρα που θα το κάνουμε μπάνιο να του λούσουμε και το κεφαλάκι! Μα γιατί να μην το λούσετε! Να το λούσετε!!!!!! (εγώ δεν ήθελα γιατί θέλει ειδικές συνθήκες αυτό το εγχείρημα..)

-Δε βρωμάει καλέ το παιδί! Μωρό είναι δε σκάφτει!!!! :lol:

Το αντράκι μου όμως την τιμώρησε για τα καλά!!!! Καθόλου δε τη γούσταρε! Μιλάμε κλάμα! Να γυρίζει αλλού το κεφάλι όταν την έβλεπε και να μπήγει τις φωνές! Να κάνει τηγανάκια (σούφρωνε τα χειλάκια) να κρύβεται στην αγκαλιά μου! Το ευχαριστιόμουν τρελά!!!! Μιλάμε τον φοβήθηκε και η ίδια και δεν τον έπιανε συχνά! Ευτυχώς!!!!

Αλλά πραγματικά επειδή μόλις την έβλεπε έκλαιγε πήγε η σκρόφα και είπε σε όλη τη γειτονιά ότι είναι κλαούρης! Οποτε όταν την ξεμπρόστιασε μια γειτόνισσα λέγοντάς μας όταν είδε το μωρό:" ΆΑΑΑ εσύ είσαι ο μικρός κλαψιάρης??!" εγώ της την είπα!

Γυρίσαμε σπίτι και πάλι όταν την είδε έκλαιγε και είπε η πεθερά μου: "Μα τι έπαθες πάλι και κλαίς?" Οπότε πετάγομαι εγώ και λέω: "Ε θέλει το παιδί να δικαιώσει τη φήμη του στη γειτονιά!!" και την κοίταξα με ύφος!

Αχ σας ζάλισα αλλά τα έγραψα γιατί ο Άρης βλέπει μπάλα κι είχα την ευκαιρία! Θα μπω αύριο και θα γυρίσω στους ρυθμούς μου... τέρμα οι πεθεροιστορίες από εμένα...

female είπε:
Δηλαδή πότε πρέπει να αρχίσουμε τις κρέμες? Μπερδεύτηκα τώρα. Ο δικός μου είπε μόλις κλείσει τον 5ο, αρχές 6ου δηλαδή.

Αγγελική γιατί είναι αρκετοί 6 μήνες θηλασμού? Εμένα πάλι μου φαίνονται λίγοι, έχω υψηλές προσδοκίες φαίνεται. Πόσο έιναι τώρα η μικρή σου? Και τι βάρος πήρε? Να δω δηλαδή πόσο είναι το αναμενόμενο για να μην απογοητευτώ με τον δικό μου την Κυριακή αν και τις τελευταίες μέρες έχει φορτσάρει απίστευτα. Τρώει ανά 1-1,5 ώρα ξανά τώρα 5 μέρες!

Καλησπέρα!!!!!!

Ελευθερία,συγγνώμη για την καθυστερημένη απαντηση αλλα λογω ταξιδιου εμεινα πίσω!!!!

Οι προσδοκίες κάθε μητερας ειναι διαφορετικές.Και καλο κατα την ταπεινή μου πάντα γνωμη ειναι να μη συγκρίνουμε....

Εγω θελω να θηλασω 6 μηνες για πολλους λογους, εσυ μπορει να θες 6 χρονια...δε μπορουμε να συγκρινουμε τις επιθυμιες του καθενος!

Εσυ μπορείς και αντεχεις να θηλαζεις καθε 1 ωρα, εγω θα ειχα κοψει φλέβες.

Επισης, δε μπορουμε και δεν ειναι σωστο πιστευω να συγκρινουμε τα μωρα,εσενα το δικο σου προφανως ειναι σε αλλη κατηγορία,ισως αποτελει κατηγορία απο μονο του :lol:, δε θα το κρινω εγω αυτο!

Αυτο που ξερω ειναι αυτο που μου ειπε η γιατρός μου, οτι το μωρο μου ειναι παρα πολυ καλα,εχει παρει ακριβως οσο έπρεπε να ειχε πάρει για το μήνα που είναι και οτι σε μωρα που θηλαζουν & εχουν καλο βάρος δε συνιστα κρέμες διοτι σκοπος δεν ειναι να γινει το παιδι χοντρό,αλλά να πάρει θρεπτικά συστατικά που θα το ωφελήσουν.

Αυτα τα ολίγα!!!

Και τωρα να πω οτι γυρισα απο τη μπεμποσυναντηση!!!!!

Και να πω οτι περασα SUPER!!!!!!!!!!!

Οτι ο Λεοντακος, ο Λεωνίδας,ο Μάνος και τα Μαριτοδιδυμάκια ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑ!!!!!!

Ειναι απιστευτα κουκλια ,με απιστευτα κορμιά!!!!!!!!

Αννουλα σε ευχαριστω παρα πολυ που μου εδωσες την ευκαιρια να το ζησω ολο αυτο,να σας γνωρισω και να σας συμπαθησω και live αφου σας συμπαθω ετσι και αλλιως διαδικτυακα!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες, παω γιατι εχω αφησει τη μικρη στη μαμα μου και πολυ ανησυχω οτι θα πάω και θα τη βρω μπλε απο το ρουφηγμα!!!

Καληνυχτες (αν κοιμηθει η μικρή μπορει να ξαναρθω..)

Διαφημίσεις

Αγγελικη καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Κατά δεύτερον λυπάμαι πολύ για τον τρόπο με τον οποίο κατανόησες το μήνυμά μου αλλά δεν είχα καμιά πρόθεση να το παίξω ξύπνια.

Ό,τι είναι αρκετοί 6 μήνες θηλασμού μου έκανε εντύπωση που το σύστησε η γιατρός σου και όχι που θέλεις εσύ να θηλάσεις ως εκεί. Είναι δικαίωμά σου και δεν έχω ούτε την δύναμη ούτε την διάθεση να κατακρίνω καμιά μητέρα για την απόφασή της. Εγώ μπορεί να έχω υψηλές προσδοκίες γιατί έχω βοήθεια και στο κάτω κάτω μπορεί να το γουστάρω, δεν σε κατέκρινα ούτε και σου ζήτησα να απολογηθείς. Ήθελα απλά να μου πεις τα επιχειρήματα της γιατρού γιατί κάτι ξέρει παραπάνω από εμένα και από εσένα και γιατί ο δικός μου γιατρός είναι άσχετος με θηλασμό και προσπαθώ να διασταυρώσω απόψεις και γνώμες.

Τέλος ο λόγος που ζήτησα πόσο βάρος πήρε η μικρή σου είναι επειδή θηλάζει αποκλειστικά όπως και ο δικός μου και εφόσον σου είπε ό,τι πήρε ικανοποιητικό βάρος ήθελα να δω πιο είναι το φυσιολογικό για τους μήνες που διανύουν.

Τελικά δεν απάντησες σε κανένα ερώτημά μου γιατί είτε εγώ δεν τα διατύπωσα σωστά είτε εσύ δεν είχες τέτοια πρόθεση εξ αρχής.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσάκια καλησπέρα! επιστρέψαμε και εμείς σπίτι μας απότην μπεμποσυνάντηση, όπου φτάσαμε τελευταίοι και καταϊδρωμένοι.

ένα έχω να πω πέρασα τέλεια! τα κορίτσια, που τόσο καιρό γνωρίζω ιντερνετικά, από κοντά είναι ακόμη πιο συμπαθητικά, και, ειλικρινά το λέω, Άννα, Αγγειλική, Βελουδένια και Ντίνα θέλω να γίνουμε φίλες και στην πραγματική ζωή εκτός από την διαδικτυακή.

Για τα μωράκια τώρα τι να πώ; Ο Μάνος, ο Λίο, ο Λεοντής και φυσικά η κοπελιά της παρέας, η όμορφη Μαριλίζα, είναι όλα τους καταπληκτικά, υπέροχα αστεράκια, ενώ ασέρι πραγματικό ο Δημήτρης.

Άννα σε ευχαριστώ για την υποδοχή στο όμορφο σπίτι σου και για την υπέροχη φιλοξενία

Κορίτσια πολύ θα το χαρώ, όταν μπορέσετε, να έρθετε και στο δικό μας σπίτι. θα το θέλαμε πολύ!

Είμαι, πραγματικά, πολύ χαρούμενη που κατάφερα και ήρθα.

σας φιλώ. πάμε για μπάνιο και ύπνο...

fYFap3.pngIV83p3.png

Νεκταριάκι πολύ όργιο το πεθερικό. Καλά αυτά γιατί τα λέει???Δεν ξέρει ό,τι θα σε πληγώσει και τελοσπάντων το παρελθόν δεν είναι κάτι που σκαλίζουμε? Πραφανώς το κάνει για να σε στεναχωρήσει αλλά εκεί νομίζω πως εκεί πρέπει να σε προστατέψει ο Άρης. Την επόμενη φορά ίσως θα έπρεπε να βρει έναν εύστοχο τρόπο να την αποστομώσει ή να της θίξει το θέμα ιδιαιτέρως αν παίρνει από λόγια.

Τα παιδιά έχουν ένστικτο και δεν θέλουν όσους δεν μπορούν να τους δώσουν αγάπη ή τους δίνουν ψεύτικη. Οπότε ο Γιώργης πραφανώς δεν συμπάθησε την γιαγιά του επειδή στεναχωρεί την μαμά του!!!

Πάει και αυτό, πέρασε. Εύχομαι να αργήσει η επόμενη φορά που θα χρειαστεί να πάτε για να μην γίνεις άνω κάτω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερία λίγοι είναι οι γιατροί που σχετίζονται με το θηλασμό και απ ό,τι έχω καταλάβει σου λένε ό,τι θέλεις να ακούσεις. πχ λέω σκέφτομαι να θηλάσω ένα 6μηνο και σου απαντάνε ουυυυ τέλεια είναι!!! και 3μηνο να λεγες και χρόνο πάλι τα ίδια θα σου έλεγαν (λεφτά παίρνουν και γιατί να χουν τη διάθεση να μπουν σε τέτοια διαδικασία).

μη ψάχνεις απαντήσεις που μόνο εσύ μπορείς να δώσεις!!!

όσο μπορεί η καθεμία θηλάζει είτε και δε θηλάζει....γνώμη μου είναι ότι αν θηλάζεις κλείνεις τα μάτια και τα αφτιά σε βάρος και ύψος...όσο και να παίρνει το παιδί καλό ειναι κακό δεν είναι. ίσως να σου πουν καλύτερα να ναι ολιγοβαρές και να θηλάζει παρά παχύ και να τρώει σκόνες και κρέμες. και πάλι όλα σχετικά είναι.

νομίζω ότι δυσκολεύεις τη ζωή σου με το βάρος και το μέγεθος του πρίγκιπα. κάνε όπως αισθάνεσαι, όλα μια χαρά είναι, ούτε φυσιολογικά υπάρχουν ούτε τα μωρά συγκρίνονται ούτε οι αναγκες των μαμάδων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...